|
|||||||
| Notka |
|
| Szkoła i edukacja Szkoła i edukacja, to forum dla osób, które chcą się uczyć. Tu dowiesz się wszystkiego o szkołach, uczelniach, kursach. Na forum NIE odrabiamy prac domowych! |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2611 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Akademia Pedagogiczna Kraków :)
Cytat:
|
|
|
|
|
#2612 |
|
Raczkowanie
|
Powaili z terminami... Ale musi być 3 lista, jak inaczej :| Przecież 22 jest 2 lista z fil. polskiej i innych na którą będą czekali, więc no...:/ Jak się dostaną na polski to zrezygnują, miejsca pójdą w dół i przecież muszą przyjąć tych pod kreską. Jezuuu, może się obniży o 34 osoby?:| Bez jaj no, nie mogę mieć takiego pecha...
|
|
|
|
#2613 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2614 |
|
Zakorzenienie
|
ikasp - na pewno się dostaniesz, skoro jesteś 79
|
|
|
|
#2615 |
|
Raczkowanie
|
mam taką nadzieję, bo to jedyny kierunek, na który złożyłam... nie chcę iść na coś innego .
|
#2616 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2617 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczeta czy macie wyniki na pedagogice specjanlej(rehabilitacji) ? bo ja w dalszym ciągu nie, moze mi sie cos zacielo ;P
|
|
|
|
#2618 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2619 |
|
Raczkowanie
|
a myślicie że gdy na bibliotekoznawstwie nie ma podanego terminu II rekrutacji to jej nie ma??
Czy trzeba sie pytać i czekać indywidualnie na zwalniane miejsca? Gratuluje wszystkim !
|
|
|
|
#2620 |
|
Raczkowanie
|
Kurcze mnie też już denerwuje to,że jedni wyniki mają,a drudzy nie...Powinny być wyniki ze wszystkich kierunków równocześnie.No,ale na UR też mam wyniki z dwóch kierunków tylko,a z pozostałych nie.Czekam do wieczora na wyniki z UJ.Kurcze nie mogę się zebrać żeby odebrać sobie dokumenty z poprzednich studiów i mam tylko odpis świadectwa maturalnego.No,a jak się nie dostanę od razu na filologię polską i będę musiała się na coś innego awaryjnie wpisać,to będzie problem.
|
|
|
|
#2621 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
mam mega dylemat, zastanawiam się teraz pomiędzy tym, co teoretycznie przyjemniejsze, a tym, co teoretycznie przyszłościowe i tak dalej :P chyba jak każdy z nas ... o ile wcześniej obstawiałam społ-op jako priorytet, bo widziałam siebie wśród pewnych patologii, tak teraz myślę, że specjalna ( a konkretnie surdo- ) może być bardziej pożądana w przyszłości.. muszę zrobić sobie listę plusów i minusów. ![]() Godzia1234- szczerze mówiąc nie wiedziałam...ale dobrze, od razu rozwiałaś moje samobójcze myśli :P |
|
|
|
|
#2622 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2623 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2624 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja na swoich studiach nie wiedziałam jak się nazywam czasami,a co dopiero drugi kierunek na pierwszym roku. Wiadomo,że na każdym kierunku jest inaczej,ale ja miałam ogromny problem z przestawieniem się na studencki tryb nauki.Nie byłam przyzwyczajona do przyswajania takich ilości materiału naraz.Oczywiście każdy jest inny,ale większość ludzi ma takie problemy na początku.
|
|
|
|
|
#2625 |
|
Raczkowanie
|
No właśnie ... bo na zdrowotnej też nie ma podanego terminu, ale na tej indywidualnej stronie można się zapisać ... czyli jak z tym jest ?
|
#2626 |
|
Raczkowanie
|
A ja chcę, ostatnio mi się właśnie tak ubzdurało i chcę iść na te studia. Modlę się żeby te 34 osoby zrezygnowały noooo:| Bo inaczej to nie będę czekać do czwartku tylko nie wiem dokąd. Bo skoro do piątku jest wpis z listy rezerowej, a niektórzy się dostaną na inne kierunki, to się miejsca pozwalniają. ja już im wysłałam zawiadomienie, że jestem chętna na studia... :/ Niech to...!
|
|
|
|
#2627 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2628 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2629 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2630 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Ethelniel- już się pogubiłam w tych wszystkich postach... obstawiasz społeczno-opiekuńczą czy specjalną ? |
|
|
|
|
#2631 |
|
Raczkowanie
|
Specjalną.
|
|
|
|
#2632 |
|
Przyczajenie
|
Trzeba czekać... myślę, że 34 osoby to nie jest dużo... trzymam kciuki !
|
|
|
|
#2633 |
|
Raczkowanie
|
Czy są juz wszystkie wyniki? ja nadal nie mam ;/
|
|
|
|
#2634 |
|
Raczkowanie
|
No nie jest dużo, ale mnie wkurzają te terminy rozwalone na 2 tygodnie. powinny być wszyskie listy 15tego, ogłoszenie z 2 listy 22 i wszystko wiadome. A tak to nie wiadomo nic. Jak się nie dostanę z 2 listy to nie wiem czy czekać czy co robić:|
|
|
|
|
#2635 |
|
Przyczajenie
|
wiem, rozumiem Cię doskonale..ale szczerze też nie miałabym pojęcia co zrobić.. każda decyzja jest ryzykowna w tej sytuacji... bądź co bądź mam nadzieję, że wszystko pójdzie po Twojej myśli
|
|
|
|
#2636 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2637 |
|
Przyczajenie
|
Witajcie moje drogie
![]() Jeśli chodzi o społeczno opiekuńcza z ped. szkolną to tak: *pierwsza osoba miała 135 pkt. ![]() * ostatnia 84pkt. Mieli przyjąć 100 osób, ostatecznie przyjeli 135 osób ( moje pytanie, po 2 rekrutacji pozostanie ilość wolnych miejsc 135 prawda, juz tego nie mogą zmniejszyć?) !!!!!!!!!!! Ja jestem na liście 192 ( 77pkt) Czyli musiałoby się zwolnić 57 miejsc, czy to jest realne? :confuse d:![]() tak obiektywnie powiedzcie? Wiem... powinnam być dobrej myśli, staram sie! ale tak realnie patrząc? Coo? Z czego 4 osoby przedemną mają tyle samo pkt ( jak to sie ma? moga mnie nie przyjąć a ich już tak? Czy wezmą nas wszystkie z taka samą liczbą gdybyśmy sie załapały na samym końcu? ech... ;( co to będzie... a i jeszcze jedno... czy ja moge sprawdzić progi pkt na innych kierunkach, tak z ciekawosci... czy tylko progi na tym kier. na który sie zapisałam... podajcie moje drogie linka do str jeżeli jest taka możliwość z góry dzieki
|
|
|
|
#2638 |
|
Raczkowanie
|
no i sie nie dostalam jestem 46 na liscie a przyjeli 40 osob
|
|
|
|
#2639 |
|
Zakorzenienie
|
Ibizowa - a jest II rekrutacja? Jeśli tak, to spokojnie - masz duże szanse się dostać z rezerwowej
|
|
|
|
#2640 |
|
Raczkowanie
|
Ethelniel, moja kolezanka sie dostala na specjalną i rezygnuje, wiec juz masz 33 osoby
![]()
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Szkoła i edukacja
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:03.

:/

Więc pewno wiele osób składa rezerwowo.

:confuse d: