![]() |
#2431 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jestem-byłam- chce byc AU PAIR- nasze przygody- część V
Ojj to pardon Ruciak
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2432 |
Zakorzenienie
|
no ja z tym garniturem nic nie zrozumialam. jakies firmy podal?
![]() zarty zartami, ale kuuuuurcze, co robic. dobrze by bylo, gdybym sie na studia nie dostala jutro, to decyzja prosta ![]() a tak co, pstro ![]() windy, jak u ciebie przygotowania? cos hosci pisza? ---------- Dopisano o 01:23 ---------- Poprzedni post napisano o 01:14 ---------- http://w561.wrzuta.pl/film/9iIXeU4FN...hance_smiercia jak psychol mowi ![]()
![]() |
#2433 |
Zakorzenienie
|
Ruciaku no chyba podał jakąś firmę ale to takie milusie było,że już do tej pracy się przygotowuje tak?(czy źle skumałam
![]() Ej a myślisz że to już niedługo ten mój wyjazd? Bo mi się wydaje że dużo czasu jeszcze ![]() W niedzielę wracają z Hiszpanii i od tego momentu będą mieli dostęp do neta a więc będziemy mailować itd. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2434 |
Zakorzenienie
|
no on szuka pracy lepszej.
pracuje teraz w pubie chyba. i on kocha zakupy ![]() niedlugo, niedlugo. zaraz czas zacznie tak szybko mijac, ze obudzisz sie 3 godziny przed odlotem, nie bedac spakowana ![]() ![]() ludziom to dobrze, jak nie do hiszpanii, to tunezje, grecje, i jeszcze jakie. a ja mam darmowa saune w pokoju ![]()
![]() |
#2435 |
Zakorzenienie
|
No widać z tego co pisze że fajny,porządny,sympatyczn y facet
![]() No pewnie mi zleci,w czwartek już siostra i dzieci lecą więc będę miała czas na naukę gotowania prostych dań ![]() Oj chciałabym żeby ta twoja babka z Liv napisała coś pozytywnego ![]() A spakowana to ja będę pewnie parę dni przed,u mnie perfekcyjna pani domu aka mama o wszystko zadba ![]() Dobra lecę spać bo jutro o 8 znów pobudka,do napisania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2436 |
Zakorzenienie
|
ugotuj cos dla mnie!
dobranoc ![]()
![]() |
#2437 |
Zakorzenienie
|
ogladalismy z bratem 'mlode wilki' teraz
![]() ---------- Dopisano o 03:49 ---------- Poprzedni post napisano o 03:49 ---------- o 9 rano wyniki rekrutacji ![]()
![]() |
#2438 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2439 |
Raczkowanie
|
Ruciak Ty ale wiesz co jak on sie nazywa PAUL to to moze byc wiesz ten z Desperate Housewives?;>
![]() ---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ---------- Chociaż lepszy Paul jak YAYA ![]()
#2440 |
Raczkowanie
|
notice , zgadnij gdzie bede tydzien?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2441 |
Zakorzenienie
|
rucia jak tam wyniki? dostala sie pani?
![]()
#2442 |
Raczkowanie
|
NIE MÓW? w montpellier?
![]() i kiedy przyjezdzasz?
#2443 |
Zadomowienie
|
właśnie, jak wyniki?
![]() tak, zwariowałam ![]() ![]() ![]() ![]() wracam do pracy, masakra xD
#2444 |
Zakorzenienie
|
przyjeli mnie, nienormalni
![]()
![]() |
#2445 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2446 |
Zakorzenienie
|
meggi, a gdzie zdawalas i na co?
ja na resocjalizacje, uwb Wynik: 68.55 pkt. nie wiem, co oni liczyli tak. polski i angielski chyba? ---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ---------- meggi, to ile mialas z matmy, ze ci wyszlo 58?
![]() |
#2447 |
Zakorzenienie
|
Ruciak !
