|
|
#3241 | |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Dot.: Scent Bar XVI
Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#3242 |
|
Zona najukochanszego Meza
|
Zgadzam sie, najlepsza metoda zignorowac. Chociaz czasem nei jest latwo dlaczego rozbieraja sie sami niefajni goscie - nigdy zadnego godnego spojrzenia nie widzialam obnazajacego sie publicznie... niestety
|
#3243 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Acha, nie liczyłam łyżew, kapci i klapków basenowych. Cytat:
![]() Cytat:
ach, klata i jej Forlan On jest doskonały... Cytat:
Co do ekshibicjonistów różnej maści: sporo ich się ostatnio uaktywniło. Jak lato, to od razu komary, ekshibicjoniści i osy. Full Summer Kit po prostu. Ostatnio jeden taki wielokrotnie się uzewnętrzniał w przejściu podziemnym pod Sokolską we wspomnianych parę stron wcześniej urokliwych Katowicach. Fajnie zareagowałaś Truskawko: brak Twojej reakcji = brak jego satysfakcji
|
|
#3244 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() a przygodę to miałaś ![]() chyba też idę spać,grzecznie,bo baterii nie kupiłam dobranoc
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#3245 | ||||||
|
BAN stały
|
Tak, Polly - wcielę w życie Twoje pamiętne hasło
Cytat:
To prawda, bardzo fajne ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Może mu się wymsknął? Cytat:
![]() --- Miałem ochotę się dziś sponiewierać, a siedzę jak taka p.i.z.d.a przy kubku zbożówki z mlekiem Muszę poczynić zapasy %, koniecznie ![]() Edit: Dionizosa/Bachusa zapomniałem wkleić
Edytowane przez gryx82 Czas edycji: 2010-07-11 o 00:21 |
||||||
|
|
|
#3246 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ohohoho,a ilu czytaczy na dole
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3247 | ||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() Cytat:
Co się będzie dziad podniecał. Zresztą w tych czasach chyba mają niewielkie szanse na spotkanie dziewczyny, która spłonie rumieńcem na widok przyrodzenia
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||
|
|
|
#3248 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() --- A ja se zapalić idę
|
|
|
|
|
#3249 |
|
Zakorzenienie
|
Nie no, dziś nie nadrobię, nie ma szans
![]() nie wiem ile rodzajów wina wypiłam dziś na zlocie rodzicielskim (tata mój szalał i polewał ) ale już coś czuję ze mam kaca dobranoc |
|
|
|
#3250 |
|
BAN stały
|
Dobranoc
|
|
|
|
#3251 |
|
Zakorzenienie
|
Gryxiu, jeszcze jedno lekarstwo- zakochaj się
Dobranoc, ja w Californii
|
#3252 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3253 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 06:35 ---------- Poprzedni post napisano o 06:30 ---------- po tym mi już trochę lepiej |
|
|
|
|
#3254 |
|
Zakorzenienie
|
Dla mnie to on ma trochę procentów "brzydalowatości":brzydal :
Nie spać -wstawać!
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#3255 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ja już nie śpię
za gorąco na spanie
|
|
|
#3256 |
|
Zakorzenienie
|
Oj tak
Zwłaszcza jeśli budzisz się rano obłożona dwoma kotami Im chyba nigdy nie jest za ciepło Mój kocurek potrafi cały dzień na balkonie przeleżeć. Boimy się, żeby udaru nie dostał, ale tak się darł pod drzwiami balkonowymi, że zrobiłyśmy mu parawanik i teraz spędza całe godziny na zewnątrz![]() Cieszę się, że teraz mam urlop, bo jakbym miała w te upały targać do pracy to ughhhh Oczywiście, jak mus to mus, ale mam ten luksus, że mogę się schować w domu. W upały czuję się naprawdę fatalnie
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2010-07-11 o 09:01 |
|
|
|
#3257 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Moje dziecko je lody jogurtowe od rana,a ja już siedzę na Alledrogo
|
|
|
#3259 |
|
Zakorzenienie
|
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#3260 | |||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Hej
Kolejny raz: ale gorąco Widzę że wczoraj były emocje mundialowe, ja zupełnie o tym zapomniałam, ale za to obejrzałam sobie wieczorem "Wilczycę" ![]() A w dzień widziałam film islandzki "W drodze na ślub" - dziwna ta islandzka wieś, szarobura, płaska, bezdrzewiasta, w tle góry albo fiordy - nie wiem gdzie Red te swoje piękne foty robiła.... Cytat:
Cytat:
Mam też tak że czekam na coś wielkiego, na coś z sensem, do szału (i smutku też) doprowadzają mnie przeżycia chwilowe, takie które nawet będąc pozytywnymi nie mają większego wpływu na dalsze życie bo są oderwane od siebie - TŻ mi zawsze powtarza że tego na co czekam nie ma, że życie składa się z ulotnych chwil i to jest właśnie piękne - a mnie dokładnie to samo przeraża.. w jakimś konkursie sms-owym.... Cytat:
Cytat:
a najbardziej lubię takie czarno-czarne do pół łydki Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||||
|
|
|
#3261 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nadto umięjetność dostrzegania sensu , radości, wartości nie zalezy od ich mocy czy wielkości , tylko od człowieka. Ktoś, kto nie potrafi cieszyc się rzeczami małymi , ulotnymi chwilami , tym co się po prostu toczy, tym co nas otacza , poznawaniem nowych ludzi , miejsc , zdobywaniem umiejetności czy wiedzy, rozmową, nie znajdzie równiez radości ani sensu w rzeczach wielkich. Nie ma czegoś co ma sens samo w sobie, to my nadajemy sens rzeczom , sprawom, zdarzeniom, relacjom itp. Sensem zycia jest po prostu zycie. Ma ono wiele kolorów, odcienie, barw , uczuć, zdarzeń, praw , zsad, procesów, że czekanie na przysłowiowego Godota , to marnowanie czasu. Czytałaś lub ogladałaś "Czekanie na Godota" Samuela Becketa ? To dramat własnie o takim majaku, o przybyciu pewnej osoby znanej w sumie tylko z imienia, to alegoria czekania w życiu na szeroko rozumiane coś ( kogoś ) , co ma spowodować by dzięki temu czuło się istnienie sensu w tym, co często wydaje się być go pozbawionym. Wiekszosc ludzi z natury potrzebuje pewników itakiego własnie odniesienia do jakichs rzeczy wielkich , inaczej gubi się lub boi otaczajacej rzeczywistości , nie potrafi byc szczesliwa czy spokojna. Ale Ty Kameno jestes zbyt inteligentna by dołączać do ich grona. Rzeczą WIELKĄ JEST SAMO ZYCIE i to , że je otrzymaliśmy i wszystko , co sie w tym zyciu dzieje warte jest tego aby zyć. Nic nie dzieje sie bez przyczyny ![]() Życie to proces dany nam tylko raz , proces w którym nie mamy wprawy i nie nabierzemy rutyny jak pisała Szymborska ( urodzilismy sie bez wprawy i umrzemy bez rutyny). No, chyba zeby zgodnie z inkarnacja wierzyć w kolejne powroty w róznych wcieleniach
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2010-07-11 o 11:09 |
|
|
|
|
#3262 |
|
Zakorzenienie
|
Czy ktoś zna przepis na jakieś proste ciastka, ciasteczka? Tak, żeby nie babrać się z tym pół dnia, nie szukać składników na drugim końcu kraju?
I gdzie mogę dostać foremki do ciastek, żeby powycicnać jakieś fajne kształty?
|
|
|
#3263 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ---------- mam! mam! http://allegro.pl/item1086405739_for...k_peniski.html
|
|
|
#3264 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chociaż znacznej części by się pewnie podobały
|
|
|
|
#3265 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Duży wybór foremek do wycinania mają tu http://www.aledobre.pl/80,Pieczenie/...ki/?srt=3&pp=4
|
|
#3266 | ||
|
Nindżopesz
|
Tró, Kameno
![]() Cytat:
Cytat:
Taaa, też mnie dobija beznadziejność życia. Ale dobijać zaczęła dopiero po podjęciu pracy. Kiedyś było fajnie, w szkole jakieś winko, gra w karty, w domu internecik, zero zobowiązań, raz na pół roku kolokwium. Znajomi zawsze mieli czas, w weekendy łaziliśmy na bunkry, na sesje RPG itp. A teraz? Wstać o 6, przesiedzieć 8 h w robocie użerając się z kier i podatnikami, w domu posprzątać po kocie i TŻcie, umyć włosy bo do roboty trzeba wyglądać jak człowiek i jż robi się 20. 2 h na Wizażu i w kimę coby mieć w pracy siłę. I tak w kółko. W weekend byle się wyspać i już jest południe. A potem jestem zbyt zmęczona całym tygodniem żeby coś robić. Pfff. |
||
|
|
|
#3267 |
|
Zadomowienie
|
Och tak.. Gdyby był 100% śliczny to nazywałby się Krystek Ronaldo i nie wzbudziłby we mnie żadnych emocji.
Madzik, Ty się ciachami interesujesz: jest taki serwis ciacha.net i tam się szczegółowo delektują przystojnymi sportowcami(a kryteria mają szerokie i wcale nie tak oczywiste).
|
#3268 |
|
Zakorzenienie
|
Vesenko, Porzeczki - dzięki za ciacha i Ciacha
Vesenko - myślę raczej o kruchych. Tzn bez żadnych ryzykownych i kłopotliwych dodatków ( w razie upału) typu czekolada, bita śmietana, jakieś masy kremowe. Właśnie kruche, żeby je można przyozdobić jakąś posypką, pierdółkami typu wiórki kokosowe. Naprawdę coś niewymyślnego ![]() Z tymi foremkami to chodziło mi, gdzie je mogę dostać w stacjonarnych sklepach W jakich typach mam szukać, bo nie mam zielonego pojęcia![]() Co do Forlana jeszcze - jak dla mnie to on nie jest piękny. Raczej interesujący ( to, co lubię najbardziej ). Małe wąskie oczka, lekko haczykowaty nos A całość mnie "chwyta" jakoś![]() A jak widzę Krystka Ronaldo to mi się autentycznie odruch włącza
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2010-07-11 o 11:51 |
|
|
|
#3269 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kostka miękkiego masła (250 gram) 10 łyżek cukru pudru 2 i 1/4 szklanki mąki otarta skórka z 2 cytryn (sparzonych) lub kilka kropel ulubionego aromatu 1 jajko 1 łyżka zimnej wody Wszystkie składniki zagniatasz. Robisz kulę, wkładasz ją na pół godziny do lodówki. Wyciągasz, rozwałkowujesz na 3-4mm (podsypując mąką), wycinasz kształty i układasz je na wyłożonej papierem (albo natłuszczonej) blaszce. Pieczesz ok. 5 minut w 190 stopniach. Studzisz na kratce. ---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ---------- Cytat:
Albo w większych marketach na dziale z garnkami, patelniami i blachami
|
|
#3270 |
|
BAN stały
|
Śliczny to jest Kaka!
(naprawdę mi się podoba)Zakładam konto w mbanku. Dziewczyny (bo ktoś tu chyba ma), zadowolone jesteście, nie?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:47.

Ależ Ty jesteś dzielna- prawdziwa Pani Wet 
Na mnie się obraził, bo narysowałam mu wielkie klejnoty, ale główeczkę (tę na górze) maleńką 

..w sumie można jeszcze sex uprawiać 

za gorąco na spanie
Zwłaszcza jeśli budzisz się rano obłożona dwoma kotami
włącza