Mamusie Listopadowo-Grudniowe 2010 :-) cz.2 - Strona 148 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-07-10, 20:08   #4411
Agatkia
Zadomowienie

Dot.: Mamusie Listopadowo-Grudniowe 2010 :-) cz.2

Cytat:
Napisane przez Ishka Pokaż wiadomość

Agatkia allle śliczny brzusiolek nie moge sie napatrzeć Twój taki zgrabniutki a moj to juz jak do porodu heh

Moj mały chyba chce mamusi pomóc przy skrobaniu na forum bo sie wierci strasznie heh
Serio? Bo mi się właśnie mój wydaje taki jakiś wielki jak na etap ciąży, na którym obecnie jestem... Moja sąsiadka miała taki przed samym porodem
Agatkia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-10, 20:11   #4412
Ishka
Zadomowienie

No przyznaje ze jak na 17tc to pokaźny ale zgrabny w tym sensie pisałam jesteś szczuplutka dlatego a ja kawał baby dlatego mój brzuchol jest większy heh
Ishka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-10, 20:17   #4413
vikicullen
Zadomowienie

Agatkia noo ładny i sporawy juz

http://www.suwaczki.com/tickers/atdc2n0askflsw50.png

PAULINKA ur. 01.10.2015 r.

http://www.suwaczki.com/tickers/ug37tv739lp63vo5.png
vikicullen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-10, 20:43   #4414
De28
Wtajemniczenie

Agatkia-faktycznie duzy brzuchol Ale moze to jeszcze wzdecia?Mi sie w 17 stym tygodniu zmniejszyl.

Bylismy dzis u tesciow i nie uwierzycie ale oni sie bardziej z ciazy ciesza niz moim wlasni rodzice. Bylam dzis rozpieszczana do granic mozliwosci Temperatura w cieniu 36 stopni jedlismy w ogrodzie i wiekszosc czasu tam przesiedzielismy, roztapialam sie normalnie,dwa razy bralam prysznic. I zasnelam na lezaku I moj maz dzis jakis dla mnie milutki, raz po raz powtarza jak bardzo mnie kocha, no normalnie zyc nie umierac.

Daniel

Christian
De28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-10, 21:27   #4415
Anecka
Zakorzenienie

Agiatka, piekny dosc duzy brzusio i widoki Zdradz gdzie dokladnie bylas?

Ja jestem wg okresy w 21 i tez chcialabym miec taki duzy juz, ale pewnie jeszcze mi wybije

Klade sie spac, zniesmaczona meczem bo bylam za Urugwajem

Dobranoc

Aneckowo

metal gora - 06.02.2012
metal dol - 12.06.2012
Anecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-10, 22:00   #4416
ursull
Zakorzenienie

Hejka . Moja córka ząbkuje i biedulka strasznie się męczy,dziś miała gorączkę 40 stopni. Biedactwo . Dziś kręgosłup mniej mi dokucza,za to mały imprezkę sobie w brzuszku urządził .

Weronisia a czemu nie chcesz do Chorwacji? To taki śliczny kraj

bella śliczny masz brzuszek,taki okrąglutki

kretencja a twój brzusio to jeszcze malutki . Ładne kafelki

Joanna131 a co napisałas w tym liście do listonosza? Zazdroszczę Bieszczad i życze milego wypoczynku

M25 moje piersi też są spore i bardzo ciążą. Witaj wśród mamuś z bolącym kręgosłupem,mam to samo . Ja też od wróżb i zabobonów uciekam,ale tym razem dziewczyny wróżyły mi płeć dziecka z obrączki oraz ile mam i będę miała dzieci i wszystko się zgadza. Przypadek ...

rptrbj1978 ale nagadałaś temu dziadkowi ,i bardzo dobrze

Ishka to ty już całą wyprawkę masz . Popieram,że zabobony powinny wylądowac w koszu,a zakupy dla dziecka należy zrobić dość szybko,bo potem z wielkim brzuchem lub małym dzieckiem na rękach biegac po sklepach to głupota

Agatkia fotki super,a brzuszek duży ale bardzo zgrabny

De28 to nic jak tylko się cieszyć z takich teściów

Anecka Piękny torcik ci wyszedł Ja też byłam za Urugwajem . A jutro kibicuję Hollandii

a oto mój brzuchol w 20 tyg i 2 dniu

ursull jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-11, 06:59   #4417
irsin
Zakorzenienie

GG do irsin

dziewczyny macie piekne brzuszki!

A z TZ mama o co chodzi? o to,ze wie wszystko najlepiej nawet jak nie ma o czyms pojecia, o tym, ze mieszkanie w ktorym mamy my mieszkac bedzie "nasze" czyli jej, TZ i moje, zakupy dla dziecka "my zrobimy", kupimy (my) taki a taki wozek - "my" w domysle ja, tz i ona oczywiscie.

Ja przenosze sie w rodzinne strony TZ bo tutaj dostal prace , ona pracuje w szpitalu i jest pediatra...myslalam,ze jakos mi pomoze w wyborze lekarza ginekologa, poradzi cokolwiek w tej sprawie, a tu nic...wczoraj powiedziala,ze najwazniejsza jest polozna - w porzadku tyle,ze ja nikogo tu nie znam,a ona zna pol miasta.

Nie moge sie zupelnie odnalezc, jest calkiem inaczej niz u mnie w domu.

No i wczoraj na sniadanie jedzac druga mala kanapke dwiedzialam sie,ze nie moge jesc za dwoje.
irsin jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-07-11, 07:09   #4418
kretencja
Zakorzenienie

Ursull, nie taki znów malutki. Mam już ponad 5kg na plusie (a dziś pełny 19tc).Wiesz, ja zawsze byłam chudziak z płaskim brzuchem, więc dla mnie i mojego męża to już pokaźne brzuszysko

RAZEM OD 5.03.2000.

Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista... wie, co to za otwór

TYMEK - 26.11.2010
kretencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-11, 07:11   #4419
melabn
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ursull Pokaż wiadomość
Hejka . Moja córka ząbkuje i biedulka strasznie się męczy,dziś miała gorączkę 40 stopni. Biedactwo . Dziś kręgosłup mniej mi dokucza,za to mały imprezkę sobie w brzuszku urządził .

Joanna131 a co napisałas w tym liście do listonosza? Zazdroszczę Bieszczad i życze milego wypoczynku

M25 moje piersi też są spore i bardzo ciążą. Witaj wśród mamuś z bolącym kręgosłupem,mam to samo . Ja też od wróżb i zabobonów uciekam,ale tym razem dziewczyny wróżyły mi płeć dziecka z obrączki oraz ile mam i będę miała dzieci i wszystko się zgadza. Przypadek ...

Ishka to ty już całą wyprawkę masz . Popieram,że zabobony powinny wylądowac w koszu,a zakupy dla dziecka należy zrobić dość szybko,bo potem z wielkim brzuchem lub małym dzieckiem na rękach biegac po sklepach to głupota

Anecka Piękny torcik ci wyszedł Ja też byłam za Urugwajem . A jutro kibicuję Hollandii

40 stopni od zebow szczerze watpie...bylas z nia u lekarza???
melabn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-11, 07:41   #4420
79 Marta
Wtajemniczenie

cześc dziewczynki, parę dni mnie nie było, jestem na "wakacjach". Miałam nadzieję, że będą bardziej czynne a siedzimy z męża rodziną na dupie. Oni piwko, jakieś tłuste jedzenie, a ja soczek :/ na szczęście dziś wracam do domu. i dobrze.
Gorąco tu strasznie,ale u Was pewnie też. miłej niedzieli
Stary 2010-07-11, 08:07   #4421
Agatkia
Zadomowienie

Dziękuję za wszystkie fajne słowa o moim brzuchu Mama sieje we mnie niepotrzebny niepokój, że on za duży i może coś jest nie tak. Generalnie nie przejmuję się co mówią inni, ale jednak mama to mama i choćby mówiła coś z czym absolutnie się nie zgadzam, to jej niepokój mi się udziela. W środę mam wizytę u gina to na pewno potwierdzi, ze wszystko ok.
Najdziwniejsze, ze przy tej zmianie figury mam tylko 1kg na plusie, raz waga pokazała 1, 5 kg więcej ale wtedy obżarłam się bobu

Ursull, no Twój brzuszek też imponujący!!
De28, nie sądzę , żeby to były wzdęcia. Przez całą ciążę nie miałam z tym kłopotów, zresztą wcześniej też sporadycznie.

Miłego dnia, dziewczynki
Stary 2010-07-11, 08:33   #4422
Anecka
Zakorzenienie

Jej u mnie juz goraco za oknem i latem ciesze sie, ze mieszkam na parterze

Co do brzucha to lepiej miec wiekszy niz mniejszy chyba Ja mam chyba za maly ale lekarz nic nie mowil zeby cos bylo zle. Nie mniej mam na plusie jakies 8 kg, czego absolutnie nie widac po mnie no i brzuch tez duzy nie jest. Wczoraj mialam na sobie krociotka sukieneczke coby nad wode zalozyc i kolega nawet nie zauwazyl ze w ciazy jestem hehehe

Aneckowo

metal gora - 06.02.2012
metal dol - 12.06.2012
Stary 2010-07-11, 08:58   #4423
rptrbj1978
Rozeznanie

u mnie całyczas jeden poziom 55, 3-55, 9 zaczełam od 50 kg wiec ławto wyliczyc waga sie trzyma.
rptrbj1978 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-11, 10:01   #4424
Aliszcze
Zakorzenienie

40 stopni od zębów to niestety może być prawda. Moja koleżanka całą zimę walczyła z wysokimi gorączkami swojej córci, której ząbki zaczęły się wybijać, także ursull współczuję Tobie i córci

piękne macie brzuszki

irsin, współczuję takiej teściowej. Na szczęście moja mnie nie poucza, choć może wszystko przede mną, bo ona przedszkolanką wiele lat była ale nie widzę na szczęście u niej zapędów do dawania "dobrych rad". A ona wdowa jest? Najlepiej jakby miała jakieś zajęcie i dała Wam spokój, bo przecież można oszaleć a co na to Twój TŻ?

jest strasznie gorąco, więc pewnie rzadziej będę do Was zaglądac, ale po prostu nie mam sił na siedzenie przy gorącym kompie

Joasia przyszła na świat 19.12.2010- jest naszym cudem

http://www.suwaczki.com/tickers/km5skrhmyifedqdn.png

nadzieja umiera ostatnia.....
Aliszcze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-11, 10:41   #4425
Layla79
Zakorzenienie

Hm.. tak patrzę na Wasze brzuchy.. i w 17 tc taki ogromny brzuchol? ja w pn zaczynam 15 tc i mój jest lekko wystający. najwidoczniej każdy ma inaczej.

Irsin.. mówiąc serio, to ja poszłam na trening asertywności do psychologa. jak mój tż raz wypalił, że musimy już zapisać malucha do przedszkola i to było jakoś w domyśle też my we trójkę, to ja stwierdziłam, że nie mam czasu do zmarnowania. wizyta kosztuje mnie 100 zł, 2 razy w tyg., a przynajmniej dowiedziałam się, że istotnie mam rację, i trzeba przywrócić relacje dorosły - dorosły, bo Twoja teściowa najprawdopodobniej traktuje Ciebie jak dziecko i będzie tylko gorzej, jeżeli teraz czegoś z tym nie zrobisz. możliwe, że pomyślisz, że to przesada - psycholog, ale to taka jakby przyjaciółka, która ma szeroką wiedzę życiową. ja zamierzam ukrócić to wszystko, co mi się nie podoba, bo potem z wielkim brzuchem, dzieckiem na świecie, to już nie będę miała czasu chodzić i się radzić, tylko raczej krew mnie zaleje i wtedy już awantura gotowa. a tak spokojnie można opracować sposób na teściową, żeby więcej na głowę nie weszła.

bo sama to Ty niesttey, ale nic nie wymyślisz. no, ale trzymam kciuki
Layla79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-11, 11:10   #4426
Anecka
Zakorzenienie

Jezu jak goraco, dzis nigdzie nie wychodze, po poludniu pojade nad wodę.

Co Wy macie takie grzejace kompy? Od mojego to chlód bucha, ale mam podkladke chłodzącą.

Wiecie co, w takie upaly nie chce mi sie gotowac wiec kupilam parowki i wcinam na zimno kupilam ogorki gruntowe, bo chce malosolne zrobic, ale kopru nigdzie nie bylo.. no i chyba tak je zjem.

Aneckowo

metal gora - 06.02.2012
metal dol - 12.06.2012
Stary 2010-07-11, 11:30   #4427
melabn
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Aliszcze Pokaż wiadomość
40 stopni od zębów to niestety może być prawda. Moja koleżanka całą zimę walczyła z wysokimi gorączkami swojej córci, której ząbki zaczęły się wybijać, także ursull współczuję Tobie i córci
ale co lekarz jej powiedzial ,ze to od zebow ta temperatura byla ?
melabn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-11, 11:43   #4428
sanderinka
Zakorzenienie

czesc

piękne brzuchy

Cytat:
Napisane przez irsin Pokaż wiadomość
dziewczyny macie piekne brzuszki!