Gratuluje!! Rozumiem, ze wszystkie materiały, książki i kserówki ktore popakowałam w pudła i pliki na kompie mam zostawic...i kiedys gdyby Ci cos trzeba było- podesłac ? ![]() Bedzie Ci się tam podobac! Jak dopadniesz rozkładu zajec to od razu rozgladaj sie za jakimś wolontariatem, stażem....w odpowiednich placówkach, bo pozniej bedzie Ci łatwiej prace znalezc ![]() Moja koleżanka z roku, broniła sie troche wczesniej, razem robiłysmy wolontariat w kuratorium i tylko dzieki temu pracuje teraz w policji, co prawda przy papierkach, ale od czegoś trzeba zaczac ![]() Takze teraz....bierz sie za swoją karierę ostro!! No i gratuluje raz jeszcze!
![]() ![]() FoodSenses INSTA #foodphotography #fitfood Edytowane przez roux666 Czas edycji: 2010-07-13 o 11:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#2448 |
Zakorzenienie
|
dzieki roux
![]() spodobaloby sie na pewno. kiedys poszlam nielegalnie na wyklad z pedagogiki ![]() oni nie wiedza, w co sie pakuja ![]() mow lepiej, za ile dni twoja obrona i jak sie czujesz przed ![]() z jednej strony tesknie za nauka, z drugiej chce do liverpoolu bardzo. na szczescie duzo czasu jest na zastanowienie!
![]() |
#2449 |
Zakorzenienie
|
hmm no wlasnie...a jak Liverpool będzie Cie chciał od ...powiedzmy września? Co zrobisz??
Kurkaa! A moze zeby 2 pieczenie sobie upiec to ...moze uda Ci sie tok indywidualny załatwic ( co prawda to nie to samo, co studiowanie z ludzmi z roku, chodzenie razem na wykłady, wygłupianie sie, imprezy, wspolny stres przed egzaminami...ale zawsze jakies wyjscie. Mogłabys przyjeżdzac tylko na egzaminy do PL...) Nie wiem tylko, czy mozna od I roku miec tok indywidualny, ale jak odpowiednio umotywujesz, to czemu nie ![]() hmmm a ku czemu sie bardziej skłaniasz? Liv czy Reso? heh moja obrona pojutrze. za 48h to ja juz magistrem bede. Jeszcze sie uczyc nie zaczełam. Moj promotor mi powiedział, zebym sobie ogarnęła powody samouszkodzen i sposoby i wpływ lęku skazanych na powody, wiec pewnie z tego bedzie chciał mnie pytac- to jeszcze luzik- pisałam to powiem. Ale jak mi recenzent wyjedzie z pytaniem o metodologie to moze byc niewesoło. Plus moj dziekan bedzie tez, a on specjalizuje sie w zaburzeniach psychicznych- ludzie mowią, że zawsze upatrzy sobie jakąś ofiare i pyta z takiej klasyfikacji zaburzeń, a to niestety jest cos, czego mi sie za chwolere nie chce powtarzac. ![]() ![]()
#2450 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
wlasnie z matmy mialam 58 rozszrzonej no i wybralam matme bo niby pisalo ze jeden przedmiot :/ a tak w ogole strasznie duzo osob zlozylo na ekonomie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2451 |
Zadomowienie
|
dziewczyny, powiedzcie mi, czy rodziny mające konta na aupairworld są w większości sprawdzone? bo mam dylemat: jestem na umowie z proworkiem, ale znalazłam świetną rodzinę na tej właśnie stronce. i wszystko byłoby super, tylko, że jakoś mi to się wydaje zbyt piękne. nie tak masakrycznie, jak ci naciągacze mailowi, ale tak odrobinę zbyt pięknie :P przede wszystkim płaca - 125 funtów/tydz., co prawda jest trochę roboty i wszystko wyszczególnili w aplikacji, ale wciąż... dzisiaj mam z nimi rozmowę na Skype'ie, mam nadzieję, że nie będzie przerywać, jeszcze nigdy z tego nie korzystałam xD hm, jak to mówią: zawsze musi być ten pierwszy raz.
czy Wy wszystkie jeździcie same czy niektóre z Was korzystają z agencji?
masterplanu część kolejna: Londyn od 25.08.2010! następne przystanki: Royal Academy of Dramatic Art --> West End --> Broadway --> ... aspirująca aktorka zawsze ma plan B i C ![]() 'Everytime I'm around you try to leave
but I'll be standing in your wayYou want antidote I got the poison!' |
![]() ![]() |
![]() |
#2452 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Konopia - ja wyjechalam przez agencje i znalezli mi super rodzinke. ale nie ma zasady, ze rodzina z agencji to rodzina wspaniala a ta znaleziona samodzielnie juz nie. szkoda byloby tylko Twoich pieniedzy gdybys jednak nie wziela rodziny jaka znajdzie Ci prowork. napisz po rozmowie jak bylo ![]() i nie sugeruj sie zawsze pieniedzmi. to ze jest duz,nie musi oznaczac, ze to oszusci. moi tez od razu duzo proponowali i sa naprawde super. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2453 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() jakie masz dzieci? opowiedz cos o nich ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2454 |
Zakorzenienie
|
givemethereason- jak to, to jest mozliwe?
sprawdzilas wszystko? z tego, co czytalam, to chyba nie, pewna nie jestem. napisz cos wiecej, jak to wszystko sie odbywa konopia- my wyjezdzamy przez aupair-world.net , przeczytaj pierwsza strone, jesli nie czytalas, sa tam potrzebne informacje. czesc wyjechala przez agencje rowniez. idz za glosem serca ![]() meggi- aaa, to pewnie liczyli 1punkt-1% u mnie nie wiem jak, bo za cholerke mi nic nie wychodzi ![]() roux- jestem przekonana, ze jak im zaczniesz tam nawijac, to doznaja szoku i 5 wstawia od razu ![]() nawet sie nie martwie o ciebie! a co do mnie, to na razie liv, ale konkretnej oferty brak, wiec tez ciezko. mowie ci, odbije sie w koncu od 'dna' i bedzie wspaniale!
![]() |
#2455 |
Rozeznanie
|
Ruciak, no pewnie ze sie odbijesz! ja nie widze innej mozliwosci
![]() wiem, ze znajdziesz super rodzinke i to jeszcze pewnie taka, w ktorej bedziesz miala przygody ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2456 |
Zakorzenienie
|
kochana jestes
![]() mnie sie faktycznie te przygody z rodzinkami trzymaja! ![]()
![]() |
#2457 |
Wtajemniczenie
|
Ruciaku - BRAWO!!!
![]() O, widzę że kolezanka z youtube Konopia się pojawiła ![]() ![]() A powiedz coś więcej o tej rodzince z którą masz rozmawiać? Gdzie byś mieszkała? Ile h tygodniowo? 125 Ł to faaaajna stawka... |
![]() ![]() |
![]() |
#2458 | |
Zakorzenienie
|
Ruciaku
![]() Gratuluję ![]() A za Roux trzymam mocno kciuki ![]() Koniecznie odezwij się jak najszybciej po ![]() ![]() Cytat:
Masz im coś płacić przed przylotem? Coś tej agencji? Dużo 'rodzin' odzywa się proponując załatwienie sprawy przez 'agencje'... mam nadzieję, że to sprawdziłaś dokładnie.
![]() |
#2459 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co jesli bedziesz chciała zrezygnowac z agencji? stracisz kase?? Cytat:
Wiesz, duzo oszustów tez tak działa.... ni stąd ni z owąd sie odzywaja i kit wciskają- właśnie sporo z nich jest z USA i UK. Trzeba ich naprawde dobrze sprawdzic, poniewaz USA to juz nie Europa.... Cytat:
I ....prawde powiedziawszy trzeźwiec bede pewnie dłuugoo. Pewnie tylko wpadne Wam powiedziec czy sie obroniłam i na co ![]() A pozniej jeszcze planujemy z kumplem z roku uroczy weekendzik ![]() ![]()
![]() |
#2460 |
Zakorzenienie
|
dzieki dziewczyny
![]() hoho roux, cos sie szykuje,widze ![]() kurcze, jaka ja jestem ciekawska! ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:03.