Proszę o obiektywne zdanie - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-07-12, 22:48   #91
Mary Louu
Zakorzenienie

Dot.: Proszę o obiektywne zdanie

Cytat:
Napisane przez dilara Pokaż wiadomość
oooooooo, no prosze... a to sie okazalo ze szanowny Pan TZ jednak nie mial za ldaleko i jednak byl u kolezanki w domu!
poszedl bo dziewczynie chcialo sie siku i go zaprosila.... to ciekawe czemu pisal do niej smsa jak dojechac

nie no ja nie moge.... a Ty mu wierzysz jak rozumiem?
smsy pisal na pewno o dojechaniu na plaże , bo wyczytałam to z kontekstu , było chyba około 6 wiadomości

...niegrzeczny facet z dobrymi manierami...
Mary Louu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-12, 22:49   #92
Czarna_Złośnica
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Mary Louu Pokaż wiadomość
Jestem już , byłam w pracy. Dziękuje za Wasze wypowiedzi , dały mi dużo do myślenia. Nie mogłam się skupić , nie chciałam czekać do wieczora aż prace skończę więc napisałam mu smsa i przycisnęłam. Powiedział prawdę. Byłam głupia , że wczoraj mu uwieżyłam.

Jego relacja :

Był u niej w domu. Z tego co mówi na 15 minut . Poszedł bo dziewczynie chciało się siku więc go zaprosiła. jemu tez się chciało więc też postanowił skorzystać z toalety. W tym czasie ona weszła na naszą klasę wysłała zaproszenie. TŻ mówił że był zmęczony ona zaproponowała mu położenie się u niej a ten doszedł do wniosku że ponownie chce iść na plażę. Tam spali . Pół metra od siebie - jak mi to tż zrelacjonował. Potem wrócil do domu

Powiedział, że nawet jej nie dotknął , bo kocha tylko mnie i nie był by w stanie mnie zdradzić. Wyjaśnij mi dlaczego tak się zachował wyjaśnił mi dlaczego wziął numer gg. Jak to ujął chciał abym była zazdrosna. Widzi, że czasami pisze ze swoim byłym chłopkiem i chciał abm poczuła się tak jak on Abym byla zazdrosna , że jakaś dziewczyna się nim interesuje. Dał numer GG aby podtrzymac z nią kontakt. Podobno tylko z wyżej wymienionych powodów.

Kiedy przed jego wyjściem na impreze krzyknęłam, że idę na piwo ze swoim byłym wkurzył się na mnie. W klubie -już na imprezie- mu się nie podobało - nie chcial wracać do domu bo myslal , że jeszcze jestem z byłym na piwie. Chciał pokazać , że on też potrafi dobrze się bawić ( z tym , że czekałam na niego prawie całą noc w domu) Postanowil więc napisać do niej bo nie chcial siedzieć sam na plaży. Do 4 gadali , a reszte już znacie.
To nie mógł do domu wrócic spać?
Dla mnie to wszystko jest zbyt podejrzane i ja niestety nie uwierzyłabym bym w to wszystko, może dlatego, że my oceniamy to na trzezwo a ty jesteś w nim zakochana i wierzysz we wszystkie jego słowa. Poszli sie do niej do domu wysikać i jej przyszło do głowy żeby mu właśnie w tym momencie wysłac zaproszenie na nk Przykro mi ale ja podejrzewam, że między nimi do czegoś doszło...

Edytowane przez Czarna_Złośnica
Czas edycji: 2010-07-12 o 22:51
Czarna_Złośnica jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-12, 22:53   #93
patbar
Zadomowienie

Nawet jeśli do niczego nie doszło nie chciałabym być dłużej z tamim facetem. Naprawde przykra historia.
patbar jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-12, 22:54   #94
musskat
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Czarna_Złośnica Pokaż wiadomość
To nie mógł do domu wrócic spać?
Dla mnie to wszystko jest zbyt podejrzane i ja niestety nie uwierzyłabym bym w to wszystko, może dlatego, że my oceniamy to na trzezwo a ty jesteś w nim zakochana i wierzysz we wszystkie jego słowa. Poszli sie do niej do domu wysikać i jej przyszło do głowy żeby mu właśnie w tym momencie wysłac zaproszenie na nk Przykro mi ale ja podejrzewam, że między nimi do czegoś doszło...

No właśnie... on poszedł się wysikać na 2 minuty, a ona rach ciach! odpaliła kompa byleby tylko wysłać mu zaproszenie na nk . Z caaaałą pewnością .

Naprawdę wierzysz w te bajeczki?!

I TEŻ UWAŻAM, ŻE MIĘDZY NIMI DO CZEGOŚ DOSZŁO.
musskat jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-12, 22:57   #95
roisin
Raczkowanie

Ewidentnie bronisz faceta, tak, jakbyś próbowała nam wytłumaczyć, że miał powód, żeby się tak zachować, że to było umotywowane Twoim postępowaniem i w sumie sama jesteś sobie winna. Jesteś winna temu, że masz klapki na oczach i chcesz być okłamywana.

To Twoje życie i sama musisz zdecydować, co dalej ze sprawą zrobić. Pytasz na forum, jak to wygląda ze strony obiektywnego widza, więc masz odpowiedź: wygląda na kłamstwo i zdradę. Może facet jest tym jednym na 1000, który w dziecinny i nieudolny sposób próbował się odegrać za piwo z byłym, zamiast z Tobą pogadać. Ale tego nikt poza Wami nie wie. Pamiętaj tylko, że kiedy bardzo chcemy z kimś być, wielu rzeczom pozwalamy "umknąć" naszej uwadze.
Stary 2010-07-12, 22:57   #96
JellyJumper
Zadomowienie

Droda autorko prosze nie osmieszaj sie pisząc, że wierzysz w jego relacje.

Poszli do jej domu na 15 min na siku?
Ona w tym czasie wyslala mu na nk zaproszeniae?
Przeciez to jest śmiechu warte.
Potem poszli spać na plaże pół metra od siebie?

Prosze przeczytaj co napisałaś i zastanów sie jak to brzmi, facet na prawde chyba jest totalnym idiota że nie potrafi wymyślic nic lepszego, a ty... no cóz, ja w zyciu bym nie uwierzyla w taka historyjkę

Waga:67kg--> 63 kg-->60
Udo: 55 cm-->52
Łydka: 34cm
Biodra: 96cm-->94
Talia: 68cm-->66

ZAPUSZCZAM WŁOSY

21.11 Jest: 33 cm

JellyJumper jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-12, 22:59   #97
Belldandy1
Rozeznanie

samo to: poszli siku bo jej się zachciało?

heh nie wierze

słaby wałek

Jeśli jakaś kobieta jest w stanie odbić mojego mężczyznę... to ja go nie chcę
Belldandy1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-12, 23:03   #98
patbar
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Belldandy1 Pokaż wiadomość

heh nie wierze

słaby wałek
Taaa, a pod krzaczkami nie można? No chyba ,że od plaży do domu ma rzut beretem.
patbar jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-12, 23:06   #99
1c3a9668cb473eb00ec0f3dce65be5361e74cda4_63d1c28200398
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Belldandy1 Pokaż wiadomość

heh nie wierze

słaby wałek
Dokładnie.

Dziecinada. ! Po przeczytaniu nie wierze w tę historię, że Twój TŻ był z nia na plaży, i ze poszli siku na chwilke. ... Lepszej bajki nie dało się wymyśleć ... Wydaje mi się, ze doszło między nimi do czegoś. Bo co oni niby mieliby robić całą noc u niej w domu, czy tam nawet na tej plaży ?? Jak nic ,pi***** się . ( sory..) Taka prawda. Zostaw tego chłopaka. Jak widać nie dorósł do odpowiedzialnego, powaznego związku.
Jeszcze odpowiadając na Twoje pytanie Autorko, mój TŻ, odkąd jest ze mną zawęził grono koleżanek. A z tymi, z którymi się spotyka, znam się osobiście .
1c3a9668cb473eb00ec0f3dce65be5361e74cda4_63d1c28200398 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-12, 23:07   #100
molly83
Raczkowanie

Przejrzyj na oczy zobacz ile razy juz Cie oklamal tlumaczac sie z sobotniej sytuacji. Najpierw Ci nawkrecał ze byli TYLKO na plazy. Potem probowal Ci wmowic ze zaproszenie z nk doszlo z inna godzina. To wszystko zmyslal zeby sie bronic. Ja nie wierzylabym juz w zadne jego slowo. Ciekawa jestem czego sie jeszcze dowiesz jak bedziesz bardziej drazyc temat. Moze wkoncu powie Ci prawde, co robili.

