etorebka.pl - część X - Strona 157 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-07-13, 17:18   #4681
kali765
Zakorzenienie

Dot.: etorebka.pl - część X

Pros zę o skorzystanie z mojego opuszczonego kodu zbieram na .... 5 etorebek

Cytat:
Napisane przez Danula Pokaż wiadomość
To się rozumie Jeszcze coś wymyśliłam...ale zapomniałam To przez kali
Co znowu ja?
Stary 2010-07-13, 17:19   #4682
nebya
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez karton Pokaż wiadomość
Dzięki dziewczyny

Prawdopodobnie tak
mam wyrzuty sumienia, że naciągam rodziców na koszty, zwłaszcza, że mieszkam w Poznaniu a tu taki duży uniwersytet... Fakt, że kierunek w Krk wydaje mi się bardziej odpowiedni.
Jasne, że mogę sobie dorabiać jakoś sprytnie i mam swoje oszczędności ale tak czy owak już czuję dyskomfort.
Pokój pewnie znajdę w jakimś dzielonym mieszkaniu, na naszej-klasie ogłasza się dużo osób...

pewnie pojutrze pojadę do Krk zawieźć papiery... już się cała "cieszę" na 16h jazdy pociągiem licząc w obie strony...

a czego się boję? wszystkiego, nowego. już mieszkałam 2 lata sama ale życia w nowym miejscu nie zaczynałam tak zupełnie samotnie - po kursie, w Niemczech wylądowała nas grupa dobrze już się znających 10 osób...
z drugiej strony wiem, że to mi dobrze zrobi. że moja antyspołeczna, domatorska psychika potrzebuje skoków na głęboką wodę i sytuacji kiedy sprawy są już za daleko by się z czegoś wycofać.

no i w Krk jest siedziba e-torebki, nie?
Trzeba się cieszyć, a nie martwić na zapas
Dostałaś się na świetną uczelnię, na kierunek który Cię interesuje, reszta jakoś się ułoży. Kasa zawsze się znajdzie, a i poznasz nowych ludzi i będzie ok. Zresztą mnie sam Kraków rekompensowałby wszystko Głupia była, że z niego zrezygnowałam, no ale
I wiem, co mówię, bo rok temu sama byłam w podobnej sytuacji. Jestem z okolic Warszawy, najpierw dostałam się na studia na UJ i byłam prawie pewna, że tam będę studiować, a później przeniosłam dokumenty na Śląsk- w obu przypadkach daleko od domu, a z domem jestem bardzo związana (domator ze mnie pełną gębą i do tego jestem trochę antyspołeczna) I powiem tak- na początku było średnio, trzeba się przyzwyczaić do nowego miejsca, poznać ludzi ( ja nikogo nie znałam tam wcześniej) no i pamiętać, że zakupy już się same nie robią Ale stopniowo się przyzwyczajasz I od razu czas szybciej leci, później studia pochłaniają i zanim się obejrzysz mija miesiąc, drugi... Zresztą ja jestem zdania, że zawsze lepiej spróbować niż później żałować Trochę się tęskni, zwłaszcza jeśli jest to duża odległość, bo wiesz, że nie masz możliwości zobaczenia bliskich kiedy Ci się zachce, że nie jest to kwestia półgodzinnej podróży, ale zawsze można pogadać przez telefon czy przez skype Grunt to pozytywne podejście

A to, że siedziba etorebki jest w Krakowie to niewątpliwie duży plus

Cytat:
Napisane przez kali765 Pokaż wiadomość
Zadzwoniłam do biura obsługi klienta ale tam trzeba wybrać na jaki temat będzie się rozmawiać i żaden z tych tematów nie był tym co miał być i teraz nie wiem co robić
Jak się połączysz nie z tym konsultantem, nie od tego tematu co trzeba to Cię i tak przełączą

Cytat:
Napisane przez a*a*a* Pokaż wiadomość
Się coś zaraz wymyśli

Grzmi u mnie, jupiii, oby zaraz zaczęło lać, szybko taniec deszczu, bum szakalaka
U mnie się zachmurzyło i wiatr się zerwał, wygląda to obiecująco Wyszłam na taras żeby poczuć to powietrze na sobie- jaka to jest miła odmiana, wiatr jest super

Cytat:
Napisane przez latinka Pokaż wiadomość
Dziewczyny czy nosicie flavię do wszystkiego czy tylko do niektórych stylizacji? Mam na nią straszną ochotę ale potrzebuję torebki pasującej do wszystkiego...
Obie noszę praktycznie do wszystkiego. No chyba, że idę na rower- wtedy tak średnio pasuje

Cytat:
Napisane przez alunialunia Pokaż wiadomość
Witam,

kilka dni temu radziłam się Was dziewczyny na temat mabel i w końcu zdecydowałam się na nią,mabel turkusowa jest już w drodze jak ją dostanę to wrzucę fotki. Teraz jednak załuję,że nie wziełam od razu tez czarnej emilki, potrzebna mi czarna torebka i nie wiem na którą się zdecydować czarną emilkę, maris, a może simon? mam wrażenie ,że mabel trochę podobna do emilki..już sama nie wiem
Mabel jest trochę podobna do Emilki Co prawda nie mam Maris, ale na Twoim miejscu pewnie bym ją wzięła skoro potrzebujesz czarnej torby Dziewczyny ją bardzo zachwalają

nebya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-13, 17:24   #4683
harajuku-fish
Zakorzenienie

Cytat:
1 jak nie wiesz którą wybrać to bierz wszystkie
2 jeśli masz kliknąć torebkę jutro to zrób to dzisiaj bo do jutra może nie dotrwać
3 etorebka jest towarzyska-lubi towarzystwo innych etorebek
4 kupuj hurtowo-zaoszczędzasz na przesyłce
O tak..muszę sobie to wydrukować i na lustrze powiesić

Cytat:
Napisane przez CharLizZie Pokaż wiadomość
ja na samym początku dostałam Emilię w prezencie, byłam zadowolona, ale szału na etorebki nie miałam. dopiero potem znalazłam ten wątek i tym sposobem od marca kupiłam 5 etorebek, a mam zamiar jeszcze kliknąc ze 4
ja od pojawienia się Flavii czyli tak jakoś też od marca kupiłam....moment-7 etorebek flavię, keirę jasną, anę, anori, andi, emilkę i alcie ....moje kochane torebeczki a chce jeszcze z 5

Cytat:
Napisane przez Iduś Pokaż wiadomość
Ja od października 2009 kupiłam ponad 10 torebek . Pierwsza była Andi .
torebek torebek czy etorebek??
Andi? a jaka? szara?

Cytat:
Napisane przez Iduś Pokaż wiadomość
no właśnie Elvie nosiłam 2 tygodnie to teraz potrzebuje zmiany ... chyba Simon
simon będzie dobra

Cytat:
ja za bardzo teraz z domu nie wychodzę więc i torebek nie noszę

No to bierz Simon
a co za problem sobie torebkę zmienić-niech teraz kolejna poleży wypełniona i w gotowości do wyjścia

Cytat:
Napisane przez 135nudziara Pokaż wiadomość
w podobnym stylu podoba mi się też jeszcze Ana.
walnijcie mnie
jesteś tego pewna

Cytat:
no to teraz naprawdę jestem w kropce. chcę obie! tylko jak będę mogla sobie pozwolić na jedną, to będę miała problem i nie będę wiedziała którą wziąć.
ja raz też wzięłam tylko jedną bo wydawało mi się że nie będę mogła na drugą sobie pozwolić....chyba po 3 dniach klikałam następna

Cytat:
Napisane przez a*a*a* Pokaż wiadomość
Się coś zaraz wymyśli

Grzmi u mnie, jupiii, oby zaraz zaczęło lać, szybko taniec deszczu, bum szakalaka
u mnie taki wiatr się zebrał...mam nadzieję że popada bo nie ma czym oddychać

wyciągnęłam wszystkie moje etorebeczki.......jakie one są śliczne.......alice flavcia ana...................ahh hhhhhh

w ogóle mam problem. Bo w tej chwili mam szarą anę i szarą andi...zbyt podobne do siebie są prawda??

harajuku-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-13, 17:26   #4684
Danula
Zakorzenienie

Cytat:
Pros zę o skorzystanie z mojego opuszczonego kodu zbieram na .... 5 etorebek

Co znowu ja?
Wiedziałam, że zaraz zaczniesz naciągać na używanie kodu Dziewczyny nie wierzcie jej, ona codziennie kogoś nabiera na to, że nikt nie korzysta z jej kodu
No to ja teraz na 4 zbieram

No jak co przez ciebie zapomniałam co chciałam napisać

Może powinno jeszcze być na końcu: I płać przedpłatą na konto

"Tak, jestem szczęśliwa,
i brak mi tylko dzwoneczka u szyi, który by brzęczał nad tobą, gdy śpisz."
Szymborska
Danula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-13, 17:27   #4685
kali765
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez harajuku-fish Pokaż wiadomość
w ogóle mam problem. Bo w tej chwili mam szarą anę i szarą andi...zbyt podobne do siebie są prawda??
Ach gdzie tam. Nazwy mają inne
Stary 2010-07-13, 17:27   #4686
karton
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nebya Pokaż wiadomość
Trzeba się cieszyć, a nie martwić na zapas
Dostałaś się na świetną uczelnię, na kierunek który Cię interesuje, reszta jakoś się ułoży. Kasa zawsze się znajdzie, a i poznasz nowych ludzi i będzie ok. Zresztą mnie sam Kraków rekompensowałby wszystko Głupia była, że z niego zrezygnowałam, no ale
I wiem, co mówię, bo rok temu sama byłam w podobnej sytuacji. Jestem z okolic Warszawy, najpierw dostałam się na studia na UJ i byłam prawie pewna, że tam będę studiować, a później przeniosłam dokumenty na Śląsk- w obu przypadkach daleko od domu, a z domem jestem bardzo związana (domator ze mnie pełną gębą i do tego jestem trochę antyspołeczna) I powiem tak- na początku było średnio, trzeba się przyzwyczaić do nowego miejsca, poznać ludzi ( ja nikogo nie znałam tam wcześniej) no i pamiętać, że zakupy już się same nie robią Ale stopniowo się przyzwyczajasz I od razu czas szybciej leci, później studia pochłaniają i zanim się obejrzysz mija miesiąc, drugi... Zresztą ja jestem zdania, że zawsze lepiej spróbować niż później żałować Trochę się tęskni, zwłaszcza jeśli jest to duża odległość, bo wiesz, że nie masz możliwości zobaczenia bliskich kiedy Ci się zachce, że nie jest to kwestia półgodzinnej podróży, ale zawsze można pogadać przez telefon czy przez skype Grunt to pozytywne podejście

A to, że siedziba etorebki jest w Krakowie to niewątpliwie duży plus
masz rację
dziękuję za pocieszenie, jesteś kochana

ps. mam nadzieję, że ze 100 chętnych uzbiera się minimum 15 osób bo jak nie to bye bye UJ
Stary 2010-07-13, 17:29   #4687
kali765
Zakorzenienie

Cytat:
Wiedziałam, że zaraz zaczniesz naciągać na używanie kodu Dziewczyny nie wierzcie jej, ona codziennie kogoś nabiera na to, że nikt nie korzysta z jej kodu
No to ja teraz na 4 zbieram

No jak co przez ciebie zapomniałam co chciałam napisać

Może powinno jeszcze być na końcu: I płać przedpłatą na konto
Trzeba wykorzystać to że jest się na samej górze to Danula kłamie z mojego kodu nikt nie korzysta

Znowu przeze mnie czuję się niekochana

Ooo zaraz dopiszę
Stary 2010-07-13, 17:29   #4688
alunialunia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez assicka Pokaż wiadomość
Ja brałabym emilkę Rzeczywiście jest trochę podobna do mabel - ale tylko trochę
Simon ładniejsza jest w beżu
A Maris dziewczyny bardzo tu wychwalają
Najlepsza emilka
Cytat:
Napisane przez Dominiique Pokaż wiadomość
Emilka jest podobna do Mabel.
Ja bym z czarnych brała właśnie Maris - kupiłam ją niedawno i bardzo sobie ją chwalę Plusem jest możliwość zmiany wielkości dzięki bocznym zatrzaskom.
Za Maris przemawia cena sama nie wiem jeszcze, muszę porównac zdjęcia z katalogu,ale chyba bardziej mi sie emilka podoba
alunialunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-13, 17:30   #4689
Danula
Zakorzenienie

Cytat:
O tak..muszę sobie to wydrukować i na lustrze powiesić

wyciągnęłam wszystkie moje etorebeczki.......jakie one są śliczne.......alice flavcia ana...................ahh hhhhhh

Jeszcze tworzymy następne Dorzucisz coś?

A skąd

"Tak, jestem szczęśliwa,
Szymborska
Stary 2010-07-13, 17:32   #4690
135nudziara
BAN stały

GG do 135nudziara

Cytat:
ja raz też wzięłam tylko jedną bo wydawało mi się że nie będę mogła na drugą sobie pozwolić....chyba po 3 dniach klikałam następna

"raz wzięłam", dobrze mam rozumieć, że to był jeden jedyny raz, gdy kupiłaś jedną etorebkę? teraz juz parami?

Alice ładna, fajny ma kształt podoba mi się

---------- Dopisano o 18:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ----------

Cytat:
Za Maris przemawia cena sama nie wiem jeszcze, muszę porównac zdjęcia z katalogu,ale chyba bardziej mi sie emilka podoba
ejże, a przykazania?! bierz obie!!! idź na calość! idź na całość <tupie w rytm nogami i klaszcze>

135nudziara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-13, 17:34   #4691
harajuku-fish
Zakorzenienie

Cytat:
Ach gdzie tam. Nazwy mają inne

No tak, to daję sobie spokój z tymi rozmyśleniami.......jak ja mogłam nie zauważyć tej różnicy

która z Was skomentowała mojego posta na blogu?? Przyznać się :pro si: na pw jak się ktoś wstydzi

bardzo proszę o skorzystanie z mojego kodu!! Traci on ważność 31 lipca!!! help me

---------- Dopisano o 18:34 ---------- Poprzedni post napisano o 18:33 ----------

Cytat:
"raz wzięłam", dobrze mam rozumieć, że to był jeden jedyny raz, gdy kupiłaś jedną etorebkę? teraz juz parami?

Alice ładna, fajny ma kształt podoba mi się

---------- Dopisano o 18:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ----------

ejże, a przykazania?! bierz obie!!! idź na calość! idź na całość <tupie w rytm nogami i klaszcze>

chodzi o to, że planowałam wziąć obie ale "zdrowy rozsądek" przeważył i wzięłam jedną...ale kilka dni później i tak klikałam tą któej nie wzięłam za pierwszym razem straciłam 9 zł na przesyłce

Stary 2010-07-13, 17:35   #4692
Danula
Zakorzenienie

Cytat:
Trzeba wykorzystać to że jest się na samej górze to Danula kłamie z mojego kodu nikt nie korzysta

Znowu przeze mnie czuję się niekochana

Ooo zaraz dopiszę
Co dopiszesz gdzie dopiszesz

Echem Cytuję:

Cytat:

o jacie

Dziękuję za skorzystanie z kodu (i zasilenie konta) o 13.18
Ujawnij się i pochwal zakupem
Ja kłamię??

"Tak, jestem szczęśliwa,
Szymborska
Stary 2010-07-13, 17:36   #4693
kali765
Zakorzenienie

Cytat:
No tak, to daję sobie spokój z tymi rozmyśleniami.......jak ja mogłam nie zauważyć tej różnicy

która z Was skomentowała mojego posta na blogu?? Przyznać się :pro si: na pw jak się ktoś wstydzi

bardzo proszę o skorzystanie z mojego kodu!! Traci on ważność 31 lipca!!! help me

---------- Dopisano o 18:34 ---------- Poprzedni post napisano o 18:33 ----------

chodzi o to, że planowałam wziąć obie ale "zdrowy rozsądek" przeważył i wzięłam jedną...ale kilka dni później i tak klikałam tą któej nie wzięłam za pierwszym razem straciłam 9 zł na przesyłce

No jak mogłaś tego nie zauważyć

Ja skomentowałam a bo co?

---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:35 ----------

Cytat:
Co dopiszesz gdzie dopiszesz

Echem Cytuję:

Ja kłamię??
pfff To było miesiąc temu
Stary 2010-07-13, 17:39   #4694
harajuku-fish
Zakorzenienie

Cytat:
No jak mogłaś tego nie zauważyć

Ja skomentowałam a bo co?

---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:35 ----------

mam przeprosić Ciebie czy anę i andi ??

no nic tylko zapytałam-bo zorientowałam się że to ktoś z wizażu ta andi na stronie głównej Twojego bloga powiedziała mi prawdę......
a gdzie jakieś posty kobieto???

Stary 2010-07-13, 17:41   #4695
kali765
Zakorzenienie

Cytat:
mam przeprosić Ciebie czy anę i andi ??

no nic tylko zapytałam-bo zorientowałam się że to ktoś z wizażu ta andi na stronie głównej Twojego bloga powiedziała mi prawdę......
Anę i Andi

Haha pięknie się prezentuje co nie?

Jakie posty co Ty mówisz? Ja tam nie mam co pokazać, założyłam bloga żeby powrzucać sobie te ważne blogi a że nudziło mi się to zaprojektowałam str główną
Stary 2010-07-13, 17:41   #4696
pronunciation
Zakorzenienie

Cytat:
bardzo mądrze ktoś napisał
conajmniej jeden zestaw na dwa dni prosimy
Stary 2010-07-13, 17:42   #4697
nebya
Wtajemniczenie

Cytat:
To Kali ma bloga? Ja chcę go zobaczyć

Stary 2010-07-13, 17:42   #4698
Danula
Zakorzenienie

Cytat:

Jasne Pamiętaj ja wszystko notuję i podliczam

"Tak, jestem szczęśliwa,
Szymborska
Stary 2010-07-13, 17:43   #4699
maggie82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Puntodivista Pokaż wiadomość

Przeszkadzałoby mi. Zawsze mnie wkurza jak mi się otarcie zrobi na torebce a jak już mam taką od nowa to w ogóle...

Ale na pocieszenie pokażę moją Cesi - po niezbyt aktywnym użytkowaniu Z żadną torebką tak mi się nie stało - a pedantyczna jestem jeśli chodzi o torby i buty.

fajne foty

Albo podzielić radością
Dostałam telefon i od środy zaczynam pracę
Ale mi dobrze, po tylu miesiącach posuchy
Brawo Gratuluję nowej pracy i życzę powodzenia
maggie82 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-07-13, 17:44   #4700
alunialunia
Zadomowienie

Cytat:
"
Mabel jest trochę podobna do Emilki Co prawda nie mam Maris, ale na Twoim miejscu pewnie bym ją wzięła skoro potrzebujesz czarnej torby Dziewczyny ją bardzo zachwalają
Cytat:
"

Kurczę sama nie wiem...ale 2 torebek czarnych na pewno nie wezme,o nie ,nie!
Stary 2010-07-13, 17:45   #4701
maggie82
Zakorzenienie

Cytat:
patrzę na tę Lindi i na zdjęciach dziewczyn ona jest kurczę niebieska. nie chcę niebieskiej, wolałabym turkus . co za
łażę za czymś ciekawym tyle czasu i nic mi nie wpada w oko...

jako zaznajomione z tematem może mi pomożecie coś nieeleganckiego, ale większego, bo a4 musi mi się mieścić. chętnie żywsze kolory...
Witaj Dziewczyny pisały już o Flavii - więc i ja się dołączę z tą sugestią ... Flavia turkusowa jest śliczna nie wiem czy już się zdecydowałaś - bo zostało mi jeszcze 8 stron do nadrobienia ale wkrótce się dowiem ... Tak to jest codziennie po pracy - muszę Was nadrabiać
maggie82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-13, 17:45   #4702
harajuku-fish
Zakorzenienie

Cytat:
Anę i Andi

Haha pięknie się prezentuje co nie?

Jakie posty co Ty mówisz? Ja tam nie mam co pokazać, założyłam bloga żeby powrzucać sobie te ważne blogi a że nudziło mi się to zaprojektowałam str główną
ojej
ale z tą Andi to nie umiałaś się powstrzymać prawda?
A wrzucaj coś-chodzisz goła czy jak ?

Cytat:
Napisane przez pronunciation Pokaż wiadomość
mówicie i macie....zaraz coś wrzucę

Stary 2010-07-13, 17:45   #4703
pronunciation
Zakorzenienie

Cytat:
bo każdy po pierwszym takim błędzie - zamówieniu tylko jednej torebki idzie po rozum do głowy i więcej takich gaf nie robi

Edytowane przez pronunciation
Czas edycji: 2010-07-13 o 17:52
pronunciation jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-13, 17:45   #4704
kali765
Zakorzenienie

Cytat:
Mądrze mówisz

zgadzam się

Cytat:
To Kali ma bloga? Ja chcę go zobaczyć
Nie mam bloga (harajuku paniki nasiałaś )

Cytat:
Jasne Pamiętaj ja wszystko notuję i podliczam
a szczególnie moje skorzystania z kodu
Stary 2010-07-13, 17:46   #4705
pronunciation
Zakorzenienie

Cytat:
to kup granatową Anę do kompletu jak szara Ana i Andi w duecie Ci się nie podobają
Stary 2010-07-13, 17:47   #4706
nebya
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez karton Pokaż wiadomość
masz rację
dziękuję za pocieszenie, jesteś kochana

ps. mam nadzieję, że ze 100 chętnych uzbiera się minimum 15 osób bo jak nie to bye bye UJ
Nie ma za co
Jakby co to zawsze możesz napisać i się wyżalić- od października prawdopodobnie wracam na Śląsk więc moje "przyzwyczajanie" się zacznie się od początku - będę w temacie
Uzbiera się, spokojnie.

Stary 2010-07-13, 17:48   #4707
kali765
Zakorzenienie

Cytat:
ojej
ale z tą Andi to nie umiałaś się powstrzymać prawda?
A wrzucaj coś-chodzisz goła czy jak ?
jeszcze będę musiała tam dodać inne etorebki ale na razie mi się nie chce tego zmieniać

można tak powiedzieć cały czas w stroju kąpielowym bo mi gorąco

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-07-13, 17:49   #4708
135nudziara
BAN stały

GG do 135nudziara

Cytat:
Napisane przez maggie82 Pokaż wiadomość
Witaj Dziewczyny pisały już o Flavii - więc i ja się dołączę z tą sugestią ... Flavia turkusowa jest śliczna nie wiem czy już się zdecydowałaś - bo zostało mi jeszcze 8 stron do nadrobienia ale wkrótce się dowiem ... Tak to jest codziennie po pracy - muszę Was nadrabiać
no jestem PRAWIE zdecydowana, bo podoba mi się jeszcze Ana.

Cytat:
bo każdy po pierwszym takim błędzie - zamówieniu tylko jednej trebki idzie po rozum do głowy i więcej takich gaf nie robi
chciałabym, ale nie zawsze jest to wykonalne . no zobaczę w czwartek
135nudziara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-13, 17:50   #4709
alunialunia
Zadomowienie

Kali a kilka dni temu nie dostałaś małego rabatu? bo ja skorzystałam z Twojego kodu, tak mi się wydaje co prawda brałam tylko mabel,wybrałam przedpłatę.
Stary 2010-07-13, 17:53   #4710
Danula
Zakorzenienie

Cytat:
Kali a kilka dni temu nie dostałaś małego rabatu? bo ja skorzystałam z Twojego kodu, tak mi się wydaje co prawda brałam tylko mabel,wybrałam przedpłatę.
Niee no co ty, nikt nie korzysta z jej kodu Ona tak wabi swoje ofiary

"Tak, jestem szczęśliwa,
Szymborska
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości