|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4441 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Listopadowo-Grudniowe 2010 :-) cz.2
A ja mialam ciężki orzech do zgryzienia,ale ostatecznie jestem za Holandią
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4442 |
Kici kici miau miau
|
moja siostra do konca ciazy nie miala wyciekow, ja jestem juz w 23 i nie mam i mam nadzieje ze nie bedzie
![]() roztapiam sie.. |
![]() ![]() |
![]() |
#4443 |
Zakorzenienie
|
a ja byłam nad rzeką pomoczyłam nogi
![]() ![]() boli mnie głowa i chce mi sie spac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4444 |
Zakorzenienie
|
Oj nie podoba mi sie gra Holandi graja nie czysto wrrr!
A mnie boli brzuch :/
#4445 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bylam nad woda.. masakra w cieniu ze 50 stopni ale dalam rade, w dodatku mega duzo osob. Zamoczylam sie cala bo nie dalabym rady siedziec .. Dziecie ledwo sie rusza chyba przez ten upal, ciekawe czy ono czuje taka cieplote.. tzn mega upal. Jej od przedwczoraj nie jadlam normalnego obiadu, juz mam ochote na piersiątko z kurczaka.. ale w taki upal nie chce mi sie stac w kiuchni i dzis caly dzien na parowkach i owocach jade ![]() Dziewczyny ale co juz mleko sie saczy? Jeny dowiaduje sie dziwnych rzeczy ![]()
![]() |
#4446 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale ja to jakaś taka dziwna jestem pod tym względem - Kingę skończyłam karmić jak miala rok i jeszcze przez rok miałam pokarm (w niewielkich ilościach ale jednak) widać taki już mój urok ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4447 |
Rozeznanie
|
http://www.allegro.pl/item1103730612...m.html#gallery
oto co wylicytowałam tak jak mi radziłyscie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4448 |
Wtajemniczenie
|
a ja wylicytowałam sporo ubranek, chyba przesadziłam, bo niezłe zestawy. Ale naprawdę nie szalałam z kwotami, więc byłam przekonana , że ktoś mnie przebije
![]()
#4449 |
Zakorzenienie
|
Ide spac dziewczyny, ciezki dzien mialam - goraco i duszno
![]() Odezwe sie dopiero we wtorek,jutro nareszcie jade do domu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4450 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() GORĄCZKA I ZĘBY ja wiem, że jest to możliwe - czyli wysoka temp, czasem 3-4 kreski ponad 40 stopniami... lekarze często mylą to z infekcją oskrzeli ale po czasie niestety... bo????!!! 1. ząbki kiełkują, wybijają się - - może to być od ocznych - infekcji okostnej, zap dziąseł, języka... stan bakteryjny, który przeistacza się w zap, krtani, gardła oskrzeli czasem żadko ale zdarza sie tez zap. pluc jesli sie do tego przyzwyczaja"" zalecane są wówczas chłodne kąpiele i czopki, przemywanie - picie rumianku - nam dopomógł także płyn do przemywania dziąseł zakupiony w aptece - nei pamętam już nazwy :/ Życzę ogromu cierpliwości dla Was obu - naszemu teraz 5 idą - nie jest łatwo w upały zwłaszcza, które podwajają stan goraczkowy... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4452 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Dziękuję za wsparcie,dziś naszczęście trochę się ochłodzilo,ale Milusia nadal cierpi ![]() Uciekam spać. Dobranoc ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4453 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
wyszly 1, 2, 3 - tu byl problem wlasnie - najpierw gorne i dolne teraz 5 gorna i dolna i 4 zaczynaja kielkowac - wtedy byla goraczka 39,9 - bylam u denstysty - stan zapalny dziasel upaly tez swoje robily - ale 4- 5 razy chlodna kapiel i spadla do 38 (z ok 15 min jak wytrzymuje) potem paracetamol czopek - niecierpi tego ale skutkuje no i ten plyn (hmm ach ta nazwa...) ona tez jest na plesniawki ![]() a Mila ile ma ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4454 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() teraz to juz serio dobranoc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4455 |
Zadomowienie
|
witam
![]() jest taki upał, że od soboty nie włączyłam komputera fajne macie te brzuch już i morze wspaniałe mnie nic nie zalewa ale na staniku zawsze mam wieczorem "coś" tylko takie zaschnięte raczej wczoraj jak byliśmy nad wodą i leżałam to chyba dzidzi było za gorąco bo kopnęła mnie dwa razy tak mocniej aż się wytraszyłam za pierwszym razem bo się nie spodziewałam ale teraz super na dworze ![]() ![]() ![]() a we wtorek mam wizytę u lekarza i się denerwuję troszkę już ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4456 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4457 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ja neistety nie ![]() ![]() mały ma na imię Antoś, drugiego płci jeszcze nie znam, ale spodziewam się Julki ![]() ![]() Fajnie, że będziecie mieć parkę ![]() ![]() 21 i 28 mam usg więc może pokaże co ma ![]() ---------- Dopisano o 07:55 ---------- Poprzedni post napisano o 07:45 ---------- dziewczęta kiedy robiłyście - zamierzacie wykonać usg 3D? który tydzień? w poprzedniej ciąży miałam w 23 t.c. i było ok ale wiadomo, że człowiek chciałby szybciej tylkko czy jest sens ... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4458 |
Zakorzenienie
|
Witam.
Ja od wczoraj u Rodziców siedzę i pewnie trochę posiedzę, bo mąż znowu ostro się bierze za remont (kuchnia już praktycznie zrobiona, czekamy tylko na mebelki). Skwar dziś znowu w Łodzi niesamowity, a to dopiero 8,30 rano! ![]() Dziś mam dzwonić umówić się na połówkowe i być może na echo serca. Ciągle się gryzę z myślami, czy jest sens... Robiłyście lub zamierzacie robić? Pelnia, ja Ci nie powiem, bo w ogóle nie zamierzam robić 3D ![]() A ja zamierzam w najbliższych dniach (może nawet dziś się uda) ostrzyc włosy, bo już mam ich trochę dość i jakaś odmiana mi potrzebna. Planuję coś w stylu dwóch zdjęć, które dołączam ![]()
#4459 |
Zakorzenienie
|
pelnia1980, zazdroszczę podróży, ale nie zazdroszczę tego rozpakowywania i prania. To jest coś, czego szczerze nienawidzę
![]() ja, podobnie jak kretencja, nie zamierzam robić 3D, także nie pomogę. kretencja, ale fajna ta pierwsza fryzurka ![]() ![]()
#4460 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Czemu nie zamierzacie robić 3 d? wystarcza Wam polowkowe tak? ![]() Kretencja - fryzurki bardzo do siebie podobne jesli chodzi o dlugosc - jedna grzeczna druga hmm "rozczochrana" hehe jak to moj mezulek powiada ![]() w obu bedzi eci pewnie do twarzy jesli juz mialas krotkie wlosy to wiesz, ciezko tylko takie upiac w upaly niestety... ---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ---------- Aliszcze a ty nigdzie nie wybierasz sie w podroz?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4461 |
Zakorzenienie
|
Pelnia, mnie się 3D nie podoba po prostu, uważam, że wcale dzidzia nie wygląda na nim ładnie i szkoda mi kasy w związku z tym.
Co do włosów, to ja bardzo długo nosiłam obcięte na jeża, w porywach miałam na głowie 0,5cm ![]() ![]() ![]() A włosy nie ręka ![]()
#4462 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() kretencja ta pierwsza fryzurka superr ![]() ![]() wczoraj robiliśmy grilla i of course chłopaki musieli ogladac mecz to projektor rzuciliśmy na scianę garażu i wielkie oglądanie ![]() ![]() a tak gorąco znowu ze nie wiadomo gdzie się schować, na szczęście po połodniu na dole w salonie jest dośc chłodno to bede leżec plackiem ![]() a co to dzisiaj na obiad gotować? macie jakieś propozycje ciekawe? |
![]() ![]() |
![]() |
#4463 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeny ja wczoraj bylam na Spalonej i tam co 3 dziewczynka to Julka ![]() No a dzis nie mam sil, mam kurs w szkole rodzenia ale cwiczyc nie bede powiem ze sie zle czuje bo masakrycznie sie czuje. Ciesze sie zemieszkam na parterze al juz dzis mam 29 sotpni w mieszkaniu. ehh nigdzie nie wychodze!
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4464 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja mam dłuuugie - musze podciąć - w krótkich mi nei dobrze a w dugich za gorąco z kolei w wyśrodkowanych nie wytrzymuję bo spiąć nie można w takie upały ... w koku mi za gorąco a to prawie jak przed ucho ![]() powodzenia u fryzjera byś wyszła zadowolona ![]() ja miałam rozjaśniać znowu ale stwirerdziłam tym razem, ze dam im odpoczac zwlaszcza ze upal i tak niszczy wiec wracam do swojego kolorku ![]() 3 d z kolei chce zrobic by miec pamiatke dla malenstwa - plytka - echo serca nagrane - opis szczegolowy - no i moze w trojwymiarze pokaze plec ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4465 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4466 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() w podróż nie planuję się wybrać, cały pierwszy trymestr leżałam plackiem, miałam plamienia,krwawienia, skurcze, także dopiero od niedawna stopniowo wracam do jakiegoś tam życia ![]() ![]() kootekk, pojęcia nie mam co na obiad, zresztą jak jest gorąco to jak sobie pomyślę o gotowaniu to mi słabo ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4467 |
Zakorzenienie
|
nie wiem, jak dzisiaj dajecie radę, ale mi ogólnie słabo, gorąco i mam znowu wymioty.
![]() nie wiem, co ze sobą zrobić, ale dzisiaj coś nie mogę normalnie funkcjonować. chyba jakiś okład sobie zrobię. co robicie dla ochłody? |
![]() ![]() |
![]() |
#4468 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4469 |
Zakorzenienie
|
Ja sie zraszam chlodna wodą z atmoizera
![]() Dziewczyny czy to prawda, ze nie mozna lezec i spac na plecach? Bo ja wczoraj dlugo na plecach lezalam z podwinietymi nogami bo na prosto nie umiem lezec.. no ale dla mnie ta pozycja najlepsza ![]()
#4470 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
położę to brzuch mi twardnieje jakby i mały zaraz kopie ![]() a mnie upały chyba dobija ![]() a odnosnie goraczki u mojego synia okazało sie ze to było ze słonka zawsze ma cos na głowie ale on jest bardzo ruchliwy i ciężko go utrzymać w pozycji siedzącej nawet w takie upały. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:08.