Edytowane przez molly83
Czas edycji: 2010-07-12 o 23:08
molly83 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-12, 23:08   #101
dzustam
Zakorzenienie

Sorry autorko, ale trafiła Ci się łachudra.

Po drugie - kiedyś od znajomej słyszałam historię, że jej były partner został półnagi nakryty z półnagą kochanką w łazience, bo on tylko tak przelotem załatwiał potrzeby fizjologiczne przy obcej babce. I ona tą łazienką właśnie przypadkiem przechodziła... taka półnaga... przez środek domu...

dzustam jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-12, 23:11   #102
Arrianna
Zakorzenienie

O to jest już inna trochę relacja? Czemu zmienił wersję? O_o
Nie wierze mu... dziwię się, że ty chcesz mu zaufać.
Arrianna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-12, 23:11   #103
PinkPanterr
Rozeznanie

Cytat:
Jestem już , byłam w pracy. Dziękuje za Wasze wypowiedzi , dały mi dużo do myślenia. Nie mogłam się skupić , nie chciałam czekać do wieczora aż prace skończę więc napisałam mu smsa i przycisnęłam. Powiedział prawdę. Byłam głupia , że wczoraj mu uwieżyłam.

Jego relacja :

Był u niej w domu. Z tego co mówi na 15 minut . Poszedł bo dziewczynie chciało się siku więc go zaprosiła. jemu tez się chciało więc też postanowił skorzystać z toalety. W tym czasie ona weszła na naszą klasę wysłała zaproszenie. TŻ mówił że był zmęczony ona zaproponowała mu położenie się u niej a ten doszedł do wniosku że ponownie chce iść na plażę. Tam spali . Pół metra od siebie - jak mi to tż zrelacjonował. Potem wrócil do domu

Powiedział, że nawet jej nie dotknął , bo kocha tylko mnie i nie był by w stanie mnie zdradzić. Wyjaśnij mi dlaczego tak się zachował wyjaśnił mi dlaczego wziął numer gg. Jak to ujął chciał abym była zazdrosna. Widzi, że czasami pisze ze swoim byłym chłopkiem i chciał abm poczuła się tak jak on Abym byla zazdrosna , że jakaś dziewczyna się nim interesuje. Dał numer GG aby podtrzymac z nią kontakt. Podobno tylko z wyżej wymienionych powodów.

Kiedy przed jego wyjściem na impreze krzyknęłam, że idę na piwo ze swoim byłym wkurzył się na mnie. W klubie -już na imprezie- mu się nie podobało - nie chcial wracać do domu bo myslal , że jeszcze jestem z byłym na piwie. Chciał pokazać , że on też potrafi dobrze się bawić ( z tym , że czekałam na niego prawie całą noc w domu) Postanowil więc napisać do niej bo nie chcial siedzieć sam na plaży. Do 4 gadali , a reszte już znacie.

Teraz tż chodzi i krzyczy , żę więcej na Wizażu powinnam siedzieć , to mi się bardziej w głowie poprzekręca

---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ----------

Mieszkają blisko siebie ale w rodzinnych stronach, gdzie obydwoje w tamtym tygodniu jechali
Co do podkreślonego!
A to nie było tak,że wróciłas do domu przed jego wyjściem?;> z tego co wyczytałam w pierwszym poście to mówiłaś,że T wróciłaś a on w nowych ciuchach wypachniony szedł na impreze. To ja sie myle czy Ty sie gubisz?
...:::Want you to make me feel like I'm the only one that you'll ever love:.

24.07.2010- rzuciłam!

3.12.2010- marzenia się spełniają -> kierunek Londyn

"Ty nie musisz się w to wczuwać jeśli miałeś fajny dom,
Kiedyś spytam Cię co znaczy mieć spokojne dzieciństwo"

PinkPanterr jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-12, 23:11   #104
musskat
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez dzustam Pokaż wiadomość
Sorry autorko, ale trafiła Ci się łachudra.

Po drugie - kiedyś od znajomej słyszałam historię, że jej były partner został półnagi nakryty z półnagą kochanką w łazience, bo on tylko tak przelotem załatwiał potrzeby fizjologiczne przy obcej babce. I ona tą łazienką właśnie przypadkiem przechodziła... taka półnaga... przez środek domu...

Obawiam się, że i w taką historię uwierzyłaby MARY LOUU swojemu misiowi .

No właśnie autorko, przecież pisałaś, że wróciłaś do domu przed jego wyjściem, to jak on mógł myśleć, że jesteś jeszcze na piwie z byłym ?

Edytowane przez musskat
Czas edycji: 2010-07-12 o 23:13
Stary 2010-07-12, 23:18   #105
molly83
Raczkowanie

Cytat:
Tak też zrobił zdążyłam przyjść przed jego wyjściem , zobaczyłam , że obkupił się w nowe ubrania.
Dokładnie PinkPanterr tak wynika z pierwszego postu, ja juz nic nie rozumiem
Stary 2010-07-12, 23:21   #106
PinkPanterr
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez molly83 Pokaż wiadomość
Dokładnie PinkPanterr tak wynika z pierwszego postu, ja juz nic nie rozumiem
i Jeszcze sie go pytała o której wróci...
coś mi tu śmierdzi albo autorka jest tak ślepa,że nie zauważyła takiego "szczegółu" albo tak bardzo chce wybielić misia..
...:::Want you to make me feel like I'm the only one that you'll ever love:.

24.07.2010- rzuciłam!

3.12.2010- marzenia się spełniają -> kierunek Londyn

"Ty nie musisz się w to wczuwać jeśli miałeś fajny dom,
Kiedyś spytam Cię co znaczy mieć spokojne dzieciństwo"

PinkPanterr jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-12, 23:23   #107
dilara
Raczkowanie

Cytat:
Przejrzyj na oczy zobacz ile razy juz Cie oklamal tlumaczac sie z sobotniej sytuacji. Najpierw Ci nawkrecał ze byli TYLKO na plazy. Potem probowal Ci wmowic ze zaproszenie z nk doszlo z inna godzina. To wszystko zmyslal zeby sie bronic. Ja nie wierzylabym juz w zadne jego slowo. Ciekawa jestem czego sie jeszcze dowiesz jak bedziesz bardziej drazyc temat. Moze wkoncu powie Ci prawde, co robili.
no pomijajac fakt, ze gdyby nie rpzetrzepala mu telefonu to nic by jej nie powiedzial... a dopiero potem mowil, ze byli tylko na plazy... nastepnie sie okazalo, ze jednak byli u niej w domu na siku... smiechu warte. Specjalnie szli do domu po to, aby sie wysikac tak? i pozniej spowrotem wrocili na plaze po to zeby tam sie przespac do rana? no i przeciez wiedzial, ze juz wrocilas do domu Mary Louu?
Im bardziej drazysz temat, tym wiecej oliwy na wierzch wychodzi.
dilara jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-12, 23:26   #108
molly83
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez PinkPanterr Pokaż wiadomość
i Jeszcze sie go pytała o której wróci...
coś mi tu śmierdzi albo autorka jest tak ślepa,że nie zauważyła takiego "szczegółu" albo tak bardzo chce wybielić misia..
I wierzy w to co on jej wmawia, bo przeciez bardziej jemu ufa niz sobie.
Stary 2010-07-12, 23:26   #109
martablaszka
Raczkowanie

Szkoda mi Ciebie bardzo...A twój TŻ to prawdziwy szczęściarz....we wszystko mu uwierzysz, przed każdym wybronisz, hohoho.... za tydzień nakryjesz go z koleżanką a On Ci powie że to z czystej uprzejmości..a Ty mu tylko pogrozisz paluszkiem ...I przepraszam Cię bardzo że tak napisałam ale chciałaś abyśmy były obiektywne... Open your eyes jedyna słuszna rada

Edytowane przez martablaszka
Czas edycji: 2010-07-12 o 23:29
martablaszka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-12, 23:29   #110
musskat
Raczkowanie

Niestety Mary Louu poszła z wątku i chyba dzisiaj już nic nie napisze.

Szkoda.

Mam nadzieje, że nie jesteś teraz ze swoim misiaczkiem i nie "godzicie się".

Smutna historia .
Stary 2010-07-12, 23:29   #111
molly83
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez dilara Pokaż wiadomość
no pomijajac fakt, ze gdyby nie rpzetrzepala mu telefonu to nic by jej nie powiedzial... a dopiero potem mowil, ze byli tylko na plazy... nastepnie sie okazalo, ze jednak byli u niej w domu na siku... smiechu warte. Specjalnie szli do domu po to, aby sie wysikac tak? i pozniej spowrotem wrocili na plaze po to zeby tam sie przespac do rana? no i przeciez wiedzial, ze juz wrocilas do domu Mary Louu?
Im bardziej drazysz temat, tym wiecej oliwy na wierzch wychodzi.

Tak a potem okaze sie ze nie byli tylko na siku ale nocowali u niej i nie spali od siebie w odleglosci pol metra tylko duuuuuzo blizej.
Stary 2010-07-12, 23:32   #112
martablaszka
Raczkowanie

Cytat:
Tak a potem okaze sie ze nie byli tylko na siku ale nocowali u niej i nie spali od siebie w odleglosci pol metra tylko duuuuuzo blizej.

Pewnie taaaak...a sex uprawiali na MIGI w sumie to nie zdrada
Stary 2010-07-12, 23:33   #113
Caroline1920
Zakorzenienie

przeciez tak niby daleko bylo od plazy do jej domu, ze nie chcialo mu sie tam isc, a tu nagle sie mu zachcialo pofatygowac takie hektary zeby nowa kolezaneczka mogla siusiu sobie zrobic i wyslac mu zaproszenie na nk... no prosze Cie...
ja sie zaloze, ze juz na ta plaze nie wrocili tylko spedzil noc u niej w mieszkaniu i to moze jeszcze w jej lozku...

a w ogole to kalmstwo goni kalmstwo, najpierw ze byl tylko na plazy-teraz ze juz w domu ale tylko na siusiu i tylko na 15 min
ze wiadomosc na nk przyszla przed czasem jej wyslania (cuda niewidy normalnie) -teraz ze w tarkcie kiedy on siusiu sobie grzecznie robil ona mu zaproszenie wyslala...

tragedia po prostu...

Edytowane przez Caroline1920
Czas edycji: 2010-07-12 o 23:36
Caroline1920 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-12, 23:35   #114
Czarna_Złośnica
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez martablaszka Pokaż wiadomość
no w sumie wszystko możliwe

ahh szkoda, że tak łatwo w to wszystko uwierzyłaś, czy Tobie to wszystko nie wydaje się podejrzane?
Czarna_Złośnica jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-12, 23:38   #115
molly83
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez martablaszka Pokaż wiadomość
dobre
z drugiej strony to szkoda mi tej dziewczyny, bo jest slepo w nim zakochana i bezgranicznie wierzy w kazda jego opowiaske.
jakbym sie dowiedziala ze moj gdzies tam w nocy z obca baba bog wie co robil i jeszcze mi wkrecal takie historie to bym go
i nie wiem co musialby zrobic zeby odzyskac moje zaufanie.
Stary 2010-07-12, 23:44   #116
Caroline1920
Zakorzenienie

mi dla zakonczenia tej farsy nawet nie byla potrzebna pewnosc czy zdradzil czy tez nie...
mi by wystarczylo to, ze klamstwem tlumaczy inne klamstwo... sam sie gubi i miesza totalnie zeznaniach, slepym trzebaby byc zeby tego nie widziec... a sam fakt szlajania sie po nocy z obca baba, rozdawanie nr tel w pierwszej lepszej pannie w autobusie, obkupowanie sie w nowe ciuchy na zaplanowane (tak to bylo perfidnie zaplanowane) spotkanie z nia to zenada... w sumie chyba nawet tyle by mi wystarczylo...

jak tu takiemu baranowi ufac jak zmienia zdanie co 5 min... przynajmniej moglby sie wysilic i wymyslic bardziej wiarygodne wytlumaczenie, bo w to co on mowi to chyba 99% osob nie wierzy...

Edytowane przez Caroline1920
Czas edycji: 2010-07-12 o 23:47
Caroline1920 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-12, 23:48   #117
mag_a
Raczkowanie

1. Nie znam faceta, który biegałby jak oczadziały po mieście i to w taki upał i kupował ciuchy na wyjście z... ekhm, kolegami
2. Za to znałam facetów, którzy potrafili wywołać awanturę, żeby móc trzasnąć drzwiami i wyjść ' z czystym sumieniem' (moim zdaniem facet od początku wiedział, że idzie na 'spotkanie' z 'koleżanką').
3. Przypadkowe wymiany nr-ami gg nie zdarzają się - Tobie przytrafiło się coś takiego Mary Louu?
4. Im dalej, tym bardziej rozwija się opowieść Twojego faceta, zmieniając się z bardzo nieprawdopodobnej w zupełnie niewiarygodną.

Facet kłamie, manipuluje Tobą, wpędza Cię w poczucie winy, zdradza i jeszcze uważa Cię za idiotkę (przepraszam), która uwierzy we wszystko.

I wiesz co jest najgorsze? Że kiedyś, o ile uda Ci się od niego uwolnić (teraz jest to niemożliwe), będziesz zastanawiać się, dlaczego dawałaś tak sobą pogardzać sama tracąc do siebie szacunek, dlaczego tak długo to trwało? A tego straconego czasu już nigdy nie odzyskasz.

Straszne jest to, że tak bardzo nie wierzysz w siebie, że nie masz za grosz poczucia własnej wartości i miałaś to nieszczęście, że trafiłaś na swojej drodze na... no tak, na biednego pokrzywdzonego Misia.

---------- Dopisano o 23:48 ---------- Poprzedni post napisano o 23:45 ----------

Cytat:
jakbym sie dowiedziala ze moj gdzies tam w nocy z obca baba bog wie co robil i jeszcze mi wkrecal takie historie to bym go
i nie wiem co musialby zrobic zeby odzyskac moje zaufanie.
Możliwe jest odzyskanie zaufania po takiej akcji? I jeszcze te historyjki - facet się tylko pogrąża, dramat

Chociaż nie, większym dramatem jest to, że Mary Louu nie kopnęła go w d.pę ciesząc się, że tamta uwolniła ją od takiego palanta

Edytowane przez mag_a
Czas edycji: 2010-07-12 o 23:49 Powód: literówka
mag_a jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-12, 23:51   #118
LadyMK
Zakorzenienie

Cytat:
tez mu to powiedziałam a on na to ze gdyby mu się podobała to na pewno by wrócił dopiero wieczorem albo w poniedziałek rano.
jestem głupia tym bardziej ze dziewczyna nie jest brzydka. Pewnie wziął na wypadek gdyby mu ze mną nie wyszło to zawsze możne z tamtą zakręcić
o losie, jeszcze mu za to podziękuj...
Halooooo otwórz oczy, gość wrócił następnego dnia o 9rano do domu, był z inną, zamiast z Tobą.
Po każdej kłótni będzie leciał do jakiejś laski?!
Autorko - albo lubisz być cierpiętnicą albo lubisz mieć barwne życie.
On na pewno nei jest z Tobą szczery... musisz być twarda, wiesz? bo jak nie, to on odczyta to jako " ok, popłakałem i jej przeszło, wiele nie wymaga, to mogę powtórzyć wypad"

Szczęściara
LadyMK jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-12, 23:52   #119
Caroline1920
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mag_a Pokaż wiadomość
2. Za to znałam facetów, którzy potrafili wywołać awanturę, żeby móc trzasnąć drzwiami i wyjść ' z czystym sumieniem' (moim zdaniem facet od początku wiedział, że idzie na 'spotkanie' z 'koleżanką').
tak a propo tego punktu to wlasnie przypomniala mi sie taka scena z filmu "chyba kocham swoja zone" jak wlasnie maz zrobil awanture zonie, ze ta mu znowu kurczaka na kolacje z winem podala, zeby wlasnie moc wyjsc, trzasnac dzwiami i na cala noc udac sie do "przyjaciolki"(wczesn iej zdarzylo im sie pocalowac w taksowce), zdarzyl tylko sciagnac jej majtki lecz gdy sam zaczal sie rozbierac, przejrzal sie w lustrze i opamietal, z podkulonym ogonkiem wrocil do zony...
Stary 2010-07-12, 23:53   #120
_wirginia_
Raczkowanie

Nie wiem kto, jest bardziej żałosny facet, który opowiada bajki i urządza histerię, czy dziewczyna, która mu w te bajki wierzy
_wirginia_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości