|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3991 |
|
Lena
|
Dot.: Jest nas chyba już ze sto i piszemy, że hoho - Panny Młode 2011, cz. 21
chyba tak.. bo te pary które ja znam co zaręczały sie w dniach dowolnych- zazwyczaj nie pamiętają dokładnie kiedy,...
przyjkład my ze sławkiem... pamietamy że gdzieś w listopadzie, na początku.. ale żeby dokładnie- to musielibyśmy wziąść kalendarz izobaczyć kiedy byliśmy na urlopie... (fakt, że my to dwa ewenementy i inna bajka z nas.. ale to już swoją drogą)
|
|
#3992 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
my zaręczyliśmy się 12 lipca ni to święto ni urodziny ot, normalny dzień i co najważniejsze PAMIĘTAMY
|
|
|
|
|
#3993 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3994 |
|
Zakorzenienie
|
izulka chyba rzuciłaś na niego urok w podstawówce
ja z moich zaręczyn pamiętam kanapki z serkiem D. dzwonił bo pisałam coś do niego w sprawie tego ciasta... Myślałam że kupi fantę i mama mi go już dziś upiecze, ale jej się nie chce więc się zaoferował że on to zrobi... W ogóle przyjedzie do mnie do pracy w odwiedziny czyżby liczył że w pracy mu nie wygarnę wczorajszego zachowania?? |
|
|
|
#3995 |
|
Zakorzenienie
|
hejo
tęskniłyscie
|
|
|
|
#3996 |
|
Raczkowanie
|
No pewnie! Jak on śmiał mi powiedzieć, że woli koszykówkę
Czary mary odczyniłami i skoro nie chciał mnie to żadnej nie miał
|
#3997 |
|
Zakorzenienie
|
chyba wszystkie korzystają z pieknej pogody dziś
|
|
|
|
#3998 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
milego Cytat:
tak czesc
|
|
#3999 |
|
Zakorzenienie
|
a co u was slychać?? dzialo się coś przez te 2 tyg?? bo u mnie dużo na koloniach było super wczoraj na weselu kolezanki byliśmy i tez bylo spoko,za tydzien nastepne weselisko przyjchala babcia ze Śląska na 3 tyg i jutro pojadę ją odwiedzić, przyjechała też ciocia z Francji, ta co ma bliźniaczki, ale na razie jest u drugiej cioci i do nas przyjedzie za 2 tyg
|
|
|
|
#4000 | |||
|
Zakorzenienie
|
cześć
Cytat:
my mamy 30 lipca chyba będę się modlić przez cały rok żeby nie było tak gorąco Jak byliśmy rezerwować to był wolny ten termin i 13 sierpień. Ja 13 nie chciałam, bo w sumie przesądna nie jestem, ale po co ryzykować ![]() Cytat:
Cytat:
hej
|
|
#4001 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4002 | |
|
Lena
|
Cytat:
sorry caps lock mi sie włączył.. nie przepisuję...
|
|
|
#4003 |
|
Zakorzenienie
|
Musti często bywasz w Krakowie??
|
|
|
|
#4004 |
|
Lena
|
teraz byłam.. i będę w nastepnym tytgodniu bo mam brata tam i sobie wypoczywam z małą...
ale od sierpnia będę częściej- bo będę sobie pracować w szpitalu..
|
|
#4005 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
fajny lekarz ![]() Cytat:
Cytat:
![]() i za dni
|
||||||
|
|
|
#4006 |
|
Zakorzenienie
|
helo
wczoraj do 23 bylismy nad jeziorem, bylo chyba u tych znajomych rodzicow na dzialce z 30 osob ale jak fajnie![]() wieczorem grill i ognicho w jednym tam u nich, i nasluchiwanie jak mecz, super bylo no a dzis plazowanie i grill u sis ![]() a teraz czekam az rodziciele przyjada i musz eprzepisywacv te projekty co by sie wyrobic do srody-jedziemy po namiot na tydzien! |
|
|
|
#4007 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No hej Opalałam się z G. Znaczy ja. Koc leżał w połowie na słońcu (ja) w połowie w cieniu (on) i tak sobie leżeliśmy
|
|
#4008 |
|
Zakorzenienie
|
elunka z tym opalaniem to jakbym nas widziała
ja zaraz kończę prackę i kinder mleczną kanapkę Ale okrzyczałam go coby sobie nie myślał że mu wszystko wolno ![]() Powiedziałam że jak na weselu wypije za dużo to odwiozę go do domu i nie pójdzie ze mną na poprawiny (dobry szantaż nie jest zły) ![]() joanwi
|
|
|
|
#4009 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja wiem,ze z M. o piciu musze zawsz epogadac jeszcze przed impreza-jesli np ma na nastepny dzien jechac czy cos.bo jak juz "zaskoczy" to w trakcie impry moge se gadac i swie wkurzac choc ostatnio ja wiecej pije---------- Dopisano o 18:38 ---------- Poprzedni post napisano o 18:37 ---------- hejo Joanwi dzieciaki grzeczne?ale fajnie teraz na dworzu, upal zelzal i jest mniamusnie mam nadzieje,ze u nas tez bedzie taka pikna pogoda |
|
|
|
|
#4010 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4011 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dlaczemóż?
|
|
|
|
|
#4012 |
|
Zakorzenienie
|
bo niy obie fajne..
w 1 Bardziej konkretny facet jeśli chodzi o odpowiedzi na moje bystre pytania z kartki.. jest klimatyzacja na kazdej z zaproponowanych sal sala do max 50 osób (przy czym uwazam, że nie będzie miejsca za s[ecjalnie na tańce) jest z ogródkiem, reszta sal jes w tzw pawilonach, między blokami, bez ogródka + trzeba dopłacić za wynajem sali chyba w każdej sali jedzenie razem z tańcami w 2 co zadałam pytanie to słyszałam odpowiedź "Was nie interesuje nic poza alkoholem, ciastami i napojami" nie ma klimatyzacji, jednak jest to budynek z 18.. któregoś tam więc grube mury i chłodno.. przed salą ławeczki z parasolami + plac zabaw dla dzieci Sala do jedzenia i sala do tańczenia są osobno (to bardzo nie podoba się TŻowi :/ ) i nie wiem.. w przyszłą sobotę możemy podjechać do sali nr 2 i zobaczyć jak wszystko jest wystrojone na wesele, facet twierdzi, że dla niego najważniejsze jest jedzenie, wszystko ma być swojskie, tak aby ludziom smakowało a nie żeby tylko dobrze wyglądało, siedzieliśmy u niego ponad godzinę gaduła większa niż my tutaj |
|
|
|
#4013 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() sala oddzielna do tanczenia i jedzenia to dla mnie lipa troche ![]() ale co kto lubi
|
|
|
|
|
#4014 |
|
Zakorzenienie
|
chodziło mu o to że smaczne, podane na czas, podał przykład, że spotkał keidyś jakiegoś restauratora, który kupował mrożone krokietu, a u nich tego nie ma, jedzenie w 95% jest robione przez nich.. 5% które jest kupne to paleta serów, tak samo obiad jest podany w całości od razu, a nie tak że najpierw kluski a za 20 minut mięso, podane tak aby każdy czuł się jak u siebie a nie że 15 widelczyków i ludzie nie wiedzą czym co jeść.. w sumie mówił bardzio z sensem.. zaznaczył, że nie ma u niego żadnych dodatkowych kosztów typu korkowe itp. zaoferował, że nawet można z nim pojechać do makro i na niego po hurtowych cenach kupić alkohol i napoje..
|
|
|
|
#4015 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
nie wyobrażam sobie sesji, życzeń czegokolwiek w takim upale, ale co kto lubi ![]() możemy się umówić że ty potrzymasz kciuki za to żebym ja miała ciepło a ja potrzymam żebyś ty nie miała upału ![]() spaliłam sobie plecy i ciepię ![]() a jutro ma być jeszcze cieplej
|
||
|
|
|
#4016 |
|
Zakorzenienie
|
potti aha to nie zrozumialam
![]() a ja teraz musz ekminic, zeby opalic biale slady od kostiumu ![]() ma byc jeszcze tak 2 tyg choc mogloby popadac<w nocy;p>, bo zaraz susza bedzie, a ceny malin czy czeresni to juz teraz szok ![]() ---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ---------- T'ai mi upaly nie przeszkadzaja, gorzej z M. bo sie biedny bedzie w garniaku meczyl |
|
|
|
#4017 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kurde i nie wiem co robić pojedziemy tam chyba za tydzień i oblukamy jak to wyglada dokładnie bo dziś widzieliśmy tylko foto..
|
|
|
|
|
#4018 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Potterka, a cenowo tak samo? Jeśli chodzi o klimę, to zależy w jakim miesiącu chcecie wesele.Jeżeli w letnim, to do mnie nie przemawia tekst o zimnych murach Z salą osobną do tańczenia i jedzenia to zależy kto co lubi.My mamy wszystko na jednej, bo tak chcieliśmy, ale koleżanka znowu woli osobno ![]() Pojedziecie do 2 to może się wyklaruje co nieco ![]() Cytat:
Wiesz, że jak rezerwowaliśmy salę w listopadzie w ogóle nie pomyśleliśmy o upałach Może dlatego, że mój brat miał 12 lipca dwa lata temu i było może z 20 stopni, a rano padał deszcz.Zgadzam się ja trzymam kciuki za waszą pogodę, wy za naszą
|
|
#4019 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() nie było innych dat? ale z opowiadań to w sumie idiotka więc ![]() tak, 24 jest Wielkanoc bo nasza Bambusiek ma pierwszy weekend zaraz po Wielkanocy wesele to nadrobiłam |
|||
|
|
|
#4020 |
|
Zakorzenienie
|
goosia cenowo wychodzi bardzo podobnie.. mam nadzieje, że za tydzień będą wielkie upały.. wtedy się zobaczy czy faktyznie chłodno jest w tej sali.. jutro jesczez moze do jednej podjedziemy i moze okaze się że to jednak ta
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:59.

(fakt, że my to dwa ewenementy i inna bajka z nas.. ale to już swoją drogą)

i co najważniejsze PAMIĘTAMY
czyżby liczył że w pracy mu nie wygarnę wczorajszego zachowania??
Perfect Housewife 

- jego miłością była koszykówka
czesc
na koloniach było super

Ale okrzyczałam go coby sobie nie myślał że mu wszystko wolno 
gaduła większa niż my tutaj