|
|
#4411 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: etorebka.pl - część X
Z Cuddy
sshhhhhhh nie psuj zabawy nie wiedzącym, co się dalej działo Chociaż ja potem tego House'a tak średnio łykam, najbardziej lubię go takiego z 3-4 sezonu, jak był takim sssssss...strasznym złośliwcem potem to już jak cię mogę
|
#4412 |
|
BAN stały
|
tak nieśmiało się odzywam...
![]() w wątku zdjęciowym nie znalazłam Bianki turkusowej, może ktos ma? i może powiedzieć czy też ładnie wygląda na żywo ![]() no i wlaśnie - podoba się wam? ![]() http://etorebka.pl/s03.php?f=0240 |
|
|
|
#4413 | |
|
Zakorzenienie
|
No ba
ale mnie te palce swędzą ![]() ---------- Dopisano o 23:24 ---------- Poprzedni post napisano o 23:23 ---------- Cytat:
ale możesz być pierwsza i możesz uzupełnić nam katalog ![]() Podobać podoba
Edytowane przez kali765 Czas edycji: 2010-07-12 o 23:25 |
|
|
|
|
#4414 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(Landi też była ruda i niebieska tak swoją drogą )
|
|
#4415 |
|
BAN stały
|
a ja właśnie mam ochotę na coś mocno kolorowego, jako, że mam sporo rzeczy w szarościach/czerniach/brązach... Dopiero co mam trochę czasu, żeby pooglądać tę stronkę, póki co tylko widziałam Wasze podpisy
. W sumie szukam czegoś na luzie, bo nie jestem elegancka, ale nie chcę szarości ![]() marniti - dzieki, zaraz znajdę ![]() tak się wtrącając w Chorwacji pamiętam kupiłam sobie wypasione zabawki dmuchane , chętnie wyłowią jeżowca, powiedzą jak jeść i w ogóle mnóstwo fajnych informacji udziela. My jeździliśmy sobie od miejsca do miejsca. Pierwsze miejsce mieliśmy średnie, bo na przeciwko było mnóóóstwo wysepek, było wrażenie jakby się było nad jeziorem. I takich terenów tam jest duzo. A później pojechaliśmy w inne miejsce i tam było cudne, otwarte morze.Rany, cudownie wspominać .
Edytowane przez 135nudziara Czas edycji: 2010-07-12 o 23:33 Powód: oj późna pora...;) |
|
|
|
#4416 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
... czyli na osobe wychodziło 60 zł, a za tyle można załatwić coś w Chorwacji.600 zł w jedną strone, tak? ... bo my liczyliśmy, że by wyszło w obie strony jakieś 1300-1400 zł razem z autostradami , to nie wiem czy źle liczymy czy jak .Najgorsze to autko którym jedziemy bo jest dosyć stare i wiem, że moj kolega chce je niby teraz odrestaurować ... mam stracha, że cos się zepsuje i nie dojedziemy
|
|
#4417 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tż? (przepraszam za dociekliwość )
|
|
|
#4418 |
|
BAN stały
|
patrzę na tę Lindi i na zdjęciach dziewczyn ona jest kurczę niebieska. nie chcę niebieskiej, wolałabym turkus
. co za łażę za czymś ciekawym tyle czasu i nic mi nie wpada w oko... jako zaznajomione z tematem może mi pomożecie coś nieeleganckiego, ale większego, bo a4 musi mi się mieścić. chętnie żywsze kolory...
|
|
|
|
#4419 |
|
Zakorzenienie
|
Iduś kiedy jedziesz do Chorwacji i gdzie dokładnie?
Może się spotkamy na miejscu ![]() Jak coś to ja Makarską mam całą obcykaną Edytowane przez mourie Czas edycji: 2010-07-12 o 23:45 |
|
|
|
#4420 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tym bardziej gratuluję
|
|
|
#4421 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko uważaj, to wciąga ![]() Cytat:
Cytat:
Trzeba przeliczyć średnią na 100km razy cena paliwa dodać margines i już. Z ciekawości, czym macie jechać, że Wam aż 1200 zł wyszło? Teraz doczytałam, że o drogę do Chorwacji chodzi. Wybaczcie, zmęczona jestem już
Edytowane przez martini. Czas edycji: 2010-07-12 o 23:48 |
|||
|
|
|
#4422 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4423 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
->) House + Cuddy = Huddy . Ja uwielbiam pierwszy i drugi sezon, czwarty z nowym zespołem też . W 7 powinno być ciekawie, w końcu go zobaczymy w normalnym (? .Też głosuję za turkusową Flavią
Edytowane przez joplin Czas edycji: 2010-07-12 o 23:53 |
|
|
|
|
#4424 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4425 |
|
BAN stały
|
tak, to jest taka czarna skorupka i ma mnóstwo igieł
to się przepoławia i wyjada taką zółtą część. smakuje jak ikra, zalatuje rybą. podobno najlepsze z krakersami i polane cytryną. ale tego jest maluuutko w takim jezowcu.jak się przepoławia to jeżowiec tak rusza tymi igiełkami, aż mi sie smutno zrobiło... ps. w Chorwacji przyda tez się klimatyzacja . my byliśmy na początku czerwca, ale tam upały niesamowite, było ciężko...pamiętam, że w jakimś miejscu co przy brzegów było mnóstwo jachtoów jakieś 20-30km w głąb były wsie, straszny widok . Poobstrzelane domki (bylismy jakieś 4 lata temu), malutkie, takie lepianki. czarne wdowy jak my to mówiliśmy - babcie zgarbione, całe w czerni. w innym miejscu tez biednym sporo dzieci było po drodze, warto mieć cukierki . Przygnębiający widok - kilka kilometrów, a taka róznica
|
|
|
|
#4426 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A co się Cesi stało?? Cytat:
Jutro dokladnie podpytam, bo już śpi ![]() Być moze wtedy paliwo było tańsze i dlatego tak wychodzi. Liczył 1200km w jedną stronę. Bądź dobrej myśli, najgorsze to przejechać Polskę i Czechy Dobranoc, do jutra.
|
|
#4427 |
|
BAN stały
|
Flavia fajna. a powiedzcie mi, czy jak się nosi na tym pasku to beznadziejnie nie wygląda? jakoś nie mogę sobie tego wyobrazić - nie spadają te ramiona tak głupio?
ma fajny kształt i w ogóle z tego co juz zauwazyłam macie na nią szał . ładna jest, ciekawa bardzo..
Edytowane przez 135nudziara Czas edycji: 2010-07-12 o 23:59 Powód: myśl nudziara, myśl... |
|
|
|
#4428 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No nie wiem, dla mnie to jakoś nie halo jest tak, jak teraz I jakkolwiek by to nie zabrzmiało, kocham "13" ![]() Cytat:
co do torebek, to jeszcze mi przyszła do głowy Milon http://etorebka.pl/s03.php?f=0167 ale nie wiem, czy jej fotki real były i jak naprawdę ten kolor wygląda.
|
|
#4429 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Kwestia przyzwyczajenia.Cytat:
. Też lubię 13, znacznie bardziej niż Alison. Szkoda, że w 7 sezonie ma zniknąć na jakiś czas z powodu choroby.
Edytowane przez joplin Czas edycji: 2010-07-13 o 00:02 |
||
|
|
|
#4430 |
|
BAN stały
|
martini - Milon za jasna chyba. ale ta Flavia b.mi sie podoba, nawet na nią zwróciłam uwagę jak przeglądałam za pierwszym razem torby, ale nie klikałam, bo beż widziałam
. no i na przecenie jest... ![]() jak ja lubię torby. a jak sie wciągnę to dopiero będzie ![]() joplin - aha Bianka ma własnie to fajne, że można regulowac długość rączek. ale Flavia optycznie mi się bardziej podoba no i kolor fajny
|
|
|
|
#4431 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#4432 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tak przynajmniej z torebkami mam Joplin dobrze prawi - brać ![]() Cytat:
). No i 13 + ... to już w ogóle jest kosmos
|
|
#4433 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczynki jakiś paciorek na rzecz szybkiego przylotu Vivien
![]() wróciłam z wieczornej kąpieli w Zegrzu, woda bajka
|
|
|
|
#4434 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Co roku jeździsz tam? Iduś pisała coś o Breli.
|
|
#4435 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A podoba się, podoba, nawet bardzo
|
|
#4436 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
... nie zależy nam na super warunkach bo mamy ograniczony budżet.Hmm na dzień dzisiejszy to nie wiem dokładnie kiedy wyjedziemy bo nic nie mamy zarezerwowanego ... tak jak pisałam myśleliśmy, żeby jechać w ciemno bo może wtedy trafimy coś taniego ... troche przerażają mnie ceny 100 euro za dobe .Licząc, że 11 sierpnia mam odebrać paszport to chyba wyjechalibyśmy w niedzielę, w nocy, 15 sierpnia.
|
|
#4437 |
|
Ania
|
Fajnie, że Was ubawiłam
Nie wpadłam na to żeby zrobić lane kluski albo usmażyć Z tą herbatą to było tak, że akurat cukierniczka była pusta więc sięgnęłam na dół do szafki, wzięłam białe opakowanie -w domyśle cukier- i zamiast nasypać do cukiernicy (może bym się wtedy zorientowała) to zanurzyłam łyżeczkę w paczce i sruu do szklanki. Po chwili mózg przetworzył informację, że coś ten cukier nie teges i trza było wylać herbatkę![]() Widziałyście to? klikA tak jeszcze mundialowo, to nie może mi z głowy wyjść waka waka shakiry, cały czas sobie nucę ![]()
|
|
|
|
#4438 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() To teraz czekamy na fotki z Flavią na blogu ![]() ---------- Dopisano o 08:24 ---------- Poprzedni post napisano o 08:21 ---------- Cytat:
![]() Flavia turkusowa też fajna, ale mi się akurat ten fason bardziej podoba w beżu ![]() Z niebieskości może jeszcze Ana granatowa? Bardzo dziękuję za skorzystanie z kodu wczoraj o 21.25
Edytowane przez Dominiique Czas edycji: 2010-07-13 o 08:26 |
||
|
|
|
#4439 |
|
Zadomowienie
|
Kiedy w końcu pojawi się Vivien ?
Choć z drugiej strony im dłużej jej nie ma ty większa szansa że ją zamówię ... Wy tu tak o Chorwacji jak wam zazdroszczę .... zawsze chciałam się tam wybrać w końcu muszę sobie coś zaplanować ,ale w tym roku niestety chyba już nic nie wypali bo mamy z TŻ tysiąc nieplanowanych wydatków |
|
|
|
#4440 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bierz Flavie! Tania, solidna i... PIĘKNA Pozazdrościć ![]() ---------- Dopisano o 08:40 ---------- Poprzedni post napisano o 08:39 ---------- Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:56.

sshhhhhhh nie psuj zabawy nie wiedzącym, co się dalej działo
Chociaż ja potem tego House'a tak średnio łykam, najbardziej lubię go takiego z 3-4 sezonu, jak był takim sssssss...strasznym złośliwcem
potem to już jak cię mogę 

... czyli na osobe wychodziło 60 zł, a za tyle można załatwić coś w Chorwacji.
tż? (przepraszam za dociekliwość 

coś nieeleganckiego, ale większego, bo a4 musi mi się mieścić. chętnie żywsze kolory...

->) House + Cuddy = Huddy
. Ja uwielbiam pierwszy i drugi sezon, czwarty z nowym zespołem też 
Choć z drugiej strony im dłużej jej nie ma ty większa szansa że ją zamówię ...