Rocznik '92 część XVII ! ;DDDD ;* - Strona 107 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-07-12, 23:06   #3181
linka2007
Rozeznanie

Dot.: Rocznik '92 część XVII ! ;DDDD ;*

dobra, spadam spać.
soł narazicho zdzicho!
Stary 2010-07-12, 23:10   #3182
zawirowana
Zadomowienie

któraś z was seksiła się pod prysznicem/w samochodzie?

Kredzia a gdzie jeszcze to robiliście?:P

---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ----------

Cytat:
Napisane przez linka2007 Pokaż wiadomość
dobra, spadam spać.
soł narazicho zdzicho!
już?
przecież jeszcze się nie rozkręciłaś... no! nie idziesz!
Stary 2010-07-12, 23:10   #3183
Kredzia_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emii ii Pokaż wiadomość
asiek to faajnie ja tam plywam bo plywam ale boje sie wyglupiac czy cos :/ moze dltaego ze ogolnie pozno sie nauczylam plywac, ale nie lubie wskakiwac do wody a co dopiero z jakiejs wysokosci...
Ooo ja pamietam jak skakalam z 4m do jeziora na mazurach na molo Jaaa wchodzilam tam 2x i 2x schodzilam az wkoncu tz powiedzial, ze jutro wyjezdzamy, ze wypadaloby sobie skoczyc no to mowie ze do 3x sztuka i mowie ze juz za 3x nie zejde a wskocze do wody;d
No to wchodze i tak postalam tam 5min i tak patrze w dol i ja pierdziele toz to wysoko Mowie hooj co bedzie to bedzie rozpedzam sie i skaczeee ludzie patrza (bo dziewczyny stamtad w ogole nie skakaly kazda schodzila ). Ty i ja lece a tu konca nie ma jeszcze jak lecialam klnelam jak nie wiem na tz klnelam ze mnie namowil i przed wskokiem do wody uslyszalam tz "tez Cie kocham" i plum ludzie tak sie brechtali
Kredzia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-12, 23:10   #3184
yes
Zakorzenienie

dobranoc

(ja jeszcze zostaję )

jezu tak sobie rozmyślam i hm... (już wam kiedyś o tym pisałam) wiem, że jakbym zaczęła się kochać ze swoim tż to już pocałunki by nas tak nie kręciły, nie całowalibyśmy się tak często, tylko od razu dążyli do seksu. - tak jest? w związkach? wypowiedzcie sie te z dłuższym stażem i to mnie denerwuje, smuci, a nawet boje sie tego. bo teraz jest tak fajnie, niewinnie (dość ) słodko... a później mam wrażenie, że chłopak jak już uprawia seks ze swoja dziewczyną to uważa, że nie musi sie tak starać, nie musi jej tak szanować itp.. boje sie tego!!!
Stary 2010-07-12, 23:20   #3185
Kredzia_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez yes Pokaż wiadomość
dobranoc

(ja jeszcze zostaję )

jezu tak sobie rozmyślam i hm... (już wam kiedyś o tym pisałam) wiem, że jakbym zaczęła się kochać ze swoim tż to już pocałunki by nas tak nie kręciły, nie całowalibyśmy się tak często, tylko od razu dążyli do seksu. - tak jest? w związkach? wypowiedzcie sie te z dłuższym stażem i to mnie denerwuje, smuci, a nawet boje sie tego. bo teraz jest tak fajnie, niewinnie (dość ) słodko... a później mam wrażenie, że chłopak jak już uprawia seks ze swoja dziewczyną to uważa, że nie musi sie tak starać, nie musi jej tak szanować itp.. boje sie tego!!!

No u mnie tak bylo po 2 latach zwiazkuu, byly pocalunki ale mniej intensywne. Jak wrocilam z praktyk co mowilam ze tz powiedzial ze bedzie o mnie dbac etc. to od tego mom caluje mnie tak jak na pozatku zwiazku. Teraz to podczas kochania nie mozemy sie od siebie oderwac, caly czas sie calujemy albo mamy czola przytkane i patrzymy sobie prosto w oczy wg mnie to jest slodkie

---------- Dopisano o 23:20 ---------- Poprzedni post napisano o 23:17 ----------

Cytat:
Napisane przez zawirowana Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ----------

już?
pod prysznicem nie bo nie biore tabsow a nie wiem jak reaguje gumka na wode, w aucie nie bo ciasno tzn byly pieszczoty nie sex.
Stary 2010-07-12, 23:28   #3186
yes
Zakorzenienie

ok dzieki kredzia za odp.
Stary 2010-07-12, 23:33   #3187
emii ii
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Kredzia_ Pokaż wiadomość
Ooo ja pamietam jak skakalam z 4m do jeziora na mazurach na molo Jaaa wchodzilam tam 2x i 2x schodzilam az wkoncu tz powiedzial, ze jutro wyjezdzamy, ze wypadaloby sobie skoczyc no to mowie ze do 3x sztuka i mowie ze juz za 3x nie zejde a wskocze do wody;d
No to wchodze i tak postalam tam 5min i tak patrze w dol i ja pierdziele toz to wysoko Mowie hooj co bedzie to bedzie rozpedzam sie i skaczeee ludzie patrza (bo dziewczyny stamtad w ogole nie skakaly kazda schodzila ). Ty i ja lece a tu konca nie ma jeszcze jak lecialam klnelam jak nie wiem na tz klnelam ze mnie namowil i przed wskokiem do wody uslyszalam tz "tez Cie kocham" i plum ludzie tak sie brechtali
ja sie nawet boje po prostu dkoczyc do wody ; d moze dlatego ze keidys skakalam i nos sobie zatkalam a pod wplywem sily jak wskoczylam to puscilam nos i mi wleciala woda wszedzie i sie troche dusilam
Stary 2010-07-12, 23:38   #3188
eMCe
Wtajemniczenie

Cytat:
dobranoc

(ja jeszcze zostaję )

no u mnie tak bylo, zaczal sie seks = mniej takiej namietnosci, czasami tak wspominam jak to bylo na poczatku, tż do mnie przyjezdzal i ciagle tylko na lozku lezelismy i cie calowalismy godzinami a teraz to jakos nie ale mi to nie przeszkadza az tak bardzo, wolimy pogadac, cos obejrzec, posmiac sie niz lezec i sie tylko calowac

"Miłość jest bezcenna, eskapizm to pułapka"

eMCe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-12, 23:43   #3189
zawirowana
Zadomowienie

haha ale się śmieje z mamy
przed chwila mnie woła i mówi patrz jak pies walczy o kiełbaskę(a my na noc jej nie chccieliśmy dawać)bo już wymiotowała i miała tam problemy z samym oswojeniem się u nas.no i się śmiejemy bo warczy ,szczeka i obraca się wokół własnej osi i każdy myślał że chce kiełbaski bo karmy miała trochę i tak siedzimy i ja mówię do mamy może ona chce karmy a nie kiełbaski i jej wyjęłam kilka 'chrupków' i wpierdzielała je na maxa moja mam takie oczy zrobiła że nie o kiełbaskę chodziło i się śmiejemy tak się opiekuje że 'żreć psu nie dała' a w miseczce miała tak mało i widocznie nie umiała sobie wyjąć xd
Stary 2010-07-12, 23:58   #3190
Enticing92
Wtajemniczenie

Cytat:
Widzialam to! boskieee
Cytat:

już?
W aucie,na polance,w pokoju,w pokoju rodzicow,brata ;p

Cytat:
dobranoc

(ja jeszcze zostaję )

Ale nawet jak i tego nie bedziecie robic to tak czy siak po pewnym czasie pocalunki Wam sie znudza takie czeste wiec tak czy siak juz taka kolej rzeczy ,że juz az tak nie bedzie

a co do tego Zawirowana,to czesto jak on np jest zmeczony i taki glupi i nie czuly wtedy to ja mam panike;p coz taka juz ze mnie jest,ze sobie cos wkrecam hehe
Enticing92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-12, 23:59   #3191
mousedream
Zadomowienie

tak sie na produkowalam i mi wyłączyl się net:/ No to w skrócie
Ja kochałam sie pod prysznicem, w samochodzie (nie było ciasno kombi fajnie sie rozkladaly siedzenia) w lesie, na polanie hmm w tym roku jak nad morzem bede to chce na plazy:P

A psy sa fajne moja Dejzi jak dostala jedzenie z puszki bo nie lubi suchej army (wybredna za mna) a my akurat jedlismy obiad w salonie to tak patrzymy a ona miseczke z jedzeniem sobie przyniosła a za chwile miseczke z woda pół rozlała ale co jadla w pokoju z nami to jadła.... nawet tata się uśmiał

[FONT=Arial Black]Moje preferencje:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=222
mousedream jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-13, 00:02   #3192
zawirowana
Zadomowienie

dobra dziewczynki zmykam ,fajnych miłych i dobrych snów...

o mnie... hahah
Dobranocz;*
Stary 2010-07-13, 00:31   #3193
Enticing92
Wtajemniczenie

Dobranoc Pipeczki;p;p
Stary 2010-07-13, 00:35   #3194
poprostuewelinka
Zadomowienie

ale jestem szczęśliwa : o

poprostuewelinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-13, 00:38   #3195
yes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez poprostuewelinka Pokaż wiadomość
opowiadaj!

emce, mycha- no wieeem, taka kolej rzeczy. ale teraz jest tak CUDOWNIE, IDEALNIE... kurde za dużo myślę chyba o przyszłości
Stary 2010-07-13, 00:39   #3196
RazDwaTrzyMamCie
Zadomowienie

mi się w ogóle spać nie chce jak jest tak gorąco, muszę ostatnio wcześnie wstawać, ale leję na to ;D

---------- Dopisano o 00:39 ---------- Poprzedni post napisano o 00:39 ----------

Cytat:
Napisane przez poprostuewelinka Pokaż wiadomość
co tam?

RazDwaTrzyMamCie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-13, 00:40   #3197
poprostuewelinka
Zadomowienie

no, bo spotkałam się z były chłopakiem od którego nie mogłam się uwolnić, a ten odrazu zauważył jaka jestem szczęśliwa, i w ogóle był taki zazdrosny, i potem T. do mnie zadzwonił , i on jest taki kochany, jejku , dzięki niemu w koncu dałam sobie spokój z byłym, uwielbiam go!

poprostuewelinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-13, 00:43   #3198
RazDwaTrzyMamCie
Zadomowienie

też chcę zapomnieć o byłym

ale cieszę się, że Wam się tak dobrze układa, serio

Stary 2010-07-13, 00:57   #3199
Kredzia_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez RazDwaTrzyMamCie Pokaż wiadomość
też chcę zapomnieć o byłym

ale cieszę się, że Wam się tak dobrze układa, serio
Czemu juz nie jestescie razem jesli mozna wiedziec ?
Stary 2010-07-13, 01:18   #3200
RazDwaTrzyMamCie
Zadomowienie

Dla wytrwałych
Hmm, nie chcę zganiać wszystkiego na niego, bo pewnie zawsze gdzieś wina leży po obu stronach, ale to jest taki typ chłopaka, który z tego co wiem, nigdy nie traktował dziewczyn poważnie. W związku, w którym był przede mną potrafił spotykać się z dwiema dziewczynami na raz i dopiero po jakimś czasie zaczęło mu to przeszkadzać i wszystko wyszło na jaw.
Ale wracając do nas... już na początku znajomości jakoś nie chciałam się angażować, bo bałam się, że mnie też może potraktować podobnie, ale po jakiś czasie wpadłam i się zakochałam. Był inny niż mi mówili, bardzo się starał, pisał itd. Tak naprawdę przez cały czas, kiedy byliśmy ze sobą, ok 4 miesięcy nigdy się nawet nie pokłóciliśmy.
Nigdy mi nie powiedział przez ten czas, że coś do mnie czuje, ale chciałam mu dać trochę czasu, myślałam, że ze mną wydoroślał i w końcu do tego dojrzeje...
Tylko, że to był związek na odległość, widzieliśmy się raz na tydzień i w pewnym momencie zauważyłam, że to chyba mi bardziej zależy na tym, żeby przyjechał niż jemu, Później wszystko było normalnie, ale on cały czas dosyć mocno naciskał na to, żeby zacząć się kochać, a ja nie chciałam, bo uważam, że to za duża odpowiedzialność i chciałabym to zrobić z osobą, której w pełni na mnie zależy i mimo że i tak fizycznie byliśmy bardzo blisko, to jemu to nie wystarczało, chciał prawdziwego stosunku...(omg, głupio to brzmi) No ale poza tym gadaliśmy normalnie wszystko było ok, aż pewnego czasu przestał się odzywać.... jak pisaliśmy na gg, to odpisywał mi jakoś tak... niechętnie, dlatego postanowiłam, że poczekam, aż sam się odezwie. Trwało to tydzień, po czym napisał jakby nigdy nic co tam u mnie słychać. Spotkaliśmy się, wyjaśniliśmy sobie wszystko, powiedział, że miał po prostu taki okres, że nic mu się nie chciało, że jakoś nie miał ochoty ze mną pisać, ale to się już zmieni i mu wybaczyłam. Wszystko było dobrze przez może 2 następne tyg. i zadzwoniłam do niego czy przyjedzie do mnie następnego dnia tak jak się umawialiśmy, ale on mi powiedział, że umówił się z kolegami. Zdenerwowałam się, bo dobrze wiedział, że to my się mamy spotkać i stwierdziłam, że znowu się nie odezwę, dopóki on nie napisze, ale nawet nie przeprosił, nic nie zrobił, nie wytłumaczył się. Ten kolejny tydzień znowu mocno przeżywałam, nie wiedziałam co się dzieje, a on w tym czasie jeździł gdzieś cały czas z kolegami (moja kuzynka kilka razy go widziała ) Odezwał się znowu po tygodniu co słychać, ale już nie chciałam znowu mu od razu wybaczyć, napisałam, że ma się nad sobą zastanowić, ale on odpisał tylko ok na tym się skończyło...
ostatnio tez jakoś kilka dni temu napisał co u mnie i nie wiedziałam już jak mam zareagować, stwierdziłam, że skoro w sumie już chyba nie jesteśmy razem, to odpisałam normalnie... ciekawa byłam czy poruszy temat naszego związku, ale nawet nie
I tak szczerze, to w życiu bym nie pomyślała, że w taki sposób się to zakończy...

---------- Dopisano o 01:18 ---------- Poprzedni post napisano o 01:10 ----------

no a w skrócie, to miał na wszystko wyje**** i chciał, żebym ja od siebie dawała wszystko, a sam odzywał się tylko jak miał ochotę i nie widział w tym nic złego, że mnie olewa, mimo tego, że wiedział co do niego czuję

Edytowane przez RazDwaTrzyMamCie
Czas edycji: 2010-07-13 o 01:13
Stary 2010-07-13, 01:21   #3201
Kredzia_
Zakorzenienie

O wow co za kretyn ... ;/

A czy on oficjalnie Cie poprosil abyscie byli razem, czy wyszlo to samo z siebie?
Stary 2010-07-13, 01:48   #3202
RazDwaTrzyMamCie
Zadomowienie

nie, w sumie nie przeprosił
zaczął się odzywać, a ja dopiero jak mu napisałam, że było mi przykro i że myślałam, że się coś stało, to odpisał coś w stylu sorry i zmienił temat, jak się spotkaliśmy, to powiedział, że to się zmieni i zaczęliśmy oglądać jakiś film, przytulać się i samo tak wyszło, a ja mu uwierzyłam

---------- Dopisano o 01:48 ---------- Poprzedni post napisano o 01:28 ----------

idę do swojego pokoju, dobranoc

Stary 2010-07-13, 08:38   #3203
Nanusiaaa
Zakorzenienie

Wstawac!

ewelinka, zdroszczę tez bym się chciała uwolnić od byłego.

Jadę szukać stroju, haha, zobaczymy czy w ogóle coś będzie

Nanusiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-13, 09:15   #3204
emii ii
Rozeznanie

WRRRRRRRRRRRRR

moja mama ma wiecznie na mnie fochy ;/ juz nie moge, ZAWSZE wie wszystko lepiej, tylko onaaa COS robi w tym domu i w ogoole. ja mam codziennie jakis ochrzan od mamy e czegos nie zrobilam ;/ i mo9owi ze NIC nie zrobilam od wakacji w domu, to juz w ogole... wczoraj mialam ochrzan ze nie wlozylam naczyn do zmywarki, no sorry mowie ze niedawno wrocilam, i mowie ze brat tez mogl zrobic to jak sie wydarla ze on PRACUJE a ja mowie c o z tego ja tez pracuje, a ona co to za praca ze 2 razy w tygodniu pojdziesz do pracy, to nie jest praca. od roku chodze regularnie do pracy bo pomagam tam tacie, nie biore za to pieniedzy ani nic, bo pomagam, a ona tego w ogolnie nie docenia, nie mowie ze ma mnie na rekach nosic ale nigd\y nie uslyszalam dziekuje a jeszcze ma pretensje ze czasem nie chce isc, (bo np. jestem juz umowiona a ona ze mam dizisaj isc do pracy to mowie ze dizisaj niebo jestem umowiona, to potem wszystko musze odmawiac, i tak czesto bylo bardzo,) to juz w ogole ze taka praca a nie chce chodzic i ze ma mi za to dizekowac... A teraz ma od wcozraj na mnie focha odpowiada bo odpoweiada ale innym glosem i w ogole, jakby mogla najlepiej nic by do mnmie nie mowila. nie to wkurza, moge cos zrobic w domu ale bez przesady brat tez moze, ona tak samo bo nie pracuje a jezdzi tylko na ogrodek. mam juz dosyc ale z nia nie da sie pogadac bo to ja zawsze hestem ta co sie czepia i ze mi cos nie pasuje.

nie wiem czy ktorejs bedzie sie to chcialo czytac ale musialam sie wyzalic

---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:08 ----------

Cytat:
Napisane przez Nanusiaaa Pokaż wiadomość
Wstawac!

ewelinka, zdroszczę tez bym się chciała uwolnić od byłego.

Jadę szukać stroju, haha, zobaczymy czy w ogóle coś będzie
znajdziesz!
Cytat:
nie, w sumie nie przeprosił
zaczął się odzywać, a ja dopiero jak mu napisałam, że było mi przykro i że myślałam, że się coś stało, to odpisał coś w stylu sorry i zmienił temat, jak się spotkaliśmy, to powiedział, że to się zmieni i zaczęliśmy oglądać jakiś film, przytulać się i samo tak wyszło, a ja mu uwierzyłam
hm ja mysle ze powinnas to wszystko skonczyc, bedziesz chciala z nim, bedzie Cie od niego ciagnelo no ale musisz sobie zawsze przypomniac jaki on jest, i ze inaczej nie bedzie tylko dalej tak samo no chybaA ze cchesz mu dac kolejna szanse i z nim pogadac jeszcze raz
Stary 2010-07-13, 10:02   #3205
tellme
Zadomowienie

123 na odlagłość czyli ile Was dzieliło od siebie ?
e to jakis dupek chyba ktory nie bierze nic na poważnie
szkoda rozmyślania o nim nawet
zapomnisz napewno,
ja sobie tak od pół roku zapominam o ex i wszystko byłoby dobrze gdyby nie to ze kilka razy sie spotkaliśmy albo jak o nim przestaje myslec to jak na zlosc mi sie sni

---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ----------

a btw. jutro jade na tydzien ze znajomymi i znowu nie bede wiedziala co tu sie dzieje
tellme jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-13, 10:22   #3206
K0G0 T0 0BCH0DZI
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ouu Pokaż wiadomość
haha ja też nie umiem pływać;d kiedyś się tego wstydziłam, ale teraz mam to w dupie;p a co facetów to mój jeden kumpel też nie potrafi i się do tego spokojnie przyznaje;d
mój tż nie potrafi pływać

ja za to normalnie pływam kiedys nawet brałam udziałw zawodach pływackich.. a teraz to już nie te płuca..;p
Cytat:
kurde ja sie go zapytam jak bede chciala sie z nim kochac (tzn jak juz sie na pewno na to zdecyduje) bo jak zapytam teraz to tż może pomyśleć, że chcę z nim uprawiać seks a nie chcę !
a potem wyjdzie tak ze o nic nie zapytasz, bo wczesniej wyjdzie co wyjdzie hahaha
Cytat:
Napisane przez noir_angele Pokaż wiadomość
przecież ja nie spotykam się z facetami
no to pora to zmienić ;p
Cytat:
ja bym się bała trochę z kolesiem z którym gadałam tylko 20 min się spotkać.
e tam najwyżej powie ze mleko zostawiła na gazie
Cytat:
Napisane przez noir_angele Pokaż wiadomość
rozrywki nie są dla mnie
ja wolę swoje ustabilizowane nudne życie
mówisz tak bo nie spróbowałaś widocznie tych rozrywek
Cytat:
Napisane przez Enticing92 Pokaż wiadomość
W aucie,na polance,w pokoju,w pokoju rodzicow,brata ;p
boże swiety mam nadzieje ze moja siostra nigdy nie robiła tego w moim pokoju
Cytat:
opowiadaj!

emce, mycha- no wieeem, taka kolej rzeczy. ale teraz jest tak CUDOWNIE, IDEALNIE... kurde za dużo myślę chyba o przyszłości
włacha! żyj chwilą
a tak poza tym to zaaarąbiste te zdjecia a to w pończochach mrrr

123- o jaki typ..;/ zapomnij o nim. nie jest warty twojego wspominania

pih feat. brudne serca- co było a nie jest
brudne serca -czy napewno tak chcesz
brd src- co jest cięte
<3

Edytowane przez K0G0 T0 0BCH0DZI
Czas edycji: 2010-07-13 o 10:24
K0G0 T0 0BCH0DZI jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-13, 10:44   #3207
RazDwaTrzyMamCie
Zadomowienie

tellme, jakieś 50 km, tylko, że ma siostrę w mojej miejscowości i często było tak, że przyjeżdżał do mnie zabierając się z nią poza tym, ja też czasem byłam w jego miejscowości, bo mam tam rodzinę, co nie zmienia faktu, że i tak rzadko się widywaliśmy

Właśnie najciężej mi tak to zostawić, zapomnieć. Wydaje mi się, że ma to też wpływ to, że był moim pierwszym poważnym chłopakiem, wcześniej były tylko jakieś akcje na imprezach, albo interesowali się mną już naprawdę świry, albo kolesie, z którymi nie chciałam być albo jeszcze coś Poza tym ja zawsze miałam dużo kompleksów i jakoś tak imponowało mi, że zaczął się mną interesować ktoś, kto od zawsze mi się podobał z wyglądu, był przystojny i wydawało mi się, że ma fajny charakter Kocham go, ale gdyby chciał wrócić, to po tym jak się zachowywał i tak bym nie chciała już z nim być, więc pozostaje mi się w końcu jakoś ogarnąć, albo poznać kogoś nowego ;(

znowu się rozpisałam

emi,
nie wiem co Ci doradzić, dziwna sytuacja, nie obraź się, ale Twoja mama jest egoistką, Ty też masz swoje życie, a z tego co piszesz, to nawet nie masz dla siebie czasu, rodzice powinni odpuścić trochę szczególnie w wakacje

idę zaraz na solarium wiem, że dla niektórych to głupota jak jest takie słońce, ale jakoś nie umiem leżeć jak jest tak duszno, zaraz mi się słabo robi, a i tak wyjeżdżam za kilka dni i będę się naturalnie opalać

Edytowane przez RazDwaTrzyMamCie
Czas edycji: 2010-07-13 o 10:45
Stary 2010-07-13, 10:50   #3208
Movement
Zakorzenienie

Cytat:

mov, dziewczyna, w drugim poście, ma Twój av!!
no, widziałam jedną laskę kiedyś z tym avem, ale moze nie koniecznie zgapiła go ode mnie, mam go ze strony z avatarami
Cytat:
Napisane przez K0G0 T0 0BCH0DZI Pokaż wiadomość
pih feat. brudne serca- co było a nie jest
brudne serca -czy napewno tak chcesz
brd src- co jest cięte
<3
oo to jest mega!!

Co do pływania to lubię pływać i jestem zła że basen mi zamknęli do 19 lipca -.-

123- ale frajer ;/

ale gorącoooooooo

Movement jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-13, 11:05   #3209
Enticing92
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez K0G0 T0 0BCH0DZI Pokaż wiadomość
boże swiety mam nadzieje ze moja siostra nigdy nie robiła tego w moim pokoju
haha to pokoj brata TŻ a nie mojego

ale mnie wkurzyl ja pier**;/;/ kazał mi byc o 11 gotowy.....a teraz dzwonie ze juz 11 a ten mi ,że chyba o 12...;/ ale laskawie nikt mi nie powiedział.....fuck.....;/;/;/;/
ii czekam jak idiotka ubrana i gotowa do wyjscia...

Edytowane przez Enticing92
Czas edycji: 2010-07-13 o 11:07
Stary 2010-07-13, 11:06   #3210
emii ii
Rozeznanie

Cytat:
emi,
nie wiem co Ci doradzić, dziwna sytuacja, nie obraź się, ale Twoja mama jest egoistką, Ty też masz swoje życie, a z tego co piszesz, to nawet nie masz dla siebie czasu, rodzice powinni odpuścić trochę szczególnie w wakacje
czasami jej mowie zeby pomyslala tez o mnie to odpowiada 'a o mnie ktos mysli' co do wychodzenia to mam lajt i to bardzo, tylko wlasnie z tym ze caly czas ryczy na mnie nie iwem o co i to wszysto ja mam robic bo jej nigdy nie ma a brat po pracy a ja mam wakacje i mam wolne i nic nie robie.

Zaraz na basen spadaaam ;d

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości