|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3751 |
BAN stały
|
Dot.: Nimfomanki w natarciu, dyskusji cz. IV :)
Ale jestem wytyrana... Po pracy poleciałam z bracholem na zakupy do galerii, Kupiłam krótkie spodenki khaki, pasek taki gruby i śliczny zestaw koralików. No i piwo na dzisiaj do True Blood
![]() Ale się ludzie za mną oglądali jak zauważyli tattoo. Nie wiedziałam, że to tak wzrok będzie przyciągać... reeva wcale takiej odwagi nie trzeba, żeby cyca pokazać. Ot cyc = kawałek skóry i tłuszczu uwieńczony sutkiem. Edytowane przez Axaxax Czas edycji: 2010-07-12 o 19:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#3752 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Co do sałatki to proponuję taką: - 4 woreczki ryżu - 2 słoiczki cebulki konserwowej (w Tesco po ok 2 zł) - szyneczka -4 jajka - ogórek świeży -majonez Ryz ugotuj, ostudź (tylko rozsyp z woreczków na talerz, bo inaczej będzie klucha). Do tego daj cebulkę - możesz ja tez pokroić na połówki. Szynkę, jajka na twardo i ogóra w kostkę, wszystko wymieszać, dodać majonez. PYCHA! Axa - tatuaż ![]() Uff... ja nawet nie mam siły na pisanie... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3753 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ---------- Iwa ![]()
![]() |
#3754 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3755 |
Zakorzenienie
|
Co Damulko? ![]() Dziewuchy ile nadrabiania! ![]() ![]() Labi to Ty nie widziałaś mojego Bsa? Pokażę później albo jutro ![]() Kooocham goooooooooo! mimo tych kłótni! ![]() Axa i Bubu Wy się w końcu spotkałyście?? ![]() I dziewczyny pomóżcie mi namówić Call bo wogóle mi nie odpisuje! ![]() NIE POKAZUJE NAM ŻADNYCH ZDJĘĆ Z BSEM i wogóle z wakacji!!!!!!!!! i z pięknym samochodem! Call nie odpuszczę! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3756 | |
BAN stały
|
Cytat:
Call, dawaj fociszcza!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3757 |
Zakorzenienie
|
Kicccia pomagam Ci !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Call daj foto!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! Kicccia daj tez foteczkę ![]() ![]()
![]() |
#3758 |
Zakorzenienie
|
zgrywam właśnie zdjęcia z aparatu, wykąpie się, poćwicze, spakuje i pokażę Ci;*
Bubu nie robiła zdjęć przy robieniu tatooo? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3759 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3760 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Jejku, padam na pyszczek po tym niby wolnym dziejszym dniu... nic nie odpoczęłam, od jutra znowu 4 dni do pracy, z czego jeszcze w środę inwenaryzacja, skończymy pewnie koło drugiej w nocy... Marudzę... A wczoraj w nocy to się wyryczałam na maksa... i najgorsze jest to, ze nie wiem czemu. Wszystkie negatywne emocje z ostatnich tygodni się skumuowały i wybuchły. Akurat przy BS'ie. Biedny nie wiedział co robić... Jakoś tak mam, że raz na trzy-cztery miesiące coś takiego się ze mną dzieje... a teraz mi sie jeszcze zbiegło z PMS i ogromnym zmęczeniem... Znowu marudzę... Chyba sama ze sobą zerwę ![]() Dobrze że jesteście ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3761 | |
Konto usunięte
|
Ja się znowu wkurzyłam na BSa.
Dzwonię do niego i pytam, gdzie jest. On odpowiada, że poszedł się przejść z naszym kumplem. Gadamy, gadamy, a nagle w tle słyszę chichoty jakichś lasek, więc półżartem pytam, kto to. "Aaaa, odprowadzamy koleżanki właśnie". Wszystko spoko, tylko mógł o tym powiedzieć od razu, a nie dopiero, kiedy je usłyszałam. Nie wiem, czemu chciał ten fakt ukryć, ale wiadomo, zaniepokoiło mnie to. Z jedną z nich mamy jechać pod namiot, bo ten nasz kumpel z nią kręci. Ja jej nie znam jeszcze. W sumie wyszło na to, że rzuciłam słuchawką (sieć nas akurat rozłączyła w strategicznym momencie ![]() ---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#3762 |
Zakorzenienie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;20628080]Pff ja tam mam, wole brzuch niż patrzeć jak wszyscy dookoła żłopią zimne piwo
![]() [/QUOTE] No to zdrowie ![]() No nie dogadałysmy sie z axa a nie powiem taki reportaż z robienia tato byłby super, axa rób jeszcze jeden tatoo :P
#3763 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;20634608]Ja się znowu wkurzyłam na BSa. Dzwonię do niego i pytam, gdzie jest. On odpowiada, że poszedł się przejść z naszym kumplem. Gadamy, gadamy, a nagle w tle słyszę chichoty jakichś lasek, więc półżartem pytam, kto to. "Aaaa, odprowadzamy koleżanki właśnie". Wszystko spoko, tylko mógł o tym powiedzieć od razu, a nie dopiero, kiedy je usłyszałam. Nie wiem, czemu chciał ten fakt ukryć, ale wiadomo, zaniepokoiło mnie to. Z jedną z nich mamy jechać pod namiot, bo ten nasz kumpel z nią kręci. Ja jej nie znam jeszcze. W sumie wyszło na to, że rzuciłam słuchawką (sieć nas akurat rozłączyła w strategicznym momencie ![]() ---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ---------- Takie wylanie nagromadzonych żali to coś całkiem normalnego, nie martw się ![]() Czasem trzeba ich trochę postraszyć, bo się skubańce rozbestwiają. Też bym była zmieszana, a pewnie i wkurzona :P co do dzisiejszego odcinka true blood - jestem hmmm rozczarowana ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3764 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie zrywaaaaaaaaaj z nami, z nikim nie zrywaj!!! ![]() ![]() ![]()
Turn on the Light... take a Deep breath... Relax Edytowane przez Labirynth Czas edycji: 2010-07-12 o 20:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3765 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3767 |
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;20634608]Ja się znowu wkurzyłam na BSa.
Dzwonię do niego i pytam, gdzie jest. On odpowiada, że poszedł się przejść z naszym kumplem. Gadamy, gadamy, a nagle w tle słyszę chichoty jakichś lasek, więc półżartem pytam, kto to. "Aaaa, odprowadzamy koleżanki właśnie". Wszystko spoko, tylko mógł o tym powiedzieć od razu, a nie dopiero, kiedy je usłyszałam. Nie wiem, czemu chciał ten fakt ukryć, ale wiadomo, zaniepokoiło mnie to. Z jedną z nich mamy jechać pod namiot, bo ten nasz kumpel z nią kręci. Ja jej nie znam jeszcze. W sumie wyszło na to, że rzuciłam słuchawką (sieć nas akurat rozłączyła w strategicznym momencie ![]() [/QUOTE] Orli Ty to i tak masz stalowe nerwy, ja chyba bym się tak wściekła, że aż nie wiem co ![]()
#3768 |
Konto usunięte
|
No, inna sprawa to fakt, że jestem poddenerwowana cały czas, bo jutro mam wyniki rekrutacji, a WIEM, że nie dostanę się w pierwszej turze tam, gdzie chcę... Upał nie poprawia mi za bardzo samopoczucia..
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3770 |
Zakorzenienie
|
Kicccia jakby co, czekam na foto
![]() A ja relaks, po kapieli, siedze przy świeczuszce, ppopijam zimna wodę z cytryną i dumam ![]()
#3772 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() PS. A tak patrze i mi się przypomniało, że już Go rzeczywiście widziałąm ![]() ![]()
![]() |
#3773 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() I dziękuję za komplementy wariacie ![]() Dobranocccccccccccccc ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3774 |
BAN stały
|
true blood do kitu...
|
![]() ![]() |
![]() |
#3775 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3776 |
Wtajemniczenie
|
dzis byl jakis wyjatkowo do kitu odcinek.
![]() i teraz wpadlam na pomysl dlaczego... bo nie bylo żadnej sceny seksu ![]() Jedynie scenka Erica z Sookie mi sie podobala ![]()
![]() |
#3777 |
Konto usunięte
|
Linkaaaa!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3778 |
Zakorzenienie
|
Wiecie co.............
mam faze w sensie słucham muzyczki i marzy mi sie teraz taki wypad nad morze z paczka znajomych albo z kochana osobą chciałabym teraz w nocy leżeć na plazy patrzeć w niebo pełne gwiazd i słuchac szumu fal pić winko albo zimne piwo... słyszeć jak smieją się wsyzscy, śmiać z nimi... tańczyc na golasa na tej plaży, ucieć gdzieś i i i i i ... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#3779 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() wiec watek został zdominowany przez spontopostomanki i tak jak kiedys kiedy to sie dołaczylem wiekszosc postow nawiazawało do relacji pomiedzy Nimfami a BS-ami to teraz to zakrawa na bicie rekordow w ilosci postow ktore to ukazuja uzaleznienie od kompa, -baaa zdaje mi sie jakbym podczytywał rozmowy na gg i nie ciagnie mnie tak juz. Moje nawiazywanie do siłki i hantli zostało zganione a przeciez kazdy tutaj napomyka do hobby badz zainteresowan dnia codziennego - co wiecej co 2 post czytam o cycach i to zeby jeszcze kto i nich pisze zapodal jakas fotke to by bylo ciekawiej ![]() Ps. kazdy ma jakies obiektywne zdanie wiec i ja je wyrazam Pomimo to bede podczytywal i pozdrawiam Nimfy a z watkiem czas na silce plynie szybciej - daze do celu bo same siedzenie i pisanie z nudow jest total lenistwem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3780 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:00.