|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3121 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Rocznik '92 część XVII ! ;DDDD ;*
Cytat:
|
|
#3122 |
|
Zadomowienie
|
a mi się lovka włączyła : o ten kolega jest super...
ale też z siostrą chodzimy do takiego salonu kosmetycznego zaprzyjaźnionego i tam jest nowy fryzjer ,jest taki przystojny : o i śmiałyśmy się z siostrą, że któraś musi go zdobyć. Moja siostra jest dużo szczuplejsza ode mnie, ma duże piersi, no ogólnie laska.. I dzisiaj byłyśmy u kosmetyczki i Monia [ ta kosmetyczka ] powiedziała mi w tajemnicy , że on mówi, że ja mu się podobam. i on mnie sam znalazł na naszej klasie, i mnie zaprosił do znajomych, a mojej siostry nie ![]() ale się cieszę !nie cytować :x |
|
|
|
#3123 |
|
Wtajemniczenie
|
kredzia ja mam tak plecki opalone, bo brzuch mi się strasznie wolno smali
a co do lampy to moja kumpela kiedyś taką miała ale zawsze jak ktoś wysoki wchodził do pokoju to uderzał w nią głową aż w końcu ją ściągnęła![]() ewelinka to napisz coś do niego
|
|
|
|
#3124 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3125 |
|
Zakorzenienie
|
a mnie tam w sumie wszystko jedno ile mój partner by miał partnerek przede mną, ważne aby był zdrowy
poza tym też taki plus, że dla dziewicy doświadczony partner jest lepszy bo jak wiadomo - pierwszy raz często jest po prostu do dupy i dla faceta i kobiety, Bo on ma przedwczesny wytrysk zazwyczaj a dziewica jest spięta co jeszcze bardziej boli.. |
|
|
|
#3127 |
|
Zakorzenienie
|
haha, mnie też się chce
ale to chyba dlatego że mam dziś dni płodne |
|
|
|
#3128 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a juz nie mam, bo mama jak sprzątała to jej się rozwaliła troche i teraz mam samą żarówke na suficie
|
|
#3129 |
|
Zakorzenienie
|
kurde
ja sie go zapytam jak bede chciala sie z nim kochac (tzn jak juz sie na pewno na to zdecyduje) bo jak zapytam teraz to tż może pomyśleć, że chcę z nim uprawiać seks a nie chcę !
|
#3130 |
|
Zakorzenienie
|
nie chcesz
![]()
|
|
|
|
#3131 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3132 |
|
Zakorzenienie
|
mi dad kabel przycial, bo tez strasznie dlugi byl ;pp mam jakies 10cm od sufitu ;p
Yes jeszcze nie taki murzyn ;pp ale moze juz nie dlugo ;pp mi strasznie szybko sie opalaja brzuch, nogi z przodu, plecy i ramiona, najgorzej jest miedzy udami, z tylu nogi to mam biale no i wewnetrzna czesc ramion, a twarzy nie opalam wcale
|
|
|
|
#3134 |
|
Zakorzenienie
|
na serio nie. dla mnie dziewictwo to jednak ważna rzecz
i wolałabym Go jeszcze bardziej poznać, czuć że zrobi dla mnie wszystko. a jak same czytacie- czasami tak niemiłosiernie mnie wkurza Jego zachowanie :/ nie chcę pod wpływem namiętnej chwili stracić dziewictwo bo mnie poniosło ![]() ---------- Dopisano o 19:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ---------- no nienawidzę Was
|
#3135 |
|
Zakorzenienie
|
Yes kochanie ale jakby nie patrzec to Ty juz stracilas dziewictwo ;pp
juz nie poczujesz tego samego co za pierwszym razem, tej samej przyjemnosci. to juz bedzie co innego
|
|
|
|
#3136 |
|
Wtajemniczenie
|
A moj TŻ ma od soboty chate wolną i co? no właśnie...prace na nocke ma...;/ i jeszcze jego brat przyjezdza chociaz z nimi nie mieszka;/
|
|
|
|
#3137 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() o co chodzi? bo nie rozumiem
|
|
#3138 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hmm chodzi o to, ze za pierwszym razem, kiedy facet Cie tam dotyka, robi przyjemnosc to jest to mega wspaniale uczucie. Ten dreszczyk emocji, ciekawosc, niepewnosc i w ogole ... Tego juz kolejnym razem nie bedzie, tzn bedzie ale to juz nie bedzie to samoo ... rozumiesz;p? Chodzi mi o to ze jak facet zaprosi Cie pierwszy raz na kolacje do domu przy swiecach, sam na sam to czujesz sie tak szczesliwie, wyjatkowo. A jak za drugim razem Cie zaprosi znowu na kolacje, w domu przy swiecach to nie czujesz sie tak samo jak za pierwszym razem. Nie wiem jak okreslic to uczucie kiedy, moze, ze przezywasz to mniej intensywniej jak za pierwszym razem :P No nie wiem jak to wylumaczyc Ale wiesz o co mi chodzi??![]() ---------- Dopisano o 19:53 ---------- Poprzedni post napisano o 19:49 ---------- Moj pierwszy raz byl wyjatkowy, magiczny ... czulam, ze jestem kochana, piekna, pozadana. A teraz kiedy juz normalnie wspolzyjemy tej magii juz nie ma... Chyba, ze bedzie odpowiedni nastroj, odpowiednia pora. Sex nie bedzie caly czas tak magiczny jak za pierwszym razem, chyba, ze sie o to postaramy
|
|
|
|
|
#3139 |
|
Raczkowanie
|
Ja też jestem dziewicą więc nie mam jeszcze takiego pociągu: seksu mi się chce! Bo po prostu tak naprawdę nie wiem jakie to uczucie
Przygodny odpada... Chłopaka nie mam-nawet na oku. Więc długa droga przede mną
|
#3140 |
|
Zakorzenienie
|
W kazdym badz razie zostalas naruszona
|
|
|
|
#3141 |
|
Zadomowienie
|
Kredzia ja Ci dam pff
nie grożę tylko ostrzegam
|
#3142 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hahah to kurde chyba widze ze muszę zakonczyc pieszczoty z TŻ ![]() ![]() haha nie no żart ale mimo to na pewno nie bedzie tak,. że za każdym razem jak bedziemy sie spotykali i bedziemy sami w domu to znowu zrobimy krok wiecej niż całowanie się ![]() dobra zostałam naruszona, ale mimo wszystko technicznie ( ) jestem dziewicą, gdyż iż bo ponieważ nie było żadnych pieszczot w okolicy pochwy . i duchowo też jestem dziewicą - wg. siebie
|
|
#3143 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co byscie sie blizej poznali i abyscie wiedzieli co kazdy z was lubi nie ;DAle przy takim pierwszym razie, na prawde pierwszym razie tooo dopierooo bedzie magicznieeee |
|
|
|
|
#3144 |
|
Zakorzenienie
|
a łechtaczka to niby gdzie jest jak nie w okolicach pochwy?
![]() dobra, dobra niech Ci będzie że jesteś dziewicą
|
|
|
|
#3145 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a) nigdy tego nie robiłam żadnemu innemu, iii nie wiem jak sie do tego zabrać ![]() b) moja sis była w domu i co jakiś czas sie krecila po domu i mnie to troche rozpraszalo ![]() c) byłam troche egoistyczna ! ![]() Cytat:
no kurde, bo dla mnie utrata dziewictwa (zarówno pod wzgledem psychicznym jak i fizycznym) to tylko błona i nic więcej. to tak jakby ktoś myślał, że tż dotknął moich piersi to już nie jestem dziewicą, bo to są strefy intymne i takie tam . wiecie o co mi chodzi! ![]() ![]()
|
|
#3146 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w sumie to On mnie . bo mi tak głupio. . ja muszę mieć do tego odpowiednie warunki.. domek, łóżko/fotel, a nie jakieś tam polowe: zielenina dookoła . a przynajmniej jeżeli chodzi o moje pierwsze pieszczenie Jego Kolegi . raz w domku bym musiała, a potem to tam mało ważne gdzie.ocho, o wilku mowa, dzwoni powiedzial, ze jestem cudowna i sie rozlaczyl Edytowane przez colds Czas edycji: 2010-07-12 o 20:18 |
|
|
|
|
#3147 |
|
Wtajemniczenie
|
zabijcie mnie
dałam swój numer gostkowi poznanemu w pociągu z którym gadałam 20 minut ![]() Miałam dzisiaj praktykantkę, która ma 13 lat kur** na tym słońcu nie da się wysiedzieć. Cały dzień spędziłam pod parasolem. Jak to mówi A. ****a ****a ****a i ja *******ę Wg wszyscy mi mówią, że mam 23 lata
|
#3148 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3149 |
|
Wtajemniczenie
|
bo jestem głupia
a po pracy jestem tak padnięta że mi się nic nie chce
|
#3150 |
|
Zakorzenienie
|
a fajny chociaż ?
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:46.

kurna ja to bym chciala byc mulatka, ja pierdziele ... 
a co do lampy to moja kumpela kiedyś taką miała ale zawsze jak ktoś wysoki wchodził do pokoju to uderzał w nią głową aż w końcu ją ściągnęła

jeeszcze sie dooopale 

ale mimo to na pewno nie bedzie tak,. że za każdym razem jak bedziemy sie spotykali i bedziemy sami w domu to znowu zrobimy krok wiecej niż całowanie się