Uroki ciąży czujemy, a jesienią się rozpakujemy :) WRZESIEŃ-PAŹDZIERNIK 2010 cz.III - Strona 135 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-07-10, 11:04   #4021
aaneczka1984
Zadomowienie

Dot.: Uroki ciąży czujemy, a jesienią się rozpakujemy :) WRZESIEŃ-PAŹDZIERNIK 2010 cz

Cytat:
Napisane przez tifio Pokaż wiadomość

aaneczka1984, ja byłam na dwóch weselach i kupiłam sobie taką kiecuszkę tylko, że koloru koralowego http://moda.allegro.pl/item109782722..._124_sale.html tylko wtedy z przesyłką wyniosła mnie 50zł Teraz jak widać są tańsze, ale cóż. Jestem z niej bardzo zadowolona, bo mogę dalej w niej chodzić. Dokonałam opłacalnego wydatku Życzę udanej zabawy!

_________________________ _________________________ _

...
Dziękuje za linka
mysle że zamówie sobie te kiecke w kolorze pudrowego rózu
Nie mam zamiaru wydawac więcej na ciuchy dla siebie ale na weselu musze jako tako wyglądać..bo to wesele brata męża.
Chcieli mnie nawet na starościne wkręcić bo wszyscy mu odmawiaja...
Nie ma mowy...ja pod koniec 8 m-ca ciązy i z dzieckiem na ręku mam starościna zostać?? chyba żartują....
Nawet nie wim czy dam rade w kościele ustać tą godzinke, no i Domik to napewno z nikim innym by nie chciał stać...
Niech zapomną....
Rodzona siostra powiedział mu że żadnych "fuch" nie chce, a jak mu nie pasuje to na wesele nie musi iść...
Poprostu kasy jej szkoda...
Poza tym miałam ją za chrzestna prosić, ale jak taka jest to kogoś innego wezme..
Dziewczyna chyba nie bierze pod uwage, że i ona będzie miałą dzieci i będzie potrzebowała chrzestnego...

Cytat:
Napisane przez Zuziczka Pokaż wiadomość
Aneczka- ja na zdjeciu nie zauwazylam zadnych parowek! Szalona! Masz ekstra figure, tylko pozazdroscic Co do golenia to mam nadzieje zdazyc z tym przed pania polozna.
Domis jest boski! Musisz miec z niego duuuuuzo radosci!

.
Mam dwie parówki...JUBILATKI..ch oć i tak juz cocieco się zaokrągliłam ż czego się ciesze!!
Z goleniem tez bym zdążyła tylko tak się złozyło że poszłam na ktg, okazałao się ze nie moga wykryć tętna płodu..póxniej wykryli ale już mnie ze szpitala nie puścili...
Nie przygotowałam się na to niestety.....
Tym razem nie dam się dotknąć połoznej

Cytat:
Napisane przez aaannnnnnaaa Pokaż wiadomość
Mnie też ostatnio często nachodzą takie myśli
Myśle sobie, rany boskie zostało mi jakieś 8 tygodni ciąży i co dalej.. przecież ja nic nie wiem
Czytam o karmieniu piersią, pierwszych dniach maluszka w domu, tajnikach co na kolkę, znajome opowiadają jak rodziły, jak oddychały itp i to wszystko się kumuluje gdzieś z tyłu głowy i potem niepokoi..
A z drugiej strony jestem podniecona jak nie wiem co i nie mogę się doczekać
Miałam koszmar!
Śniło mi się, że nagle zaczęłam rodzić i się dziwiłam, że tak mało boli Patrzę a urodziłam plastikową lalkę!Chciałam jechać z nią do szpitala i nikt z rodziny nie chciał mnie zawieźć!Patrzyli na mnie jakbym zwariowała.. Rozryczałam się i nie moglam wybudzić..
Potem przez kilka dni miałam lęki czy mały wystarczająco się rusza, ciągle wydawało mi się, że coś mnie boli, coś jest nie tak
Podświadomość szaleje!
Ja wogóle staram się nie myśleć o porodzie....strasznie się boje sn...
Chyba jednak wolałabym cc....bo przy pierwszej cc zniosłam połóg rewelacyjnie...
Moim wskazaniem do cc jest jedynie pierwszy poród całkiem niedawno..
Strasznie boje się ze może macica pęknąć, albo coś gorszego się stać...

A sen to naprawde miałaś koszmarny...
Mi poród się nie śni, ale raz oglądałam jakiś film o duchach i później w nocy miałam takie koszmary że tz mnie budził...myslał że rodze albo co, bo takie odgłosy wydawałam

Upiekłas sobie placuszka z jabłuszkami, nawet ładnie wyrósł, ale zapomniałam śmietany dodac...
Moja pamięc nadaje się do wymiany..masakra jakaś..tak się zapominam że szok!!
Raz ppdczas prysznica, załozyłam sobie "odzywke do włosów" w formie żelu pod prysznic... po 5 minutach jak przyszło do spłukiwania się dopiero domyśliłam...
aaneczka1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-10, 11:36   #4022
asia-23
Raczkowanie

GG do asia-23
Dot.: Uroki ciąży czujemy, a jesienią się rozpakujemy :) WRZESIEŃ-PAŹDZIERNIK 2010 cz

martucha
ja nie straszę, mówię jak jest, kiedyś każda z nas urodzić musi.

dziewczyny w te upały pijcie dużo wody niegazowanej. odwodnienie może prowadzić do przedwczesnego porodu.
ja dziś ledwo dojechałam windą na moje 7 p. telepało mną, czarno przed oczami i duszno. masakra... a upały dopiero nadchodzą

asia-23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-10, 12:11   #4023
NIKaP-n
BAN stały

Cytat:
Napisane przez muminek88 Pokaż wiadomość
wy nas,a my was...tez podgladam czasem czy jakas sie nie sypnela juz u was przez te upaly...a moze macie jakies bliźniaki?? bo z nimi to tez roznie bywa...u nas jest juz mama z 4.08 rozpakowana, ja tez mam na 4 a juz mnei 2 razy brało, to moze u was sie niebawem zacznie
muminek ja mogę iść ;D byle po weekendzie

---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ----------

martucha do boju 3mam kciuki, żeby jak już się zacznie- poszło raz, dwa

A ja nie sądzę, żeby moje zmienne nastroje miały związek z siedzeniem w domu. Ostatnio bywam w nim bardzo mało, wczoraj miałam fajny dzień, bo dopiero po 16 wychodzilam
A tak- stale gdzieś biegamy, jak nie budowa, to zakupy, jak nie zakupy to zwiedzanie, albo inne sprawy związane z męża pracą itd.
Wczoraj wróciliśmy o 24 było super, choć zwiedzanie zamku trwało 2h i wszyscy patrzyli na mnie z niedowierzaniem, że taka ciężarówa, a tak szaleje :P
Pot płynął po tyłkach, chodzenie po schodach góra- dół. Ale co tam. Tylko jak do domu przyjechaliśmy, to brzusio bolał no i w trakcie wędrówek Młody się stawiał i napinał mamie brzusio

Shrek też fajny, byliśmy na 3d.

Klarissko wyglądasz super, schowaj maleńka kompleksy i szalej w leginsach
Byliśmy wczoraj w pizza hut i wzięłam sobie bufet sałatkowy (oczywiście rzuciłam się prawie tylko na zielone warzywka tak mnie naszło) z dokładką i paluchy (przystawka) z sosami- i po tym tylko 117

W Superpharm są świetne promocje:
Cała seria dla kobiet w ciąży i po porodzie AA dużo taniej, też ten drogi krem na rozstępy w promocji, pieluchy Huggies, dużo fajnych rzeczy.
Ja lubię firmę Floslek- robią dla wrażliwców antyalergiczne kosmetyki i wczoraj kremik pod oczy sobie lajsnęłam za całe 9zł
A za krem ziaja sopot z morskimi algami (ten niebieski) i do tego płyn micelarny- dałam 12zł
NIKaP-n jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-10, 12:12   #4024
muminek88
Zadomowienie

dzieki nika ze chociaz ty mi cos odpsialas bo juz myslslam ze nei chcecie tu nieproszonych gosci :P a tak na powaznie powie mi ktoras w koncu czy sa u was jakies blizniaki w planch na watku?
muminek88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-10, 12:19   #4025
naked21
Wtajemniczenie

GG do naked21

Cytat:
Napisane przez Klarissa Pokaż wiadomość
Zrobiłam z nudów nowe zdjęcia brzuchola
Wklejam.
Przy okazji co myślicie o chodzeniu w legginsach i krótkich tuniczkach (takich do biodra?). Tż mi mówi, że beznadziejnie tak wyglądam i w sumie nie wiem sama... z drugiej strony mam popękane żyły na nogach z tyłu i w spódnicy trochę straszę.. wolałabym pochodzić w legginsach, ale nie wiem czy mi wypada? Mam tylko te białe co na zdjęciu.
Jesteś naprawe mega zgrabna i smiało możesz nosić tuniki. Ja też specjalnie w nogach nie przytyłam a noszę obcisłe getry- takie niby spodnie z kieszonkami do tego obcisłe dłuższe bluzki. Nie noszę tunik workowatych bo śmiesznie w nich wyglądam. Zdecydowanie wole dopasowane ciuszki.

Cytat:
Napisane przez alicia4 Pokaż wiadomość
A do porodu to golimy się po całości, na łyso? Czy tylko w strategicznym miejscu, tam gdzie będzie nacinanie?
Ja tam się golę na łyso na bieżąco całą strefę intymną , przed samym porodem mam zamiar jeszcze częściej.

muminek: u nas w wątku żadna się bliźniaków nie spodziewa ja też Was czasem poczytuję i strasznie zazdroszczę, że już powoli macie maluchy po drugiej stronie brzucha. Porodu przestałam się jak narazie obawiać, połogu w sumie też, ale znów zaczynam się nakręcać co do zdrowia Filipka Jestem w stanie przeżyć wszelkie bóle byle tylko był zdrów i potem prawidłowo się rozwijał
Stary 2010-07-10, 12:20   #4026
tifio
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez NIKaP-n Pokaż wiadomość
W Superpharm są świetne promocje:
Cała seria dla kobiet w ciąży i po porodzie AA dużo taniej, też ten drogi krem na rozstępy w promocji, pieluchy Huggies, dużo fajnych rzeczy.
Ja lubię firmę Floslek- robią dla wrażliwców antyalergiczne kosmetyki i wczoraj kremik pod oczy sobie lajsnęłam za całe 9zł
A za krem ziaja sopot z morskimi algami (ten niebieski) i do tego płyn micelarny- dałam 12zł
To w takim razie ile on tam u Ciebie kosztuje?? Bo rozumiem, że chodzi o serię "Mama i Ja" ??

_________________________ _______________________

Dziewczynki macie jakieś sprawdzone sposoby na depilację bikini?? Bo od tych wyskakujących krostek zaraz po to już mnie szlag trafia

_________________________ __________________

tifio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-10, 13:27   #4027
asia-23
Raczkowanie

GG do asia-23

Cytat:
Napisane przez naked21 Pokaż wiadomość

Ja tam się golę na łyso na bieżąco całą strefę intymną , przed samym porodem mam zamiar jeszcze częściej.
ja też ale dobija mnie to że ja "tam" nic nie widzę

asia-23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-10, 14:03   #4028
naked21
Wtajemniczenie

GG do naked21

tifio nie ma recepty wszystko zależy od wrażliwości skóry tez tak kiedyś miałam, ale chyba skóra się zahartowała przez te wszystie lata

asia-23 nooo strasznie to wkurzające, ja sobie kładę lusterko na pralce
Stary 2010-07-10, 14:21   #4029
angelikaw
Zakorzenienie

cześć dziewczyny...
jakiegoś doła wczoraj złapałam... Miałam pretensje to TŻa, że wychodzi wieczorem do swoich rodziców zamiast siedzieć ze mną.. to wszystko przez to, że siedzę całe dnie praktycznie sama w domu... Dziś już wiem, że pretensje były niepotrzebne i nieuzasadnione... no i mam wyrzuty sumienia... A dziś siedzę w domu, TŻ pojechał do pracy (jutro też jedzie), a rodzice wyruszyli do Gdańska (buuuuu ja też bym chciała) i jeszcze mi internet nawala - dopiero włączyli...

Ale już mi lepiej

Cytat:
Napisane przez muminek88 Pokaż wiadomość
dzieki nika ze chociaz ty mi cos odpsialas bo juz myslslam ze nei chcecie tu nieproszonych gosci :P a tak na powaznie powie mi ktoras w koncu czy sa u was jakies blizniaki w planch na watku?
muminek - po prostu nie zawsze da się wszystkim odpisać ja ostatnio mam jedynie czas na czytanie i pisanie, ale na odpisywanie innym już nie...

Z tego, co wiem, (niestety) żadnych bliźniaków u nas na forum nie będzie...

Cytat:
Dziewczynki macie jakieś sprawdzone sposoby na depilację bikini?? Bo od tych wyskakujących krostek zaraz po to już mnie szlag trafia
wrrr też bym chciała znać taki sposób.... na pewno trzeba użyć NOWEJ, OSTREJ maszynki. I golić w miarę często, to z kazdym kolejnym razem ból po odrastaniu włosków jest mniejszy. I smarować miejsca wydepilowane jakimś kremem.
angelikaw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-10, 14:27   #4030
tifio
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez angelikaw Pokaż wiadomość
wrrr też bym chciała znać taki sposób.... na pewno trzeba użyć NOWEJ, OSTREJ maszynki. I golić w miarę często, to z kazdym kolejnym razem ból po odrastaniu włosków jest mniejszy. I smarować miejsca wydepilowane jakimś kremem.
A jakiś konkretny krem masz na myśli??

Głowa do góry! Ja też miałam jakieś szalone pretensje do Tż, ale narazie mi przeszło z czego jestem bardzo zadowolona. A na siedzenie samej w domu jakoś nie mogę znaleźć czasu, a chciałabym bardzo - dziś mi się trochę udało, ale za moment Tż wróci z pracy i jedziemy do znajomych na grilla Mniam!

Stary 2010-07-10, 14:35   #4031
angelikaw
Zakorzenienie

Cytat:
A jakiś konkretny krem masz na myśli??
nie, ja używam NIVEA.

a wyjść do znajomych - chętnie, ale w weekendy nie bardzo jest do kogo... Zwłaszcza takie weekendy, wiele osób wyjechało na wczasy/na weekend... Poza tym niektórzy znajomi bardzo chętnie przychodzą do nas na grilla, a na rewanż nie możemy się doczekać ;/ A prosić się nie będziemy. Inni zaś planują wesele, więc czasu póki co brak.
Stary 2010-07-10, 15:03   #4032
tifio
Rozeznanie

Cytat:
nie, ja używam NIVEA.
Zwykły czy Soft?

A z tymi znajomymi to różnie niestety bywa... W sumie to oni mieli przyjechać do nas, ale ciężko by było z dojazdem (przyjeżdżają rzadko do Polski), a chcą coś %%% z moim Tż-tem wypić, więc zdecydowaliśmy, że my pojedziemy - w końcu niezły ze mnie driver A tak to też chodzimy tylko do siostry Tż-ta, a że ona ma 11-miesięczną córeczkę to do nas rzdko przychodzą, a jak już to w dzień... Każdy ma jakieś swoje obowiązki i tak to już jest z tymi spotkaniami... ehś... Kiedyś życie wydawało mi się prostsze

Stary 2010-07-10, 15:18   #4033
NIKaP-n
BAN stały

Cytat:
To w takim razie ile on tam u Ciebie kosztuje?? Bo rozumiem, że chodzi o serię "Mama i Ja" ??
Cała seria mama i ja jest w promocji AA, ale też jest w promocji ten drogi krem ( nie pamiętam nazwy) chyba francuskiej firmy, co dziewczyny o nim pisały. To dwie oddzielne sprawy
Stary 2010-07-10, 15:23   #4034
angelikaw
Zakorzenienie

Cytat:
Zwykły czy Soft?
bezpośrednio po goleniu (a golę się zwykle wieczorem) używam zwykłego (niebieskiego). A już następnego dnia soft.
Stary 2010-07-10, 15:31   #4035
dash
Raczkowanie

Dziewczyny, obroniłam się !!!!!!!! mamy z Mają w końcu wakacje jestem wymęczona strasznie, ale szczęśliwa. Teraz zacznie się szaleństwo zakupowe dla dzidziusia bo oprócz wózka nic nie mamy. Upały są straszne, ja raczej siedzę w domu bo wykańczają mnie potwornie, ale może niedługo pojedziemy gdzieś nad wodę, tylko że nie mam stroju jednoczęściowego... tzn mam, ale za ciasny w brzuchu... tak więc muszę skombinować sobie jakiś. A co u Was? jeździcie nad wodę? A stroje macie jedno czy dwuczęściowe? Na razie kończę, muszę Was nadrobić bo ostatnio nic tylko nauka i nauka buziaki
dash jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-10, 15:38   #4036
waniliaania2009
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dash Pokaż wiadomość
Dziewczyny, obroniłam się !!!!!!!!
Gratulacje!!!! Teraz bedziesz mogla zabrac sie za kompletowanie wyprawki ze spokojem
waniliaania2009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-10, 15:48   #4037
angelikaw
Zakorzenienie

Cytat:
GRATULACJE!!!

my and wodę nie jeździmy, mamy basen na podwórku.. a strój mam 2 częściowy, zakładam do niego bluzkę (na brzuszek) i jest git
Stary 2010-07-10, 15:52   #4038
tifio
Rozeznanie

Cytat:
Gratulacje!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!! klask i:

A ja mam strój dwuczęściowy i jeżeli nie przebywam w wodzie to na brzuszek montuje sobie pieluszkę tetrową i wszystko jest ok
Śmiesznie wyglądam jak się rozbiorę - cała brązowa, a brzuszek bielusieńki, chociaż przez tą pieluszkę troszkę słońca się dostaje, ale to nie jest groźne.

angelikaw, dziękuję za radę - napewno wypróbuję!

Stary 2010-07-10, 16:09   #4039
naked21
Wtajemniczenie

GG do naked21

Cytat:
Dziewczyny, obroniłam się !!!!!!!! mamy z Mają w końcu wakacje jestem wymęczona strasznie, ale szczęśliwa. Teraz zacznie się szaleństwo zakupowe dla dzidziusia bo oprócz wózka nic nie mamy. Upały są straszne, ja raczej siedzę w domu bo wykańczają mnie potwornie, ale może niedługo pojedziemy gdzieś nad wodę, tylko że nie mam stroju jednoczęściowego... tzn mam, ale za ciasny w brzuchu... tak więc muszę skombinować sobie jakiś. A co u Was? jeździcie nad wodę? A stroje macie jedno czy dwuczęściowe? Na razie kończę, muszę Was nadrobić bo ostatnio nic tylko nauka i nauka buziaki
gratulcaje!! to teraz zacznie się najprzyjemniejszy okres ciąży mój strój 1częściowy też za mały zakładam więc 2częściowy a na brzuchol bluzkę-tubę. No i oczywiście filtry Strasznie się boję tych plam, przed którymi ostrzegają lekarze. Narazie stopniowo sie opalałam i sprawdzam czy nic nie wyłazi.

Cytat:
bezpośrednio po goleniu (a golę się zwykle wieczorem) używam zwykłego (niebieskiego). A już następnego dnia soft.
yesssss ja tak samo- krem nivea najlepszy na wszystko
Stary 2010-07-10, 16:15   #4040
tifio
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez naked21 Pokaż wiadomość
tifio nie ma recepty wszystko zależy od wrażliwości skóry tez tak kiedyś miałam, ale chyba skóra się zahartowała przez te wszystie lata
A może to zależy od częstotliwości?? Lepiej częściej czy rzadziej??

Stary 2010-07-10, 16:35   #4041
gabisun
Zakorzenienie

Martucha no to chyba pójdziesz pierwsza chociaż czasami tak jest ,że jedna ma już skurcze od tygodnia i nic a inna nic nie ma a nagle wody odchodzą i zaraz ma malucha ja na Twoim miejscu bym już torbę miała w gotowości

Mi ostatnio też często brzuch twardnieje tak po kilka razy, ale jest to bezbolesne

Muminek ja tam wasz wątek czytam regularnie i mam coraz większe ciarki jak widze co się u was teraz dzieje A jesli chodzi o bliźniaki to były u nas, Jagaa miała, ale niestety poród zaczął się w 18 tygodniu...

Dziewczyny to jak z tymi numerami? bo trzeba by wybrać jakieś dyżurne

gabisun jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-10, 16:49   #4042
waniliaania2009
Wtajemniczenie

A ja mam pytanie- bo tak sobie mysle i nie wiem jak to jest do konca. Wiem w jakim szpitalu bym chciala rodzic, ale czy ja to musze gdzies zglosic, ze bede tam rodzic? czy dopiero jak juz nadejda skorcze to mam tam jechac? bo skad oni beda wiedziec ze ja mam tam rodzic.... kurde zakrecilam troche ale nie wiem jak to jest
Stary 2010-07-10, 16:58   #4043
angelikaw
Zakorzenienie

Cytat:
A może to zależy od częstotliwości?? Lepiej częściej czy rzadziej??
Im częściej, tym włoski odrastają mocniejsze i nie ma ryzyka wrastania (czyli tych bolesnych krostek)

Cytat:
Napisane przez waniliaania2009 Pokaż wiadomość
A ja mam pytanie- bo tak sobie mysle i nie wiem jak to jest do konca. Wiem w jakim szpitalu bym chciala rodzic, ale czy ja to musze gdzies zglosic, ze bede tam rodzic? czy dopiero jak juz nadejda skorcze to mam tam jechac? bo skad oni beda wiedziec ze ja mam tam rodzic.... kurde zakrecilam troche ale nie wiem jak to jest

Nie musisz niczego nigdzie zgłaszać. Po prostu pojedziesz i już. Co więcej - do porodu możesz, ale NIE MUSISZ mieć skierowania.
Stary 2010-07-10, 17:04   #4044
NIKaP-n
BAN stały

gabi ja się na dyżurną nie piszę , Tobie też nie radzę, bo my z przodu :P

Mój brzuch twardnieje bardzo od jakiegoś czasu, Pawełek się bardzo napina i czasem mnie coś rwie u dołu, takie skurcze jakby. Raz na jakiś czas to tak zaboli, że muszę stanąć, złapać oddech i dopiero maszeruję dalej
Dlatego torba w trakcie pakowania

Co do porodu: radzę najpierw zadzwonić (jeśli macie kilka szpitali do wyboru w pobliżu)- czy mają miejsce. Tam, gdzie chcę rodzić jest tylko 40 miejsc i często bywa tak, że babki w trakcie jeżdżą i szukają sobie miejsca
Jak byłam tam na dwa dni, to jedna kobitka na ostatnich nogach przyjechała i mówiła, że miała cykora, bo w innym szpitalu (gdzie chciała rodzić) nie było miejsca i tu jechała na chybił trafił
Stary 2010-07-10, 17:08   #4045
gabisun
Zakorzenienie

A rożek trzeba brać od razu do szpitala czy na wyjście dopiero

co do depilacji, to ja porządnie się ogolę dopiero w dniu porodu ( jak już do szpitala się będę zbierać ) bo jakbym miała golić taki kilkudniowy odrost to potem bym się chyba zadrapała najgorsze jest jak zaczyna odrastać i brzegi majtek szurają po tym

Stary 2010-07-10, 17:13   #4046
waniliaania2009
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez gabisun Pokaż wiadomość
ja biore od razu, czesto dzidziusia od razu po porodzie wkladaja do rozka aby bylo mu cieplo
Stary 2010-07-10, 17:21   #4047
NIKaP-n
BAN stały

Agamarcio co nas olewasz :P wpisałaś się u nas na listę, a nic się nie udzielasz :P u nas, tylko u naszych poprzedniczek. Czyżby koleżanka chciała być po prostu z przodu listy?

---------- Dopisano o 17:21 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ----------

U nas trzeba mieć nosidełko na wyjście, o rożku nic nie wiem. W szpitalu mają okrycia dla dzieci
Stary 2010-07-10, 17:23   #4048
angelikaw
Zakorzenienie

Cytat:

Rożek od razu do szpitala (przynajmniej u nas trzeba wziąć).

co do depilacji, to ja porządnie się ogolę dopiero w dniu porodu ( jak już do szpitala się będę zbierać ) bo jakbym miała golić taki kilkudniowy odrost to potem bym się chyba zadrapała najgorsze jest jak zaczyna odrastać i brzegi majtek szurają po tym

o tak, ja też tego nie cierpię wrrrr
Stary 2010-07-10, 17:29   #4049
gabisun
Zakorzenienie

Nio to czyli wezmę w razie W do torby.

Nikuś najlepeiej chyba żeby to była osoba, która często jest na wizażu, 1 wrześniówka i 1 październikówka No bo my "na przodzie" to faktycznie nie bardzo chyba, że będziemy nadawać ze szpitala

Stary 2010-07-10, 18:01   #4050
angelikaw
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny to jak z tymi numerami? bo trzeba by wybrać jakieś dyżurne
Cytat:
Nikuś najlepeiej chyba żeby to była osoba, która często jest na wizażu, 1 wrześniówka i 1 październikówka No bo my "na przodzie" to faktycznie nie bardzo chyba, że będziemy nadawać ze szpitala
rzeczywiście, to powinien być ktoś z końca września i ktoś z końca października...
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości