|
|
#2281 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Rocznik '92 część XVII ! ;DDDD ;*
ja też ,ale ja uwielbiam się opalać (także nie wiem co ja teraz robię tutaj z Wami.)hehe nie no żartuje zaraz będę robić z ubraniami porządek bo niektórych nie noszę a o niektórych wgl zapomniałam
![]() kiedyś pamiętam że zrobiłam akcje mega szybkiego opalania o 12 pojechałam z koleżanką na plaże (mój pierwszy dzień opalania) ona sie smaruje mleczkami po czym mówi-chcesz? ja mowie coś ty mnie słońce nie bierze nie ma mowy.i tam godziny lecą mówie do niej ejj opaliłam się ? ona no trochę się opaliłaś ,ja tak patrze mysdlę sobie gówno nic mnie nie wzięło leże dalej i tak gdzieś do 16.Efekt? byłam na maxa spalona i miałam przynajmiej 4 dni z głowy-nie spałam nigdzie nie chodziłam i ledwo żyłam w ciuchach xD
|
#2282 |
|
Zakorzenienie
|
próbowała któraś kiedyś amfetaminy?
|
#2283 |
|
Zakorzenienie
|
Ej, myślicie żeby na ten basen założyć stój jedno czy 2- częściowy? Bo ide tam z tż, kumpela i jej "wielbicielem", który kumpluje sie z moim tż...
I to jest basen hotelowy, taki gdzie si nie pływa, a raczej chlapie, szaleje, jest też zjezdzalnia itp. ---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ---------- Ja nie, jestem wielką przeciwniczką dragów... Mój były był ćpunem... Mam uraz... |
|
|
|
#2284 |
|
Rozeznanie
|
Ewr <3
---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ----------
|
|
#2285 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2286 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
do piaskownicy w sukienkach, potem mi minęło. do tej pory mi mama wypomina 6 godzinne wyprawy po buty, dziecku 6 lat nie podobał się kolor, klamerka, tu obcierało, tam brzydko się układało. no jednym słowem patologia. moja siostra też uważa, że jest najważniejsza, przez co ciągle nakręca mnie na dziwne akcje typu przedłużane włosy, rzęsy, lub wyścig o raka[ czyli która się bardziej opali na solarium ] , bo ona jest dużo szczuplejsza ode mnie i zawsze czułam się przy niej brzydsza i żeby jej dorównać, zawsze robię wszystko. masakra jednym słowem. |
|
|
|
|
#2287 |
|
Zakorzenienie
|
ja niee
hehe ja tutaj sie ucze takiego jakby zycia w rodzinie;d taka praktyka... -zajmuje sie dzieckiem -sprzatam -gotuje
|
|
#2288 |
|
Raczkowanie
|
Nigdy nie próbowałam i nie ciągnie mnie w ogóle do tego. Podejrzewam, że nigdy nie spróbuję. Paliłam tylko zielone z 6 razy, ale nie podoba mi się za bardzo, bo pośmieję się, a potem zamuła i spanieee mnie łapie
A co do opalania to chodziłam trochę na solo ostatnio, ale jutro mam zamiar wyjść w końcu na to słońce, chociaż nie lubię tak leżeć i niiic. NUDY. Posłucham trochę muzyki, coś tam poczytam, ale jakoś nie mogę tak za długo. Muszę wziąć jakąś interesującą książkę chyba
|
#2289 |
|
Zadomowienie
|
ja też nawet jeśli chodzi o palenie zioła.
byłam kilka krotnie na takich imprezach gdzie były narkotyki,palenie.i jakoś stanowczo na to wszystko mówię'nie'
|
#2290 |
|
Zadomowienie
|
linka u mnie się nie szanują obydwoje, ogólnie ciężkoooo, ciągle się kłócą i na siebie bluźnią
|
|
|
|
#2291 |
|
Zakorzenienie
|
Toria - jak ja bym temu chłopczykowi coś ugtowała to by padł nieżywy...
A po jakimu Ty tam mówisz? Do niego? Do sąsiadów? Do rodziców tego chłopca? ---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ---------- Ja też nie palę zioła... Wszyscy (no prawie) tutaj sobie chwalą i wogóle, a mnie się to jakoś nie podoba. Jak już to sziszę zapale, lubie ten jabłkowy wkład... |
|
|
|
#2292 |
|
Raczkowanie
|
Teraz jak chodzę na imprezy wszyscy mogą palić, ale ja już tego nie biorę do ust. Ostatni raz paliłam z 1,5roku temu i na tym skończyłam. Nie podoba mi się i już!
Co do bałaganu też często mam go w pokoju. A gotować też nie umiem i wcale mnie do tego nie ciągnie ... Zrobię frytki, naleśniki, jajecznicę, zupę z proszku, spaghetti z sosem ze słoika ![]() chyba starczy?![]() Aaaa... Raz zrobiłam rigatoni. MNIAM.
Edytowane przez 3Natalia3 Czas edycji: 2010-07-08 o 12:14 |
|
|
|
#2293 |
|
Zadomowienie
|
ja bardzo lubię gotować <3
uwielbiam wręcz! |
|
|
|
#2294 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za to ona od pierwszych życia chwil rozpieszczona, DineyLandy, Pewexy, piętra w kolejnych domach, Vogue, Rykiel Sonia, browar Corona - to normalne, nie ma się tu z czym afiszować. Jedna rzecz - brak jej w życiu miłości, rodziców styl życia to wciąż za hajsem pościg. Ona myśli ciągle - *******ę te pieniądze. może napisałam to trochę bezpośrednio i CIę nie pocieszyłam, ale... wiesz, niekiedy tak jest. Oni zapieprzają po to żebyś Ty miała kase, może myślą że tak będzie dla Ciebie lepiej
|
|
#2295 |
|
Rozeznanie
|
ja coś tam gotować i piec umiem :P
|
|
#2296 |
|
Zakorzenienie
|
Ej, to co z tym strojem, bo nie wiem który zabrać, a musze się pakować już...
|
|
|
|
#2297 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
juz mówię o co chodzi z tą amfetaminą. wczoraj dostałam zaproszenie od tża na ognisko, a dzis jak dzwonilam do niego to powiedzial ze chcialby spróbować amfy i wolałby zeby mnie tam nie było, bo on nie wie jak będzie reagował ;/ ku.wa ;/ ale ja mu mowie ze nie pozwalam mu na to, a on, ze tylko raz. Nie wiem czy sie zgodzic -.- do tego... będą tam jakieś laski których nie znam i to mnie boli. Tż nigdy mnie oczywiscie nie zdradził w żaden sposób, no ale... różnie może się potoczyć ;/ puscic go czy nie?
|
|
#2298 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wiesz, teraz i tak dobrze dogaduje się z siostrą ale kiedyś naprawdę ostro się nienawidziłam z nią... Teraz wszędzie razem chodzimy itd. ale i tak czuję taką niezdrową rywalizację. a co do piosenek mój były stwierdził, że z tej piosenki http://www.youtube.com/watch?v=6QtoEhQSJtg z każdej zwrotki jest tyle rzeczy tyczących się mnie ale , że najbardziej trzecia zwrotka. pokłóciłam się z nim wtedy ostro no aleee. marzę o tym, żeby się znowu od nich wyprowadzić, i nie być w ogóle zależna, nie wyciągać do nich ręki po nic. |
|
|
|
|
#2299 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
On mało je więc może by nie umarł![]() Do niego mówię po polsku, do rodziców też- to Polacy w dodatku z Poznania. Jeżdżą tutaj i zawsze zabierają jakąś opiekunkę. Do sąsiadów po niemiecku, a jak kogoś spotkam na ulicy, tzn wiecie, żeby zagadać, albo w sklepie - po ang.
|
|
#2300 |
|
Raczkowanie
|
Wiesz jak będzie chciał spróbować to i tak spróbuje... A i tak dobrze, że Ci powiedział. Oczywiście najlepiej żeby nie próbował(wybić mu to z głowy!) bo po co takiego g*wna smakować
... A zareagować może różnie. Ile się słyszało o różnych reakcjach na amf.
|
#2301 |
|
Rozeznanie
|
Movement wiem jak się możesz czuć.. moj zioło czasem pali.. ale po roku chodzenia z nim dowiedzialam sie ze palił kiedys i ze ma na to znów ochote. ja mu powiedziałam ze jak bym to wiedziała to bym z nim nie była.. i ze nie chce zeby palił,ale przy mnie jak jest to mu czasem pozwole :P
ale nie wiem co w tym wszystkim oduzajacym jest takiego fajnego... ;/
|
|
#2302 |
|
Zakorzenienie
|
Moja mOnda siostra wziela suszarko- lokówke i sobie zamotała włosy i teraz panikuje i płacze... Chciałam jej to obciąć ale uciekła...
|
|
|
|
#2303 |
|
Rozeznanie
|
wiesz zawsze moze być tak,ze mu posmakuje i co wtedy ?
|
|
#2304 |
|
Wtajemniczenie
|
ja bym nie pozwolila ;P zawsze sie mowi, ze tylko raz ..
|
#2305 |
|
Rozeznanie
|
też tak raz zrobiłam ale samą szczotką ;p ale dałam rade;p
|
|
#2306 |
|
Zakorzenienie
|
MOV- absolutnie, kategorycznie mu tego zabron!
---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:23 ---------- Zdjęłam jej to z głowy. Nacięłam troche włosy w 2 miejscach... Ona trzymała i ciągneła w prawo, a ja szarpałam za tą końcówke i ciągnełam w lewo... Troche wydarły się, ale już nie ma tego koromysła na głowie... |
|
|
|
#2307 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lily - bardzo mi się podoba, jak wyglądasz w tym czarno-białym ![]() ![]() Mov lepiej nie....Mój były jarał i chyba też ćpał troche... Zawsze mi mowil jeszcze tylko raz kochanie... To dlatego z nim zerwałam... Ile tu much!!;///
|
|
#2308 |
|
Rozeznanie
|
mov, nie , nie pozwól mu na amfę.
|
|
#2309 |
|
Rozeznanie
|
lil jestem za tym czarno białym:P
jej ile Ty masz strojów ;p ja mam dwa czerwony i biały^^
|
|
#2310 |
|
Zakorzenienie
|
: ( musze wszystko przemyslec i z nim jeszcze raz pogadac...
wiesz jedyny plus tek sytuacji to taki, jak natalia napisala- poinformował mnie o tym. No a jak ja mowiłam wczoraj że nie, zadnej amfy, to zaczął gadać o pigułach spidujących ze SmileShopu ;/ i ciągle że tylko raz, tylko raz...
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:00.

... Zrobię frytki, naleśniki, jajecznicę, zupę z proszku, spaghetti z sosem ze słoika
... A zareagować może różnie. Ile się słyszało o różnych reakcjach na amf.