Rocznik '92 część XVII ! ;DDDD ;* - Strona 102 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-07-11, 23:55   #3031
zawirowana
Zadomowienie

Dot.: Rocznik '92 część XVII ! ;DDDD ;*

****aaaaa pies mi wymiotuje ja *******e jak mi się 'zachłyśnie' wymiocinami to ja nie wiem co ja zrobie. dobrze ze sa rodzice.
Stary 2010-07-11, 23:57   #3032
eMCe
Wtajemniczenie

Kredzia - hahah dobra jestes

a mnie tż ostatnio wkurza, gadamy o dupie marynie, zaczne jakis temat to zaraz go konczy, nasze rozmowy w ciagu dnia to tylko o jego pracy, a jak jest po pracy to jaki jest zmeczony . -.-
o seksie to juz ho ho nie gadalismy, troche mi przykro czasami , bo nawet sama zaczne temat ot urywa w połowie .

"Miłość jest bezcenna, eskapizm to pułapka"

eMCe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-12, 00:02   #3033
Kredzia_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez eMCe Pokaż wiadomość
Kredzia - hahah dobra jestes

a mnie tż ostatnio wkurza, gadamy o dupie marynie, zaczne jakis temat to zaraz go konczy, nasze rozmowy w ciagu dnia to tylko o jego pracy, a jak jest po pracy to jaki jest zmeczony . -.-
o seksie to juz ho ho nie gadalismy, troche mi przykro czasami , bo nawet sama zaczne temat ot urywa w połowie .

Moj ost wymiotowal cala noc i nie spalam razem z nim musialam biedaka pilnowac i masowac brzusio ;pp

zakazany owoc smakuje najlepiej pierwszy moj taki wybryk jak to dad powiedzial "wdalas sie w matke" moja mum jak byla w naszym wieku, uciekalam z domu przez okno w nocy, wczesniej zabierala kluczyki dziadka (swojedo taty) od niegdys poldka i wypychala go 300m od domu, zeby nie bylo slychac jak odpala bo to taki rzęch byl i jechala po mojego dad i jechali na impreze

Emceb u mnie tz tez o pracy caly czas gada ;p albo o jakis *******ach ;p ale niech sobie pogada

Edytowane przez Kredzia_
Czas edycji: 2010-07-12 o 00:04
Kredzia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-12, 00:06   #3034
eMCe
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kredzia_ Pokaż wiadomość

Emceb u mnie tz tez o pracy caly czas gada ;p albo o jakis *******ach ;p ale niech sobie pogada
twoj chociaz tez o czyms innym gada ... a ja juz z moim tematow nie mam, nie wiem ;| wkurza mnie ta sytuacja troche

"Miłość jest bezcenna, eskapizm to pułapka"

eMCe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-12, 00:16   #3035
Kredzia_
Zakorzenienie

Cytat:
twoj chociaz tez o czyms innym gada ... a ja juz z moim tematow nie mam, nie wiem ;| wkurza mnie ta sytuacja troche

My tak ogolnie to tez za bardzo nie mamy o czym gadac. tzn nie to z sie w ogole nie odzywamy ... owszem odzywamy sie do siebie, o czyms tam rozmawiamy ale przewaznie na temat sytuacji ktora miala miejsce niedawno lub przed chwila. jak zlapiemy jakis temat to gadamy a jak nie to to zalezy od danej sytuacji ;]

Nie mamy wspolnych tematow, tz jest taki, ja jestem jego totalnym przciwienstwem. ale jakos nie przeszkadza mi to ;p

przewaznie zaczyna sie to tak

"co Kochanie?"
"o co chodzi?"
"coooo... ?"
albo zaczepianie.

i po tym jakos tam temat sam sie rozkreca;p
Stary 2010-07-12, 00:20   #3036
Asiek121
Zakorzenienie

oooooo nie nie kazcie mi tyle nadrabiac !

nie nie nie !
wróciłam do domu po całym dniu i powiem wam ze jest super ! poznałam wciągu ostatnich 3 dni tyle ludzi ze szoooooook i z nikim narazie nie krece itd ale ciesze sie ze mam tylu nowych fajnych znajomych jak widzicie na nic nie mam czasu, ale bede zaglądac, jutro poczytam
Asiek121 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-12, 00:28   #3037
zawirowana
Zadomowienie

Nanu znalazłam jeszcze takie http://www.strojekapielowe.com/index...6977&id_dir=14

http://sklep.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/pokaz,6.html (taki typ wydaję mi się najlepszy dla Ciebie)
http://sklep.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/pokaz,301.html

może warto poszukać w sklepie,pochodzić,pomierz yć i wybrać ten najodpowiedniejszy,bo zamówisz i stwerdzisz że się źle układa albo że źle coś w nim leży.?
Stary 2010-07-12, 01:10   #3038
Toriaa
Zakorzenienie

Cytat:

zakazany owoc smakuje najlepiej pierwszy moj taki wybryk jak to dad powiedzial "wdalas sie w matke" moja mum jak byla w naszym wieku, uciekalam z domu przez okno w nocy, wczesniej zabierala kluczyki dziadka (swojedo taty) od niegdys poldka i wypychala go 300m od domu, zeby nie bylo slychac jak odpala bo to taki rzęch byl i jechala po mojego dad i jechali na impreze

ej to Ty kredzia z TZ nie gadasz tylko sie ruchacie haha?

TŻ tak słodko śpi ah... idę tez spac bo zmeczona jestem.dobranoc;*

Toriaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-12, 02:37   #3039
Enticing92
Wtajemniczenie

Dobranoc Pipkiii
Enticing92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-12, 09:40   #3040
mousedream
Zadomowienie

No a ja od czwartku w pracy... dzisiaj też ide i ja nie wiem kiedy was nadrobie... bo jutro tez czasu nie bede miała bo musze się uszykowac na wakacje (do Skoja jadę z siostra i kuzynka:P) posprzatac w pokoju żeby jak wróce było czysto bo jak na razie to mam burdel na kółeczkach

A w środe musze wstać o 4, bo o 5:55 mamy pociąg do Wrześni później z tamtąd autobusem pod samą plaże:P Kurde oszalałam normlanie:P
A wczoraj piwo wypiłam i drinka.. piwo ze sokiem bo innego nie lubie:P hehe a moja siostra wypiła 3piwa i drinka no i taka bombe miała że katarynka sie w niej nie zamykała:P

To chyba na tyle co u mnie wrazie co spróbuje chociaz dzisiejszy dzień nadrobić

[FONT=Arial Black]Moje preferencje:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=222
mousedream jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-12, 10:11   #3041
ouu
Wtajemniczenie

ja byłam wczoraj na zakupach we wrocku i jedyne co kupiłam to bluzke, a pojechałam właśnie za strojem;/ wszystko jest tak poprzebierane, że masakra;p
Stary 2010-07-12, 10:17   #3042
Kredzia_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Toriaa Pokaż wiadomość

ej to Ty kredzia z TZ nie gadasz tylko sie ruchacie haha?

TŻ tak słodko śpi ah... idę tez spac bo zmeczona jestem.dobranoc;*

Nie no gadamy sobie. chodzi o to, ze nie mamy wspolnych tematow, bo to co go interesuje mnie nie i na odwrot. to nie jest tak, ze ja przychodze do niego i milczymy i tylko seks. rozmawiamy ze soba. co tam u nas, co sie nam przydazylo, co szamalismy, gdzie bylismy, gdzie moglibysmy pojechac i tak dalej, od tego wszystkiego mniej wiecej rozwija sie nam temat.

chodzi mi o to, ze np nie przychodze do niego i nie rozmawiamy np caly czas o pilce noznej (bo ja sie kompletnie na tym nie znam). i mowiac, ze nie mam z tz wspolnych tematow, wlasnie to mialam na mysli ;pp

w****ila mnie swinia ;/ przez tego zakichanego zwierzza nie moglam spac ... od samego rana chodzila i tak glosno kwiczalaaa:O! myslalam ze j a zabije..............
Stary 2010-07-12, 10:39   #3043
Toriaa
Zakorzenienie

Cytat:
Nie no gadamy sobie. chodzi o to, ze nie mamy wspolnych tematow, bo to co go interesuje mnie nie i na odwrot. to nie jest tak, ze ja przychodze do niego i milczymy i tylko seks. rozmawiamy ze soba. co tam u nas, co sie nam przydazylo, co szamalismy, gdzie bylismy, gdzie moglibysmy pojechac i tak dalej, od tego wszystkiego mniej wiecej rozwija sie nam temat.

chodzi mi o to, ze np nie przychodze do niego i nie rozmawiamy np caly czas o pilce noznej (bo ja sie kompletnie na tym nie znam). i mowiac, ze nie mam z tz wspolnych tematow, wlasnie to mialam na mysli ;pp

w****ila mnie swinia ;/ przez tego zakichanego zwierzza nie moglam spac ... od samego rana chodzila i tak glosno kwiczalaaa:O! myslalam ze j a zabije..............
ja rozumiem ) zażartowałam tak pisząc hehe

ale jaka swinia?

Toriaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-12, 10:48   #3044
yes
Zakorzenienie

Cytat:
Yeees to jest megaaa przyjemneee, w koncu doznalas tego uczucia ;p ale powiem Ci, ze jak juz do tego stopnia sie posunelas to szybko pojdzie z sexem ;pp

Ej bo nie napisalam wam czemu zje beee od dad dostalam

otoz. rodzice z siostra pojechali autem nad jezioro. ja zostalam w domu bo bylam umowiona z kumpelami nad rzeke (jakis 1km od mojego msc zamieszkania). no i okazalo sie ze troche w hooj tego nabralysmy i ze nie dojdziemy tak na pieszo (lezaki, koce, reczniki, zarcie, picku etc). wiec Ja wpadlam na mega zaje bisty pomysl i stwierdzilam, ze w takim razie wezmiemy auto . ze starych nie bylo to nie bylo zadnego problemu. wzielam dowod rejestr. kluczyki i pakujemy sie do mojego (tzn po 18 mojego, dzisiaj mum) auta i jedziemy. szlo dobrze, a nawet za***iscie. nic wielkiego, prosto, w lewo,prosto i w prawo;d i za mostem w prawo i na miejscu za mostem jak skrecilam na polane to byly mega piaski ale stwierdzilam, ze damy rade no i dalysmy;d siedzialysmy sobie a***iscie pieknie cacy, godz 17 cien, brak slonca i stwierdzamy ze czas sie zwijac . pakujemy sie do auta, panny lekko wstawione ja trzezwa jedziemy, i piaski jade tak nie za szybko ani nie za wolno na dwojce. tak za***iscie szlo, i pod koniec sie wkapalm na przeciwko wyjazdu tam gdzie sie wkopalam, jest szkola i boisko i gralo 11 chlopcow (ladnych) w pile i kumpele, zrobily z siebie slodkie idiotki i polazly do nich by nas wypchneli otworzyli mi z tylu drzwi i 4 facetow po bokach, 5 z tylu i pchaja ale hooj, wisialam calym podwoziem na koleinie ... i akurat tamtedy wracal dad z mum i siostra i na moje nieszczescie nas zauwazyl bo sie wrocil zrobil mi taka zje beee przy wszystkich ze auto wzielam ze to, ze jeszcze sie wkopalam i w ogole ... taki przypal, ze nie wiecie;d dad powiedzial, ze auta na 18 juz nie dostane (ale i tak dostane).
No ale wszystko skonczylo sie dobrze, bo jeden z kolesi przyniosl dwa szpadle i rozkopali troche koleine, i dad na linke holownicza mnie wyciagnal a tamci jeszcze z tylu pchali a kumpele sraly jak nie wiem

Wiedzialam ze Hiszpania wygraaa !!! zaje biscie grali

Tz wrocil bylam u niego, bylo slodko

haha kredzia jaka szalona ja bym w życiu nie powinęła auta rodziców chyba by mnie zamordowali

a co do tego zaznaczonego na fioletowo- nie, z seksem na pewno jeszcze zaczekam na 'po wakacjach' obiecuje Wam dziewczyny

---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ----------

w galerii nowa fotka z balonem- powiedzcie czy jest lepsza od tamtej drugiej z balonem?!
Stary 2010-07-12, 10:52   #3045
Movement
Zakorzenienie

Cytat:
Moj ost wymiotowal cala noc i nie spalam razem z nim musialam biedaka pilnowac i masowac brzusio ;pp

Cytat:
ja ostatnio do mojego w ogóle nie pisze bo wiem że albo nie będzie mial przy sobie tel i nie odpisze, albo będzie mi gadał jakies pierdoły.
Teraz tylko jak coś chcę, wiesz jaka oszczędnosc kasy?

---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ----------

Jeska, ta nowsza fotka lepsza

Movement jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-12, 10:53   #3046
yes
Zakorzenienie

mov- dziekuje
Stary 2010-07-12, 10:57   #3047
niby nic
Zakorzenienie

tez uwazam ze ta nowsza lepsza

niby nic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-12, 11:07   #3048
Nanusiaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zawirowana Pokaż wiadomość

Nanusia

wyczytałam że grochy powiększają cycki a jeśli masz kompleksy co do dupy ,brzucha wtf to myślę że coś w ten deseń było by fajnym rozwiązaniem http://www.strojekapielowe.com/index...7008&id_dir=14
http://www.strojekapielowe.com/index...6945&id_dir=14
a takie coś ma za długie gatki(i pewnie nie bd Ci się podobać) ale ogólem strój ładniutki http://www.strojekapielowe.com/index...7143&id_dir=14
ale czekaj jeszcze się zgłębię w te stroję.
a wgl czemu wszystkie modelki mają takie za***iste cyckiii
te modelki to ogólnie wieszaki . Pisze np 'propozycja na duże biodra' a modelka taki przeszczep, że szkoda gadać ..
Cytat:
Napisane przez zawirowana Pokaż wiadomość
Nanu znalazłam jeszcze takie http://www.strojekapielowe.com/index...6977&id_dir=14

http://sklep.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/pokaz,6.html (taki typ wydaję mi się najlepszy dla Ciebie)
http://sklep.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/pokaz,301.html

może warto poszukać w sklepie,pochodzić,pomierz yć i wybrać ten najodpowiedniejszy,bo zamówisz i stwerdzisz że się źle układa albo że źle coś w nim leży.?
ładny ten drugi, jakby jeszcze gacie miał czarne to juz zupełnie kurde już mi się odechciało trochę tego stroju .. . niesprawiedliwe że niektóre nie dość że chude to jeszcze cycki mają mega a ja nie mam ani tego ani tego wiem, nie myślałam nawet o tym, żeby zamawiać

yeska, błyszczysz

Nanusiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-12, 11:13   #3049
mousedream
Zadomowienie

U mnie w mieście jest taka jedna modelka chuda ze szok i chyba tylko ta modelka jest bo wyglada jak pól dupy za krzoka:/
ja kupialm sobie stroj niebieski pozniej wstawie zdjecie z wakacji:P gora XXL a dól L:P

[FONT=Arial Black]Moje preferencje:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=222
mousedream jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-12, 11:15   #3050
Nanusiaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mousedream Pokaż wiadomość
U mnie w mieście jest taka jedna modelka chuda ze szok i chyba tylko ta modelka jest bo wyglada jak pól dupy za krzoka:/
ja kupialm sobie stroj niebieski pozniej wstawie zdjecie z wakacji:P gora XXL a dól L:P
pokaz pokaż

Stary 2010-07-12, 11:24   #3051
Kredzia_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Toriaa Pokaż wiadomość
ja rozumiem ) zażartowałam tak pisząc hehe

ale jaka swinia?
Morska

Cytat:
Napisane przez yes Pokaż wiadomość
haha kredzia jaka szalona ja bym w życiu nie powinęła auta rodziców chyba by mnie zamordowali

a co do tego zaznaczonego na fioletowo- nie, z seksem na pewno jeszcze zaczekam na 'po wakacjach' obiecuje Wam dziewczyny

---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ----------

w galerii nowa fotka z balonem- powiedzcie czy jest lepsza od tamtej drugiej z balonem?!
Ja tez nie nie wiem co mnie naszlo ;D alo szlo wszystko pieknie cacy ;]

oby

Taaaaak ta nowa fotka jeeest slicznaaaa, tylko fotograf moglby zmniejszyc poswiate wg mnie
Stary 2010-07-12, 11:34   #3052
Movement
Zakorzenienie

Stary 2010-07-12, 11:34   #3053
Kredzia_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Movement Pokaż wiadomość

Co sie podcieszasz?
Stary 2010-07-12, 11:36   #3054
Nanusiaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Co sie podcieszasz?
bo nas kocha

Stary 2010-07-12, 11:37   #3055
zawirowana
Zadomowienie

Dzień doberek właśnie wstałam
a zaraz wybywam na plaże pojadę chyba rowerem.tylk coś zjem
yes-tak te nowsze lepsze,aczkolwiek tamto pierwsze było takie bardziej seksi.
Stary 2010-07-12, 11:38   #3056
Kredzia_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nanusiaaa Pokaż wiadomość
bo nas kocha

ale my jej nie !!

kocham Cie
Stary 2010-07-12, 11:39   #3057
Movement
Zakorzenienie

Cytat:
Co sie podcieszasz?
Cytat:
Napisane przez Nanusiaaa Pokaż wiadomość
bo nas kocha
Cytat:
ale my jej nie !!

kocham Cie
Bo mam dziś za***iście dobry humor nie wiem czemu a do tego kredzia mnie kocha :p

Stary 2010-07-12, 11:41   #3058
zawirowana
Zadomowienie

chyba czuję się odrzucona xD
Stary 2010-07-12, 11:44   #3059
Kredzia_
Zakorzenienie

why zawirowana?:P

ej wkrecilam sie w ta gre na nk
Stary 2010-07-12, 11:50   #3060
zawirowana
Zadomowienie

bo tu takie wyznania miłosne i wgl a do mnie nic a nic buuu

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości