|
|
#3001 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XVI
ślubu ,chrzciny i stypy to są najgorsze imprezy..ja nie kumam czemu u nas nie urządza się imprez rozwodowych,na takich to bym się na bank dobrze bawiła....
|
|
#3002 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ogólnie lubię jasne, żywe kolory ( ale także ostre, mocne, wyraźne, soczyste). Jednokolorowe - ze wzorków uznaję jedynie groszki i kratkę.- żadne kwiatki, maziaje. Lubię proste, klasyczne fasony - jak najmniej falbanek, marszczeń - szczególnie w okolicach biustu i brzucha . W umiarkowanych ilościach lubię jakieś tam aplikacje, cekiny
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2010-07-09 o 17:36 |
|
|
|
|
#3003 | |
|
Zakorzenienie
|
kurde nie znalazłąm tej sukienki reserved w necie ale jest z zimnego lejącego materiału ala satyna, ale jedwab odcień delikatny szary, kośc słoniowa lub atrament - bosssssssski
fason grecki taka bombka greczynka i luuuuuuźna jest tez wersja z paskiem jak kto woli ale śliczny efekt taki chłodzacy bym rzekłą i ukrywa wszystkie centymetry ---------- Dopisano o 17:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:36 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3004 |
|
Zakorzenienie
|
Np podoba mi się taka ( na cenę proszę nie patrzeć
). Choć jak przypuszczam opina brzuch w newralgicznym miejscu![]() http://www.neimanmarcus.com/store/ca...736cat10340751
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#3005 | |||
|
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wiecie na myśli mam, że jak ktoś idzie na wesele to zawsze taka presja, nowa kiecka, nowe buty jak i buty to i torebka itp. No i fryzjer manicure itp. I potem się z tego już robi okrągła sumka. Kurde, na starość robię się pragmatyczna i oszczędna a nigdy nie byłam
|
|
#3006 |
|
Zakorzenienie
|
A w takich fasonach wyglądam masakrycznie:
http://www.neimanmarcus.com/store/ca...736cat10340751 http://www.neimanmarcus.com/store/ca...736cat12110745 Optycznie 10kg dodatkowych - gwarantowane ![]() Agnes - też miałam taką "gorączkę myślową". A potem doszłam do wniosku, że nie ja tam będę najważniejsza i nie mam zamiaru przegonić cenowo panny młodej z jednej strony - wiadomo - nie pójdę w byle czym i byle jak. Ale z drugiej - usiłuję jednak nie zwariować ( mimo wszystko).
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2010-07-09 o 17:47 |
|
|
|
#3007 | |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
|
|
#3008 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.neimanmarcus.com/store/ca...736cat12110745
http://www.asos.com/Miss-Sixty/Miss-...t=-1&clr=Cream O! A w tym normalnie to bym wyglądała jak słoniątko ![]() Kiedyś się krzywdziłam takimi fasonami. Niby ukrywają brzuszek ale dopiero z czasem odkryłam, że z drugiej strony powiększają mi biust i powodują, że wyglądam na potężniejszą, niż jestem w rzwczywistości
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2010-07-09 o 17:54 |
|
|
|
#3009 |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Grunt zeby nie mieć @ na imprezę.
A mi niestety to grozi, chyba że upały jakoś opóźnią. Przypomniało mi się, mierzyłam kiedyś śliczną suknię Laurel, czarna ale pięknie skrojona. Kosztowała chyba 120 $ musiałabym wówczas z firmowych pożyczyć. Rozsądek wziął górę ale do dziś żałuję. Była IDEALNA.
|
#3010 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale już wiem, co z tym fantem zrobię Radykalny sposób ale działa.
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#3011 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
mnie tam z Obcym bardzo dobrze się współpracuje
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#3012 | |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
Może mi coś podsuniesz ![]() w ogóle teraz najgorsze - jak się żalę to na całego. Mąż się wypiął bo ma egzaminy i jadę autobusem 120 km. W największy upał. Z dzieckiem, prezentami i tobołami.
|
|
#3013 |
|
Zakorzenienie
|
Lek o nazwie Hemorigen - hamuje obfite krwawienia. Wprawdzie ich nie likiwiduje, ale ogranicza i to mocno
|
|
|
#3014 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
a dziecię ile ma?
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#3015 | ||
|
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
Cytat:
![]() Nic to dam radę. I właśnie na przekór mam zamiar się dobrze bawić, mam nadzieję, że będzie z kim, tylko tak głupio trochę.
|
|
#3016 |
|
Zakorzenienie
|
ale doła załapałam
idę się utopic, albo chociaż , może mi ulży
|
|
#3018 | |||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
i tak wiem zem brzydal a w okularach to juz wogle ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() e tam utopić lepiej sie upić ![]() tez mam doła i nerwa i mie nosi..ale to psm cz yjak to sie tam nazywa...powiedziałam małżowi ze chyba mi musi wlać to moze mi przejdzie
|
|
|
#3019 | ||||
|
BAN stały
|
![]() Świat się kończy! ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Po dwóch drinkach?! O siedemnastej godzinie?! ![]() Cytat:
![]() Nie martw się, teściunio na pewno kiedyś wyjedzie Zrób sobie drina i zapal fajkę, o! |
||||
|
|
|
#3020 | |||
|
Zakorzenienie
|
Polly, super fotki
i nie masz na siebie co narzekać ![]() Jeszcze myślę nad stylem... Dziś pewnie przylezie na Tesla Party... ![]() Przyjechałabym, ale ten weekend odpada, muszę być na miejscu... ![]() Cytat:
O ile do tego, że ludzie idą do kościoła jak ja wracam z imprezy, to już przywykłam, a to ostatnio jakoś było tak, że ludzie wracali już z kościoła..... ![]() Cytat:
![]() Mnie sie, mam nadzieję, nie zdarzyło... ale kto wie... ![]() Powiedziałabym, że to taki performance.... Cytat:
teścia utop? może sie poprawi? co się stało?
|
|
#3021 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Dla ścisłości to pierwszego drinka piłam już po 13-ej
na ul.Długiej w Gdańsku do tego papierosek i człowiek czuje,że się weekend zaczął
|
|
|
#3022 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziś zaczęłam urlopowanie - byłam u fryzjera i odwiedzić koleżankę. Jest sama w pracy, ma luzy - zjadłyśmy obiad na wynos, kawka była, papieros był
|
|
|
|
#3023 | ||
|
BAN stały
|
A co to?
Impreza dla fizyków? ![]() Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3024 |
|
grozi wypollizowaniem
|
będziecie przesyłać prąd bez kabli?
|
|
#3025 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
noo
![]() w ciągu najbliższych 10 dni mam już zaplanowane 4 wyjścia "na miasto" bez męża oczywiście ---------- Dopisano o 19:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ---------- Florens-teściu ma jazdy?
|
|
|
#3026 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie się zaczęłam zastanawiać czego mam się tam spodziewać.
![]() Oficjalnie podali, że " Tesla walnie w Dzwon Zygmunta".... Ale chyba chodzi o to, że ma urodziny i jest za co wypić.
|
#3027 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pamiętam imprezę sprzed kilku lat. Rzecz działa się w Gdańsku. Spaliśmy wszyscy w wielkiej sali. Kulturka-w śpiworkach na podłodze. Ale zanim przeszliśmy do spania była świetna zabawa z wielką ilością miodu i piwa. Pewna panna tak się skuła,że przyczepiła się do jakiegoś ładnego inaczej kolesia i wpakowała mu się ostatecznie do śpiwora. Dźwięki z tej części sali dochodziły mocno podejrzane. Rano czytam sobie książkę, aż tu panna się obudziła, przyjrzała dokładnie kolesiowi (widok jej miny-bezcenny) i z dużym przyśpieszeniem zaczęła wypełzać ze śpiwora. Dostałam takiej głupawki,że obudziłam chyba wszystkich obecnych. Na innej imprezie z kumpelą musiałyśmy zawlec za nogi (po schodach, au..au..) do pokoju pewną znajomą, która tak się spiła,że usiłowała się dogłębnie zaprzyjaźnić z trzema kolesiami jednocześnie. Na jednym z pierwszych Grunwaldów ta sama znajoma na chwilę zniknęła mi z oczu, by po pół godzince wyłonić się jakimś kolesiem z pobliskich krzaczorów. Na co z drugiej strony wyłonił się jej osobisty chuop. Laska z wrodzoną logiką stwierdziła,że nie rozumie o co chuop się czepia, bo przecież jest pijana i jej się zwyczajnie pomyliło. ![]() Przykłady zaobserwowanych sytuacji mogłabym wymieniać chyba do rana ![]() Nie potrafię zrozumieć jak można doprowadzić się do takiego stanu
|
|
#3028 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
nie chcę was martwić ale on nie żyje
|
|
|
#3029 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3030 |
|
Zakorzenienie
|
nie to się
gorąco mi idę na piwo zaraz ![]() jutro mam spotkanie na szczycie pt: moi rodzicie + moi przyszli teściowie muszę się znieczulić odpowiednio przed tym bo bym mogła nie zasnąć dziś z wrażenia chuop dziś okap wyczyścił i się spytał gdzie trzymam mleczko do czyszczenia to on tak będzie wszystko po kolei czyścił a kuchni w wolnych chwilach
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:52.

. W umiarkowanych ilościach lubię jakieś tam aplikacje, cekiny
no na pełno załóż coś co przepuszcza powietrze,i nie przykleja się nadto do rzyci ,włosy zepnij-będzie Ci chłodniej i się nie przejmuj po paru głębszych wszystkim będzie cokolwiek
Nie mam kiecki ( tudzież innego odzienia) na tę okazję. Ślub za dwa tygodnie a ja nic. Obiecałam sobie, że jak coś trafię to cena będzie kwestią drugorzędną (ale jednak nie będzie to 800 zł

a dziecię ile ma?
idę się utopic, albo chociaż
, może mi ulży
to już lepiej zalej robaka czy coś...wyładuj się ,posprzątaj,walnij czymś o ścianę,wpiernicz komuś...czy coś takiego....
we mnie temat Gryksia wywołał tylko miłe fantazje 
nawet buźkę w policzek na powitanie dostał
kabanosika,piwo,winko