|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3601 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jest nas chyba już ze sto i piszemy, że hoho - Panny Młode 2011, cz. 21
Cytat:
jej prawie wszystko smakuje ![]() mama będzie mnie teraz terroryzować witaminami ma kupić marchewkę i zrobić mi sok oby nie dała do tego selera i mam jeść bo nie będziemy po lekarzach chodzić
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2010-07-09 o 08:57 |
|
|
|
|
#3602 |
|
Zakorzenienie
|
znam koty co na złość sikają
nasz tylko nas bije ![]() Kaśka mi ta trawka gniła w doniczce ![]() a tak w ogóle pewnie się nie zgodzicie, ale wyczytałam że kot tylko w domu to jakby trzymać rybkę akwariową całe życie w woreczku pierwsze pół roku też naszego nie wypuszczaliśmy (nawet ze strachu że wpadnie pod samochód czy coś) ale potem go uczyłam na smyczy, potem chodził przy nodze sam, a teraz biega kiedy chce wg mnie kotki powinny móc sobie chodzić własnymi ścieżkami, zapolować czasem na coś, wejść na drzewo itd
|
|
|
|
#3603 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ma całe mieszkanie do dyspozycji i balkon, na którym siedzi cały czas i przygląda się innym kotom na podwórku
|
|
#3604 |
|
Zakorzenienie
|
a wiecie, że ja ani razu tyvch kocich kłaczków nie znalazłam.. może moja to gdzieś pod łóżko zwraca ?
powiedzcie mi jeszcze, czy Wasze koty różne świecące rzeczy chowają pod dywany? ostatnio jak odkurzałam, i odchyliłam dywan a patrzę, tam pełno różnych sreberek i papierków, którymi wcześniej się bawiła |
|
|
|
#3606 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
są tam jej myszki-sztuk ok 10 piłeczki, inne zabawki, jakieś świecidełka itd. kiedyś chciała się dobrać do mojego pierścionka-leżał na komodzie gdzie ona urzęduje przy wejściu, ale teściowa schowała
|
|
#3607 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mój jest ze wsi więc to dla niego cała radość złapać mysz czy gonić motyla i wyje pod drzwiami i dzwoni kluczami które wiszą w zamku jak chce iść Poterka to normalne, nasz chował pierścionki, łańcuszki, kradł karteczki samoprzylepne, chował cukierki, no wszystko |
|
|
|
|
#3608 |
|
Zakorzenienie
|
nasza jest najlepsza bo czasem TZ tata przywozi jej przysmaki w torbie i jak wraca to Oli pierwsze co to do torby mu zagląda
co do złośliwośći to TZ sis zawsze musi z nią walczyć rano o łazienkę....ten mały skubaniec złośliwie zawsze przed nią biegnie do kuwety :cwaniak: ale i tak czymś co mnie rozczula jest to jak TZ z nią rano schodzi z łóżka normalnie jak małżeństwo ona zeskakuje czaka na niego patrzy i idą on do łązienki, a ona do kuchni ![]() dobry temat na wątek ślubny dobra ja idę do później
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2010-07-09 o 09:09 |
|
|
|
#3609 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
starałam się ją nauczyć chodzić w szelkach, ale jak tylko zapnę jej na szyi to się wścieka, przewraca, obija o wszystko :/ |
|
|
|
|
#3610 |
|
Zakorzenienie
|
porobię jej foty na weekend i Wam coś wrzucę
![]() pa
|
#3611 |
|
Zakorzenienie
|
Kurde już piątek
|
#3612 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
do reklamówek i worków też wskakuje i połowe rzeczy z nich wywala najgorzej jak dorwie worek ze śmiećmi, ostatnio z TZ się śmialiśmy, że trzeba ją tresować na ciężkie czasy, żeby wartościowe rzeczy ze śmietników wyciągała |
||
|
|
|
#3613 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cześć Elu |
|
|
|
|
#3614 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie mi TŻ dzwonił.. jaki jego brat jest głupi to sie we łbie nie mieści
chłopak 19 lat, od 2 lat się nie uczy (skonczył tylko podstawówkę 6 klas...), do tej pory nie rpacował.. teściowa (jego mama) załatwiła mu p[racę na budowie u jakiegoś tam znajomego, pracował od tego poniedziałku, wczoraj jadąc do pracy, nie miał biletu więc kobuchy po drodze go wyrzuciły z autobusu, a ten idiotaa zamiast pójść do mamy (miał kawałek) żeby dała mu na bilet, wrócił do domu i zadzwonił DO MAMY, żeby opna zadzwoniła do tego szefa i skłamała, ze musiał jechać gdzieś z babcią dlatego nie przyszedł, teściowa do szefa zadzwoniła, ale powiedziała prawdę teściowa z płaczem zadzwonila do mojego D. czy czasem u nas nie suiedzi bo gówniaz jeden wyłączył telefon i ma wszytko w ![]() skąd się biorą tacy ludzie ? teściowa załamana.. TŻ też ma dość.. już mu powiedziałam, żeby poważnie porozmawiał z mamą, aby nie dawala się tak wykorzystywać i niech wywali gnoja z domu.. może wtedy się nauczy a nie tak: ugotowane, posprzątane, papieroski i piwko kupione.. no to po co ma iść do pracy? ehh... |
|
|
|
#3615 | |
|
Zakorzenienie
|
Fajne
![]() Widzisz, Ela dobra rada mówiła [1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;20557045]A ja normalnie w szoku jestem. Bylam na USG i moja "mała" ma 3400!![/QUOTE] No to mała jest mała ![]() Cytat:
![]() ![]() Pocieszę Cię Hejo
|
|
#3616 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3617 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3618 |
|
Zakorzenienie
|
wlasnie sie wkurzyłam w pon mieli nam przywieźć transport z praktikera, ale dzwonili rano ze jeszcze dostawa nie doszła, wiec jak dojdzie to przedzwonia za jakies dwa dni, dzisiaj juz piatek i dzwonie sie zapytac co i jak. Koles z informacji srednio zainteresowany o nic mnie nie zapytal tylko od razu na dział sanitarny przekierował i tam facet szukał jakies 10 min i stwierdził ze zadnego zamowienia nie ma wiec bysmy sobie tak mogli czekac jak oni najwidoczniej o tym zapomnieli facet z sanitarnego jak to wyjaśni to ma dzwonic, ciekawee co mi powie
|
#3619 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3620 |
|
Zakorzenienie
|
[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;20557045]A ja normalnie w szoku jestem.
Bylam na USG i moja "mała" ma 3400!![/QUOTE] woww rośnie jak na drożdzachja miała 3350 g jak sie urodziłam normalnie w 9 mies ![]() ---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ---------- potterka tak
|
#3621 | ||||
|
Zakorzenienie
|
dzięki
Nie wiem, może... ale kurcze wczoraj ją prawie auto potrąciło A imienia nie mam, mówię Kicia ![]() Cytat:
![]() No ona wchodzi pod łóżko, nie wiem czy siusiua bo nie widze ale myję na wszelki wypadek Sprawdzam czy mokra jest i nie ale to niemożliwe, żeby od wczoraj wieczora tylko raz zrobiła siku (oczywiście na swój kocyk, nie do piachu)Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cześć, pierwsza noc za nami, myślałam, że nie zasnę
|
||||
|
|
|
#3624 |
|
Zakorzenienie
|
Justii słodki ten kotek.... ja wczoraj się dwoma zajmowałam ale to u dziadka... potem Wam opowiem
|
#3626 |
|
Zakorzenienie
|
Haniu to brzydale jedne
![]() dziewczyny kiedyś rozmawiałyście o soczewkach.. do tych co używają mam pytanie.. jaki jest koszt takich soczewek miesięcznie? TZa muszę wysłać do okulisty ale już zapowiedział, że w okularach chodzić nie będzie, więc chcę się przygotować żby później w szoku nie być |
|
|
|
#3627 |
|
Zakorzenienie
|
kolejny njus
wlasnie dzwonili z praktikera jaki mam numer faktury bo im zaginela i nie umia jej znaleźć
|
#3628 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3629 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja dopiero po tygodniu się przyzwyczaiłam.. a jak kot był u rodziców to spał u siostry w pokoju..biedna się poddała i poszła spać do kuchni (rodzice tam wersalkę mają) co do teściowej to ja już jej to kiedyś powiedziałam.. że takim zachowaniem go krzywdzi, niech go wywali za drzwi to się gówniarz nauczy.. ale po co.. i tylko mój D. na tym cierpi bo go to strasznie boli :/
|
|
|
|
|
#3630 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
hehe Cytat:
![]() co za koleś
|
|||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:58.

muszę kupić ciekawe czy będzie jej smakowało 
jej prawie wszystko smakuje
i mam jeść bo nie będziemy po lekarzach chodzić

i przygląda się innym kotom na podwórku 

mało jem bo przez to dziąsło mały kęs żuję 30 min więc dużo nie zeżrę
rośnie jak na drożdzach
chyba mam anemię albo jakieś inne g***no od kilku miesięcy (jakoś od kwietnia może) słabo się czuję, w dodatku co jakiś czas mnie zatacza jak pijaka
idę i nagle bach! ściąga mnie na jedną stronę i czarne przed oczami