|
|
#2131 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Rocznik '92 część XVII ! ;DDDD ;*
a głodny głodnemu wypomni
|
|
|
|
#2132 |
|
Zadomowienie
|
ent- ale zapewne masz ojca, który Cię wspiera itd.
mój uważa, że jak da mi kasę może mieć na mnie wy***ane , ja mam praktycznie na wszystko pozwalane, bo nikomu się nie chce tego ogarnąć, gdyby nie to, że mam jakieś poczucie wartości i samokontrolę to bym się chyba stoczyła mając na tyle pozwolone. wyprowadziłam się do siostry kiedyś, bo miałam dosyć samotności , mój ojciec po jakiś 3 tyg zauważył ![]() Generalnie ja się z rodzicami nigdy prawie nie kłócę, bo po prostu mają w nosie, myślą, że jak mam kasę na ubrania, jakieś wyjścia to wszystko jest fajnie. ---------- Dopisano o 18:53 ---------- Poprzedni post napisano o 18:51 ---------- poza tym często przychodzę do domu i nie ma nawet obiadu mimo, że moja mama nie pracuje, bo ona nie miała czasu zrobić. wracam po szkole, jadę albo na zajęcia albo do pracy czy coś, więc np. siłą rzeczy muszę zjeść na mieście. 300 stówy na takie coś to wcale nie jest dużo. |
|
|
|
#2133 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dobrze, a więc :P opolskie, lubię fotografować, spędzać czas z ludźmi, balety, podróże ![]() hm.. sprawa z facetem.. określiłabym to jako " skomplikowane", bo po prawie 2 letnim związku zaczyna się coś bardzo psuć ;( raz jesteśmy na etapie przyjaźni... innym razem jeszcze coś, eh ;(
|
|
#2134 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie wizażanki 92'.
Też należę do Waszej grupki.Dopiero teraz zauważyłam ten wątek. Co do prawa jazdy też chodzę, ale mam dopiero wykłady. Powinnam zacząć jazdy od sierpnia, ale 03.08 wyjeżdżam, a wracam 27.08 więc zacznę chyba dopiero we wrześniu...
|
#2135 |
|
Zakorzenienie
|
i ile czasu ta opuchlizna cie trzymala ?
|
#2136 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie,nie mam wsparcia..mam pełno problemów i wcale nie jestem szczesliwa wdomu,mimo ze od jakiegos czasu troche sie wszystko ustabilizowalo ![]() Hahah widzialyscie ta osmiornice w faktach? ktora wybiera wygrane druzyny?
|
|
|
|
|
#2137 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nigdy na nic pieniędzy od Niego nie dostałam. wszystko miał w nosie. jednak niedawno coś Go chyba tknęło, bo nagle wie jaki mam nr telefonu, i że jest późna godzina. ![]() zaś jeżeli chodzi o mame to niby mną się interesuje, obiad robi, ale nigdy nie robi problemu gdy wracam do domu na drugi dzień rano - ważne żebym powiedziała z kim idę. nic innego Ją nie interesuje. nie przeszkadza też Jej to, że codziennie gdzieś wychodzę i wracam późno do domu.. czasem chciałabym aby powiedziała, że mam zostać w domu. . 3Natalia3 - cycuchy pokaż!!! |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2138 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale nerwy mną szarpią...a biore ten magnez i w ogole
|
|
|
|
#2139 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2140 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://galeriafiufiu.pl/artysci,solange,232.html możesz zerknąćCytat:
|
||
|
|
|
#2141 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2142 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mam czasu na wizaz
wróce jak bedzie kieedys padac deszcz ! xd
|
|
|
|
#2143 |
|
Zakorzenienie
|
o ty zarazo jedna
My to twoja jedyna miłość, a ty nie masz dla nas czasu ? ![]()
|
|
#2144 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2145 |
|
Zakorzenienie
|
Boże... Jaka ja jestemwściekła. Matka miała mi dałać mi kase na basen, ale uznala, że coś tam jej się nie pasuje i mi nie da.
Super, nie mam kasy na base, na tabletki, ani nawet na doładowanie |
|
|
|
#2146 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny nie narzekajcie na kase...
Chociaż mi mama powiedziała że coś kupi i mówi że za drogie arrr:/ Hhaaha;dd
|
#2147 |
|
Zadomowienie
|
ej jak tu przyszłam to 'koczowałam' na jakąś nową żeby napisać pokaż cycki a tu wszystkie mnie pięknie wyprzedziłyście i chyba nowe się wystraszyły nas.ale jak nie uciekły to i ja je witam
![]() Boże nie wyrabiam tuu robie porządki w szafie z papierami/ksiązkami i na chwile weszłam do Was i już do mnie rodzice żebym wyłaziła,że znowu jestem w kompie etc,ja*******ę
|
#2148 | |||
|
Zakorzenienie
|
Ja też!
Wg mnie sukienka w kratke jest czaderska! Cytat:
Ja nawet nigdy nie dostałam tylu pieniedzy ot tak, chyba, że na urodziny lub na jakis konkretny wydatek. Mi matka nie chce dac tych 20 zł na basen, a co dopiero 100 czy 200... I jeszcze zeby rzucać tymi pieniedzmy. Wydaje mi sie, ze masz za duzo i nie szanujesz pieniadza. A przede wszystkim ojca. Moj jest jaki jest- mowilam wam niejednokrotnie, że jest dziwakiem i o wszystko sie wkurza, ale nie powiedzzialabym mu w pysk "ty chamie", w dodatku, jak mi 100 do łapy daje... A jakby mi sie wymsknęło, to leżałabym teraz na OIOM'ie albo nie wiem gdzie... Na klatce schodowej... Cytat:
![]() Co sie stało z Twoją noga, gdzieś ja zapchała? Cytat:
Czekamy na cycuszki...
|
|||
|
|
|
#2149 |
|
Zadomowienie
|
mówicie o kasie..ja wszystko już wydałam(na ubrania,jedzenie) a przez cały rok oszczędzałam.i kasę już mam na schyłku. także super-.-
a ja jutro będę miała pieskaaa tyryryry(ale tylko do 19)
|
#2150 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Np. ja dzisiaj sie pakowałam do Włoch i mama mówi: "weź tą spódniczke w grochy", a ja, że po co taka krótka, że taką to do Bułgarii sobie wezme, jak bede sama i sama bede mogla sobie decydowac co nosze, a nie sluchać od rana marudzenia, ona na to: "A przymierz, czy rzeczywiscie taka krótka". No i mierze, a ojciec akurat przechodził i mnie zobaczył i sie drze: "Ściągaj!!! To jest za krótkie, jakieś kuse szmatki..." ---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ---------- http://www.intymna.pl/p31,1096,0,12,...e-stringi-2915 Ale mi się podoba ten stanik, ach...
Edytowane przez lily92920 Czas edycji: 2010-07-07 o 22:05 |
|
|
|
|
#2151 |
|
Zakorzenienie
|
a ja oglądam sex w wielkim mieście, nie czaje czy to jest odcinkowe czy w częściach bo miałam na kompie a teraz widzę w odcinkach o.O
|
|
#2152 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
boli mnie brzuch. pewnie jutro dostanę okres jak ja bym chciała żeby na czas wakacji zanikał ale w zeszłe wakacje nie miałam 3 miesiące i nie wiedziałam co się dzieje byłam dzisiaj na małej sesji i się nasłuchałam o weselu i przygotowaniach do niego mój brat jutro wyjeżdża i będę miała cały pokój dla siebie
|
|
#2153 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2154 |
|
Wtajemniczenie
|
ENT - TRZYMAM KCIUKI ZA CIEBIE !! :d
ZDASZ MALEŃKA wrocilam od tz przed chwila, dostalam roze i rafaello na rok i 7 miesiecy ! HISZPANIA W FINALEEEEEE O TAAAAAAK. ! witam nowe
|
#2155 |
|
Wtajemniczenie
|
dodałam fotki z dzisiaj do galerii jak chcecie możecie obczaić
![]() dobranoc i do jutra : )
|
#2156 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2157 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() miłooo ![]() ![]() Ja bede zmykac ,bo za 9 h juz bede po wszystkim a gdzie sen?:O Dobranoc! pomodlcie się za mnie,zeby mnie znów nerwy nie wzieły !!!!!!!Kocham Wassss
|
|
|
|
|
#2158 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2159 | ||
|
Zakorzenienie
|
jeszcze tunika w kratkę się ładnie prezentuje, na zdjęciu tak nie bardzo to widac :p
Cytat:
![]() Cytat:
Ent, ja też będę trzymać kciuki! ![]() ![]() Nie pisałam dziś cały dzień do Tża, bo chciałam sprawdzić czy się mną zainteresuje I zdał test, o 22 napisał czy idzemy sie przejsc, połazilismy trochę, tylko zimno było : ( no ale... ;d zaprosił mnie na ognisko i noc pod namiotami ze znajomymi w piatek tylko musze pomyslec co matce powiedziec, bo jak sie dowie z jaką ekipą to mnie nie puści.---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ---------- Noir, masz ładny uśmiech
|
|
#2160 |
|
Zakorzenienie
|
Ent - tak, moje wsparcie też masz, nie modliłam się z tydzień jak nie wiecej, ale jak nie zapomnie to się pomodle za Ciebie
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:00.

) i zaraz ktoś rzuci tekstem żebyś pokazała cycki ;p

My to twoja jedyna miłość, a ty nie masz dla nas czasu ?
Ja nawet nigdy nie dostałam tylu pieniedzy ot tak, chyba, że na urodziny lub na jakis konkretny wydatek. Mi matka nie chce dac tych 20 zł na basen, a co dopiero 100 czy 200... I jeszcze zeby rzucać tymi pieniedzmy. Wydaje mi sie, ze masz za duzo i nie szanujesz pieniadza. A przede wszystkim ojca. Moj jest jaki jest- mowilam wam niejednokrotnie, że jest dziwakiem i o wszystko sie wkurza, ale nie powiedzzialabym mu w pysk "ty chamie", w dodatku, jak mi 100 do łapy daje... A jakby mi sie wymsknęło, to leżałabym teraz na OIOM'ie albo nie wiem gdzie... Na klatce schodowej...