|
|
#2851 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XVI
Cytat:
![]() Ale jak już dziś cię tak nosi, to strach pomyśleć co będzie na CP... ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ---------- Cytat:
Ja się przyznam, że nie obejrzałam nawet jednego meczu. Nawet jakbym chciała, to z piłką nożną mam tak, że po 2 minutach oglądania nie wiem kto z kim i do której bramki. Kompletnie się na nich dekoncenrtuję. Za to tenis czy koszykówkę mogę godzinami... Jedyny mecz który obejrzałam, to była chyba Rosja-Niemcy 2 lata temu? pamietam za to dokładnie, że go obstawiałam kombinacyjnie z tenisem i z 7 zł zrobił mi 39 ![]() Cytat:
|
|
#2852 |
|
Zakorzenienie
|
bry
w całym tym moim szitowatym ostatnio bycie przyleciały dziś dwa pozytywy - Hinoki i Wonderwood - znaczy się odlewki - o matulu jakie one piękne są na pewno nie skońćzy się na tych odlewkach - wreszcie coś czego szukałąm co zapełniło moją leśno kadzidlano drewnianą lukę zapachawą - i chętkę na niesłodkosć drewna -choć Wonderwoodzik coś tam przysłodzi ale tak w tle ze da radę czy ktoś w Hinoki czuje Kyoto ? tzn trochę Kyoto nie całe, wiem ze jest stosowny watek do opisu testów ale ja sobie powinnam go darować bo opisuję wrazenia a nie znam sie na opisywaniu nut nazywaniu - nawet nie wiem czasem co czuję - ja na etapie porównań wciąż jestem
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-07-08 o 12:20 |
|
|
|
#2853 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co ma być - zabawa będzie jak znam swoje "wyjątkowe" szczęście, to będzie lało, buty mi się rozwalą albo skręcę kostkę, spódnica mi się spruje albo guziki poodrywają, żadnego fajnego faceta nie poznam, bo jak zwykle się zaden nie zainteresuje, a jelsi już, to do chuopów jestem bardziej wybredna niż Polly_ do perfum ![]() Wellcome in my world ![]() Mam nadzieję, że ze mną wytrzymacie ![]() edit: nie dziwię się chuopom, ze tskiej nie chca - grube toto, brzydkie, po*******one. marudzi i samo nie wie, czego chce Nie tio nie, łaski bez edit2: jesssuuu, ale marudzę... Jak znó zacznę, to możecie mnie żebym się zamknęła ![]() Cytat:
![]() zeby tych pozytywów było więcej edit: jeszcze mie niedobrze po tym batoniku chyba faktycznie jakiś nadpsuty, tylko mi zatrucia brakuje, jak nie urok to sraczka I przyłączam sie do frakcji nie-meczowej ![]() Chyba nigdy żadnego nie obejrzałam, co najwyżej fragmenty kątem oka, jak gdzieś tv było włączone
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-07-08 o 12:38 |
||
|
|
|
#2854 | ||||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
nie, nie, wg mnie przydasie to bardziej abstrakcyjne rzeczy, nie kupione i nie do użytku natychmiastowego ![]() Cytat:
Cytat:
sprawdzałam z grubsza rozkład busów i pks-ów, jadą ok. 1h 20 minut, jak trafimy od razu na właściwy bus i wolne miejsca to powinno być dobrze. Cytat:
Cytat:
Cytat:
za to lubię lekkoatletykę oglądać. i snooker. i curling
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||||
|
|
|
#2855 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki - tak też kcem
a ja nie wiem co ja w nim czuję - czujew nim Gucci PH, Kyoto, czuję normalnie iglaka acz nie wiem któego ale chyba sosnowego bo wielu iglaków nie uświadczyłąm w życiu, i dymek z iglaka, z igieł no i reszty nie wiem sama ale ta wytrawnosc mnie po prostu uspokaja i czuje zem w domu
|
|
|
|
#2856 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- dogodna godzina (nie za rano) - bez przesiadek - zatrzymuje się w skierach, więc bym sie dosiadła po drodze ![]() Cytat:
|
|
#2857 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale zmarudzeneim to masz rację - wymarudź się lepiej tu i jak pójdziesz do chuopów to juz nie marudź bo oni tego ewidentnie nie przełkną - także autonarzekanie dobre jest od tak dla spuszczenia powietrza, emocji w gronie babskim ale przy chuopie daj se na wstrzymanie ![]() radzę Ci to ja - 29letnia panna bynajmniej nie na wydaniu - ale musisz uwierzyć na słowo
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-07-08 o 12:51 |
|
|
|
|
#2858 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
A za "grube i brzydkie" masz u mnie (i pewnie nie tylko u mnie) kopa w dupe, o!
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#2859 |
|
grozi wypollizowaniem
|
zdjęcia bedą na pewno jakies
to bedzie wieden od zupełnie innej strony
|
|
#2860 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zresztą, zwykle staram się na siebie nie narzekać - bo wiem, jaka jestem i jak bym potrafiła wkurzyć ludzi tym ![]() Cytat:
Póki co w wakacje tłumów w nim nie ma (codziennie mijam ten pociąg w skierniewicach )Cytat:
od
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-07-08 o 13:06 |
|||
|
|
|
#2861 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Osobno
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2862 |
|
Zakorzenienie
|
dobry wszystkim śniła mi się panda, nie cbr, tylko misiek, którego jakieś babiszcze trzymało na smyczy razem z owczarkiem niemieckim . Panda była chora i zaniedbana i ja oczywiście za tel, policja, straż dla zwierząt i rozkręcam akcje o znęcanie się nad zwierzętami![]() Poza tym dobrze się czuję
|
|
#2863 | |
|
never say no to panda
|
Cytat:
?
|
|
|
#2865 | ||||
|
BAN stały
|
Maja, trzymam za Twoje zmartwienia, co by se poszły i już nie wróciły ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Ale za wiadomy tekst należy Ci się lańsko ---> ![]() Od strony krzaczorów nad Dunajem?
|
||||
|
|
|
#2866 |
|
Nindżopesz
|
Maju, o kurczaki, mega pech Cię dopadł... ![]() A u mnie daaalej sielanka aż siem bojem. PKO zadzwoniło, że da kredyt, dostałam też pożyczkę z pracy i chyba stać mnie już na remont. Na dodatek wpadł do mnie podatnik z mnóstwem czekoladek (a jakie doobre), winem Karola Rossiego (będzie na parapetówę ) i kuponami na darmowe kapelusze (o ile się kupi jakiś za 100 to inny gratis)...
|
|
|
|
#2867 | |
|
Zakorzenienie
|
niestety - dostałam maila: "Reasumując: trzeba będzie zainstalować na nowo system bo ten co był to kaszanka. Dane z partycji C pójdą z dymem. Proponuję też inny system niż Vista "Tylko, ze to, kurde, lapek z durną Vistą bez partycji/partycypacji czy jak to cholerstow się zwie, i wszystko, dosłownie WSZYSTKO było na dysku C Idę się pogrążyć w ciemnej rozpaczy na kilka dni ![]() ![]() Cytat:
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-07-08 o 13:36 |
|
|
|
|
#2868 |
|
Zakorzenienie
|
Maju, na takie gadki mój mąż pyta mnie "a zasadził Ci ktoś kopa w d..ę?", ale ja nie zapytam tak tylko pogłaszczę i powiem o tym, co widziałam na żywo. Mianowicie jesteś- wszystko, błagam, wg mnie- pamiętajcie!- a więc jesteś kobietą o wyrazistości i kontrastach posuniętych do ekstremum. Jak włosy- to czarne, jak oczy- to wielkie, jak oddychać- to jest czym, jak nogi- to świetne, a przy tym w ogóle nie zachowujesz się, jakby to były twoje atuty. Jak osoba o twojej figurze może myśleć, że jest gruba? Przecież to policzek dla kobiecości! Wydałaś mi się nieśmiała- i tu następny kontrast- to, co piszesz i real. Ja całe życie chciałam być typem kobiety, którą (powiedzmy, na imprezie) widać- niestety. Ale Ciebie widać od razu. Więc nie myśl o sobie, jak Kopciuszek, który narzeka na suknię, że za długa i za błyszcząca, a w tych pantofelkach od Laboutina na bank się potkniesz na schodach.
Pewnie, jak u każdej kobiety, trzeba pomyśleć, co wyeksponować, co ukryć, ale w pierwszej kolejności potrzeba otworzyć i wymyć czachę do czysta, szufladki wyczyścić i napełnić nową zawartością, wszystko ułożyć, zamknąć i wypachnić
|
#2869 |
|
Nindżopesz
|
|
|
|
|
#2870 |
|
Zakorzenienie
|
No wiesz, i tak do przyszłej matki piszesz?
![]() Ja miałam taką przyjaciółkę, która powiedziała, że boi się swojego dobrego nastroju i formy, bo potem musi się to odbić dołem- żeby bilans był na zero. ![]() Bzdura. Red, cieszę się bardzo, też mi się przydarzają takie rzeczy- szczególnie w wykonaniu podatników
|
#2871 | ||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Szkoda że nie zrobiłaś partycji, choćby dwóch, od tego się zwykle zaczyna - system na C a cała reszta gdzie indziej.....
|
||||
|
|
|
#2872 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(swoją droga to charakter też mam posunięty do ekstrremum we wszystkie strony -sama ze sobą wytzrymać nie mogę Po prostu mam parszywy dzień (dzisiejszy i wczorajszy) i mi się dużo rzeczy popieprzyło ![]() Cytat:
Życie oduczyło mnie optymizmu ![]() Cytat:
jestem antytalencie informatyczne, a w dodatku psuja straszliwa, a to był mój 1 w życiu komp - wzięłam ze sklepu jaki był, byle prosty i działał. I nawet nie próbowałam się dotykać, żeby czegoś nie popsuć ![]() Nawet gg miałam jakąś starszą wersję, bo nie potrafię tej najnowszej zainstalować ![]() A teraz 100 GB plików i programów z 2 lat poszło się ryćkać - no żyć ****a nie umierać ![]() Jeszcze usze o tej ławie tacie przypomnieć, bo mnie zabije kiedyś (jak się nóżka odłamie, to upada na łóżko )
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-07-08 o 14:03 |
|||
|
|
|
#2873 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
amen - ja tylko widziałąm fotki - ale pozostaje tylko poczuc sie dobrze we własnej skorze bo niejedna która na Cię patrzy chciałąby w niej byc - nie mozna oderwac wzroku od tak wyrazistej urody - tak jak Ju pisze - znaki firmowe oczy włosy sylwetka - to sa jakby modelowe przykłady naj z naj - nieprzecietna uroda ---------- Dopisano o 14:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ---------- Cytat:
tak - nie ma bilansu w zyciu na zero w plusach i minusach to prawda dlatego trzeba sie na maksa cieszyc i czerpac sobie z tego jak jets pięknie i Redziu upajaj sie sielanką ile sie da zycze wszystkim takich pasm sielanek |
||
|
|
|
#2874 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
a co to za róznica czy do przyszłej czy obecnej, matki czy nie?
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#2875 | |
|
never say no to panda
|
Cytat:
Wiem, bo mój chuop właśnie tak teraz działa (walnął mu dysk z laptoka, a dokładniej coś się pokićkało i caly czas laptok wywala BlueScreena, więc wyjął dysk, kupił taką obudowę do małych dysków - gumowa, tania - ok. 35zł i przez bodajże USB można to to podłączyć jako dysk zewnętrzny do innego kompjutra) - śmiga, jak szalony (dysk, nie chuop
|
|
|
#2876 |
|
Nindżopesz
|
Ja? Niiic
![]() A poważnie wzywałam gościa przed wakacjami, wpadł wówczas i prosił żeby go nie ścigać bo wsio załatwi w najbliższym czasie, no nie bardzo załatwiał więc zadzwoniłam wczoraj a on dzisiaj przyleciał ze strachem w oczach. Ju, aaaa tam, a bo to wiadomo czy ja będę matką żoną czy kochanką?
|
|
|
|
#2877 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
czasem mnie wkurza, ale i tak kochana jest )A co do sprzętów, to mnie żaden nie lubi i mi się wszystko psuje, jak tylko dotknę Swego czasu miałąm przejścia z telefonami - wszystkie używane to były złomy w końcu kupiłam nowiuśką Nokię i... miała wae fabryczną az się koleś w serwisie śmiał, bo nie mógł uwierzyć, ze w nowiuśkim telefonie mikrofonu nie było ![]() Cytat:
jak jest dobrze, to wyciskam i korzystam ile się da ![]() CBR - dizeki za rady
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-07-08 o 14:20 |
|||
|
|
|
#2878 |
|
Zakorzenienie
|
Tak się jakoś przyzwyczaiłam, że Red zawsze potencjalnie jest w ciąży- a więc odpowiedzialność jest prawie podwójna- no i chciałam, żeby poważniej brzmiało
![]() WIĘC wystawa- wernisaż 14.o7 środa, od 19stej- do 21wszej spox można przyjść, zabrać kogoś dobrze jest. Miejsce- Krakowskie Przedmieście 79 (naprzeciw Irish Pubu) Ubiór- dowolny, luz W programie- wino za friko, przemówienie, i to, co zwykle na wernisażu (coś tam wisi)
|
#2879 | |||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
postaram się być A teraz będę miała wielką przeogromną prośbę do Cbr - ponieważ nie załapałam się na bilety na CP a najprawdopodobniej zjawimy się dopiero w piątek średnio wczesnym popołudniem, czy mogłabym Cię poprosić o zakup karnetu? Pisałaś że planujesz być wcześniej...
|
|||
|
|
|
#2880 | ||||||
|
Wiedźma
|
Łolaboga! ![]() Nie powiem, co myślałam po tym meczu. Ja nieszczególnie żałuję - w towarzystwie Mai, Tru, Red i innych dziewczyn z bawu nie miałybyśmy za co łapać. Z kolei, gdybyś jako barowy rodzynek dotrzymał nam kompanii, mogłybyśmy Cię uszkodzić łapiąc wszystkie hurtem. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Dobry dżem. ![]() Zostanę przy honorze. Cnota jest taka święta, że trzymam się z daleka. Z czystego resppektu i nieśmiałości, oczywiście. Cytat:
Cytat:
No popatrzcie, jaką sobie miłą formę egzekucji wybrała! A tak serio - Przez Was zaczyna mi się chcieć na Castle Party. ![]() edit: Cytat:
Ktoś czuje. ![]() edit2: Matko, to było dwa lata temu...
Edytowane przez Sabbath Czas edycji: 2010-07-08 o 15:31 |
||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:45.

tzn trochę Kyoto nie całe, wiem ze jest stosowny watek do opisu testów ale ja sobie powinnam go darować bo opisuję wrazenia a nie znam sie na opisywaniu nut nazywaniu - nawet nie wiem czasem co czuję - ja na etapie porównań wciąż jestem

Nie tio nie, łaski bez
żebym się zamknęła
chyba faktycznie jakiś nadpsuty, tylko mi zatrucia brakuje, jak nie urok to sraczka

. Panda była chora i zaniedbana i ja oczywiście za tel, policja, straż dla zwierząt i rozkręcam akcje o znęcanie się nad zwierzętami
Tyś też chora i zaniedbana przez chuopa......to proroczy sen...proroczy sen...

Pisałaś że planujesz być wcześniej...