|
|
#991 |
|
Jestem groszek... ;)
|
Dot.: Pytania odnośnie zamówień; zgłaszanie chęci udziału w zamówieniu cz.2
Mam EDM26
|
#993 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiu, wiem że masz mało czasu i nie chciałabym się narzucać czy coś, ale czy mogłabyś postarać się wysłać moje zamówienia jakoś tak w tym tygodniu jeszcze? (lucy i edm68) Bardzo mi zależy na tym,żeby dotarły jak najszybciej
|
|
|
|
#994 |
|
Organizatorka
|
|
|
|
|
#995 |
|
Zadomowienie
|
Cathy, wczoraj przelałam Ci pieniążki za SN3 - tą VAT-owską dopłatę plus pieniążki na wysyłkę
.Przypomnieć Ci się z adresem do wysyłki (tym krakowskim) czy masz go gdzieś odnotowanego? |
|
|
|
#996 |
|
Zadomowienie
|
Cathy, a ja juz zglupiałam
pisałaś że Blusche 3 przyszło, a w arkuszu cicho, wysłałam ci adres dawno temu ale listonosz tez nic nie przynosi. Daj znać proszę co i jak
|
#997 | ||
|
Organizatorka
|
Cytat:
![]() Bo nie widzę ich (chyba, że jeszcze nie dotarły )i podeślij adres, tak na wszelki wypadek Cytat:
poszło do Ciebie, wypatruj listonosza po prostu w tamtym tygodniu miałam kilka dni bez dostępu do netu i nie mogłam nic powysyłać (awaria światłowodu w moich okolicach, która dotknęła nie tylko mnie )
|
||
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#998 |
|
Raczkowanie
|
Dla mnie też listonosz nic nie ma i w arkuszu nie jestem zmieniona na szaro
Ja czekam na Blusche, Aromaleigh i Lumiere ![]() Kasiu, napisz proszę czy udało Ci się wysłać do mnie paczuszkę
|
#999 |
|
Zadomowienie
|
Cathy w ubiegłym tygodniu przelałam VAT za SN3 plus przesyłka . Czy przesłac adres na PW . Milego dnia
|
#1000 | ||
|
Organizatorka
|
Cytat:
Cytat:
tak, poproszę o adres |
||
|
|
|
#1001 |
|
Rozeznanie
|
Kasieńko,
wiem, że nie lubisz takich pytań, ale licząc na wyrozumiałość/miłosierdzie, zadam jedno - czy EDM nie odzywało się w sprawie próbkowego 16? Złożyłaś je chyba na początku maja, prawda?
Edytowane przez wie-wiórka Czas edycji: 2010-07-07 o 12:58 |
|
|
|
#1002 |
|
Raczkowanie
|
|
#1003 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
to z radości oczywiście
|
|
#1004 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiu, czy dostałaś ode mnie PW? Pisałam też w tym wątku odnośnie wysyłki moich zalegających u Ciebie zamówień, ale chyba nie zauważyłaś
Bo jak nie dostałaś PW to może ja wyślę jeszcze raz?
Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję
|
|
|
|
#1005 | ||
|
Organizatorka
|
Cytat:
nie odezwało się a może ja Ci wyślę to, co Twojego u mnie zalega plus ten sampel Coffee Break, o który prosiłaś gratis, a jak z EDM coś się wyjaśni, to będziemy dalej myślec? a proszę bardzo Cytat:
te wczorajsze PW? dostałam kochana, dostałam i jutro paczuszka do Ciebie poleci |
||
|
|
|
#1006 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To napisz mi jeszcze Kochana ile Ci jestem winna za przesyłkę
Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję
|
|
|
|
|
#1007 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie spieszy mi się aż tak, żebym nie poczekała jeszcze 2 tygodni (zwłaszcza, że obkupiłam się w Lumiere). Dzięki za dobre chęci |
|
|
|
|
#1008 |
|
Zakorzenienie
|
Faa, dostalam dzisiaj przesylke, dziekuje.
w woreczku strunowym jest jakas probka, ciemnobrazowa, nieopisana, to bronzer? |
|
|
|
#1009 |
|
Konto usunięte
|
Cathy, wysłałam ci PW z adresem do SN3, Blushe3 i Joppa2.
Na wysyłkę weź pieniądze wpłacone przy zaginionym SN2. Jeśli kiedyś się odnajdzie, to wtedy opłacę jego przesyłkę .Masz już w planach jakieś nowe zamówienia? Pozdrawiam Edytowane przez 02eba319b6a88f5cf3646afc45676ed72e415e48_5eab58a6545cb Czas edycji: 2010-07-07 o 14:33 |
|
|
|
#1010 |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
Hexxana, dotarł brakujący kosmetyk - Catastrophe Cosmetics - niby był zabezpieczony tradycyjnie ich pianką, ale niestety pudełeczko było całe poklejone
troszkę się musiało wylać - niedużo, ale zawsze. Wytarłam to oczywiście i zakleiłam taśmą - nie powinno nic wyciec. Przepraszam, ale miałam tylko zwykłą szarą taśmę w domu Oby wszystko dotarło całe i zdrowe. Dzisiaj wyślę. Pamiętam o ubezpieczeniu ![]() Dzisiaj też poleci paczka do: asiorrr I odbieram awizo... Mam nadzieję, że to ostatnie pełnowymiarowe EDM
|
#1011 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1012 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1013 |
|
Zakorzenienie
|
Jak rano patrzyłam to nie było
Nieważne, dziękuję ślicznie, że wysłałaś
|
|
|
|
#1014 |
|
Wtajemniczenie
|
Doszło zamówienie z ZSK, Joppa3 i Joppa4
Jednak niestety nie obyło się bez problemów. W Joppie#3 brakuje pomadki kawowej - Emila, Twojej myślę, że mógł ją zwinąć ktoś w Polsce, bo koperta była ledwo co zaklejona a na fakturze pomadka jest zaznaczona jak wszystkie inne kosmetyki.W zamówieniu Joppa#4 brakuje sweet complexion foaming cleanser -2,5$ Gabipati - to Twoja próbka Mam Ci wyslać zamówienie razem z tym co mam dla Ciebie z innych firm czy czekamy na EDM30 i ewentualnie na tę brakującą próbkę?W sprawie braków już wysłałam maila do Joppy. To by było na tyle ![]() Jak ktoś nie wysłał mi jeszcze adresu to czekam tak samo jeśli ktoś ma mniej niż 5,5-6zł na wysyłkę - czekam na dopłatę Zamówienia postaram się rozesłać jutro. Nadal chodzę o kulach, bo niestety kontuzja okazała się poważniejsza, więc proszę o wyrozumiałość. Jeśli ktoś pragnie jakichś próbek z EDM to proszę o wiadomość jak mam to się podzielę Przypomianm także, o EDM30 zostało jeszcze: Pucker Up Buttercup Lippie 3$ kremowa pomadka którą można zobaczyć TU Juniper, 2$ piękny cień KLIK i KLIK Rare silk 2$ świetny matowy cień bazowy KLIK Zdjęcia głownie z bloga Cathy Edytowane przez adusiadu Czas edycji: 2010-07-08 o 00:49 |
|
|
|
#1015 | |
|
Rozeznanie
|
trzymam kciuki ,żeby to było EDM bo już sie doczekac nie mogę
niedobre edm ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#1016 |
|
Zakorzenienie
|
Alkaxy!! dziękuję dostałam paczkę z Lucy. Niestety nie ma drugiego espresso liner z kita 20 $
zamiast niego dostałam cień Silk naturals Madison zależy mi na tym espresso tym bardziej, że jeden z kitów nie jest mój ![]() Może któraś wizażanka zamawiała Silk naturals Eye color Madison? i zamiast niego dostała Lucy Minerals Espresso Liner, albo po prostu dostała Espresso Liner? (dodatkowo w paczce... nie zamawiając go )Albo alkaxy leży u Ciebie? Z Alkaxy jest utrudniony kontakt, więc jeśli któraś znajdzie w paczce u siebie niezamawianego espresso liner lucy proszę o szybki kontakt. Jeśli będzie to osoba, która nie zamawiała SN i pudełeczka nie zostały podmienione pokryję koszta przesyłki tego linera
|
#1017 |
|
Zadomowienie
|
Aduś mam nadzieję, że doślą ten brakujący sweet complexion foaming cleanser
, bardzo mi na nim zależy.Ponieważ nie dotarł,to poczekam na niego więc nie wysyłaj jeśli to nie problem produktów , które zamawiałam i już doszły. Może uda się wysłać z EDM 30 .Jeśli więc chodzi o Twoje problemy zdrowotne tym bardziej nie nalegam na szybką wysyłkę, cierpliwie poczekam - ZDROWIE NAJWAŻNIEJSZE |
|
|
|
#1018 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nic sie nie martw,wazne ze dotarlo w miare bezpiecznie-daj znac jak juz dokladnie zrobisz podliczenie lacznie z kosztem przesylki do mnie i zrobie nalezny przelewDam znac jak tylko odbiore paczke
|
|
#1019 |
|
Jestem groszek... ;)
|
Miałam otworzyć Lure i SN zgodnie z życzeniami wrocławianek [
] i zrobię to jutro z samego rana ![]() Plus jedna nowa firma ![]() no i dziękuję wrocławiankom za miłe spotkanko dziś, szkoda że takie krótkie. Ale niedługo mam nadzieję będzie dłuższe ![]()
Wymiana Zakupy z Is mail do adresów: zakupyzis@gmail.com podaj nick w tytule! Za ciemny podkład? Tapeta? Zajrzyj na forum mineralne Edytowane przez Isilindil Czas edycji: 2010-07-07 o 22:31 |
|
|
|
#1020 |
|
Przyczajenie
|
Olencjo, dziękuję za paczuszkę, dziś dotarła.
|
|
Nowe wątki na forum Wspólne zakupy kosmetyczne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:30.

zapomniałam Ci podziękować za wspólne zakupki

to z radości oczywiście
troszkę się musiało wylać - niedużo, ale zawsze. Wytarłam to oczywiście i zakleiłam taśmą - nie powinno nic wyciec. Przepraszam, ale miałam tylko zwykłą szarą taśmę w domu
Nieważne, dziękuję ślicznie, że wysłałaś