A z TZ mama o co chodzi? o to,ze wie wszystko najlepiej nawet jak nie ma o czyms pojecia, o tym, ze mieszkanie w ktorym mamy my mieszkac bedzie "nasze" czyli jej, TZ i moje, zakupy dla dziecka "my zrobimy", kupimy (my) taki a taki wozek - "my" w domysle ja, tz i ona oczywiscie.

Ja przenosze sie w rodzinne strony TZ bo tutaj dostal prace , ona pracuje w szpitalu i jest pediatra...myslalam,ze jakos mi pomoze w wyborze lekarza ginekologa, poradzi cokolwiek w tej sprawie, a tu nic...wczoraj powiedziala,ze najwazniejsza jest polozna - w porzadku tyle,ze ja nikogo tu nie znam,a ona zna pol miasta.

Nie moge sie zupelnie odnalezc, jest calkiem inaczej niz u mnie w domu.

No i wczoraj na sniadanie jedzac druga mala kanapke dwiedzialam sie,ze nie moge jesc za dwoje.

doskonale rozumiem

coś miałam napisac ale nie wiem co

moja znajoma ma taki brzuch jak by była w 5 m-cu ale ponoc dlatego ze ma dużo wód płodowych

jak sobie p[rzypomne co tam jeszcze to napisze

mężuś i żonusia

[*] Sewerynek[*]
[*] Jarek[*]

sanderinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-11, 12:05   #4429
Aliszcze
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez melabn Pokaż wiadomość
ale co lekarz jej powiedzial ,ze to od zebow ta temperatura byla ?
tak, ząbkowaniu niestety może towarzyszyć wysoka gorączka. Wpierw myślała, że to jakaś infekcja, bo to zima była i o przeziębienie łatwo, ale wszystko było w porządku, tylko te ząbki. Chyba jakieś czopki na zbicie gorączki dostała jej córcia ale pewna nie jestem.

Stary 2010-07-11, 14:06   #4430
ursull
Zakorzenienie

Hejka dziewczyny,dzięki za pocieszenie. Byliśmy z małą u lekarza,nie wiedzą co jej jest,ale podejrzewają infekcję oskrzeli . Nie wykluczją,że to przez zęby. Dostała antybiotyk. Biedna ta moja dzidzia .

irsin współczuję teściowej,a do tego masz ją mieć na codzien,nic przyjemnego. A zamierzasz wybrać ja jako pediatrę dla dziecka? Nie polecałabym

kretencja ja też ma około 6kg na plusie,ale w mojej rodzinei wszystkie kobiety miały spore brzuchy. Sama tez nie jestem jakąś chudziną,więc nic dziwnego,że brzusio mi szybciutko wyskoczył. Ważne,że dzidzia ok

melabn byłam u lekarza,nie wykluczył zębów. Nie wiadmo co jest małej,bo ma tylko goraćzkę i żadnych,innych objawów. Teraz dostała jeszcze biegunkę. Wychodzi jej trzonowy dolny,a to najgorszy ząb. poprzednio przy ząbkowaniu tez sporo gorączkowała .

Agatkia to malutko przytyłaś . Tez nie sądzę,aby coś było nie tak,prawdopodobnie masz taką budowę jak ja i stąd szybciej brzusio wypchało. A w twojej rodzinie kobiety jak duże mają brzuchy? Bo to może też być genetyczne

Aliszcze moja mała tez sporo gorączkuje przy zabkowaniu,ale tym razem to oprócz tego jakaś infekcja się przypałętała .

Layla oczywiście,że każdy brzuch jest inny. Ma na to wpływ budowa ciała,genetyka,wiek,która to ciąża...wszystko. Nie wielkośc i kształt brzucha świadczy o wielkości i zdrowiu dziecka .

Anecka ja tez mam podkładkę chłodzącą pod laptopa,bo inaczej pewnie już by wybuchł

A u nas dziś pada,ale to dobrze,bo już miałam dość tych upałów

ursull jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-11, 14:33   #4431
M25
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Agatkia Pokaż wiadomość
Dziewczynki, wklejam zdjęcia mojego brzuchoolbrzyma 16t3d:
Oj faktycznie spory brzusio, ale jaki sliczny

---------- Dopisano o 15:33 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ----------

Cytat:

Fajnie sie patrzy na te wasze brzuszki, tak ładnie wyglądaja a jak patrze na siebie to jakas taka wielka kulke widze ;-)
Wobec siebie człowiek jakis taki bardziej krytyczny ;-) i ciągle martwie się tylko kilogramami... a mimo to cały czas mam ochote na słodycze...
Stary 2010-07-11, 15:24   #4432
Agatkia
Zadomowienie

Cytat:

Agatkia to malutko przytyłaś . Tez nie sądzę,aby coś było nie tak,prawdopodobnie masz taką budowę jak ja i stąd szybciej brzusio wypchało. A w twojej rodzinie kobiety jak duże mają brzuchy? Bo to może też być genetyczne
Wiesz, no miały spore brzuchy i dużo przybierały w ciąży. Natomiast w dużej mierze była to kwestia zwyczajnego zaniedbania- jedzenia ponad normę, braku ruchu. Ja jestem bardzo drobna na górze, za to mam szersze biodra- taka typowa figura gruszki. Tyle, ze ja od kiedy pamiętam zdrowo się odżywiam (grzechem jest pasja do czekolady- ale trzymam umiar), pieczywa prawie wcale, bardzo sporadycznie słodkie, gazowane napoje (raz na kilka tygodni), żadnych chipsów czy fast foodów, chodze codziennie- nawet teraz w ciąży- na długie spacery z psem (conajmniej 3-5 razy w tygodniu po 10 km). Długi czas (3 lata) chodziłam regularnie 3 razy w tygodniu na stepaerobik dla zaawansowanych, potem miałam prawie dwa lata przerwy, ale wróciłam do ćwiczeń od października do marca- przed zajściem w ciążę. Brzuch miałam raczej płaski i umięśniony, dlatego tym bardziej zaskakuje mnie, ze tak szybko mi wyskoczył. Natomiast póki co ciesze się, że poza brzuchem nigdzie nie tyję, choć wiem, ze to się może zmienić i nie nad wszystkim mam taką kontrole jaką mieć bym chciała (hormony, zatrzymywanie wody itd).
Cóż, każdy jest inny. Lubię swój brzuch, podoba mi się, cieszę się, że wybija do przodu, bo mama tyła na całym ciele równomiernie.......ale odetchnę z ulgą po środowej wizycie, jeśli tylko lekarz mi powie- tak pro forma-, że wielkość mojego bębenka wiąże się z predyspozycjami mojego organizmu a nie z odstępstwem od normy
Stary 2010-07-11, 15:30   #4433
kotek81
Zakorzenienie

A mnie dzisiaj "zalało" najpier przez piersi jakby mi "mrówki przeszły" a potem na koszulce zostały mi dwie ogromne plamy W pierwszej ciąży też tak miałam, że już w 6-7 miesiącu potrafiło mnie tak zalać, że przemókł mi biustonosz, wkładka laktacyjna i koszulka - miałam nadzieję, że tym razem mnie to ominie a tymczasem zaczęło się jeszcze wcześniej

No i tylko sobie o tym przypomniałam i znowu "przeciekam" - masakra
kotek81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-11, 15:34   #4434
kretencja
Zakorzenienie

Ursull, ale ja właśnie jestem chudzina a mi wyskoczył Ale podoba mi się, już obcy widzą, że jestem w ciąży

RAZEM OD 5.03.2000.

Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista... wie, co to za otwór

TYMEK - 26.11.2010
kretencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-11, 16:32   #4435
De28
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Agatkia Pokaż wiadomość
Brzuch miałam raczej płaski i umięśniony, dlatego tym bardziej zaskakuje mnie, ze tak szybko mi wyskoczył. Natomiast póki co ciesze się, że poza brzuchem nigdzie nie tyję, choć wiem, ze to się może zmienić i nie nad wszystkim mam taką kontrole jaką mieć bym chciała (hormony, zatrzymywanie wody itd).
Przed ciaza takze mialam plaski i umiesniony brzuch-kaloryfer. Wiec tym bardziej zdziwilo mnie, ze brzuch wyskoczyl szybko i byl spory od poczatku.
Dzis na ulicy zaczepil mnie pan i powiedzial, ze rozwiazanie pewnie juz blisko? Nie wiedzialam, ze az tak to widac

---------- Dopisano o 17:30 ---------- Poprzedni post napisano o 17:29 ----------

Cytat:
Napisane przez kotek81 Pokaż wiadomość
A mnie dzisiaj "zalało" najpier przez piersi jakby mi "mrówki przeszły" a potem na koszulce zostały mi dwie ogromne plamy
Szybko cie zalalo U mnie niczego nie widac, nic sie nie saczy i nie wyglada na to by mialo sie wkrotce zaczac.

---------- Dopisano o 17:32 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ----------

Cytat:
Napisane przez M25 Pokaż wiadomość
i ciągle martwie się tylko kilogramami... a mimo to cały czas mam ochote na słodycze...
Od trzech tygodni mam ochote na slodkie. Zrobilam sobie wlasna czekolade i podjadam co kilka dni ( pomrozilam w kostkach). Pycha

Daniel

Christian
De28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-11, 17:51   #4436
Artystka23
Dragonfly

Cytat:
A mnie dzisiaj "zalało" najpier przez piersi jakby mi "mrówki przeszły" a potem na koszulce zostały mi dwie ogromne plamy W pierwszej ciąży też tak miałam, że już w 6-7 miesiącu potrafiło mnie tak zalać, że przemókł mi biustonosz, wkładka laktacyjna i koszulka - miałam nadzieję, że tym razem mnie to ominie a tymczasem zaczęło się jeszcze wcześniej

heh tego to ja się nie spodziewałam, że to może aż tak zalać...
Stary 2010-07-11, 18:44   #4437
Sysunia_d
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Layla79 Pokaż wiadomość
Hm.. tak patrzę na Wasze brzuchy.. i w 17 tc taki ogromny brzuchol? ja w pn zaczynam 15 tc i mój jest lekko wystający. najwidoczniej każdy ma inaczej.

Ja jestem w 21 tyg i dopiero teraz zaczyna byc widac ze jestem w ciazy Tak wiec kazda z nas jest inna .Jak sobie ogladam brzuszki dziewczyn i widze jakie maja spore np w 16 tyg to ja w swoim tyg mam maly w porównaniu do nich. Taka uroda

Ursull Faktycznie biedna ta twoja Milenka , mam nadzieje ze szybko wróci do zdrowia A co do pogody u mnie dzis goraco jak nie wiem

---------- Dopisano o 18:44 ---------- Poprzedni post napisano o 18:42 ----------

Cytat:

O kurcze a w ktorym jestem tyg? Bo u mnie narazie nic sie nie zapowiada na jakies wycieki a jestem w 21 tyg

Zmykam na mecz Kogo obstawacie ?? Ja jestem za Holandia

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200304251135.png

17.11.2010 urodził sie nasz Skarbek

Edytowane przez Sysunia_d
Czas edycji: 2010-07-11 o 18:46
Sysunia_d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-11, 19:04   #4438
Aliszcze
Zakorzenienie

dziewczyny, a mnie dość wstydliwa dolegliwość dosięgła....hemoroidy:mur : w życiu tego nie miałam ale jak zobaczyłam objawy to zadzwoniłam do lekarza pierwszego kontaktu czyli mojej mamy no i już jestem wyedukowana. Masakra. U mnie jak jedna dolegliwość ciążowa znika, to pojawia się następna

w dodatku brzuch mi wybiło dziś, chyba od jabłek byłam też w sklepie z mężem, bo oczywiście chemia gospodarcza się pokończyła i nie to, że jedna rzecz, ale od razu proszek trzeba było kupić ( ja odkąd mam alergię to zmieniłam proszek na Jelp a on droższy), do czyszczenia wc, do czyszczenia łazienki no i prawie 150 zł zostawiłamw sklepie

Ursull, mam nadzieję, że córcia szybko wróci do zdrowia, współczuję jej, bo nie dosć, że te upały sa męczące to bidulka jeszcze chora

kotek, nawet wiedziałam, że może tak zalać w tym okresie ciąży?

Sysunia_d, ja lubię i Holandię i Hiszpanie, może jednak posłucham ośmornicy i będę za Hiszpanią

Stary 2010-07-11, 19:08   #4439
M25
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Sysunia_d Pokaż wiadomość
Zmykam na mecz Kogo obstawacie ?? Ja jestem za Holandia
..a Ja za Hiszpanią ;P
Stary 2010-07-11, 19:26   #4440
sereniti
Zakorzenienie

ja też choć Holendrzy nieźle sobie radzą i w sumie dobrze że całe podium będzie nasze - europejskie
sereniti jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości