|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3571 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Nimfomanki w natarciu, dyskusji cz. IV :)
Cytat:
![]() ![]() jestem w szoku jak Ty się znasz ja używam na nos i jego okolice babydreama 50-tkę bo nie chcę mieć więcej piegów >.< a na ciałko kiedyś kupiłam 6-tkę ale tak naprawdę to słońce tak daje, że filtr tylko lekko zmniejsza spaleniznę, ale pojawia się i tak szkoda mi wywalać, więc zużyję do końca i kupię jakiś mocniejszy. właśnie dziś spiekłam udka i plecki. [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;20599430]Te ćwiczenia są świetne, ale wg mnie tylko na tyłek i uda. Na brzuch niewiele dają, dlatego tym razem dorzuciłam sobie to 8min ABS.[/QUOTE] chciałam zacząć ABS, ale moja "silna" wola jest zbyt słaba ![]() w ogóle... miałam dziś średni dzień... popłynęliśmy jachtem z Gdańska na Hel z Moim Ukochanym , jego tatą i .... MOIM tatą >.< a kontaktu to ja z nim najlepszego nie mam, że tak to ujmę. siedziałam jak na szpilkach, nic nie gadałam i starałam się nie słuchać jego brzęczenia >.< i tak mało konstruktywny dzień bo przypłynęliśmy do Helu, 1,5h siedzieliśmy w restauracji i wróciliśmy, masakra. i tak od 10 do 21 zleciało ... a ja uwielbiam spacerować po Helu, tą główną alejką aż do końca, po drodze jakieś działa, bunkry... ciekawa sprawa... a jutro znowu rodzinne spotkanko, z tym że u mnie na działce - moi rodzice i siostra i BS z ojcem... hmmm...
|
|
|
|
|
#3572 |
|
Zakorzenienie
|
No.... mówi się "nie chwal dnia przed zachodem..." sratatatata
włąsnie miałam kłótnie z BS o powazną sprawe, a konkretnie jego przewrazliwioną mamuskę - nie ma szans, ten koles nic nie kuma, jest od niej uzalezniony na maksa, aż wyszłam z domu, nie wiem ile mnie nie było... i oczywiście wszytsko moja wina.... nie mam sił na nic ---------- Dopisano o 00:02 ---------- Poprzedni post napisano o 00:00 ---------- [1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;20599918] w ogóle... miałam dziś średni dzień... popłynęliśmy jachtem z Gdańska na Hel z Moim Ukochanym , jego tatą i .... MOIM tatą >.< a kontaktu to ja z nim najlepszego nie mam, że tak to ujmę. siedziałam jak na szpilkach, nic nie gadałam i starałam się nie słuchać jego brzęczenia >.< i tak mało konstruktywny dzień bo przypłynęliśmy do Helu, 1,5h siedzieliśmy w restauracji i wróciliśmy, masakra. i tak od 10 do 21 zleciało ... a ja uwielbiam spacerować po Helu, tą główną alejką aż do końca, po drodze jakieś działa, bunkry... ciekawa sprawa... a jutro znowu rodzinne spotkanko, z tym że u mnie na działce - moi rodzice i siostra i BS z ojcem... hmmm... [/QUOTE]jakoś Ci się nie dziwie
Turn on the Light... take a Deep breath... Relax Edytowane przez Labirynth Czas edycji: 2010-07-11 o 00:02 |
|
|
|
#3574 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3575 |
|
Zakorzenienie
|
biedna.............. opowiadaj
odczytam jutro bo mnie .......wlasnie boli ze moj zwiazek sie rozpada........bs w moim lozku odwrocony do mnie tylem.............. no nic ide spac beczec mi sie chce................ dobranoc
|
|
|
|
#3576 | |
|
Konto usunięte
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;20599918]
w ogóle... miałam dziś średni dzień... popłynęliśmy jachtem z Gdańska na Hel z Moim Ukochanym , jego tatą i .... MOIM tatą >.< a kontaktu to ja z nim najlepszego nie mam, że tak to ujmę. siedziałam jak na szpilkach, nic nie gadałam i starałam się nie słuchać jego brzęczenia >.< i tak mało konstruktywny dzień bo przypłynęliśmy do Helu, 1,5h siedzieliśmy w restauracji i wróciliśmy, masakra. i tak od 10 do 21 zleciało ... a ja uwielbiam spacerować po Helu, tą główną alejką aż do końca, po drodze jakieś działa, bunkry... ciekawa sprawa... a jutro znowu rodzinne spotkanko, z tym że u mnie na działce - moi rodzice i siostra i BS z ojcem... hmmm... [/QUOTE]Ja jeszcze w samym Helu nie byłam Ale za tydzień, na weekend robimy trip to hell Cytat:
Szaleństwo... A zakończyłam z nim znajomość, prowokując, że wypiję piwo, koleś nie wytrzymał ![]() Z tym brzuchem, to nie mam za fajnie... Ostatnio stale coś robię i czuję się znacznie lepiej, lecz jeszcze daaaaaleko zanim wrócę do mojej ulubionej wagi ![]() W zeszłym roku to i tak było znacznie gorzej, ot takie pocieszenie... |
|
|
|
|
#3577 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Zapalenie krtani mnie dosięgło ![]() masakra, mowie Wam :< mówię jak chłopiec. Czy któras z Was orientuje się co może pomóc? Poza tabletkami na ssanie bo mam a próbuje się lezyć domowymi sposobami, w ostateczności internista i antybiotyki :/ Axa śliczny kolor paznokietek
Edytowane przez asiaczek87 Czas edycji: 2010-07-11 o 11:23 |
|
|
|
#3578 |
|
Zakorzenienie
|
miałam kiedyś coś w stylu zapalenia krtani - przewiało mnie w samochodzie i jeszcze w tym aucie wypaliłam z pake fajek wiec to dowaliło moje gardzieło, ale wtedy mówiłam jak Janis Joplin ( podobało mi się ) tylko na BS krzyczec nie mogłam ;( ale ja sie niczym nie leczyłam samo mi przeszło po jakis 4- 5 dniach
|
#3579 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Pogodzicie się ![]() Cytat:
?[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;20601021]Ja jeszcze w samym Helu nie byłam Ale za tydzień, na weekend robimy trip to hell Miałam takiego jednego przed BSem, w zasadzie nie wliczam typa do grona byłych ale to było straszne: bo mama tamto, bo tata przyjedzie i muszę tam być, bo tata nie pozwolił, bo muszę mamie pomóc Szaleństwo... A zakończyłam z nim znajomość, prowokując, że wypiję piwo, koleś nie wytrzymał ![]() Z tym brzuchem, to nie mam za fajnie... Ostatnio stale coś robię i czuję się znacznie lepiej, lecz jeszcze daaaaaleko zanim wrócę do mojej ulubionej wagi ![]() W zeszłym roku to i tak było znacznie gorzej, ot takie pocieszenie...[/QUOTE] Hel jest bardzo fajny trochę tłoczny, wiadomo - turystyka... ale do pospacerowania super co do tego kolesia - niezły frajer. Ech... ja juz mam od 8 pobudke a po wczorajszym chcialam sie wyspac, super... ojciec zgral na pendrive WSZYSTKIE zdjęcia z wczoraj - nawet nie dal mi ich przejrzeć pewnie mam same krzywe ryje na fotach jaki wstyd co za debil ... a jeszcze oni sobie robia dzisiaj na obiad rybę, a ja ryb nienawidzę... to oni beda siedziec przy stole a ja idę do restauracji po prostu super dzien az odechciewa mi sie wszystkiego normalnie nic tylko sie zabic, jeszcze podobno za tydzien znowu rejs z ojcem... pie.... to ! jak on plynie to ja nie ! |
||
|
|
|
#3580 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ogóle noc przerypana, bo ja przejęta, zero zbliżenia, a wiadomo jak się śpi, jak nie chcesz dotykac kogoś nawet niechcący - czujnie, czyli wcale potem znowu na dworze ktos darł ryja ale za to rano SZOK, budzi nas drapanie, podnosimy się oboje, a tu KOTEK!!!!!!!!!!!!!!! taki sliczny, przyszedł od kogoś przez balkon ---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ---------- [1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;20601021]Ja jeszcze w samym Helu nie byłam Ale za tydzień, na weekend robimy trip to hell [FONT="Georgia"]Miałam takiego jednego przed BSem, w zasadzie nie wliczam typa do grona byłych ale to było straszne: bo mama tamto, bo tata przyjedzie i muszę tam być, bo tata nie pozwolił, bo muszę mamie pomóc Szaleństwo... A zakończyłam z nim znajomość, prowokując, że wypiję piwo, koleś nie wytrzymał ![]() [/QUOTE] To wogóle padaczka... ja narazie milcze, mamy faze przytulania, nadrabiania za noc... i mówienia, że się kochamy, ale nikt nikogo nie przeprasza, On powtarza, że żadna krzywda przecież mi się nie dzieje ![]() ---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ---------- [1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;20601883] Ech... ja juz mam od 8 pobudke a po wczorajszym chcialam sie wyspac, super... ojciec zgral na pendrive WSZYSTKIE zdjęcia z wczoraj - nawet nie dal mi ich przejrzeć pewnie mam same krzywe ryje na fotach jaki wstyd co za debil ... a jeszcze oni sobie robia dzisiaj na obiad rybę, a ja ryb nienawidzę... to oni beda siedziec przy stole a ja idę do restauracji po prostu super dzien az odechciewa mi sie wszystkiego normalnie nic tylko sie zabic, jeszcze podobno za tydzien znowu rejs z ojcem... pie.... to ! jak on plynie to ja nie ![/QUOTE] Nie musisz mówić nic, znam ten ból
|
|
#3581 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Labi - dawaj fotki, kociaki są taaakie słodkie... |
|
|
|
|
#3582 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No w nocy jest najgorzej niestety ledwie zasnę to się budzę.. do tego jeszcze katar i okres dostałam ![]() ---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ---------- Cytat:
Cierpliwa, tolerancyjna. Stoicki spokój po prostu
|
|
#3583 |
|
Zakorzenienie
|
asiaczek87 pierwszy raz przy zapaleniu krtani nie mam temperatury ani kataru, kumulacja choroby w gardle (no i uszy mi się zapychają), nigdy wcześniej nie brałam 3 dniowego antybiotyku, ogólnie w czwartek byłam u lekarza, bo od wtorku miałam 37.5 i suchy kaszel, pani zbadała mnie i stwierdziła :" osuchowo czysta, gardło czerwone, podrażnione od kaszlu" dam pani antybiotyk, zwolnienie potrzebne? oszalałam, bo jak twierdzi, że wszystko ok to po kiego licha zapisuje antybiotyk? no i ja mądra zamiast wykupić lekarstwo i posłusznie łykać od czwartku, czekałam do soboty, wczoraj miałam taki kaszel, że sąsiedzi, którzy mnie słyszeli pewnie zastanawiali się jakiego szczeniaczka mam w domu
|
|
|
|
#3584 |
|
BAN stały
|
Miałam wczoraj boski dzień. Najpierw byłam zrobić tatuaż. Bolało dużo bardziej niż ostatnio zwłaszcza już pod koniec (siedziałam tak prawie 4h), byłam już prawie umierająca, blada jak ściana. Efekt prezentuje się tak:
Załącznik 3247195Załącznik 3247196 Pierwsze zdjęcie zrobione po około 7 godzinach, a drugie po 18 godzinach. Poźniej poszliśmy z BS'em na kolację do włoskiej restauracji, wszamałam boskie jedzenie. A później na piwo ze znajomymi. Dzień był super. Plecy bolą mnie niemilosiernie... |
|
|
|
#3585 |
|
Konto usunięte
|
piękny tatuaż. dużo płaciłaś?
|
|
|
|
#3586 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ja u bs-a w samej haleczce łążę a on prasuje sobie koszule-piękny widok ![]()
|
|
|
|
|
#3587 |
|
BAN stały
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;20603183]piękny tatuaż. dużo płaciłaś?[/QUOTE]
dziękuję zapłaciłam 500,00 zł (w innych salonach powiedzieli mi 800,00 zł) [1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;20603200]musze powiedziec ze piekny!choc ja nie jestem tatuażomania ale mi sie bardzo podoba!i jestem pod wrazeniem twej odwagi ![]() ja u bs-a w samej haleczce łążę a on prasuje sobie koszule-piękny widok ![]() [/QUOTE]dzieki odwagi duzo wcale nie trzeba
|
|
|
|
#3588 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
(i spory jest )Chyba jednak trzeba zwłaszcza do przejście samej "procedury tworzenia" ![]() po ostatnim długo Cię bolało?? |
|
|
|
|
#3589 |
|
Konto usunięte
|
Axa on jest na całych pleckach czy tylko na łopatce?
|
|
|
|
#3590 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() [1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;20603517]Axa on jest na całych pleckach czy tylko na łopatce?[/QUOTE] Jest na 1/4 pleców po prawej stronie. |
|
|
|
|
#3591 |
|
Zakorzenienie
|
Axa ja tez podzwiam za odwagę...
bardzo ładny efekt czy dobrze widzę, że smarujesz go albo jakimś tłuściutkim kremem albo filtrami?
|
#3592 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
w tym momencie smaruję go Bepanthenem, a później filtrem 50, ale jak wychodzę na słoneczko (nawet na minutkę). Mam bardzo dużą ranę i muszę uważać. black-bubu - idziemy jutro na piwo? kicccia - -||-? Edytowane przez Axaxax Czas edycji: 2010-07-11 o 13:44 |
|
|
|
|
#3593 |
|
Zakorzenienie
|
Oto Kotek, co to wlazł przez płotek i zawitałw sypialni,a potem glebnął się w przedpokoju
|
#3594 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Śliczny. Moja mama ma skorpiona na plecach
|
|
|
|
|
#3595 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Chyba się jednak będziesz musiała do lekarza wybrać, jak nie przejdzie.. teraz być chorym to masakra ![]() Cytat:
a właściciel już się znalazł, czy macie nowego lokatora?
|
||
|
|
|
#3596 |
|
Zakorzenienie
|
nie, Kotek se poszedł... sam... myślelismy, że buszuje w kuchni,a tu cisza i nagle słychac było jego specyficzne miałczenie na dole jak jakies dziecko zaczepiał na dworze
|
#3597 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3598 |
|
Zakorzenienie
|
jejku śliczny , mój Edward wylądał podonie
![]() Axa ja jutro najprawdopodobniej wracam do Oświecimia
|
#3599 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3600 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem, włązi sobie przez balkon, łazi po balustradzie, jest skubany wyćwiczony... pewnie jutro też przyjdzie, ale to był szok słodki
---------- Dopisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:54 ---------- wszyscy się kąpią, opalają i ą ą ą, sekszą ą
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:51.

Tylko, że moje BS ciężko wyciągnąć nad wode, bo ten drętwiak by tylko w chacie siedział 

Ale za tydzień, na weekend robimy trip to hell 

Śliczny.