Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 12 - Strona 72 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-07-09, 10:41   #2131
violka_87
Raczkowanie

Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 12

Laseczki nie przejmujcie się wzrostami one szybko zlecą ja na po pierwszym dniu na PW zanotowałam +0,7 wkurzyłam się i przez to nagrzeszyłam a na drugi dzień -0,6 jak bym wytrzymała bez gzeszku to było by więcej minusów ale nie łamie się po 11 dniach -2,5 kilo dla mnie fantastycznie musze dobić w sumie do -5 to mój I CEL ALE NIE OSTATNI hihi KOCFAM TĄ DIETE

ważna sprawa im więcej jem tym więcej chudne ale ostatni posiłek zjadam przed 18 stą, jak mało zjem to nie ma spadku albo jest tylko -0,1 tak jak dzisiaj chociaż to zawsze coś

Może to komuś pomoże i zmotywuje do dalszej walki
violka_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-09, 10:43   #2132
kochak
Rozeznanie

[QUOTE=anaiss86;20568534]
Cytat:
Napisane przez adrijah Pokaż wiadomość
dzięki
staram się jak mogę.. chociaż dzisiaj obsesyjnie myślę o Snickersie, którego przez przypadek znalazłam w lodówce

przy życiu trzyma mnie świadomość, że dzisiaj będę piekła kilka ciast i wyjątkowo wszystkie dla mnie

może to jakieś przesilenie? ja w Wawie mieszkam sama i wiem jak to jest wracać do pustego mieszkania
ale przyzwyczaiłam się do tego i teraz pomieszkiwanie u rodziców mnie drażni tak źle i tak niedobrze

wywal tego snickersa!!!!!!!!!!!!!!! zanim bedzie za późnowywal... ja juz nie trymam nic niezdrowego w domu... miałam 2 paczki ciastek i bita smietane i zjadłam dwa dni temu jak jest to kusi... to tylko snikers!!!! wywal

z TŻem się pokłóciłam i chwilowo jest cisza...

coraz intensywniej się nad tym zastanawiam i coraz bardziej zadaję sobie pytanie "co tak naprawdę mnie przy nim trzyma? dlaczego ja jestem tak w nim zakochana?" chyba jednak naiwna jestem...

Adrijah nie martw sie, najwazniejsze to sie nie lamac, jak teraz nagrzeszysz pozniej bedziesz zalowac. wiem cos o tym i klotnie z moim Tżem tez awsze odreagowywalam jedzac to czego nie powinnam. Nie wolno nununu! co do mieszkania z rodzicami zgadzam sie...ja mieszkam z moim Tżem i czasami tesknie do rodzinnego domu ale jak pojade do rodzicow to nie minie dzien i juz mam dosyc i chce wracac do mojego domku w ktorym panuje cisza i spokoj... u mnie tez jakis dol podobne mysli jak u Ciebie ,,co mnie przy nim trzyma" tylko ja juz sama nie wiem czy to milosc czy przywiazanie...strasznie mnie to doluje, wiem ze on mnie kocha a u mnie jakis chlod i pustka w sercu ostatnio ale za Ciebie trzymam mocno kciuki mam nadzieje ze Twoj Tż jest wart Twojego uczucia
kochak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-09, 10:44   #2133
kataluna
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kochak Pokaż wiadomość
wygrzebałam skany ksiazki dunkana na chomiku... będzie trzeba w koncu przeczytać
Kochak ciebie to tylko udusic To ty teraz dopiero za ksiazke sie bierzesz??? W pierwszym poscie masz linka do ksiazki!!!
kataluna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-09, 10:49   #2134
kochak
Rozeznanie

[QUOTE=anaiss86;20568534]
Cytat:
Napisane przez adrijah Pokaż wiadomość
dzięki
staram się jak mogę.. chociaż dzisiaj obsesyjnie myślę o Snickersie, którego przez przypadek znalazłam w lodówce

przy życiu trzyma mnie świadomość, że dzisiaj będę piekła kilka ciast i wyjątkowo wszystkie dla mnie

może to jakieś przesilenie? ja w Wawie mieszkam sama i wiem jak to jest wracać do pustego mieszkania
ale przyzwyczaiłam się do tego i teraz pomieszkiwanie u rodziców mnie drażni tak źle i tak niedobrze

z TŻem się pokłóciłam i chwilowo jest cisza...

coraz intensywniej się nad tym zastanawiam i coraz bardziej zadaję sobie pytanie "co tak naprawdę mnie przy nim trzyma? dlaczego ja jestem tak w nim zakochana?" chyba jednak naiwna jestem...

Adrijah nie martw sie, najwazniejsze to sie nie lamac, jak teraz nagrzeszysz pozniej bedziesz zalowac. wiem cos o tym i klotnie z moim Tżem tez awsze odreagowywalam jedzac to czego nie powinnam. Nie wolno nununu! co do mieszkania z rodzicami zgadzam sie...ja mieszkam z moim Tżem i czasami tesknie do rodzinnego domu ale jak pojade do rodzicow to nie minie dzien i juz mam dosyc i chce wracac do mojego domku w ktorym panuje cisza i spokoj... u mnie tez jakis dol podobne mysli jak u Ciebie ,,co mnie przy nim trzyma" tylko ja juz sama nie wiem czy to milosc czy przywiazanie...strasznie mnie to doluje, wiem ze on mnie kocha a u mnie jakis chlod i pustka w sercu ostatnio ale za Ciebie trzymam mocno kciuki mam nadzieje ze Twoj Tż jest wart Twojego uczucia

ehhh... doliniarski piątek... snickersa wyrzucamy co by nie kusił!!!!!!

---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ----------

pisa łam też o swoich akcjach z szanownym...faceci są okropni... nie daj sie złym mysla... szkoda zdrowia... ja pale dzis jednego za drugim mimo ze jestem w pracy... i odliczam czas...... ehhhh/// nie martw sie

---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ----------

Cytat:
Napisane przez kataluna Pokaż wiadomość
Kochak ciebie to tylko udusic To ty teraz dopiero za ksiazke sie bierzesz??? W pierwszym poscie masz linka do ksiazki!!!
sis stosuje ta diete i mi duzo powiedziała... przeczytam ja dzis wieczorem czytałam tez w necie duzo... poki co to moj 12 dzien diety wiec nie jest zle
Stary 2010-07-09, 10:52   #2135
Maricken
Zadomowienie

Wyślij wiadomość przez ICQ do Maricken

Cytat:
Napisane przez czarownica3006 Pokaż wiadomość
ja na poczatku sie martwilam zastojami i wzrostami. teraz wiem, ze wzrosty są i będą tak samo jak spadki. czasami mam 1kg wzrostu!!! ale mija kilka dni i robi sie z tego 1,5 spadku wiec glowa do gory przeciez cialo to nie maszyna, raz wypijesz i zjesz wiecej, raz mniej, na wage wplywa tez temperatura na zewnatrz, dzien cyklu itd. Nie zamartwiaj sie tylko dzielnie dukaj a zostaniesz nagrodzona
Dzięki za wsparcie

Z diety nie zamierzam rezygnować w sumie, ale tak mnie to cholernie denerwuje że obecnie mnie przybywa Zjadłam sobie powidełek rabarbarowych i mi trochę lepiej, lodówkę już prawie wyczyściłam, dobrze że dziś jadę na zakupy znowu ze dwie stówy w sklepie zostanie
Stary 2010-07-09, 10:53   #2136
czarownica3006
Zadomowienie

GG do czarownica3006

SNICKERS to obrzydlistwo... sam cukier i tłuszcz.. bleeeee pomyślcie jakie to ochydne...
Stary 2010-07-09, 10:54   #2137
Sparta
Wtajemniczenie

Ja mam czekoladę milkę w szafce, ta? dostałam w ramach podziękowania. Zjadłabym ja raz na raz i raz na zawsze

Sparta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-09, 10:56   #2138
kochak
Rozeznanie

czytam ksiażke i zgupiałam do reszty...jesli nie zszedł mi ani kg w pierwszej fazie- 5 dni a w druga powinna trwac tydizen na kazdy kg to co ja mam teraz zrobic...?
Stary 2010-07-09, 10:56   #2139
czarownica3006
Zadomowienie

GG do czarownica3006

Cytat:
Napisane przez Sparta Pokaż wiadomość
Ja mam czekoladę milkę w szafce, ta? dostałam w ramach podziękowania. Zjadłabym ja raz na raz i raz na zawsze
kolejny cukier i tłuszcz... bleeeee
oddaj komuś i zrób sobie dobry uczynek.... i jak mocno chcesz slodkiego to nutelke
Stary 2010-07-09, 10:57   #2140
kataluna
Rozeznanie

Dzien dobry Kochani

Mi tez sie demotywator wlaczyl bo waga ani drgnie.
Najgorsze ze zjadlabym chlebek z dzemem truskawkowym albo cokolwiek z cukrem. Tak mnie ciagnie do zakazanego ze wczoraj zjadlam jeden wafelek familijny
Cholera juz mnie bierze ze to tak dlugo trwa a jeszcze ze 4 kg musze ruszyc zeby byc zadowolona. Wiem, wiem... z takim wafelkowaniem bedzie jeszcze dluzej.

Dawajcie sposoby na ruszenie zastoju bo ja juz nie wiem co mam robic

Gratulacje za spadki. Czarownica dalas rade z ta 10!
Chorowitki zdrowiejcie!
Stary 2010-07-09, 10:58   #2141
czarownica3006
Zadomowienie

GG do czarownica3006

Cytat:
czytam ksiażke i zgupiałam do reszty...jesli nie zszedł mi ani kg w pierwszej fazie- 5 dni a w druga powinna trwac tydizen na kazdy kg to co ja mam teraz zrobic...?
jesli Ci nie zszedl zaden kg w uderzeniówce to znaczy ze nie mialas zatrzymanej wody bo duzo jej pilas zawsze i organizm jej nie magazynowal.
a co do drugiej czesci to zle doczytałas. 2 faza trwa tyle az schudniesz to co chcesz. i pozniej 3 faza trwa 10dni na kazdy zrzucony kg
Stary 2010-07-09, 10:59   #2142
lesia27
Zadomowienie

GG do lesia27

o Moj Panie ale sonce grzeje... juz mam na dzis dosyc, 1,5 godziny opalania:P co innego nad jeziorkiem albo na plazy sie opalac, wiaterek sobie wieje, woda szumi ach!!!!!! jeszcze 3 tygodnie i moze uda mi sie chociaz wciagu 3 dni weekendu wejsc do morza albo chociaz sie poopalac
ps: Laski? a co Wy macie z tymi chłopami ze sie ciągle kłocicie?? hehehe
-14,4 kg
będzie: 58kg moze 56kg ... zobaczę w "praniu"

"8 sesja" na VACU aktiv
"pierwsze kręcenia Hula Hop Anion"
lesia27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-09, 11:00   #2143
kochak
Rozeznanie

Cytat:
jesli Ci nie zszedl zaden kg w uderzeniówce to znaczy ze nie mialas zatrzymanej wody bo duzo jej pilas zawsze i organizm jej nie magazynowal.
a co do drugiej czesci to zle doczytałas. 2 faza trwa tyle az schudniesz to co chcesz. i pozniej 3 faza trwa 10dni na kazdy zrzucony kg

dziękuje za sprostowanie bo wziełam to z tabelki i było na pisane tydzien na kazdy kg ... czytanie ze zrozumieniem

iihi ciekawe co waga pokaze jutro
Stary 2010-07-09, 11:00   #2144
anaiss86
Zadomowienie

Cytat:
A to możemy tabasco? jak tak to już mam pomysł na ostry sos do kebabosa

mysle ze tak w sumie to przyprawa:P a i ja do tego kuraka dodalam jeszcze imbir mielony

anaiss86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-09, 11:02   #2145
kochak
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez lesia27 Pokaż wiadomość
o Moj Panie ale sonce grzeje... juz mam na dzis dosyc, 1,5 godziny opalania:P co innego nad jeziorkiem albo na plazy sie opalac, wiaterek sobie wieje, woda szumi ach!!!!!! jeszcze 3 tygodnie i moze uda mi sie chociaz wciagu 3 dni weekendu wejsc do morza albo chociaz sie poopalac
bo chłopy sa nie dobre a jak ich nie ma tez zle... ja jestem wsciekła lepiej niech uważa!!! nawet w pracy mi smęcą że mam zły humor... ciagle to samo... "doline masz"... jak mam nie miec jak ciagle ktos mi to wmawia!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!! a mam ale próbuje czytac w przerwach dunkana jak nikt nie patrzy hiih
Stary 2010-07-09, 11:02   #2146
lesia27
Zadomowienie

GG do lesia27

dziewczyny? POKRZYWA nie smakuje Wam jak mieta....??? dla mnie maja identyczny smak
-14,4 kg

"8 sesja" na VACU aktiv
Stary 2010-07-09, 11:03   #2147
kataluna
Rozeznanie

Cytat:

Kochak czytaj ze zrozumieniem a nie po lepkach. III faza to 10dni na kazdy utracony kilogram - czyli stabilizujesz wage.

Jesli to nie jest pytanie z typu "upierdliwe" powiedz ile masz lat?
Stary 2010-07-09, 11:03   #2148
kochak
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez anaiss86 Pokaż wiadomość
mysle ze tak w sumie to przyprawa:P a i ja do tego kuraka dodalam jeszcze imbir mielony
co do przyraw ostatnio byłam kupic curry a tam w składzie cukier:/ na szczescie nie w kazdym,
Stary 2010-07-09, 11:04   #2149
lesia27
Zadomowienie

GG do lesia27

Cytat:
bo chłopy sa nie dobre a jak ich nie ma tez zle... ja jestem wsciekła lepiej niech uważa!!! nawet w pracy mi smęcą że mam zły humor... ciagle to samo... "doline masz"... jak mam nie miec jak ciagle ktos mi to wmawia!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!! a mam ale próbuje czytac w przerwach dunkana jak nikt nie patrzy hiih
wiem wiem rozumiem.. ja przez 6 lat mialam takiego jednego ... Policjanta... szkoda gadac jak teraz sobie patrze z perspektywy czasu to mowie sobie : gdzie mialam oczy??
a teraz?? jestem w cudownym zwiazku juz od 1,5 roku i jestem MEGA SZCZESLIWA
-14,4 kg

"8 sesja" na VACU aktiv
Stary 2010-07-09, 11:05   #2150
kataluna
Rozeznanie

Cytat:
dziewczyny? POKRZYWA nie smakuje Wam jak mieta....??? dla mnie maja identyczny smak
Haha, kubki smakowe proteinami ci sie zapchaly.
Mi pokrzywa kojarzy sie z herbatka z siana. A mieta przy niej jest boska.
Stary 2010-07-09, 11:08   #2151
anaiss86
Zadomowienie

Cytat:
ja sie nie kloce :P ogolnie ze wszystkim jestem na nie i jesli chodzi o uczucia do Tż to tez jakos na nie...jestesmy ze soba 4 lata a mieszkamy 2 swiata poza nim nie widzialam a teraz jakos tak buuu
tylko dieta jest na TAK, rajcuja mnie te wszystkie przepisy i kolejne spadki. Dzisiaj kolejny spadek -0,4kg

---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ----------

co do przypraw to jakos tak nie przyszlo mi do glowy spojrzec na sklad :/

anaiss86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-09, 11:08   #2152
lesia27
Zadomowienie

GG do lesia27

Cytat:
Haha, kubki smakowe proteinami ci sie zapchaly.
Mi pokrzywa kojarzy sie z herbatka z siana. A mieta przy niej jest boska.
A moze ja miete kupilam buhahahahahhahahaa
nie no na opakowaniu jak wół napisane : pokrzywa!!!!
kurde mi na serio ona smakuje jak miętkahehehehe jejkus ! dukan zrobil mi pranie mózgu hehehehe
-14,4 kg

"8 sesja" na VACU aktiv
Stary 2010-07-09, 11:10   #2153
czarownica3006
Zadomowienie

GG do czarownica3006

Cytat:
Dzien dobry Kochani

Mi tez sie demotywator wlaczyl bo waga ani drgnie.
Najgorsze ze zjadlabym chlebek z dzemem truskawkowym albo cokolwiek z cukrem. Tak mnie ciagnie do zakazanego ze wczoraj zjadlam jeden wafelek familijny
Cholera juz mnie bierze ze to tak dlugo trwa a jeszcze ze 4 kg musze ruszyc zeby byc zadowolona. Wiem, wiem... z takim wafelkowaniem bedzie jeszcze dluzej.

Dawajcie sposoby na ruszenie zastoju bo ja juz nie wiem co mam robic

Gratulacje za spadki. Czarownica dalas rade z ta 10!
Chorowitki zdrowiejcie!
Dzięki
Wiesz moze zaraz zostane zlinczowana i bedzie to bardzo kontrowersyjne co zaraz napisze, ale kilka razy moj zastoj ruszyl wlasnie po jakims totalnym grzechu.... ale wiesz, jednym raz a nie ze kilka dni zarcia.
tak jakby nagla dostawa takiej ilosci wegli poruszyla moj organizm do ponownej pracy
ale ciiiiii to mowie tylko Tobie i nie rozpowiadaj dalej
Stary 2010-07-09, 11:11   #2154
missines
Raczkowanie

Cytat:

Kochak po co Ty wogóle brniesz w tą dietę, przecież Ty nie masz z czego się ochudzać.......to jest teraz bez sensu co robisz. Dieta nie rozwiąże Twoich problemów
Jesteś szczupła a nawet bardzo chuda, sama widzisz, ze kilogramy Ci nie spadają, nawet gramy nie chcą się ruszyć.

Na Twoim miejscu wszelkie "defekty figury" i "zbędne kilogramy" - które tylko Ty widzisz - rozwiązywałabym fitnessem i innymi wysiłkami fizycznymi.

missines jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-09, 11:13   #2155
adrijah
Zakorzenienie

chyba coś mi się pomerdało w cytowaniu jeśli cytaty są ze złymi nickami, to bardzo przepraszam, ale przed każdym cytatem pojawiały mi się po 2 nicki + mój własny do cytowania

a tak w ogóle to mam pytanie

JAKIEJ WIELKOŚCI FOREMKA JEST NAJLEPSZA NA BISZKOPT DO ROLADY?

Cytat:
Adrijah dziękuję Ci za słowa otuchy !!! Masz rację, one tyją ja chudnę
otóż to

Cytat:
Napisane przez adaikaka Pokaż wiadomość
Ehhhh a było tak pięknie...
Przez to mam ochotę zjeść wszystko na raz pizze, kebeba, lody, chipsy, ciasteczka, czekoladę... WSZYSTKO co niedozwolone...
Ale się nie daję... Chociaż jest cholernie ciężko... Wczoraj byłam już o włos od kupienia kebaba ale powiedziałam sobie : "weź K.WA nie świruj... jeszcze pogorszysz sytuacje"... no i nie kupiłam ale wściekła byłam jak osa.
Zgrzeszyłam tylko 3 chrupkami kukurydzianymi ( mój synuś jadł je tak apetycznie a ja je tak uwielbiam )
o, to dokładnie ten sam mechanizm co u mnie - im jest gorzej, tym bardziej mam ochote to [efekty diety] zepsuć

Cytat:
Napisane przez rebushnik Pokaż wiadomość
adrijah - zobaczysz, że jakoś się ułoży, ale skoro zastanawiasz się po co z nim jesteś to może coś nie tak, ja byłam ze swoim 2,5 roku, mieszkaliśmy razem, ale uznałam że nie ma sensu marnować życia z kimś z kim nie chcę tak naprawdę być i zerwałam
nam za ~tydzień studnie dopiero pół roku.. ale przez te kilka miesięcy dostarczył mi tylu wrażeń (negatywnych głównie...), że nikomu przez całe życie bym tylu nie życzyła.. a mimo to nie chcę go zostawić.. jednak w jakimś stopniu mi z nim dobrze. to nie jest to, że się boję samotności, bo to ja kończyłam poprzednie związki i jakoś żyłam dalej, więc to zupełnie co innego. eh..

Cytat:
Też uwielbiam opaleniznę...bladośc dla mnie jest taka...aseksualna
A na solarium chodzę w zimie, traktuję to jako ładowanie baterii
o wypraszam sobie jak się bladość umiejętnie podkreśli, wygląda pięknie i bardzo seksownie
mnie nikt nie namówi żebym się opaliła mam uczulenie na słońce i w sumie mogłabym się balsamem brązującym czy samoopalaczem wysmarować, ale ja swoją bladość lubię, o mimo niemożliwości dobrania odpowiednio jasnego podkładu

Cytat:
eh nie wiem co o tym myśleć.. ale idę zaraz zacząć wielkie przygotowania do imprezy, to może nie będę o tym myślała

Cytat:

ehhh... doliniarski piątek... snickersa wyrzucamy co by nie kusił!!!!!!

pisa łam też o swoich akcjach z szanownym...faceci są okropni... nie daj sie złym mysla... szkoda zdrowia... ja pale dzis jednego za drugim mimo ze jestem w pracy... i odliczam czas...... ehhhh/// nie martw sie
jakbym miała u rodziców wyrzucić wszystko, czego mi nie wolno jeść, to nie zostałoby kompletnie nic

Cytat:
SNICKERS to obrzydlistwo... sam cukier i tłuszcz.. bleeeee pomyślcie jakie to ochydne...
dobra dobra ale jak pachnie to paskudztwo TŻ ostatnio przy mnie jadł i sobie przypomniałam jak ja uwielbiam to połączenie czekolady, nugatu, karmelu i orzeszków ziemnych

z taką pewną dozą nieśmiałości idę się zważyć..
Stary 2010-07-09, 11:14   #2156
kataluna
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez missines Pokaż wiadomość
Kochak po co Ty wogóle brniesz w tą dietę, przecież Ty nie masz z czego się ochudzać.......to jest teraz bez sensu co robisz. Dieta nie rozwiąże Twoich problemów
Jesteś szczupła a nawet bardzo chuda, sama widzisz, ze kilogramy Ci nie spadają, nawet gramy nie chcą się ruszyć.

Na Twoim miejscu wszelkie "defekty figury" i "zbędne kilogramy" - które tylko Ty widzisz - rozwiązywałabym fitnessem i innymi wysiłkami fizycznymi.
A ile ten nasz Kochak wazy i mierzy jesli mozna wiedziec?
Stary 2010-07-09, 11:15   #2157
blackredmoon
Raczkowanie

Cytat:
Cześc kochane Nie mogę już spać, wyspałam sie wczoraj przez caly dzien.... czuje sie juz niby lepiej, ale wczoraj tez tak było a potem goraczka... wiec nie zapeszam. Dziekuję Wszystkim za ciepłe słowa, jesteście kochane
Dzisiaj obchodze 2 miesiące z Dukanem!!! i po pierwszym dniu PP oraz gorączkowaniu dzisiaj waga pokazała cudną niespodziankę -1kg!!!!!!
Najpierw pokazała -1,5 ale nie moglam w to uwierzyc i juz za 15 min bylo -1,0 wiec biore ta mniejsza wartosc bo pewnie ta pierwsza byla jakas oszukana

Milego dzionka
Gratuluję!!
Cytat:
Napisane przez adaikaka Pokaż wiadomość
Mało pocieszające jest to co piszecie
A mnie 3 dni załamują Jak tu widzę perspektywa jest szersza

Aaaa no i skończyły się piękne czasy z normalną porcelanką
KOSMOS JAKIŚ
No nic... wytrzymam jeszcze ten miesiąc

sparta idziemy łeb w łeb z postami 1019
Na mnie porcelana pogniewana, od poniedziałku spotkałam się z nią dopiero dziś i to tez musiałam ją zachęcić kawą z mlekiem na czczo
Cytat:
Napisane przez Maricken Pokaż wiadomość
Hej...tak jak się spodziewałam, kolejny dzień wzrostu, dzisiaj o 0,3kg, po prostu cudo. Wraca całe kilo, którego pozbyłam się tydzień temu. Dziś wreszcie PW, to pojem warzyw sobie. Coś słabo jestem zmotywowana naprawdę

I gratuluję pokaźnych spadków czarownico

III faza to dla mnie odległy kosmos naprawdę, więc się nie wgłębiam w temat widząc szalone tempo utraty wagi

ogłaszam że u mnie dzień pod znakiem shitu nr 2.
Ja ogłaszam dzień pod znakiem shitu nr 1
Spodziewałam się wzrostu na dziś, no wiedziałam, brak porcelany i w ogóle.. no ale to przeszło moje najśmielsze oczekiwania! +500g?! No tego jeszcze nie grali Dobrze, że się chociaż porcelany pozbyłam. Przynajmniej czuję się lżej
Cytat:
Rzucić w cholere Dukana bo jesteś szczupła i piękna :P i zdania nie zmienię
Cytat:
Pewnie,że smakuje jak mięta
W dodatku jak dla mnie jest lepsza niż zielona herbata
Cytat:
co do przyraw ostatnio byłam kupic curry a tam w składzie cukier:/ na szczescie nie w kazdym,
Ja jak w składzie przyprawy widzę cukier, to udaję że go nie widzę
będzie: 55 kg

jest: 57
NIE DAM SIĘ!
----

Kocham Cię
blackredmoon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-09, 11:22   #2158
lesia27
Zadomowienie

GG do lesia27

Cytat:
Napisane przez blackredmoon Pokaż wiadomość

! +500g?! No tego jeszcze nie grali

Pewnie,że smakuje jak mięta
W dodatku jak dla mnie jest lepsza niż zielona herbata
:
to dobrze ze nie pozostalam sama bo myslalam ze ze mna cos jest nie tak ze nie odrózniam pokrzywy od mietki:P
-14,4 kg

"8 sesja" na VACU aktiv
Stary 2010-07-09, 11:23   #2159
adrijah
Zakorzenienie

Ha! spadło 1,5kg od wczoraj!
co prawda to nadal 81, czyli więcej niż powinno, ale przynajmniej coś drgnęło w dół
ale od dzisiaj warzywa...

Lesia przypomniałaś mi, że ja dawno pokrzywy nie piłam! idę nadrobić, będzie do śniadania
Stary 2010-07-09, 11:24   #2160
missines
Raczkowanie

Cytat:
A ile ten nasz Kochak wazy i mierzy jesli mozna wiedziec?
160 cm - 47kg a na stronie 47 (post 1396) możesz zobaczyć jakie koleżanka ma zaje...ste ciało i figurę

Zdjęcie które wywołało zazdrość każdej z nas hihihi

missines jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości