|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4021 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jest nas chyba już ze sto i piszemy, że hoho - Panny Młode 2011, cz. 21
Cytat:
![]() my tez jedziemy do swojej jakos wakacje, bo maja co tydzien wesele i oblukamy co i jak-choc i tak juz po ptokach, bo zal wplacona ![]() znajoma mam byla tam ostatnio na weselu i okropnie narzekala na wszystko-jedzenie, parkiet<na drewnie sie babka wywalila twarza do podlogi >i muzyke<jakby to tez wina sali byla;p> ale to stara plotkara nie lubie jej;pi jesc nie moze prawie nic, bo chora jest i z jakims woreczkiem chodzi a tak krytykuje zamiast powiedziec k, nie moge jesc czosnku wiec nie moglam jesc tego dania, to mowi: okropne zarcie![]() a jej mezowi smakowalo ![]() zreszta w du...to mam-wszystkim sie nie dogodzi, a na 10 opinii jedna zla to i tak dobrze
|
|
|
|
|
#4022 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciekawe jakbyś pracowała w 30 stopniach w biurze ![]() a teraz jest fajnie? u mnie 29 spać po nocach nie mogę ![]() po ostatnich kilku dniach cieszę się na maj umowa stoi |
|
|
|
|
#4023 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4024 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() maj tez fajny ![]() ale lipiec jest nasz ![]() uwielbiam spac w samej koszulce i i tak sie nakrywam pod szyje-a rano brac zimny prysznic, niz marznac w dlugiej pizamie i rano w lazni trzasc sie w zimnie. " u nas" w biurze bylam na poczatku lipca i jest w sam raz na szczescie bo pracowac w upalach-to zgadzam sie-nie za fajnie
Edytowane przez lusesita23 Czas edycji: 2010-07-11 o 21:09 |
|
|
|
|
#4025 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak ja się męczę nad jeziorem to co dopiero makijaż, fryzjer w dniu slubu, całe ubieranie, jeszcze zdjęcia, no ja tam was podziwiam nie wiem czy maj fajny, ja wam kiedyś pisałam że to przypadkowo, skoro nie było terminów na 2010 to nie chcieliśmy tak długo czekać np do sierpnia zaręczyny też przypadkowo w lipcu ale pamiętam je bardzo dobrze a w łazience nie zdarza mi się trząść rano, mam ciepło nawet zimą ![]() dla mnie zdrowszy sen to tak 18, 19 stopni teraz budzę się 5, 6 i nici ze spania
|
|
|
|
|
#4026 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc
Umieram!!! Jejku jak cieplo Nie mam pojecia jak ja dzisiaj bede spala wczoraj meczylam sie do 3 w nocy az chcialam wizaz wlaczyc Wczoraj na meczu bylismy w ogrodku na rynku ze znajomymi, piekny mecz byl ![]() Teraz ogladamy nastepny mecz Tz sie na mnie obrazil bo rzucilam plytami jak szykowalam kolacje w ramach focha nic nie zjadl
|
|
|
|
#4027 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u nas zima najzimniej w lazni wlasnie rano mamy 18 stopni, bo jest tak piec ustawiony![]() wczoraj akurat w nocy bylo cieplo,ale w pt jak wracalismy do M. musial mnie przytulac, bo na krotki rekaw chlodnawo.ale to byla 3
|
|
|
|
|
#4028 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4029 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja w nocy spalam jak dziecko ,ale ano bylam spocona, bo przyklejeni spalismy do siebie ![]() z koldra pod sama szyje ---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ---------- Cytat:
![]() mi np deszcz nie bedzie przeszkadzal, byleby cieplo bylo ![]() ale ulewy po wyjsciu z kosciola tez bym wolala sobie oszczedzic
|
||
|
|
|
#4030 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4031 |
|
Zakorzenienie
|
akurat teraz bym chciala zeby tak "smalilo", bo jedziemy pod namiot z M.
![]() a jutro na plaze ide z kumpela-wczoraj sie obronila |
|
|
|
#4032 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zwlaszcza ze sesje chcemy w inny dzien, mama mnie straszy ze burza moze przyjsc Jak dotad wieczorem jeszcze u nas burz nie bylo i co najwazniejsze pradu nie wylaczyli ale co roku jest inaczej. W tamtym roku takie nawalnice byly ze szok!---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4033 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
unas to ostatnio wyglądało odwrotnie. G na słońcu a ja w cieniu, a później mówiłam, że sie nie opaliłam A my dziś aktywny dzień mieliśmy. Najpirw do kosciółka i na lody. Póxnije po obiedzie na rowery (masakrycznie gorąco było nawet się trochke opaliłam ) a póxnije jescze kolacyjna u mnie i takie tam Ateraz padnieta jestem wiec ide spac. dobranoc
|
|
#4034 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale z nia jeszcze nie opijalam- teraz mamy jakos grila robic ![]() korzystam jak moge z tych dni, bo 26.07 do pracy, potem juz tylko sierpien i jak dobrze pojdzie od wrzesnia roboczy kierat
|
|
|
|
|
#4035 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Baw sie baw a co
|
|
|
|
|
#4036 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wczoraj o 23 sprawdziliśmy to było 26 ![]() Cytat:
moja mama też pamięta na pewno koło 30 Cytat:
ale ja się przyznaję wygodna jestem i nie znoszę namiotów raz byłam z P na dwie noce i dziękuję bardzo
|
|||
|
|
|
#4037 |
|
Zakorzenienie
|
ma.ko fajny dzien
![]() M. mnie tez o rower meczy, bo mamy taka trase fajna,ale jakos dnia nam brakuje ![]() i on by musial go zaladowac do samochodu, przyjechac autem itd.za duzo zachodu ![]() ja akurat pamietam co M. mi powiedzial przy oswiadczynach-pozniej za to za bardzo nie pamietam o czym gadalismy :cojest :wczoraj duzo plywalam i dzis mnie tak "fajnie" rece boja
|
|
|
|
#4038 |
|
Raczkowanie
|
dopisuję się - też będę PM 2011
|
#4039 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() nie martw sie na zapas, trzymam kciuki za szukanie ![]() Cytat:
![]() ale sis tez teraz musi miec domek z lazienka, ja jestem dzika dziolcha ![]() w sumie ciesze sie, ze z M. tez taki buszmen ![]() no i mamy miejscowe gdzie namiot w cieniu, bo to las jest wlasciwie i schodzi sie na dol, do jeziora ![]() lubie takie klimaty. wiesz, my to dzicy jestesmy-seks w aucie itd ![]() ---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ---------- hejo! opowiadaj co u Was ![]() fajna eeee kura
Edytowane przez lusesita23 Czas edycji: 2010-07-11 o 21:35 |
|
|
|
|
#4040 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4041 |
|
Zakorzenienie
|
a jeszcze co do pływania, mnie strasznie szkolili rodzice teraz tata mówi że prę jak czołg w każdym bądź razie pływam szybciej niż on i P a tylko żabką a i opłynąć pół jeziora (nie wielkiego ale jak u nas 80ha) to nic strasznego, kiedyś mi to 2,5h zajęło kocham pływać w poprzednim wcieleniu może byłam rybą |
|
|
|
#4042 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4043 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moj tata i sis super plywaja-a ja to sie mecze szybko ![]() mam mi mowi,ze sie wdziecze jak plywam |
|
|
|
|
#4044 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a mama że codziennie po południu szłam spać ze zmęczenia i że chodziła w koszulce nocnej zamiast w ubraniach |
|
|
|
|
#4045 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc opowiadaj o Was
![]() Co do plywania to ja nie umiem, bo sie boje Jak bylam mala to sie nad morzem w kole topilam bo mnie fala przewrocila i od tamtego czasu boje sie strasznie wody
|
|
|
|
#4046 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to tak jak moja mam.tez ma uraz z dziecinstwa i zaluje,ze sie nie "odblokowala". a wczoraj my lezalysmy z kumpela na pomoscie, patrze mam idzie-30 min do wody wchodzila, bo...."zimna" ale pozniej wyjsc juz nie chciala
|
|
|
|
|
#4047 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Milka fajnie ![]() cześć Joanwi |
|
|
|
|
#4048 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() znajomej mama chodzi w staniku i majtkach-przy wszystkich.ja przyszlam a ta obiad tak odziana gotuje. i przy jej facecie tez tak chodzi kazdy juz sie nawet nie dziwi, bo "normalne,ze manka tak ubrana"![]() w sumie moja mam przy M. tez juz w staniku chodzi co za moda ![]() ---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ---------- cześć slodka ![]() jak Motyl znosi upaly? Mik w pielucho-majtkach pomykal z recznikiem zimnym na plecach
|
|
|
|
|
#4049 | ||
|
Zadomowienie
|
Cześć
![]() Cytat:
![]() Cytat:
(przynajmniej dla mnie, bo mam chore serce i źle znoszę upały) Nie wiem jak PMka przezyla, a była w 5 miechu ciąży... Chylę czoła przed dziewczynami ślubującymi w takie upały![]() Dzisiaj jak jechałam na egzamin to o mały włos nie zemdlałam w samochodzie. Hej ![]() Dziś zakonczyłam sesję letnią... wakacje (do września )
|
|
#4050 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jak mówię mój tata straszny nacisk położył na to żebym umiała pływać Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:37.

kurde i nie wiem co robić
pojedziemy tam chyba za tydzień i oblukamy jak to wyglada dokładnie bo dziś widzieliśmy tylko foto..

>i muzyke<jakby to tez wina sali byla;p> ale to stara plotkara nie lubie jej;p
a tak krytykuje zamiast powiedziec
k, nie moge jesc czosnku wiec nie moglam jesc tego dania, to mowi: okropne zarcie

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Później była 8 klasa, a on wstydził się powiedzieć "cześć" po tym wszystkim. Ja do LO poszłam do innego miasta, on został. Byłam z innym jakieś 3 lata, a tu nagle ON się pojawił. Spotykaliśmy się całkiem przypadkiem na drodze krzyżowej i różańcu