|
|
#2731 | |
|
Nindżopesz
|
Dot.: Scent Bar XVI
Cytat:
A z nocą Kupały to mi chodziło bardziej o orgietkę niż ognisko
|
|
|
|
|
#2732 | |
|
Zakorzenienie
|
Cbr, co to jest to Hard Candy, że aż Cię po jednym psiku odrzuciło?
![]() No cóż, serce mi krwawi, bo główka jest czadowa, ale największą zaletą tego zapachu jest to, że szybko i bez śladu znika (no nie jest tak źle- trochę przesadzam). Czas na drugą przesyłkę. Florens, my w sierpniu będziemy nad morzem, więc na twój basen są jeszcze chętni moi kudłacze (psy). ![]() ---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ---------- Cytat:
|
|
#2733 |
|
Rozeznanie
|
Kocham krewetki..tylko jak się je obsługuje? czy tylko ogotować mrożone......i jak w słatce porowej.bo brzmi ciekawie.bardzo...w ogóle owoce morza sa mniam i przepyszne. młodsze dziecko wybiera tylko pizze frutti di mare..oboje jestesmy zgodni w tym.
blokowisk nienawidzę.nie mogłabym mieszkać i zyć... koleżanka wróciła z mieszkania w bloku po nastu latach w Gdyni bo bloku na zapupiu i jest straszliwie szczęsliwa........blok z widokiem na zielen , daleko od głownej drogi...i nie ma już wrazenia że mieszka w ulu....non stop auta pod blokiem szum aut ulicy.latem spaliny przy otwrtym oknie......tragedia i masakra odnośnie teściów..teścia nie znam był podobno fajnym facetem.....nie zyje. teściowa.... jak tylko urodziłam córkę.... no jedyna wnuczka.bo ona sama 2 synów miałą i dwóch wników juz......nie zapomne..... tylko jednego..piania z zachwytu..o podczas odwiedzin ciągłych i nagłych budzenia podczas tylko zaglądania...I słow :a co ty...ja tylko popatrzę....i z usypiana dzieciaka nici bo zawsze je wybudziła....do dzisiaj jak ktoś używa : aco ty;to dęba staję ![]()
|
#2734 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2735 | |
|
never say no to panda
|
Cytat:
i ulep, ulep przeokrutny
|
|
|
#2736 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
, bo chyba nie teśc![]() Cytat:
a druga płec, mało jej mamy![]() Cytat:
, co innego ludzieCytat:
czy ktoś wie jak wywalic teścia z wyra ![]()
|
|
|
#2737 |
|
Nindżopesz
|
Zachowamy lesbijski styl
![]() Wuwuzelą go. |
|
|
|
#2738 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
A tak w ogóle to bry dzionek
|
#2739 |
|
never say no to panda
|
Łobuzelą! Łobuzelą!
http://demotywatory.pl/1849790/LOBUZELA
|
|
#2740 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() skoczymy po drodze na jakiś metalowy koncert i wyciągniemy parę młodych i urodziwych mięsek za kłaki A potem powiesimy za włosy na drzewie i złożymy w nich jajeczka ![]() edit:łobuzela - padłam! ![]() edit: a widzieliście to z chwytami na gitarę? http://demotywatory.pl/1837179/Chwyty-gitarowe
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-07-07 o 11:18 |
|
|
|
|
#2741 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Dziś kolejny piękny dzień, kier zbiera się na urlop (trzytygodniowy!!! chyba popełznę na kolanach do Częstochowy) i praktycznie nie mamy nic do roboty... Plaża. I pogoda też rozpieszcza. Szkoda, że nie mam Dolce Vity, byłaby na dziś idealna. |
|
|
|
|
#2742 |
|
BAN stały
|
Kosiarka to jeszcze nic. U mnie od paru miesięcy robią ulicę (w sensie: kostka, chodniki, latarnie). I akurat jak zaczęły się wakacje, to prace doszły pod mój dom i pod samym oknem mam od rana koparki i inne dziwne sprzęty ![]() Kupię w jakimś zwykłym rossmanie dobrą odżywkę do włosów? Siano mi się zrobiło, a do żadnych profesjonalnych cudów nie mam chwilowo dostępu.
|
|
|
|
#2743 | ||
|
Zakorzenienie
|
padłamCytat:
![]() Cytat:
ze śmiech boli mnie brzuch, a w sumie jestem w******na
|
|
|
#2744 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Tylko po jednej odżywce mam super włosy - tej co dodają w saszetce do farb Belle Color Garniera, można ją gdzieś dostać osobno? |
|
|
|
|
#2745 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Dzień dobry
![]() Coś jakoś rzadko tu ostatnio bywam, przynajmniej takie mam wrażenie.... Acha, Red, Gryx, wymiatacie w związku z tym
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
|
|
|
#2746 | ||
|
BAN stały
|
Się nie śmiej, pyszniasty wermut Totino 9,99/1 L
![]() Żałuj, córko ![]() Cytat:
![]() Opowiadaj Cytat:
Ja ich pogonię myszką i pałkami Podłóż ogień pod łóżkiem |
||
|
|
|
#2747 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cieszę się,że dzięki mnie Red i Gryxiu tak rozbawili towarzystwo Też się uchichrałam |
|
|
|
|
#2748 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Grysiek, wymiatasz!
|
|
#2749 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sałatka porowa to osobne danie. A ze to moja ulubiona to ja jem z wszystkim. Cytat:
![]() Kusisz!!! Zawsze miałam mała manię, obsesyjke piromanie, aż paliły mi się raczki do roboty. Najlepiej to SKUTECZNIE!!! Cytat:
Nie ma o czym. -------------------------- Wróciłam z poczty! Z 5 kopertami Oj bedzie orgazmistyczne rozrywanie kopert jak nic.
|
|
#2750 | |
|
Zakorzenienie
|
ciekawe, po kim to ma?
![]() Cytat:
siostra ciągle się bała, że puszczę z domem chałupę, bo uwielbiałam się ogniem bawić ![]() a po co? czym się będzie nasza dziatwa żywić? ![]() Ja tam wolę molestować ciepłych na tej orgietce, ale jak wolicie mrożone mięsko, to zawsze można skoczyć na cmentarz po parę sztywniaków (i dla Sałaci by się jakis znalazł
|
|
#2751 |
|
Zakorzenienie
|
Podpalać jeszcze niczego nie próbowałam poza ogniskami i kominkami. Natomiast ogień uwielbiam mogłabym godzinami przy nim siedzieć i patrzeć się jak dokonuje zniszczenia wszystkiego co do niego się wrzuci.
Została mi jeszcze tylko godzina i 22 minuty do rozpakowania przesyłek . A może pokatuje się do północy?
|
#2752 | |||||||
|
Wiedźma
|
Ahoj przygodo!
Cytat:
![]() A ja?! ![]() Myślę, że z Vesenką mogłybyśmy Was wiele nauczyć. Druga płeć sama się znajdzie. Pałęta się to-to stadami. Cytat:
Tak jest! Wszystko to, co napisałaś i o wiele więcej zapewnia BAR, czyli Banda Amoralnych Rozpustnic (w przekładzie na nasze Będzie Absolutna Rozpierducha). ![]() Cytat:
Będziem moszować, pogować, growlować i robić mnóstwo innych rzeczy o dziwnych nazwach. Oraz kilka innych rzeczy o nazwach zupełnie niedziwnych. Już odwstrzymana. Ale teraz trzeba przeczekać monopol AXN na projekcje. Na razie nie mogę upubliczniać. Pokażę w sobotę śląskim zlotowiczkom. ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Edytowane przez Sabbath Czas edycji: 2010-07-07 o 17:08 |
|||||||
|
|
|
#2753 |
|
BAN stały
|
Nic mi się nie rzuciło w oczy w Rossmanie. Chyba też zamówię tę Glorię - za 5 zł można spróbować.
A po waksie mi strasznie wypadały włosy... Tzn. może to wcale nie od niego, tylko taki zbieg okoliczności, ale wolę już nie ryzykować ![]() Czyli te wszystkie specyfiki trzeba jednak przetestować na własnej skórze. |
|
|
|
#2754 | ||||
|
BAN stały
|
Wypełniał kto tę ankietę z góry? Świetna jest - zaznaczam swoją płeć, pominąłem "Jak często kupujesz kosmetyki do makijażu", a tu komunikat "Wypełnij pola oznaczone na czerwono"
I z czego się śmieje, hę?! Tanie wermuty są naprawdę pyszne, różnic smakowych z tzw. wyższą półką nie zaobserwowałem (ale możliwe, żem ignorant i żul w jednym) ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Co powiesz na 1. sierpnia? ![]() Cytat:
Mnie kojarzy się tylko z łapaniem za mosznę
|
||||
|
|
|
#2755 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ktoś tu kiedyś polecał krem,który fajnie działa po depilacji i zapobiega wrastaniu włosków-pamiętacie nazwę?
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2756 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2757 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
bo jeszcze ktoś polecał cos do stóp,ale to chyba nie ten
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#2758 | |||
|
Zakorzenienie
|
Ty nie jesteś na głodzie
![]() Cytat:
Cytat:
się nie śmiej - rzypomniało mi się dziś, że gdzieś czarną mini mam... ![]() Cytat:
padnij na kolana o mój rycerzu!
|
|
#2759 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Jeszcze jutro i urlop ![]() ![]() Dziś znowu mecz
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#2760 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ja też za Hiszpanią
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:02.

dopiero teraz to mówisz?! Zrobimy sąsiadom Noc Kupały!
, bo chyba nie teśc
, co innego ludzie

:brzy dal:

Tanie wermuty są naprawdę pyszne, różnic smakowych z tzw. wyższą półką nie zaobserwowałem (ale możliwe, żem ignorant i żul w jednym)