|
|
#2971 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XVI
a teraz to juz czysto docelowo lub rozrywkowo bo nie mam po co tam bywac dziennie - praca studia - juz nie studia, nie ma pracy wiec tylko jak cos jade kupic, zalatwic z kims sie spotkac głównie centrumowe okolice - ale nie wiem czemu mam sentyment do tego miasta - szczerze tam bym prace chciałą znaleźc mimo ze za czasów studiow przeklinalam dojazdy to jednak się przyzwyczailam do tej trasy
|
|
|
|
#2972 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Ciekawe, czy gdzies kiedys sie minełysmy chociaz wątpie
|
|
#2973 | ||
|
Zakorzenienie
|
Wkleiły , bardzo fajne zdjęcia
![]() Cytat:
![]() Wydzielił mi sie kwas zoładkowy ..... ![]() Odebrałam dzisiaj ponad 200 fotek tzn. odbitek. Co namacalne to namacalne ![]() Cytat:
Z budynku firmy do garazu -niecałe trzy kilometry dalej - nasi kierowcy potrafili jechac 40 minut. a co Wy chcecie od katowic. Katowice piekne są ! Foto Foto Foto Rynek
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2010-07-09 o 14:55 |
||
|
|
|
#2974 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jakie miasto polecasz, miałam omamy w kwestii avka ale czy dobrze kminię że coś z Pszczyną Cię kojarzę w jakiś sposób - a moze tylko polecałas ? |
|
|
|
|
#2975 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
ale w porównaniu z wawka to katosy to pikuś.
|
|
#2976 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Dobrze żeście szybko zeszły z tego fuj obrzydliwego tematu
![]() Jak dla mnie bomba ![]() Cytat:
a co do pierwszego zdania - przecież dalej jesteś piękna i młoda? a poza tym czarne kłaki dodatkowo odmładzają i upiekniają ![]() o, dziekuję ![]() Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
|
|
|
#2977 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
|
|
#2978 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sorki chyba zrobie sobie ban na kanał tv DOMO tylko jak Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-07-09 o 14:55 |
|
|
|
|
#2979 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajny kościółek taki górolski heej! ![]() to co - umawiamy sie na czwartek? ![]() Zadzwonisz zaklepać jeszcze jeden nocleg? ![]() edit: co do powrotu z Bolkowa... Może Cbr będzie jechac przez Wrocław i znajdzie w busiku miejsce na jeszcze 2 sztuki zwłok? ![]() Albo Truskawa ma jakiś swój obcykany sposób na powrót? ![]() Cytat:
![]() A to tak, jak ja - niestety czasem mam tak, ze po dużej ilości alko mi się spać zachciewa ![]() co się śmiejesz - ja za siebie nie ręczę ![]() Tak to jest, jak człowieka starzy krótko trzymają, a potem sie toto zrywa ze smyczy i szaleje (wystarczy, że się na chwilę oderwałam od Ciebie w metalcave i już jakiegoś Gucia pod toaletą poznałam... nawet buźkę w policzek na powitanie dostał ale za młodyplanowałam tez podchody do długowłosego w białej koszuli (ciuch zwrócił moją uwagę ), ale miał w sobie coś z Wincotta i zblazowaną minę, to sobie darowałam edit: ale tu ucichło... Ja już wychodze z pracy To bywajcie Bez odbioru
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-07-09 o 15:56 |
||
|
|
|
#2980 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Wam
![]() Polly - Wiedeń od dupy strony jest bardzo fajny Ja tam widziałam go od "klasycznej", turystycznej i bardzo skróconej wersji![]() A na siebie proszę nie narzekać - masz cudną, dziewczęcą urodę
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2010-07-09 o 16:09 |
|
|
|
#2981 |
|
Raczkowanie
|
Polly, super te zdjęcia! Jak to możliwe, że nigdy nie byłam w Wiedniu? Trzeba nadrobić.
Pytanie za sto punktów: Czy któraś przedefilowała kiedyś przez centrum miasta z d..ą na wierzchu? Mnie się dziś udało! Nie zauważyłam, że brzeg sukienki zaczepił mi się o torebkę i poleeeeciał do góry. I tak sobie łaziłam Nowym Światem studiując wystawy. Nikt mi nie powiedział, tylko się naród gapił, ale myślałam, że to różowe koturny takie wrażenie robią Master od disaster!
|
|
|
|
#2982 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
to ja tylko napiszę,że po 13 latach pracy w szpitalu stwierdzam-jacy ludzie potrafią być ekologiczni i oszczędzają wodę na wszelkie sposoby
![]() weeeeeekend
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2983 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale dałaś czadu pupą - teraz juz nic ci nie straszne
|
|
|
|
|
#2984 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Lisku-a stringi miałaś?czy jakieś zabudowańce?
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2985 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() , jakieś fotki w prasie lokalnej będą![]()
|
|
|
#2986 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2987 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to tak jak w piosence Elektrycznych Gitar.....zgadnijcie co wciągam ![]()
|
|
#2988 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
|
|
|
#2989 |
|
Zakorzenienie
|
tak sobie myslałam ze jak nie obejrzę meczu to sie koniec świata nie zdarzy - a ze jestem uziemiona w domu poki co to moze i obejrze a to dzis no nie?
|
|
|
|
#2991 | |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
![]() Kabanosy!!! Coś wygrałam??
|
|
#2992 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2993 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
bo jestem po dwóch drinkach
a coś wygrałam kabanosika,piwo,winko
|
|
|
#2995 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2996 |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Może być jakaś trudniejsza
Jestem załamana. Prezent weselny mam ale nie mam koncepcji co założyć na siebie. I jakie buty, i jaką torebkę i co z włosami. Nawet z tego gorąca nie chce mi się myśleć. Wszyscy będą odwaleni a ja pójdę jak ostatnia ![]() Kasy było mi szkoda, żeby coś tylko na taką okazję kupić, a dziś chodziłam z kumpelą ona też przed weselem, to kupiła kiecę w Monnari za 790 zł
|
#2997 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przekop szafe pomysl nad fryzurą nie wiem jaki styl preferujesz oblukaj bizu - taki remamencik pozawala spojrzec swiezo na swoje graty / szmaty przeciez wiesz ze efekt powalający mozesz osiągnąć bez tych 790 zl poprzymierzaj podopasuj - albo pozycz
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-07-09 o 17:20 |
|
|
|
|
#2998 | ||
|
Zakorzenienie
|
coś wymyślę wedle tej zagadki
![]() agnes..miałam niedawno ten sam dylemat i aurę równie upalną..nie było łatwo ,wszystko po mnie spływało a na dodatek gryzły komary no na pełno załóż coś co przepuszcza powietrze,i nie przykleja się nadto do rzyci ,włosy zepnij-będzie Ci chłodniej i się nie przejmuj po paru głębszych wszystkim będzie cokolwiekmnie byłoby żal wydać tyle kasy na weselną kieckę bo pewnie więcej bym jej nie załozyła
|
|
#2999 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie mam kiecki ( tudzież innego odzienia) na tę okazję. Ślub za dwa tygodnie a ja nic. Obiecałam sobie, że jak coś trafię to cena będzie kwestią drugorzędną (ale jednak nie będzie to 800 zł ) Po prostu będę w tym później oblatywać inne imprezy![]() Nie mam pomysłu na buty (obcasy odpadają) więc będzie kombinowanie, żeby w miarę pasowało ale i wyglądało i było wygodne. Fryz mam od dziś krótki - przeczeszę palcami i tyle ( przynajmniej jeden problem głowy ).---------- Dopisano o 17:22 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ---------- Jak się już nafrustrowałam to doszłam do tego samego wniosku
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#3000 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dokładnie, wedle tej idei zaczełam moją krucjate kompletowania wyjsciowych kiecek na kazdą pogodę ( sluby i inne chrzciny wrzucam do jednego wora) i akurat tego lata brakło mi kiecki upalnej ale jest ich pełno nawet w reserved tylko nie wiem co ci polecic bo nie wiem jaki ci styl odpowiada te w reserved juz sa u ans ponizej 100 czy rowne 100 moze znajde to wkleje |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:28.

Ciekawe, czy gdzies kiedys sie minełysmy
chociaz wątpie

ale w porównaniu z wawka to katosy to pikuś.

sorki
nawet buźkę w policzek na powitanie dostał

, jakieś fotki w prasie lokalnej będą
to tak jak w piosence Elektrycznych Gitar.....

kabanosika,piwo,winko