|
|
#1051 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XX
Nie było mnie chwilkę i już do nadrobienia.
Dziękuje za wszystkie miłe słowa CaMa , myszka23101, Toogether93, limitowanaa, Missi_16 , PaniJana, kamisha , poprotuAssis, Paralogiczna, turka24 , NieidealnaJa , TwojaKokaina , Pistolecik , kontrastowao , bajkowa , keeendy , Siatkarka18 , LoveYourEyes , Magari91, _ZaagubiOna - Co by sie niedziało to wy jesteście moje i już ! *** Nie nie. ! Tusz był za drogi, żeby się rozpłakać !. Wystarczy , że ze mną jesteś. Ewentualnie możesz pokochać.
a teraz patrz, bo właśnie biorę się w garść. Edytowane przez RozowaSkeyterka Czas edycji: 2010-07-09 o 09:53 |
|
|
|
#1052 |
|
Wtajemniczenie
|
RozowaSkeyterka - <3 chyba wiesz, co nie? :P
odszedł. została sama. mogła tylko czekać, żeby powiedzieć kolejnej dziewczynie, jakim szaleństwem jest zakochać się w nim i mu zaufać.
|
#1053 |
|
Rozeznanie
|
dziękuję za wszystkie pochwały <3
'We stopped checking for monsters under our bed
when we realised they were inside of us.' Przestaliśmy sprawdzać czy potworów nie ma pod naszymi łóżkami, kiedy zdaliśmy sobie sprawę, że są wewnątrz nas. 'Ja powiedziałam, że wszystko się zmienia. Ty to udowodniłeś.' wieczorem życie jest zbyt skomplikowane. 'są dla siebie i d e a l n i. kiedy ona przebiera się na Halloween za Spidermana, on tylko by do niej pasować staje się Mary Jane.'
|
|
#1054 |
|
Raczkowanie
|
z dołu , z tej niczyjej ziemi wolała oglądać tysiące gwiazd w jego ramionach niż dotykać jednej samotnie .. dawałam mu wystarczajaco duzo usciskow . on dal mi wystarczajaco duzo rozczarowan . przez palce ucieka kolejny promień uśmiechniętego słońca , w sumie bez Ciebie wszechświat też nie jest nic wart . tylko stoję przy tobie , już wiem co myślisz - wystarcza mi ruch twoich źrenic , a przecież wcale nie prowokuję ..
|
|
#1055 |
|
Zakorzenienie
|
„Po prostu ze mną bądź, nie zawiodę, obiecuję…” / Peja – KC / *** Miłość jak narkotyk...
![]()
"Źli i fałszywi ludzie stawiani są przez Boga na naszej drodze, abyśmy mogli wyróżnić z tłumu osobę o szlachetnym sercu i docenić, że choć w tylu ludzkich sercach jest ciemność, zachowała się jedna anielska dusza." |
|
|
|
#1056 |
|
Raczkowanie
|
Co mam zrobić z miłością do Ciebie? Włożyć w paczkę wysłać Panu Bogu i krzyczeć, że już nie ma innego sposobu?' byłam z kimś parę chwil.. nie ważne już. To, że Ona nie kocha Cię tak jak byś tego chciał, NIE ZNACZY że nie kocha Cię z całych sił i ponad życie..
szukałam Cię dziś w szafie. to szalone, wiem . Edytowane przez codnadwisla Czas edycji: 2010-07-09 o 09:45 |
|
|
|
#1057 |
|
Raczkowanie
|
Czy kiedykolwiek pragnąłeś, żeby ona była mną?
Miałeś kiedyś taki moment, że zamknąłeś oczy i myślałeś o tym co by mogło być... Zaczynam odczuwać trudność w oddychaniu, kiedy śpię w nocy, nawiedzasz mnie w moich snach. Nie mogę zmyć Cię z mojej skóry. Czy możesz spojrzeć mi w oczy i powiedzieć, że to jest tego warte? Próbujesz ze mnie zrobić kogoś, kogo nie znam. Nie jestem dziewczyną, której szukasz. Co byś zrobił, gdybym powiedziała „po prostu spieprzaj i płacz”? W jakimś momencie, w nocy będziesz chciał powiedzieć prawdę, ale mnie już wtedy nie będzie przy Tobie.
|
|
#1058 |
|
Zadomowienie
|
samotność ogarneła ją po zmierzchu,on jej na to pozwolił. więcej smutku niż radości,więcej tęsknoty niż Ciebie. Noc bezsenna, oczekiwanie zawiedzione i miłość bez wzajemności są to największe przykrości. ...uciekając przed problemami, wpadasz w jeszcze większe, a omijając je, zaprzepaszczasz własne szczęście, staw czoła złemu, za nic nie daj się diabłu twemu...
|
#1059 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dokładnie .. twoje i już ! : * _________***__________ 1.a wśród wszystkich innych myśli Ty. 2.Szanuj ją, bo jest jedną z tych, których nie może mieć każdy. 3. Źle wychodzi mi robienie dobrego wrażenia. 4. nie czuje wirtualnych pocałunków, wiesz? 5. byłam na wyciągnięcie ręki, ale ty zawsze lubiłeś sięgać dalej. |
|
|
|
|
#1060 |
|
Zadomowienie
|
Przekarmiłam Cię miłością. napchałam Cię nią.
Kolejny rok razem i kocham Cię coraz mocniej. wypełniasz tą straszną pustkę, którą nazywam życiem.
|
|
#1061 |
|
Rozeznanie
|
Liczysz na to , że będę czekać wieczność? Bo ja to uważam że na takiego dupka to po prostu nie warto..
A żeby go usprawiedliwić zaczęła obwiniać o całe zło samą siebie. Nikt jej nie powiedział...Każdemu było ciężko zebrać się na odwagę by uświadomić jej to że jemu już dawno nie zależy i ma ją gdzieś.Nikt nie miał odwagi odbierać jej życiu sensu. Wiesz jak to jest żyć nie istniejącą miłością? |
|
|
|
#1062 |
|
Zakorzenienie
|
BananowaDelma - bardzo mi miło
![]() Przepraszam, że nie potrafię bez Ciebie żyć. Przepraszam, że moje serce bije dla Ciebie. I wczoraj przez kilka chwil znów mogłam oddychać. Patrzyłeś na mnie tymi swoimi brązowymi patrzałkami. Jeszcze to potrafisz, więc nie jest z nami tak źle. Chciałam Ci powiedzieć, że tęsknię, tęsknię i jeszcze chyba tęsknię, Co z tego, że masz to gdzieś.
|
|
#1063 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
zachwycasz. pamiętaj maleńka, jesteś wielka Cytat:
rozkręcamy się dopiero dziękuje. na zdrówko ____________________ Kawa wypita w obecności ukochanej osoby nie jest już zwyczajną kawą , przemienia się na rytułał gorącej miłości, dym niesie zapach wspomnień , głęboki aromat kawy ma smak pocałunków, zarys ust odbitych na filiżance sprawia, że mamy pewność że to dzieje się naprawde, żadnych absurdów, wszystko szczere, każdego poranka. serce przy sercu - bo tak zaczyna się miłość. Musze iść, mam życie do przeżycia. tak, zakochani trwają w sercach najdłużej nadzieja powraca ze spadającymi marzeniami, wtedy, kiedy mogliśmy rysować uśmiechy na niebie. A co jeśli lubię być dziwką tego świata? Gdy mnie gwałci... czuję go. I chłonę. Każdym swoim nerwem. Jestem przez niego, coraz bardziej zepsuta. (...) i tak stoimy obok siebie, serce tuż przy sercu pocałunkiem odmierzamy linie życia. Poszukiwałam, nie było, nie miał ktomoich łez obetrzeć. Łza odeszła, może nie wróci nie chcę więcej się smucić kiedy wyznam Ci miłość, znów wyjdziesz bez pożegnania
Myślę że cała magia w słowach "Obiecaj mi" jest w tym że masz je do kogo wypowiadać, masz kogo o coś prosić, wiedzącże usłyszysz "obiecuje" i to jest taka wiedza, jakby ktoś czekał za najciemniejszym zakrętem ... <3 |
||
|
|
|
#1064 |
|
Raczkowanie
|
_szasza_ - cudowna jesteś
złap to szczęście. godzinami mogła wpatrywać się w jego zdjęcie. nie myślała wtedy o niczym innym, tylko o nim. liczę na to, że naprawisz to, co zepsułeś. gdybyś tylko widział jej kolor oczu, gdy na ciebie patrzy.
|
#1065 |
|
Zadomowienie
|
noo brakuje mi tu Ciebie <3 !
proszę ![]() cudowna <3 ---------------------------------------------------------- 1. jak pies podąża jego tropem . 2. myślisz, że dostrzeże cię, idiotko ? 3. dreamin` underneath your space . ![]() /marzenia pod twoją przestrzenią/ .
minęło pół roku... nauczyłam się spokojnie oddychać, wcześniej zasypiać, normalnie funkcjonować. Czasami tylko spotykam Ciebie i wtedy uczę się tego wszystkiego od nowa . Edytowane przez KaMa2704 Czas edycji: 2010-07-09 o 12:40 |
|
|
|
#1066 |
|
Raczkowanie
|
:*********
Twój pocałunek bedzie moim pierwszym krokiem do Raju.
Zabierzesz mnie do miejsca gdzie jeszcze nikt nie dotarł? do takiego którego nie ma na Mapie? Wiesz o co mi chodzi? o Twoje serce <3
|
|
#1067 |
|
Wtajemniczenie
|
kontrastowa0 - kotek, podkradaj ile chcesz i co chcesz, bo ja nie pozostaję dłużna ;*
sanderson93 - cała przyjemność po moje stronie i bywaj częściej ;** xsxs - czuję się zaszczycona, a posadę nowej miłości przyjmuję jak najbardziej ;**bajkowa - perełka moja, znowu musiałam okraść i życzę Ci kolejnych niezliczonej ilości cudownych postów ;* boundlessly - dopisz tam siebie, bo mogę napisać to samo o twoich postach <3 ;* Cały mi się mieścisz w sercu. Wraz, ze swoją miłością. Nalegam byś został. Przy mnie oczywiście. Strzelam i.. pudło. Nie chcesz dać się złapać. Mów gdy tęsknisz. To przecież ludzkie. To nie ma sensu. Oczy i tak wszędzie widzą Ciebie. Nawet zamknięte, drgają lekko, jak gdyby wiedziały, że jesteś obok i nie mogły powstrzymać się od patrzenia.
|
#1068 |
|
Rozeznanie
|
,,Every time I look inside your eyes
You make me wanna die" (Za każdym razem gdy patrzę we wnętrze twoich oczu Sprawiasz że pragnę umrzeć) (The Pretty Reckless- "Make me wanna die") Jeszcze całe życie przed tobą. Jeszcze nie jeden będzie twój. Jego oczy... to one są źródłem mojego nieszczęścia.
|
#1069 |
|
Raczkowanie
|
patrycjaxpp - i odwzajemniam ;*** <3
blacknovice- bierz, bierz, po to są )without_demur- moja stała 'klientka' ;p rybka <3 RozowaSkeyterka- a ty moja! <3 GuzikixD- okradłam Dziś znów nakarmię się gruszkowymi złudzeniami. To będzie szybkie, może nawet bezbolesne. Nie wiem...nigdy nie umierałam.. nie pozwalaj mi w pół oddechu wyjść. I policzymy kiedyś gwiazdy. Wszystkie. I będziemy bluźnić do utraty głosu.
|
|
#1070 |
|
Zadomowienie
|
'Oh, You can't get her if ain't got plenty cake.' Oh, nie możesz jej mieć jeśli nie masz mnóstwo szmalu.
|
|
#1071 |
|
Zakorzenienie
|
Dotknij mnie proszę, ten jeden jeszcze raz. A może wtedy zobaczysz, to co widzę ja. Na niebie milion gwiazd otulają nas do snu. I nic nie jest ważne tylko to co tu. Elementem świata na zawsze ja i Ty, zatrzymany czas. Lecz to złudzenie, już nie ma nas.. Wierzę, że jeszcze będzie dobrze.
Wierzę w Ciebie. Wierzę, że zatęsknisz i wrócisz do mnie. Przyjmnę Cię z uśmiechem na twarzy i cichutko wyszeptam Ci do ucha: "Tak długo na to czekałam.."
|
|
#1072 |
|
Raczkowanie
|
Bo Ty jesteś jak wisienka z tortu.. jedyna , niepowtarzalna , a jaka słodziutka <3
Jestem jak ta wiewiórka.. ciągle szukam najlepszego orzeszka ![]() ' Nie rozumiesz nic.. mieszasz wszystko . ' ' Noc się krótka zdawała , żegnamy się ze świtaniem . Miłość sen nam zabrała , miłość żyje niespaniem.. '
|
#1073 |
|
Zakorzenienie
|
`bo ja lubię do Ciebie pisać. z różnych powodów. między innymi dlatego, że chcę, żebyś wiedział, że myślę o Tobie.
`muszę się ogarnąć. poukładać ten chwilowy burdel uczuć... ` powiedziałeś że nigdy nie wrócisz ,a jednak tu stoisz. `Co nas nie zabije, to sprawi, że sami chcemy się zabic.
|
#1074 |
|
Zakorzenienie
|
___ niespokojnie zaglądam w przeszłość i pytam Boga 'wróciłam ? przecież bym pamiętała..' zawsze marzyłam, żeby mieć włosy rdzawe, podpalane lipcowym słońcem i nogi długie do nieba, serca z kamienia. nerwowo zaglądam Bogu w oczy, to strach czy diabeł każe mi odejść ?
|
#1075 |
|
Raczkowanie
|
PoprostuAsiss - kłania się więc 160 cm mnie^^
Lubisz, gdy cichutko mruczę Ci do ucha, prawda? Dziś w nocy pozwolę Ci się zdobyć, ćśśś. "Znalazłem w starym notesie numery telefonów umarłych przyjaciół, adresy spalonych domów" (Antoni Słonimski) "Przeżyjmy więcej, nie jesteśmy przecież rodzeństwem" (Pezet) "Stoję sam na sam z życiem i muszę coś zniszczyć" (Pezet) "Patrzę na Ciebie, myśli mam tylko grzeszne: chciałbym Cię mieć, robić to nawet w piekle" (Pezet) -Jestem kiepskim materiałem na kobietę. Nic mi nie wychodzi. Nie potrafię gotować, nie mam porządku w szafie i często rozmazuje mi się tusz. -Spokojnie, ja cię nauczę. -Gotować? -Żyć. "Kocham się ze snami, które noc zamiast Ciebie da mi" (M.Peszek) "Zawijam się w dywan, Twym zapachem się przykrywam" (M. Peszek) Twoje imię było mi wyznaniem wiary, pozdrowieniem i werbalnym objęciem. Wyczytywałam miłość z wymierzanych policzków, wyrzutów, każdy gest przetrawiałam milion razy i wpisywałam do kanonu lektur obowiązkowych. Noce bez Ciebie trwały całe lata. Zawsze twierdziłam, że "złamane serce" to banał, wymyślony przez barokowe, szalenie romantyczne emo-nastolatki. Udowodniłeś mi, jak bardzo się myliłam.
|
|
#1076 |
|
Raczkowanie
|
caroline060 , zuzka0 , z innej bajki , LoveYourEyes , Drift , KaMa2704 , _ZaagubiOna_ , Pistolecik , _sasza_ - czujcie się okradzione
![]() Myślałam że na nic się nie przydałeś. Dużo do zrozumienia mi dałeś. Przez ciebie zrozumiałam co to jest miłość. Przez ciebie poczułam jak to jest mieć złamane serce. W ogóle nie dziękuję ci za to co dałeś mi w zamian za serce. Zamiast miłości, dostałam tylko koszyk słodkości. Zamiast miłości, dostałam noce samotności. Zamiast twojej bliskości doznałam nicości. Więc wiesz, że to twoja wina, ale przecież nikt Cię tu nie obwinia.
|
#1077 |
|
Wtajemniczenie
|
without_demur, patrysiowa_, nkfn - kradnijcie słonka, miło mi bardzo z tego powodu
![]() latin - gdzie ty??? ![]() _________________________ _________________________ _ See this girl in front of you? It's the girl you looking for. Not as pretty or elegant as the other girls. But this girl is the type of girl that can make you smile without doing nothing. Widzisz tą dziewczynę przed Tobą? To jest dziewczyna jakiej szukasz. Nie tak ładna czy elegancka jak inne dziewczyny, ale ta dziewczyna jest typem dziewczyny, która nie robiąc nic sprawi, że będziesz się uśmiechał. I am a good girl with lot of bad habits. Jestem dobrą dziewczyną z wieloma złymi nawykami. I love him. He loves me. End of a story. Ja kocham jego. On kocha mnie. Koniec historii. They say that Disneyland is the most happiest place on earth. Obviously, they've never been in your arms. Oni mówią, że Disneyland jest najszczęśliwszym miejscem na ziemi. Widocznie nigdy nie byli w Twoich ramionach. Twój uśmiech wprawia w zakłopotanie światła miasta. Boy you glitter like Hollywood. Chłopcze świecisz jak Hollywood. He said: I don't know why you wear a bra, you've got nothing to put in it. She said: you wear pants. don't you? On powiedział: nie wiem czemu nosisz stanik, skoro nie masz czego w nim nosić. Ona powiedziała: nosisz majtki, nieprawdaż? I was a little upset when I saw you with her, then I started to laugh because she was ugly. Byłam trochę zmartwiona gdy zobaczyłam Cię z nią, ale później zaczęłam się śmiać, bo ona była brzydka. I called your boyfriend "gay" and he hit me with his purse. Nazwałam twojego chłopaka "gejem", a on uderzył mnie swoją torebką. Brunette otside, blonde inside. Brunetka z zewnątrz, blondynka wewnątrz. |
|
|
|
#1078 |
|
Raczkowanie
|
Wzięła dwa buchy. Potem kolejne dwa i zaraz następne.
Myślała, że zachęci go do tego samego. Żeby oboje mogli szaleć bez granic i wyrzutów, że ją zrani. Znowu się zaciągnęła. Chciała jak najmocniej, żeby poczuć niezły odlot. Pomyślała, że może jak nie będzie w stanie prosto iść, on postanowi się nią zaopiekować. Chociażby z litości.
|
|
#1079 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję Klaudusia ;* <3
a Dominika [latin] niech wraca z tych wakacji! ____ .. zapamiętam każdy uśmiech którego nie było i nie wyrzucę z siebie uczuć wymyślonych Zachowałam wszystkie nasze chusteczki zapłakane zaśmiane mokre zgniecione wspomnienia Od naiwności cofam się w swoją dziecinność Nie potrafimy zniszczyć wspomnień i żyć daną chwilą Poczułam tą silniejszą miłość tą bez granic- nie chcę, by ktoś mnie ocalił
|
#1080 |
|
Zakorzenienie
|
inquiring, always be yourself, agrr - okradam.
Missi_16 - po raz kolejny, na pewno nie ostatni cię okradam. jesteś po prostu niesamowita. <3 matematyczka00 - taa, jeszcze więcej kradnij! ![]() dobra, miarka się przebrała, gdzie jest nasza marikab? ![]() __
przestało bić jej serce, po prostu. z zewnątrz to wszystko wygląda łatwiej. odsuń się, nie chcę by serce znów poczuło Twoją obecność. a kiedy ziemia przestanie krążyć w okół słońca, a kiedy woda przestanie orzeźwiać, a kiedy świat będzie sprawiedliwy, wtedy przestanę cię kochać. zwierzam się poduszce, mam wrażenie, że zrozumie mnie, przez równie samotny los. codziennie, odchodząc o krok dalej, zabierasz mi jeden oddech. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:06.

dziękuje.