|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2161 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: MAJOWO-CZERWCOWE Maluszki opuściły nasze brzuszki. Mamy V- VI 2010 r.
Cytat:
Kawaler suuper
|
|
|
|
|
#2162 |
|
Zakorzenienie
|
To ja jakaś dziwna jestem, bo ósmy tydzień wczoraj minął i nic... ![]() _________ Dziecię zjadło, pogadało do matki pół godziny i się rozwkękało. Ten to ma zdrowie do tego marudzenia, jak babcię kocham... ![]() Poprzytulałam, pośpiewałam Piaska i zasnęło. Obudziło się po kwadransie, pogadało i dalej kwękać... W ramach zemsty położyłam na brzuchu...
|
|
|
|
#2163 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2164 |
|
Konto usunięte
|
SIALA urodziła
3290, 53cm, mimo problemów i słabnącego tętna małego sn GRATULUJĘ dzielna mamo |
|
|
|
#2165 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;20633907]SIALA urodziła
3290, 53cm, mimo problemów i słabnącego tętna małego sn GRATULUJĘ dzielna mamo Gratulacje ![]()
|
|
|
|
#2166 | |||||
|
Konto usunięte
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;20613346]U nas max. 15 osób będzie (małż ma 3 rodzeństwa, każde z parą), i chyba w restauracji obiad będzie - restauracja 200m od domu, fajna, cena ok. 35zł za obiad + deser + napoje zimne i gorące. A do nas (tzn. do mojej mamy piętro niżej, bo u nas miejsca nie ma) przyszlibyśmy na nasiadówkę ew. - winko, ciasto, kawa...[/QUOTE]
ja też bym chętnie w restauracji zrobiła imprezkę, ale nie ma u nas żadnej odpowiedniej dla osób z dziećmi takimi jak Maksiu i mniejszymi, Dlatego imprezka będzie w domu- też mam osobny pokój jadalniany, więc miejsca pod dostatkiem. Dzieciaki się wpuści do pokoju Maksia- niech się bawią. A ja zamówię catering, co by móc się tez pogościć. ![]() W sumie będzie 14 osób i dzieciaki. [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;20617660] Agatka dzisiaj odkryła karuzelę Mamy taką zwykłą z Canpola, ale frajdę ma nieziemską, nawet czkawka jej nie przeszkadza w gadaniu do niej uwaga, uwaga - nasza lipcówka Siala Bala pojechała rodzić Gorąca linia smsowa była od 4 rano, teraz dziewczę pewnie już na porodówce. Trzymam kciuki! Tymek też interesuje się karuzelką, wodzi za nią oczyma, z rozdziwioną buźką. ![]() Trzymam kciuki za Sialę. Cytat:
Cytat:
kurde, moja też nie znika, i do tego ten ogromniasty zapadnięty w wielgachnym brzuchu pępek. czuje się jak pulpet. W sumie to nawet źle nie wyglądam- raczej przed ciążą byłam nadmiernie wychudzona - ale ten brzuch mnie wnerwia, bo w nic się nie dopinam. Cytat:
super.ja też tak chce. Tymek przesypia jednorazowo 6- 6,5 godziny, tyle że zasypia już o 20:00, więc o 2:00 i tak pobudka. Muszę go troszkę przestawic, co by później zasypiał. ![]() [1=41606c31298bccbf4cae52b 7859efbfee487d7f9;2062314 2] mnie malowanie nie uwalnia, zostaje jeszcze frustracja spowodowana nadprogramowym brzucholem... +20cm w talii, chociaż może już trochę mniej, ale ciągle widzę wielki brzuch, więc wolę się nie dołować mierzeniem... nawet wciągnąć go nie umiem... jakby moje mięśnie szlag trafił... [/QUOTE]brzuchem się nie przejmuj, prędzej czy później spadnie. Ja wciąż mam 75cm w paie na wysokości pępka, czyli jakieś 10cm za dużo. ![]() Cytat:
![]() Jak mam potrzebę zaszaleć wieczorem to wpierw kładziemy dzieci spać, a potem idziemy , pozostawiając śpiące dzieci pod opieką babci. Cytat:
Ja nie karmię piersią, mamy już 5 tygodni, a okresu nie widać. oczęta, mimo znużenia, śliczne. EDIT: Siala, GRATULUJEMY !!! Edytowane przez 38c1d5d45cddcf54e3786f1c4160e951215d24cd_5ff109160b8e8 Czas edycji: 2010-07-12 o 21:13 |
|||||
|
|
|
#2167 |
|
Zakorzenienie
|
[1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;20634043]
super.ja też tak chce. Tymek przesypia jednorazowo 6- 6,5 godziny, tyle że zasypia już o 20:00, więc o 2:00 i tak pobudka. Muszę go troszkę przestawic, co by później zasypiał. ![]() [/QUOTE] Moja też juz o 20 śpi.. i tez pobudka 2-3.. i chciałabym ją przestawić. ale o 19 już jest marudna i śpiąca.. I nie wiem no bo nawet przez te upały nie wychodze z nią na dwór.. jedynie wczoraj i dziś na szczepienie.. i nie wiem czy nie bede z nią wychodziła o 19.. i po powrocie kąpanie?!nie mam pojęcia.. Byłam biegac.. i jestem taaka padnięta
Edytowane przez kardashi Czas edycji: 2010-07-12 o 21:22 |
|
|
|
#2168 | |||||||
|
Konto usunięte
|
[1=41606c31298bccbf4cae52b 7859efbfee487d7f9;2062314 2]czesć dziewczynki... dawno mnie nie było ale nie wyrabiam... mała ma jakieś problemy z brzusiem, z gazami... całymi dniami bączki i marudzenie... czytam Was sobie, ale na ogół czasu na pisanie nie mam... albo choćby jednej wolnej ręki...
ja to co najwyżej na godzinkę do marketu wyskoczę, relaks to to nie jest. ale moja w tym wina, nigdzie dalej nawet nie mam ochoty bez małża czy maleństwa... chciałabym i nie chciała...mam ten sam problem... już kilka dni. dziecko się pręży jak do kupki, bączki jak gromy... a czasem aż płacz histeryczny, bączek, a potem nagła ulga... i z jedzeniem mam to samo... jem siano... kręci mi się w głowie. czasem odpuszczę i zjem coś, to potem żałuję, mam wrażenie że od tego jest gorzej... nie ważne czy to arbuz, malutkie ciasteczko z dżemem, czy coś podobnego... mnie malowanie nie uwalnia, zostaje jeszcze frustracja spowodowana nadprogramowym brzucholem... +20cm w talii, chociaż może już trochę mniej, ale ciągle widzę wielki brzuch, więc wolę się nie dołować mierzeniem... nawet wciągnąć go nie umiem... jakby moje mięśnie szlag trafił... ![]() tak poza tym to jeszcze wam ponarzekam... ludzie mnie denerwują... oczywiście w kwestiach "dobrych rad" i wścibstwa... i nie ważne czy mają dobre chęci, czy tylko się wymądrzają. chodzę jak bomba zegarowa... Nastrój minie, figura się poprawi - już niedługo Silpe, odciągałam najrzadziej jak mogłam bez bólu piersi, i tylko po 30-40ml. Cytat:
Cytat:
A moja córa też śmiga bez skarpet zazwyczaj. Dzisiaj w samej sukieniusi ![]() Cytat:
Nauczy się Cytat:
A teraz z koleżankami chcemy na 1 dzień do Krakowa się wyrwać. nie wiem, ale ja pyszne jadłam takie na patyku waniliowe w czekoladzie z migdałami ![]() Cytat:
Przytatulić się do taty, przymatulic się do mamy, najpewniejszy to ratunek i pociecha, przymatulić się do mamy, przytatulić się do taty i już smutek, już zmartwienie w mig ucieka! Cytat:
![]() Cytat:
![]() A zemsta bossska My dzisiaj dzionek na Pogorii spędziliśmy, pograłam w wodzie w siatkę, popływałam, wcześniej wymigałam się od spaceru z teściową, ale na plaży się przydała, nakarmiła dziecię a my szaleliśmy w wodzie Woda świetna Dziecię zasnęło chyba już... |
|||||||
|
|
|
#2169 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Malutka masz super Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
---------------------------------------------------------------------------------- Tu moja rodzinka i maly Rojbereku nas dzisiaj deszczowo i 19 stopni, bylismy na zakupkach i zjadlam wreszcie moje kochane sushi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! mniam ![]() ![]() zalozylismy sie z malzem o wyniki meczow weekendowych i wygralam, pare groszy wpadlo do kieszeni i kupilam sobie dwie ladne bluzeczki my chrzest planujemyw Polsce pod koniec sierpnia, najblizsza rodzina, swiadkowwie, obiad w restauracji a tu kreacja dla Misia http://www.zaczarowane-sny.pl/index....ct&prod_id=589 pojutrze jedziemy wyrobic paszport do Oslo, boje sie tej drogi (jakies 7 godz w jedna strone), mam nadzieje, ze bedzie ok szajka wierszyk bomba, ja pamietam tylko paciorek, boziu boziu moj ja robaczek twoj, ja robaczek nieboraczek a ty boziu moj siala KCIUKI!!!!!!!!!!!!!!!!! Edytowane przez justin18061976 Czas edycji: 2010-07-12 o 21:37 |
|||||
|
|
|
#2170 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie dziewczynki
U nas niezbyt ciekawie...mały jest tak nadaktywny ,że nie potrzebuje w dzień snu,jestem w domu sama i nie moge nawet wyjsc do toalety bo zaraz sie drze....oooo właśnie zaczyna nie toleruje lezenia jak tylko odkładam do wózka czy łóżeczka zaraz jest płacz,na początku myślałm,że go cos boli,gazy itd...ale niestety dzis sama teściowa powiedziała,że on wmusza tym krzyczeniem,zeby brac go do pionu.... a no i dziś przez cały dzień spał 30 min jak odkurzałam a rekord po usypianiu wyniósł,2 min pozatym nie umiem go usypiac...jak wy usypiacie swoje dzieciątka...nosicie?buja cie w wózkach,śpiewacie czy co?ratujcieee,przez tą sytuację tylko was podczytuje bo o pisaniu nie ma mowy |
|
|
|
#2171 |
|
Konto usunięte
|
Daj maila, podeślę ci Język niemowląt, przeczytaj KONIECZNIE.
|
|
|
|
#2172 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z nadzieją spojrzałam gdzie mieszkasz ![]() Uwielbiam upały.. ale juz mam dosyc.. Jakie przystojniaczki fiufiuu.. Cytat:
Zazwyczaj mała usypia sama.. zapatrzy się w jeden punkt, zacisnie piąstki, pociumka smoka i odpływa.. ale jak jest już przemęczona to na rączki, głowka o lewe ramie i lewy cycek, staje przy oknie i lodówce w kuchni (nie wiem czemu tak jej się tam podoba ) i lekko kołysze i robie 'ccciiiiii'..
|
||
|
|
|
#2173 | |
|
Rozeznanie
|
gratulacje dla Sialy!
co do okresu wlasnie dostalam, od dwoch dni mnie zalewa i cholernie boli.......... ![]() ---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ---------- Cytat:
nio z upalami nie fajnie, ale chcialabym troche ciepelka
|
|
|
|
|
#2174 | |
|
Konto usunięte
|
ależ on dorosło wygląda.
i przy tym taki uroczy. Cytat:
Moja znajoma opowiadał mi o swoich znajomych, którzy nauczyli córkę usypiać bujając ją na rękach... teraz dziewczynka ma prawie 3 latka, i codziennie wieczorem mama z tatusiem biorą duzy koc, na którym kładą córeczkę, tata chwyta za dwa rogi koca, mama za dwa , robią coś w stylu hamaka i huśtają aż córeczka zaśnie, potem przenoszą ją do łóżeczka. U nas jest tak, że karmie Tymka, potem podnoszę do odbicia i odkładam do łóżeczka lub wózka (jeśli wychodzimy z domu) , daje buziaka w czółko, szepczę kilka miłych słów, głaskam po rączkach, policzku i odchodzę, a on zasypia. W nocy też tak samo... odkładam do łóżeczka, gaszę lampkę i wskakuję pod kołderkę spać. |
|
|
|
|
#2175 |
|
Zadomowienie
|
Napiszę hurtem piękne Wasze dzieciaczki
Siala Gratulacje ![]() ________________ U mnie pojawiła się nadzieja na lepsze jutro Trzeci dzień mój mały zasypia po kąpieli sam w łóżeczku Dziewczyny czytajcie "Język niemowląt" ! Naprawdę warto |
|
|
|
#2176 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny mam język niemowlat nawet kiedys plecałam na poczekalni...tyle tylko,że nie mam nawet czasu usiąść do kompa i zaczać czytać
![]() jak nakarmię i odbiję i odkładam to jest mega wycie jakby go rozdzierało(zawsze myśałam,że jeszcze mu się do konca nie odbiło i brałam spowrotem do pionu)....no i dziś próbowałam go przetrzymać w wózku zatkałam smoczkiem i bujałam to się uspokoił..na 8 minut bo az zaczełam mierzyć czas z ciekawosci..mam samochodowy fotelik w ktorym moge go bujać ale w nim to tylko w aucie chce byc w domu nie chce w nim siedzieć... spadam spac bo zasnoł tak ok 21:45 to o 24;00, lub 1:00 się obudzi na bank...miłej nocki i przespanej z waszymi AniołkamiGratulacje dla Siala ps.jak odmienic to słowo? |
|
|
|
#2177 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;20633907]SIALA urodziła
3290, 53cm, mimo problemów i słabnącego tętna małego sn [/QUOTE] Gratuluję ![]() Cytat:
Ty to masz zdrowie kobieto ![]() Cytat:
![]() Poszła dzisiaj kupa....jeszcze takiej wielkiej nie zrobiła nigdy ...no ale 3 dni prawie nie robiła.Wiecie co zauważyłam, że wypróżnia się bez problemów jak ja zjem arbuza. I wyczytaliśmy, że te owoce pomagają trawić. Przez te 3 dni właśnie arbuza nie jadłam, dopiero dzisiaj.
|
|
#2178 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Drugi raz dziś Hm.. to musze kupić arbuza.. bo dzis nie było kupki, idą bączki, niby nie boli brzuszek.. ale arbuza chętnie zjem
|
|
|
|
|
#2179 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2180 |
|
Zakorzenienie
|
Ja po pierwszym dniu nie miałam.. przebiegłam ze 3 km.
Ale zaczęły mnie boleć uda w sobote po pływaniu I dziś jakos mi słabo szło te bieganie. |
|
|
|
#2181 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2182 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Moze za krótko go usypiasz? Bo niemowlak najczęściej potzrebuje ok. 20 minut na uśpienie. A my mamy sukces! Wczoraj uśpiłam małego wieczorem bez krzyków; bardzo czesto strasznie drze sie przed nocnym spaniem. Wczoraj pożłozyłam go, zaśpiewałam Na Wojtusia z popielnika, pogłaskałam po poliku i zasnąl.
|
|
|
|
|
#2183 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Więcej stanowczości. Będzie ryczał, trudno, ale nie może ci rozwalać całego życia, bo się zajedziesz. Cytat:
Cytat:
![]() Agatka pobiła swój rekord spania - od 20 do 4:30 Zjadła, a potem od 5:20 do 8. Teraz leży obok w leżaczku, cycka smoka, kopie nogami, macha rękami. Wcześniej chichotki do karuzeli były Koło południa przyjaciółka przychodzi, pójdziemy spacerować do cienia gdzieś A na razie kawusia, płatki, potem prysznic bo się rozpływam...
|
|||
|
|
|
#2184 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ---------- ja ci cos kropko powiem Danielek was poprostu owija wokół palca no poparz na niego toć to prawdziwy chłopak a nie jakis niemowlak i te oczeta mądre jemu nic nie jest on poprostu umiejetnie wami rzadzi![]() jak urosnie bedzie prezesem jakies firmy albo cós ![]() ---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ---------- [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;20633907]SIALA urodziła 3290, 53cm, mimo problemów i słabnącego tętna małego sn GRATULUJĘ dzielna mamo dziellna Mama juz ma swojego synusia przy cycku ciekawa jestem jak bedzie wygladał mały Siała Gratulacje ![]() ---------- Dopisano o 09:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ---------- ---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ---------- ---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ---------- [1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;20635307]ależ on dorosło wygląda. i przy tym taki uroczy. kochana, koniecznie musisz z tym zrobić porządek, bo im dalej, tym gorzej. Moja znajoma opowiadał mi o swoich znajomych, którzy nauczyli córkę usypiać bujając ją na rękach... teraz dziewczynka ma prawie 3 latka, i codziennie wieczorem mama z tatusiem biorą duzy koc, na którym kładą córeczkę, tata chwyta za dwa rogi koca, mama za dwa , robią coś w stylu hamaka i huśtają aż córeczka zaśnie, potem przenoszą ją do łóżeczka. U nas jest tak, że karmie Tymka, potem podnoszę do odbicia i odkładam do łóżeczka lub wózka (jeśli wychodzimy z domu) , daje buziaka w czółko, szepczę kilka miłych słów, głaskam po rączkach, policzku i odchodzę, a on zasypia. W nocy też tak samo... odkładam do łóżeczka, gaszę lampkę i wskakuję pod kołderkę spać. jacie to przeciez chore o to tak jak ja i ona sama zasypia ale w łozku no w dzien w łozeczku lub wózku moj to odrazu na rece albo kołysze wrrr tłumacze mu ze ona sama zasnie bo bujania nie jest nauczona nie wiem jak wy ale ja przez ostatnie 3 ni nie dogaduje sie wcale z moim tż czuje sie jakbym była z innej planety i to co mówiła jest niezrozumiałe dla nikogo czuje sie jak jakies ufo ciagle sie z nim kłoce z reguły jeste osobą bezkonfliktowa a teraz umiem powiedziec pare słow ostrych i bolących szok normalnie jedza sie ze mnie zrobila
|
|
#2185 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bydgos ty karmisz całkowicie piersia ?? uu i u was problemy kupkowe ? myslałam ze karmiace cycem dzieciaczki nie maja zaparc no az nie zostałby wprowdzone inne jedzonko niz mleko
|
|
#2186 | ||
|
Zadomowienie
|
jamaicaP gratuluję
![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;20633907]SIALA urodziła 3290, 53cm, mimo problemów i słabnącego tętna małego sn GRATULUJĘ dzielna mamo GRATULUJĘ ![]() Cytat:
A garniturek fajny ale nie wiem czy czasami za ciepło na niego nie będzie. Ja mam chrzest w piątek i ubieram małemu lniane spodnie i polo z krótkim rękawkiem. Cytat:
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;20634773]Daj maila, podeślę ci Język niemowląt, przeczytaj KONIECZNIE.[/QUOTE] A mi też wyślesz ?? Kropko ja zostawiam Małego, ostatnie dwie niedziele byłam w Łebie a mały z babcią, raz nawet na noc został u babci no my byliśmy na weselu. A my ostatnio nie mamy na nic czasu, lecę nadrabiać, mam chyba 20 stron ale dam radę ![]() Do tego Mały ma już pierwszą kolizję za sobą, na szczęście nic nikomu się nie stało, tylko samochód do malowania
|
|
#2187 |
|
Zakorzenienie
|
przyjedz do mnie moje chłopaki tak ci czadu daja ze bieganie to pestka ja juz wróciłam do swojej wagi i skacze przez okno do domu bo mi zabrali klucze (niechcacy szli zagrac w piłke) wiec musiałam fikac
troche mi piersi przeszkadzały ![]() ale dałam rade ps. klucze dodatkowe wyrobiłam ---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ---------- [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;20640172]Siali Więcej stanowczości. Będzie ryczał, trudno, ale nie może ci rozwalać całego życia, bo się zajedziesz. U nas ostatnia przedwczoraj po południu była. Jakieś tylko 3 kleksiki były, plamki małe, od tamtego czasu... Ja wczoraj popływałam i pograłam w wodzie w siatkę, i dzisiaj ledwo rękami ruszam ![]() Agatka pobiła swój rekord spania - od 20 do 4:30 Zjadła, a potem od 5:20 do 8. Teraz leży obok w leżaczku, cycka smoka, kopie nogami, macha rękami. Wcześniej chichotki do karuzeli były .[/QUOTE] ![]() dla Agatki szczesciara jestes Ja chce na Basen !!!!!!!!
|
#2188 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() A ty z tymi samochodami to jazdy masz... Szczęście, że nic się nie stało! Cytat:
![]() Bierz koleżankę, dziecię i idźcie. Jak do wody wejdziesz, koleżanka przypilnuje. Melduję, że poszła kuuuuuuuupa. KUPA. Kupsko. Kupemon. KUPSZTAL
|
||
|
|
|
#2189 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;20641388]Daj maila
![]() A ty z tymi samochodami to jazdy masz... Szczęście, że nic się nie stało! Już to widzę - Edzia włazi, za nią cycki ![]() Bierz koleżankę, dziecię i idźcie. Jak do wody wejdziesz, koleżanka przypilnuje. Melduję, że poszła kuuuuuuuupa. KUPA. Kupsko. Kupemon. KUPSZTAL [/QUOTE]huraaaaa ![]() dlaAgatki z miła chceia ale co z tego ze kąpać sie nie moge bo po tych tabsach krwawie ![]() nigdy nie sadziłam ze piersi moga być takim cięzarem
Amelcia http://www.zapytajpolozna.pl/compone....php?sid=69629- JULECZKA 14 marzec 2014 Edytowane przez Edzia400 Czas edycji: 2010-07-13 o 10:23 |
|
|
|
#2190 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;20641388] Melduję, że poszła kuuuuuuuupa. KUPA. Kupsko. Kupemon. KUPSZTAL [/QUOTE]![]() Nocka była superowa, papu o 5, potem o 9. Spać poszła jak zwykle ok. 23.
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:38.

miala ktoas tak dodam ze karmie piersia i ze yto tylko 7 tyg wyadaje mi sie dziwbne a wy co o tym myslicie

czuje się jak pulpet.
W sumie to nawet źle nie wyglądam- raczej przed ciążą byłam nadmiernie wychudzona
- ale ten brzuch mnie wnerwia, bo w nic się nie dopinam.
i po powrocie kąpanie?!

(((

a rekord po usypianiu wyniósł,2 min