Mamusie Listopadowo-Grudniowe 2010 :-) cz.2 - Strona 142 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-07-08, 19:15   #4231
vikicullen
Zadomowienie

Dot.: Mamusie Listopadowo-Grudniowe 2010 :-) cz.2

Cytat:
Napisane przez Anecka Pokaż wiadomość
JEJUUUUUUUUUUUUUUUUU ale mam pecha!!!!!

Poszlam sie wykapac i jak wyszlam, spogladam na telefon a tam numer warszawski. Po chwili przyszedl sms ze nie mogli sie dodzwonic a nagrodą bylo auto..

ojaaaa jak to?? ale juz nie zadzwonią drugi raz???

http://www.suwaczki.com/tickers/atdc2n0askflsw50.png

PAULINKA ur. 01.10.2015 r.

http://www.suwaczki.com/tickers/ug37tv739lp63vo5.png
vikicullen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-08, 19:15   #4232
kularek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sanderinka Pokaż wiadomość
...........no właśnie szukam linka i nie ma
to strona z tym wózkiem http://www.bebetto.pl/ a model holland
spodobał mi się jak go zobaczyłam w sklepie bardzo lekko się prowadził chciałam poczytać opinie o nim na internecie ale coś nie mogę znaleźć
i przynajmniej na teraz to będzie albo ten wózek albo bolder 4 - chyba, że spotkam jeszcze inny albo tż te bardzo się nie spodobają
kularek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-08, 19:16   #4233
rptrbj1978
Rozeznanie

Co sadzicie o imeniu eliza
lub luiza które ładniejsze
rptrbj1978 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-08, 19:19   #4234
vikicullen
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez rptrbj1978 Pokaż wiadomość

Szczerze to obydwa imiona mi osobiście nie bardzo się podobają, ale jak coś to Eliza ładniejsze.

Stary 2010-07-08, 19:24   #4235
Ishka
Zadomowienie

Witam wszystkie kobietki
Wkońcu nadrobiłam i moge sie przywitać tyle nadrabiania a tylko na jeden dzień Was zostawiłam :P heh

Miałam tylu osobą poodpisywać ale moje dziecko pochłania moje wszystkie szare komórki chyba i zapominam dosłownie o wszystkim heh

Bela14 moj mały też czesto kopie nisko ale cześciej w boki i w żebra co nie jest przyjemne...eh no i wisi od jakiś 3 tygodni głowką w dół jak nietoperek heh A co do licytacji to jak ja cos zaczne licytować to zawsze wygrywam...chyba że ktoś tak podbije cene że za duzo dla mnie to wtedy nie i najlepiej właśnie na sam koniec aukcji zalicytować i podbić cene zazwyczaj sie wygrywa

Ok a teraz lece robić racuchy bo takiego smaka mi narobiłyście że zaśliniłam juz całego laptopa i Marcel mnie juz kopie od pol godziny tak mocno ze musze isc je zrobić dobrze ze narazie mam tylko 2kg na plusie(no może juz bedzie ze trzy zobaczymy na nastepnej wizycie) a to juz zaczęty 25 tydzień

Kularek w sklepie czesto sie łatwo i lekko prowadzi wózki całkiem inaczej poźniej z obciązeniem(czyt. dzidziolem) heh to tez trzeba brac pod uwage

Edytowane przez Ishka
Czas edycji: 2010-07-08 o 19:26
Ishka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-08, 19:26   #4236
kularek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez M25 Pokaż wiadomość
ursull, zgadzam sie z Toba dlatego ja juz prawie zrezygnowałam...
M25 - myślę, że to nie jest tak że ktoś tu kogoś ignoruje, mi też nie zawsze ktoś odpisze na to co napisałam czy o coś zapytałam -ale to nic szukam wtedy gdzie indziej - a np. ja czytam prawie wszystko co dziewczyny piszą i jak mam coś o tym wiem o co ktoś pyta to odpisuje ale jak nie mam zielonego pojęcia co odpisać to beż sensu pisać, że nie wiem
a i myślę jeszcze, że jak Ty będziesz odpisywać innym na ich pytania to Tobie też będą odpisywać
Stary 2010-07-08, 19:28   #4237
lutien
Wtajemniczenie

Dziewczyny - mam pytanko: Czy któraś z Was ma krótką szyjkę? Bo mi ginka powiedziała, że mam krótką (choć w normie) i jest to niepokojące. Jednak nie powiedziała, czy mam jakoś szczególnie się oszczędzać. Spytała się tylko, czy chodzę do pracy i na moją odpowiedź przeczącą nic nie powiedziała. A ja się głupia nie spytałam. I teraz nei wiem czy mogę być tak aktywna, jak dotąd (bo ja dużo chodziłam, pomagałam przy remoncie i często zmęczona chodziłam). Co o tym myślicie? Bo ja jak poczytałam o skróconej szyjce to wpadłam w panikę i chyba zadomowię się na kanapie przed tv

PS. My z TŻ mamy ciche dni i już mnei szlag trafia, bo ja to wolę pogadać, jak mi coś na wątrobie leży, ale on jakoś nie ma ochoty gadać
(Katharine Hadley )

lutien jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-07-08, 19:29   #4238
kularek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ishka Pokaż wiadomość
............ Kularek w sklepie czesto sie łatwo i lekko prowadzi wózki całkiem inaczej poźniej z obciązeniem(czyt. dzidziolem) heh to tez trzeba brac pod uwage
to fakt masz rację -ale jak pojadę tam z tż to on już dokładnie go sprawdzi i napewno nie będzie go oszczędzał -a i pytałam czy można go na dwór wziąć, sprawdzić czy do auta wejdzie i pan powiedział, że tak więc zobaczymy jak to będzie
Stary 2010-07-08, 19:30   #4239
Anecka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vikicullen Pokaż wiadomość
ojaaaa jak to?? ale juz nie zadzwonią drugi raz???
Pewnie nie zadzwonia. Jak teraz nie bede opuszczac na centymetr telefonu to nie dryndną..

Ja pier..

Dobra, nie mysle o tym bo jestem tak zla ze szok. Wlasnie wzielam kapiel i przy okazzji ogolilam nogi i znow ma mte okropne krosty Czasami ich nie ma a dzis masakra a jutro jade nad wode
Znalazlam u siebie Sudocrem dla dzieci ten co dostalam w paczce od ginekologa.. sklad super bo lanolina itp.. wiec nalozylam na te krosty, moze cos zdziala do jutra

A tak w ogole to glodna jestem

co do szyjki to mam długa i zamknieta (tak mi wczoraj powiedzial), bo jakby sie skracala to zle

Aneckowo

metal gora - 06.02.2012
metal dol - 12.06.2012

Edytowane przez Anecka
Czas edycji: 2010-07-08 o 19:31
Anecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-08, 19:33   #4240
Monnikaaa
Raczkowanie

Cytat:

Nie wiem, które ładniejsze napewno rzadkie imiona. ha ha własnie dzisiaj rozmawiałam z koleżanką Elizą bardzo fajna babka ......I zaproponowała swoje imię żebyśmy wybrali My na razie nie wiemy jakie imię wybrać dla córci może Ola będzie.... Co do Luizy to w moim otoczeniu nie spotkałam się
Monnikaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-08, 19:35   #4241
De28
Wtajemniczenie

Narobilyscie mi smaka na pierogi Choc na pyzy z miesem mam bardziej ochote Za to wcielam znow surowke a teraz wlasnej roboty czekolade Jak za dawnych czasow

Tz na jakims spotkaniu firmy, zjazd letni i co mi sie wogole nie podoba co roku jest to samo-maja przyjsc tylko pracownicy bez swojej pary. Bo oni chca zacieslac wspolprace i stosunki miedzy pracownikami. Byle tylko za bardzo nie zaciesniali

---------- Dopisano o 20:35 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ----------

Cytat:
Napisane przez Anecka Pokaż wiadomość
Pewnie nie zadzwonia. Jak teraz nie bede
Znalazlam u siebie Sudocrem dla dzieci ten co dostalam w paczce od ginekologa.. sklad super bo lanolina itp.. wiec nalozylam na te krosty, moze cos zdziala do jutra

A tak w ogole to glodna jestem

co do szyjki to mam długa i zamknieta (tak mi wczoraj powiedzial), bo jakby sie skracala to zle
A nie sadzisz ze to jakis pic na wode byl? Ja tam w wygrane nie wierze
Oprocz sudokremu dobry na nozki jest humektan.
Napisalam na swojej stronce internetowej (w niemieckiej wersji) krotki artykul o strzyzeniu kotow perskich.Ale sie dyskusja na facebooku o nich rozniosla. Az tak, ze mam ponad 400 wejsc na strone jednego dnia
Moje owieczki .-) Co prawda wole je w wersji zarosnietej, ale przez te upaly tak sie mecza ze postanowilam im ulzyc,
http://kotyperskie.eu/

Daniel

Christian

Edytowane przez De28
Czas edycji: 2010-07-08 o 19:39
De28 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-07-08, 19:39   #4242
kootekk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lutien Pokaż wiadomość
Dziewczyny - mam pytanko: Czy któraś z Was ma krótką szyjkę? Bo mi ginka powiedziała, że mam krótką (choć w normie) i jest to niepokojące. Jednak nie powiedziała, czy mam jakoś szczególnie się oszczędzać. Spytała się tylko, czy chodzę do pracy i na moją odpowiedź przeczącą nic nie powiedziała. A ja się głupia nie spytałam. I teraz nei wiem czy mogę być tak aktywna, jak dotąd (bo ja dużo chodziłam, pomagałam przy remoncie i często zmęczona chodziłam). Co o tym myślicie? Bo ja jak poczytałam o skróconej szyjce to wpadłam w panikę i chyba zadomowię się na kanapie przed tv

PS. My z TŻ mamy ciche dni i już mnei szlag trafia, bo ja to wolę pogadać, jak mi coś na wątrobie leży, ale on jakoś nie ma ochoty gadać

mi się szyjka skrociła i gin nakazał spokojny tryb zycia czyli zero prac domowych, unikac wszelkiego wysiłku o współżyciu nawet nie wspomnę i mogę sobie TROCHE spacerować - generanie to duzo musze odpoczywać i dbać o siebie.
Na Twoim miejscu bym troche przystopowała, a o braniu udziału w remoncie nawet nie wspomnę dbaj o siebie i bedzie wszystko dobrze

kootekk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-08, 19:41   #4243
Monnikaaa
Raczkowanie

[QUOTE=lutien;20559104]Dziewczyny - mam pytanko: Czy któraś z Was ma krótką szyjkę? Bo mi ginka powiedziała, że mam krótką (choć w normie) i jest to niepokojące. Jednak nie powiedziała, czy mam jakoś szczególnie się oszczędzać. Spytała się tylko, czy chodzę do pracy i na moją odpowiedź przeczącą nic nie powiedziała. A ja się głupia nie spytałam. I teraz nei wiem czy mogę być tak aktywna, jak dotąd (bo ja dużo chodziłam, pomagałam przy remoncie i często zmęczona chodziłam). Co o tym myślicie? Bo ja jak poczytałam o skróconej szyjce to wpadłam w panikę i chyba zadomowię się na kanapie przed tv

Hmm mi nic gin nie mówił, że za krótka. Powiedział, że w normie. Wiem, że zbyt krótka szyjka może grozić przedwczesnym porodem, więc radzę się oszczedzac i nie dzwigać Chociaż wiem, że czasami się nie da.
Stary 2010-07-08, 19:42   #4244
kretencja
Zakorzenienie

Lutien, przyznam, że nie wiem, jak to jest z tą szyjką. Jeśli masz ciasną zamkniętą i dosyć krótką z natury, to chyba nie jest to niebezpieczne. Gdybys miała leżeć, gin na pewno by Ci powiedziała. Ale też zapewne pooszczędzać się nie zaszkodzi. Ja mam te twardnienia brzuszka, lekarz tylko kazał brać magnez, o wypoczywaniu nic nie mówił. Ale ja sama czuję, że lepiej jest jak dużo leżę, nie przemęczam się... Myślę sobie, że jeśli nie ma wyraźnych wskazań od lekarza, to najlepiej słuchać swojego organizmu.

RAZEM OD 5.03.2000.

Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista... wie, co to za otwór

TYMEK - 26.11.2010
kretencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-08, 19:45   #4245
Monnikaaa
Raczkowanie

Dziewczyny czy któraś ma może ubezpieczenie grupowe w pracy na życie (w UNIQA)?? Ja mam i nie dostałam świadczenia za pobyt w szpitalu bo jestem w ciąży.
A byłam razy.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-07-08, 20:06   #4246
essence30
Raczkowanie

GG do essence30 Send a message via Skype™ to essence30

Cytat:

Lutien - Kochana musisz się oszczędzać, ja miałam tak, że lekarz na badaniu powiedział, że mam drobną szyjkę i kazał na USG zmierzyć ją, więc na ostatnim połówkowym miałam USG przez brzuch i dopochwowe , no i okazało się, że moja szyjka ma 39 mm ( więc podobno długa ) ale że jest położona od łożyska tylko o 2cm, więc to za blisko. Potem jak byłam u mojego lekarza ponownie to badał mnie i mówił, że zamknięta, ale że będziemy badać czy się nie skraca bo łożysko jest za blisko, tak czy inaczej też kazał odstawić seks w kąt, nawet ten na pół gwizdka i żeby się nie przeforsowywać, a jak będę mieś twardnienia to leżeć. Najlepiej zrób dokładne badanie szyjki, ile ma mm ..hmm tak mi się wydaje..

Cytat:
Napisane przez Monnikaaa Pokaż wiadomość
Dziewczyny czy któraś ma może ubezpieczenie grupowe w pracy na życie (w UNIQA)?? Ja mam i nie dostałam świadczenia za pobyt w szpitalu bo jestem w ciąży.
A byłam razy.
Monika ja co prawda nie mam ubezpieczenia w UNIQA, ale to czy dostaniesz kasę za pobyt w szpitalu w trakcie ciąży zależy od wariantu podpisanego ubezpieczenia. Ja np. w Allianz mam kasę za pobyt w szpitalu w ciąży jak przeleżę powyżej 4 dni, a w PZU jak przeleżę powyżej 5 dni. Musisz skontaktować się z ubezpieczycielem i dowiedzieć się o warunki Twojego ubezpieczenia, byc może da się coś jeszcze zmienić.

Nasze nadchodzące Szczęście http://www.suwaczki.com/tickers/gannugpjm5i8xhb7.png
essence30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-08, 20:07   #4247
sanderinka
Zakorzenienie

Cytat:

mam znajomą Elize
Luiza mi sie podoba myśleliśmy nad tym imieniem w razie dziewczynki

Cytat:

ja mam chyba skraca sie czy coś i jakieś naczynka pękają leżałam w szpitalu i zakaz dzwigania, meczenia sie dużo lezec odpoczywać i w sumie no nie wiele robić

Cytat:
Napisane przez De28 Pokaż wiadomość
Narobilyscie mi smaka na pierogi Choc na pyzy z miesem mam bardziej ochote Za to wcielam znow surowke a teraz wlasnej roboty czekolade Jak za dawnych czasow

Tz na jakims spotkaniu firmy, zjazd letni i co mi sie wogole nie podoba co roku jest to samo-maja przyjsc tylko pracownicy bez swojej pary. Bo oni chca zacieslac wspolprace i stosunki miedzy pracownikami. Byle tylko za bardzo nie zaciesniali

---------- Dopisano o 20:35 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ----------

A nie sadzisz ze to jakis pic na wode byl? Ja tam w wygrane nie wierze
Oprocz sudokremu dobry na nozki jest humektan.
Napisalam na swojej stronce internetowej (w niemieckiej wersji) krotki artykul o strzyzeniu kotow perskich.Ale sie dyskusja na facebooku o nich rozniosla. Az tak, ze mam ponad 400 wejsc na strone jednego dnia
Moje owieczki .-) Co prawda wole je w wersji zarosnietej, ale przez te upaly tak sie mecza ze postanowilam im ulzyc,
http://kotyperskie.eu/
fajowe słodziaki

mężuś i żonusia

[*] Sewerynek[*]
[*] Jarek[*]

sanderinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-08, 20:12   #4248
vikicullen
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Monnikaaa Pokaż wiadomość
A byłam razy.

Bo może masz płacone zawsze dopieor po 4 dniach, bo tak jest czesto ze placą dopiero po 4 dniach pobytu,ile dni byłas?

Stary 2010-07-08, 20:12   #4249
lutien
Wtajemniczenie

Dzięki dziewczyny W przyszłym tygodniu idę do innego gina (na nfz, bo moja położna nalega) i się go wypytam co i jak. Ale do tego czasu dam sobie na wstrzymanie, bo chyba faktycznie się za bardzo przemęczam. Lepiej dmuchać na zimne
(Katharine Hadley )

lutien jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-07-08, 20:17   #4250
Anecka
Zakorzenienie

De28, moze warto tak myslec ze to by pic, no ale reklamuja sie w TVP ta ich loteria.. wyslalam na szczescie tylko 2 smsy bo ja jestem zdania ze 1 czy 2 a jak masz wygrac to i tak wygrasz

Znow mi sie nieziemsko nudzi wieczorem.. masakra. Na kurniku juz pogralam, w SImsy 3 tez gralam.. Google Earth przegladalam.. streszczenia Mody na Sukces przeczytalam

Poczekam do godziny 23 jak beda potyczki Jerrego Springera. To jest tak glupi i bezuzyteczny program ze szybko zasypiam przynajmniej.

lutien, wiecej z nami pisz niz tam remonty bedziesz robic

Aneckowo

metal gora - 06.02.2012
metal dol - 12.06.2012
Stary 2010-07-08, 20:42   #4251
ruda3000
Raczkowanie

czesc. a gdzie widziałas ta superrrrasna komode?

---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ----------

Kokotek to pytanie do Ciebie, o ta komode
ruda3000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-08, 20:52   #4252
kootekk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ruda3000 Pokaż wiadomość
czesc. a gdzie widziałas ta superrrrasna komode?

---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ----------

Kokotek to pytanie do Ciebie, o ta komode

tu masz linka do ich stronki, u nas w opolu w sklepie takie są
http://atbmeble.pl/komoda-8

kootekk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-08, 20:59   #4253
Ishka
Zadomowienie

Nasze łózeczko przyszło jakies 2 tygodnie temu a my ciągle nie mamy czasu je poskladać heh najpierw sie nie umiałam doczekać kiedy wkońcu przyjdzie a teraz nie chce mi sie złożyc heh jakaś paranoja heh
Stary 2010-07-08, 21:05   #4254
NUCHISIA
Raczkowanie

Cytat:
Mi się bardzo podoba imię Eliza , moja fasolka do niedawna była Elizą
a teraz to chyba Kacperek będzie
NUCHISIA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-08, 21:11   #4255
ranka
Kici kici miau miau

Cytat:
Napisane przez kretencja Pokaż wiadomość
Lutien, przyznam, że nie wiem, jak to jest z tą szyjką. Jeśli masz ciasną zamkniętą i dosyć krótką z natury, to chyba nie jest to niebezpieczne. Gdybys miała leżeć, gin na pewno by Ci powiedziała. Ale też zapewne pooszczędzać się nie zaszkodzi. Ja mam te twardnienia brzuszka, lekarz tylko kazał brać magnez, o wypoczywaniu nic nie mówił. Ale ja sama czuję, że lepiej jest jak dużo leżę, nie przemęczam się... Myślę sobie, że jeśli nie ma wyraźnych wskazań od lekarza, to najlepiej słuchać swojego organizmu.
ja ci napisze
jesli masz rzeczywiscie krotka szyjke to powinnas sie oszczedzac.
pisze rzeczywiscie bo kazdy lekarz bada i czuje inaczej - robi sie tez USG dopochwowe zeby zmierzyc szyjke i zobaczyc czy nie ma czasami rozwarcia ujscia wesnetrznego.

Instagram mój
ranka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-08, 21:31   #4256
Anecka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ishka Pokaż wiadomość
Nasze łózeczko przyszło jakies 2 tygodnie temu a my ciągle nie mamy czasu je poskladać heh najpierw sie nie umiałam doczekać kiedy wkońcu przyjdzie a teraz nie chce mi sie złożyc heh jakaś paranoja heh
Ale bedziecie rozkladac jak zlozycie? Tzn skladacie w celu zobaczenia czy wszystko do siebie pasuje i jest OK? No bo jak sie ma kurzyc zlozone lozko jeszcze pol roku..

Kurcze a ja teraz postanowilam ze do pazdziernika nie zrobie absolutnie zadnych zakupow. O!

Dobranoc Jeszcze ktos mnie smsami bombarduje a jak napisalam ze to pomylka to ciagle dostaje smsa "a kim jestes i ile masz lat". Masakra.

Aneckowo

metal gora - 06.02.2012
metal dol - 12.06.2012
Stary 2010-07-08, 22:23   #4257
Ishka
Zadomowienie

Anecka łóżeczko skladamy jutro nie z tego powodu zeby poskładać żeby zobaczyc czy wszystko do siebie pasuje tylko żeby juz stało a za jakieś 2 miesiące przepiore wszystko i juz bedzie czekało na maluszka

Bo ja już 25 lipca zaczynam 7 miesiąc także koniec u mnie zbliza sie coraz większymi krokami
Z wyprawki zostały nam do kupienia pieluszki kosmetyki dla małego no i wózeczek ale jeszcze troszke musimy dozbierać na nowy pojazd dla małego
Stary 2010-07-08, 22:25   #4258
***luna
Zakorzenienie

Anecka to się komuś nudzi

do października jeszcze trochę czasu
rptrbj1978 Eliza podoba mi się bardziej

A dziś właśnie nasz wózeczek został dostarczony (TŻ po niego pojechał).
I cudniasty jest
Teraz to sobie poczeka
blogowo:
aktywnie
nowy post 12/09/2012 Veni Vidi Vici
***luna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-08, 22:33   #4259
Ishka
Zadomowienie

Luna myśmy mieli juz wózek dla małego ale tydzień temu go sprzedałam bo mi sie spodobał inny i bardziej praktyczny heh

A pokoik szykujemy juz teraz(tzn miejsce w sypialni dla małego bo pokoik bedzie mial jak skonczy min. 6-8 miesiecy) bo mąż wyjeżdza zaniedługo w delegacje i nie wiadomo kiedy wróci...a sąsiada potem nie bede prosić zeby mi łóżeczko skręcał heh

Eh ja chyba sie kłade bo Mały mnie kopie po żebrach znowu...;/ Dobranoc dziewczynki do jutra

Edytowane przez Ishka
Czas edycji: 2010-07-08 o 22:34
Stary 2010-07-08, 22:54   #4260
Sysunia_d
Zakorzenienie

Ursull Ja tez przytyłam 5 kg ( choc mnie sie wydaje ze to mało jak na ten tydzien ciazy) Tyle ze w sumie nie czuje tych 5 kg .
Co do serka o ktorym piszesz to musze wypróbować

Weronisia daj znac czy ci wyszło ciasto na te pierogi

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200304251135.png

17.11.2010 urodził sie nasz Skarbek
Sysunia_d jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości