|
|
#871 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XX
Borowiczanka - ja w takim gronie ?! ;o dziękuje i też Cię kocham Ryba <3
poprostuAsiss - sranie w banie, talent to Ty a nie ja <3 Ja to mała namiastka talentu ![]() Subtelna - I przecież nie pojadę tam z czerwonym nosem od kataru i z głosem jakbym wypiła kratę zimnego piwa przed snem. ` - wiesz co mówią kobiety kiedy pytam je o seks ? - nie ... - skąd wiedziałeś ?! ` Dziwnie mi było słuchać Twoich narzekań na temat tego, że ludzie tak ohydnie Cię rozczarowali, bo w stosunku do mnie robiłaś to regularnie. Kiwam potakująco z uprzejmości myśląc, że skończony s****y*&syn z Ciebie. Uprzytomnił jej, że życie to wyliczanka i zawsze przyjdzie na kogoś kolej. Drogi do piekła są dość kręte, ale też proste bywają także miłe. Chciałbyś wiedzieć jak życie mi mija ? Dosyć matematycznie. jeden uśmiech = 1000 wylanych łez. wzlot = 10 upadków. Więc czy warto być w dzisiejszych czasach szczęśliwych ? Rozdrabniają się nad uczuciami, gubiąc po drodze samych siebie. Pola makowe w zakwitniętych po brzegi czerwonych sercach, topiących się w fali chciwych rąk. Niemożliwe Ty mnie na prawdę słuchasz. Straciłeś cnotę, masz za sobą pierwsze kłamstwo, dość nieskuteczne i mało efektowne. Bo nikt nie miał miększych ust od niego pod których dotykiem uginały się nogi, a grunt pod stopami się obsuwał. Wyjątkowo wiele niewiadomych. Strach na wróble czuje się bardziej zaludniony stojąc na polu kukurydzy niż ta krucha idiotka siedząca w towarzystwie ludzi mających miano jej najlepszych przyjaciół.
Edytowane przez Paralogiczna Czas edycji: 2010-07-07 o 17:18 |
|
|
|
#872 |
|
Zadomowienie
|
a cio, to jakiś problem?
chyba dobrze że nasze grono się powiększa ![]() Mrs Unfabulous Frutellka xD Nensie ciutblizej parchinka - nareszcie ![]() __________ Parszywe życie znów skopało mi dupę. Znów kazało mi żebrać o litość. ''Patrzysz na mnie takim wzrokiem, że bezczelnie proszę o więcej.'' ''Nie mów nic. Kocha się za nic. Nie istnieje żaden powód do miłości.'' Paulo Coelho.
''To przed bez Ciebie było tylko po to żebym mógł przeżyć to po już z Tobą'' Edytowane przez dreams_x33 Czas edycji: 2010-07-07 o 15:16 |
|
|
|
#873 |
|
Rozeznanie
|
BananowaDelma - uwielbiam Cię dziewczyno
poprostuAsiss- cuda tworzysz, ale ty to już wiesz ![]() ciutblizej - i już więcej słońce nie uciekaj ;* always be yourself,nieliczylamwcalesie,Drift agrr - moje nowe miłości ! <3 minimum4znaki - po jakiej niezauważonej... ![]() Paralogiczna ' jestem dziewczyną, która straciła reputację, i nigdy tego nie żałowała.' "Odkąd jestem z Tobą każda minuta to nie tylko 60 sekund, ale 60 sekund przepełnionych miłością do Ciebie" "Co z tego że ładniutka... kocha Ciebie, kocha Jego, kocha krótko..." Głupia idealistka z zimnym sercem, pełna dumy.
|
|
#874 |
|
Przyczajenie
|
dziękuję, to miłe. choć ja bym o tym tak nie pomyślała ; ))
a ona tęskniła za nim, jak śliwka, której odjęto pestkę. odmawiam współpracy ze światem. kim jesteś, by mieć prawo mówić mi, że 'kochasz'. żyła z dnia na dzień. z dnia na dzień mając nadzieję. wierzyła, że któregoś dnia osiągnie swój cel. myślała, że będzie szczęśliwa. myślała, że będzie kochana. potraktował ją, jak rurkę z kremem. wyjadł uczucia, jak krem, a rurkę oddał następnemu.
|
#875 |
|
Wtajemniczenie
|
' nio nio' wspaniale. ![]() ----- ' czekolady i przygnębiającymi piosenkami. Znowu nakłada kaptur i udaje że jest nie widoczna, że nie istnieje. Znowu niewinne łzy spływają z jej policzków, a ona liczy gwiazdy na niebie. Znowu życie nie ma sensu, ona po prostu znowu tęskni.. ' Odjeżdżając, niechcący potrącił jej duszę. pamiętam te dni, w których zaczęła się nasza miłość. myślę o milionach dróg, którymi mogłabym uciec i być z tobą. ale rzeczywistość nie była tylko tobą i mną. było mnóstwo wyjętych dni i samotnych nocy. Drży na wietrze,jak ostatni liść na obumarłym drzewie. Pozwalam jej słyszeć swoje kroki. Tylko na moment znieruchomiała.Przyszedłe m tu dla ciebie. Obserwuję cię od wielu dni. Jesteś spełnieniem marzeń każdego mężczyzny. Nie chodzi tylko o twoją twarz, twoją figurę, czy twój głos. Tylko o twoje oczy. I rzeczy, które w nich widzę.A widzę w nich niezmącony spokój. Masz już dość uciekania. Jesteś gotowa stawić czoła przeciwnościom. Ale nie chcesz tego robić samotnie. Wiatr wzmaga napięcie.Jest miękka, ciepła i niemal bezbronna. Jej perfumy są obietnicą przynoszącą łzy. Mówię jej, że wszystko będzie dobrze. Że uratuję ją przed tym, czego się boi i zabiorę daleko stąd. Mówię jej... że ją kocham. Tłumik zamienia dźwięk strzału w szept. Trzymam ją w objęciach, aż odejdzie. Nigdy się nie dowiem, przed czym uciekała. |
|
|
|
#876 |
|
Raczkowanie
|
Już Cię nie potrzebuję. Nie musisz już byc przy mnie..
mam psa i dwa koty! Kiedyś było łatwiej. Na przykład w przedszkolu : była kłótnia o lalkę, klocki czy inne zabawki, lecz na drugi dzień już wszyscy o tym zapominali. Teraz tak się nie da. Nie wybacze Ci tego jak koleżance w przedszkolu. mogą być? ;< KLIK - pytać, proszę! ;-* |
|
|
|
#877 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam alergię na Ciebie całego. i chyba sie z tego nie wyleczę. poza tym, wciąż niezmiennie, smiertelnie sie przy
Tobie nudzę. inny ma sens najprostszy gest, inne znaczenie każde słowo - więc możliwe jednak jest, by człowiek na nowo zrodzil sie. bezmiarem sił napełnię bukłak płuc, by żyć nad światem, a nie obok. nieśmiało prężę zgięty grzbiet, ostrożnie biorę pierwszy oddech. i wszystko widzę, jak we śnie - nic do niczego niepodobne.
' Czasami jest tak, że brakuje nam czegoś, ale sami nie wiemy czego. w poszukiwaniu pożądanego elementu, gubimy bezpowrotnie malutkie chwile, które spajając się w całość tworzyłyby jeden wielki ogrom szczęścia.' |
|
|
|
|
#878 |
|
Wtajemniczenie
|
96LadyPoziomka96 - jesteś jedną z moich ulubionych ze starych części, gdy się jeszcze nie udzielałam
Mam nadzieję, że będziesz się pojawiała częściej ![]() _________________________ _________________________ The same love that makes me laugh, makes me cry.
Ta sama miłość, która sprawia, że się śmieje, sprawia też, że płaczę. I'm not weird, I'm just cooler than you. Nie jestem dziwna. jestem po prostu fajniejsza od Ciebie. Call me a bitch, and I'll show you one. Nazwij mnie dz***ą, a pokażę Ci jedną z nich. The shit you hear about me might be true... Then again, it could be as fake as the bitch who told you. To co słyszałeś o mnie może być prawdą... Ale może także być tak fałszywe jak ta suka, która Ci to powiedziała. I love this crazy, tragic, sometimes almost magic, awful, beautiful, life. Kocham to szalone, tragiczne, czasem prawie magiczne, okropne, piękne życie. Glance at me, laugh with me, talk to me, be with me. Patrz na mnie, śmiej się ze mną, rozmawiaj ze mną, bądź ze mną. Me and you... We could make the world jealous. Ja i ty... Możemy sprawić by świat był zazdrosny. Everyday I wonder why he saw me when a thousand other girls saw him. Każdego dnia zastanawiam się dlaczego on zauważył mnie, gdy tysiąc innych dziewczyn zauważyło jego. |
|
|
|
#879 |
|
Zadomowienie
|
OoYourDestiny - do mojej również pasuje
na zdrówko ;*BananowaDelma - o, to chyba pierwsza Twoja kradzież wybaczam Ci ją ![]() Paralogiczna - wiesz ilu ludzi marzy o takiej 'namiastce'? łohooo i jeszcze więcej nawet ;p xsxs - i kto to mówi, mi aż wstyd ciągle Cię okradać ;* gdzie jest impresion? ani razu nie było jej w tej części ![]() +zapraszam moje czytelniczki na kolejny rozdział ![]() *
on nie jest tym, którzy rzucają się na mnie przy każdej potencjalnej okazji do pocałunku. on jest tym który czeka na odpowiedni moment, rozumie magię takich chwil. moje prywatne wynagrodzenie za cierpienia <3 bo od myślenia do mylenia krótka droga. odjąć "ś" wystarczy zresztą odkąd Cię nie ma schudłam kilogram, tyle właśnie ważyła moja dusza. i co narobiłeś? nawet wakacjami nie umiem się nacieszyć. przez Ciebie, bo bez Ciebie. mój ulubiony dureń z Tobą nie istnieje słowo granica. mężczyźni są jak psy. każdy z nich to szczeniak, w dodatku pies na baby i co jakiś czas ru.cha pierwszą lepszą su.kę. otworzyła mu drzwi w swoich białych szortach. pierwszy raz widział jej nogi nie na zdjęciu. rzucił tylko szybkie "wow", bezpardonowo wkroczył do domu, i przyciskając ją do ściany namiętnie pocałował. kiedy to szaleństwo ustało, pierwszy raz nie wiedziała co robić. zwyczajnie się zawstydziła. owszem, nieraz się całowali, lecz nie w ten sposób, nie był to jeden ze słodkich buziaków na powitanie ani też skromny buziak w policzek, kiedy zrobiła coś głupiego. to był pocałunek z prawdziwego zdarzenia. zszokowana zaistniałą sytuacją stała w bezruchu wlepiając wzrok w podłogę, wciąż opierając się o ścianę. po jej ciele przeszły ciarki, dało się zauważyć gęsią skórkę, czuła, że palą jej się policzki. złapał ją za podbródek, unosząc go na wysokość swojej twarzy i ze swoim szelmowskim uśmiechem powiedział "no co Ty, mała? to tylko magia Twoich spodenek". odwdzięczyła mu się uśmiechem i mocno go obejmując pomyślała : to on, to mężczyzna mojego życia. (wybaczcie, tak mnie jakoś natchnęło )
(...) a jak już chcieć to tak, że od samej chęci rośnie serce. .. gdzie nadać list, aby dotarł do Ciebie? Marika, moja Mała Iskierko, tak bardzo mi Ciebie brak.. [*] Edytowane przez poprostuAsiss Czas edycji: 2010-07-07 o 15:51 |
|
|
|
#880 |
|
Raczkowanie
|
Kręcisz mnie jak kula ziemska
|
|
|
|
#881 |
|
Zadomowienie
|
BananowaDelma, dreams_x33 - miło mi kochane
![]() _________ `Nagrodził mnie uśmiechem, od którego dziewczynom spadają majtki. `Wyrzuty sumienia, a po nich szczerość . `Wspomnieniom nigdy precz.
|
#882 |
|
Zadomowienie
|
"He is the breath of calm heartbeat, reducing the number of hits, struck to the heart is declining, and already struck almost at all." "Uczył się przez oddech uspokajać bicie serca, zmniejszając liczbę uderzeń, by serce uderzało coraz rzadziej, i nie uderzało już prawie wcale. " 'CobbleThese your door, gate and gate. It's your environment, systems, small systems, sniggers and toadyism. Here nobody is themselves. " 'Chrzanię to! Te wasze drzwi, furtki i bramy. To wasze środowisko, układy, układziki, uśmieszki i podlizywanie. Tu nikt nigdy nie jest sobą.' Edytowane przez _mandarynka Czas edycji: 2010-07-07 o 19:45 |
|
|
|
#883 |
|
Zakorzenienie
|
` czuję się samotna w pędzącym tłumie, ale i szczęśliwa.
a więc żyję, czuję, widzę ludzi, słońce .. ` + dreams_x33 - żaden problem ;P tak tylko napisałam .. _ZaabubiOna_ - dziękuję <3 też Cię uwielbiam ;* Paralogiczna - ![]() bajkowa - masz szczęście bananie <3Borowiczanka - dziękuję mycha <3 love you ;*
Edytowane przez limitowanaa Czas edycji: 2010-07-07 o 16:12 |
|
|
|
#884 |
|
Rozeznanie
|
Nie było mnie tylko chwilkę a tu tyle nowych
![]() To uczucie niepewności,nerwowości i bezsenności.. Tak,nie było go kolejny dzień. Przecież wiedziała ,że za żadne skarby świata nie pozwoli jej skrzywdzić. A gdy z nim rozmawiała przez telefon w jego głosie dało się odczuć radość że wreszcie ją usłyszał. I ani z niego Robert Pattinson ani Johny Deep a jednak jest doskonały wręcz idealny. |
|
|
|
#885 |
|
Raczkowanie
|
Zuzka Z, Nieliczylamwcalesie, _Mandarynka, Limitowanaa, Nensi, Xsxs, PoprostuAsiss, _Panna_migotka_ - okradam Spoglądam na niego i nie widzę już w nim uczuć. -Kochasz mnie? -Nie rozmawiajmy teraz na te tematy... Nowe początki, to pościg za czymś nieznanym. Krótki świdrujący dzwonek do drzwi oznacza moich przyjaciół, dźwięk dzwonka trzy razy- rodzina, a ten który pozwala mojemu sercu zadrżeć to krótki pojedynczy i wtedy wiem, że to Ty. Deszczowa pogoda, chłód... w takim momencie dni spędzaliśmy razem pod kocem przy kominku ![]() _________________________ ____ zaczynam żyć na nowo ![]() zero smutków ![]() nie zakochać się na maxa |
|
|
|
#886 |
|
Raczkowanie
|
Mocna jest treść miłości...łatwo ją pokazać, gorzej zrozumieć, najtrudniej utrzymać...
|
|
#887 |
|
Zakorzenienie
|
Kocham moją intuicję. Ona nigdy mnie nie zawodzi. *** Tęsknota to najgorszy rodzaj smutku. *** Idąc przed siebie nie zważała na jadące samochody. Chciała uciec od swoich myśli, które wciąż się przekrzykiwały mówiąc „on Cię nie kocha, nie zależy mu na Tobie...” *** ‘ a ja poślubiam smutek.. ‘
"Źli i fałszywi ludzie stawiani są przez Boga na naszej drodze, abyśmy mogli wyróżnić z tłumu osobę o szlachetnym sercu i docenić, że choć w tylu ludzkich sercach jest ciemność, zachowała się jedna anielska dusza." |
|
|
|
#888 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
o miło : **; ) ___________***______________
1. Moje małe, głupie serce trzepotało w piersi jak motyl. 2.masz takie ciepłe światełko w oczach i bardzo mi się to podoba. 3. Łatwo mnie rozpoznać, po zakochanych, dużych oczach. + Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić . ________________ złapać zapas szczęścia i wracać . |
|
|
|
|
#889 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wracaj Szybko ;P Masz Śliczne opisy ---------------------------------------------------------------------- Ogarnia mnie stres wiesz jak jest. Schować się gdzieś przed niepokojem który dręczy moją głowę. Nigdy nie pojmiesz co się działo w mojej psychice. Zostaw to, nie ma co roztrząsać. Patrz przed siebie, zamiast ciągle się oglądać. Mam problem ale wiem że ktoś to rozumie, to co ja czuję. Wiem że on zniknie kiedy do niego się przytulę! Bo tylko serce wie co to jest prawdziwa miłość.... Jeśli mnie pokochałeś to popełniłeś największy błąd w swoim zyciu. nie bądźmy śmieszni mówiąc, że będzie dobrze.. Brał mnie za grzeczną dziewczynke, dopóki nie zobaczył mnie z papierosem w ręki i plastikowym kubkiem wypełnionym tanim winem. Powinnam to przewidzieć . Dostrzec wyraźne ostrzeżenie . To zabawne, ale kiedy tak bardzo pragniesz uwierzyć w coś i w kogoś , stajesz się ślepy na wszystko dookoła.
|
|
#890 | ||
|
Zakorzenienie
|
bierz co chcesz
po to są! Cytat:
Cytat:
![]() . . .
idź do niej no idź! co ty tu jeszcze robisz?! mówiłeś, prosiłeś gdy byliśmy razem żebym nie paliła nigdy, bo to niszczy moje zdrowie, teraz mnie zostawiłeś, a to boli milion razy bardziej. już wolałabym mieć dziurę w płucach. tchórz, zwykły tchórz, który ucieka przed rozmową w cztery oczy...
|
|
|
#891 |
|
Raczkowanie
|
poprostuAsiss, xxgroszek07xx, agrr, BananowaDelma - okradłam, wybaczcie
___________________ Czasem muszę przystać i zastanowić się, czy to wszystko nie jest aby tylko snem. Dotyk jego dłoni, ciepło ramion, smak ust, oczy mówiące 'kocham'. Nie, to na pewno jawa. W prawdziwym świecie nie mogłabym być aż tak szczęśliwa. Siedziała w parku. Może to prymitywne, ale po prostu chciała znów poczuć Jego obecność. Na tej ławce. Na ich ławce. Wspominała każdą spędzoną z Nim chwilę. To jak obcałowywał jej nadgarstki, szyję, a następnie usta. Przypominała sobie każdy oddech, każde zbliżenie. W uszach brzmiał Jego głos, a przed oczami widziała Jego twarz. Tak, teraz znów był blisko. przepraszam, że tak długie, może ktoś przeczyta
![]()
|
|
#892 |
|
Raczkowanie
|
Na krawędzi życia .
Poluję na spadające , gwiazdy . nie chcę chodzić po Ziemi , jeżeli mam robić to solo .
|
#893 |
|
Zakorzenienie
|
xxxLOLKAxxx thanks you very much ;*
__________ 'Nie lubię siebie za to i żałuję chyba, bo zawsze kiedy chcę się związać z kimś, mam z tym przypał...' 'znasz mnie nie od dziś wiec spójrz mi naprawdę w oczy, wszyscy inni są dla mnie nawet nie warci nocy' 'Zacznijmy od początku, wyglądasz całkiem ładnie, jak dla mnie to wyglądasz nawet za***iście fajnie' 'nie umiem Cię pocieszyć kiedy patrzysz w przeszłość, ale mogę wziąć dobre wino i pójść tańczyć w deszczu z Tobą' Dziś już nie rozmawiamy godzinami przez telefon i nie są całym życiem dla nas wszystkie przeżyte spotkania. 'Ty może nie wiesz, lubię jak się śmiejesz' 'Są rzeczy, których chciałabym nie pamiętać, ale żadnej z nich nie chcę się wyrzekać.'
[...] Może jutro znów odkryjesz, że życie jest wciąż szalone, jeśli po prostu się uśmiechniesz." Edytowane przez Kamma1507 Czas edycji: 2010-07-07 o 17:29 |
|
|
|
#894 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#895 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
booski
kradnę , dobrze ?_________________________ ________________________ ' z tobą każda bajka ma happy end ' ' wystarczy jeden pozytywnie kopnięty człowiek , by twój smutek zamienił się w radość . '
|
|
#896 |
|
Zadomowienie
|
`A mój ideał mówi, że nie patrzy na dupę tylko na oczy.
`Spal fotografie jeśli mówisz prawdę . `Już praktycznie umarłem jako człowiek .
|
#897 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no i prawidłowo ; * Cytat:
Cytat:
weny, motywacji, wytrwałości.. kolejnych 300 Kochaaaane! ;* Cytat:
___________________ 'This is my life, You can’t dictate it.'
To jest moje życie, nie możesz mi go dyktować. 'You can’t control me like a puppet on strings. You’re not Gepetto and I’m not Pinocchio.' Nie możesz mnie kontrolować jak kukiełkę na sznurkach. Nie jesteś Gepetto a ja nie jestem Pinokio.
|
|
|
#898 |
|
Raczkowanie
|
Zuzka Z , Paralogiczna , Nieodkrytaxd -
tylko dla niego jednego stworzona. <3
wystarczy to poje.bać dziewczyno. z każdym kolejnym dniem moje serce bije coraz dziwniejszym rytmem. wiele takich jest na świecie.
|
#899 |
|
Zadomowienie
|
' Musiała grać komedię, udawać przynajmniej do czasu, że się poddała. To było najlepsze rozwiązanie, jeśli nie chciała zostać w końcu zmasakrowana przez starą rozpustnicę'
|
#900 |
|
Zadomowienie
|
przepraszam, ale mam mały apel
![]() jeśli dodajecie opisy po angielsku to sprawdźcie ich poprawność, no i poprawność tłumaczenia. bo u kilku autorów znalazłam błędy, staram się zwrócić uwagę na to, bo potem inni z tym błędem kopiują. ![]() dziękuję ![]() * * * kiedyś moje serce odnajdzie się w tobie. bo wolność jest tylko jedna, a my odnajdujemy ją w sobie. sprowadziłeś cały mój świat do błękitu twoich oczu.
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:09.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Mam nadzieję, że będziesz się pojawiała częściej
wybaczam Ci ją