|
|
#3571 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Dot.: Scent Bar XVI
Co kto lubi
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#3572 |
|
Zadomowienie
|
poza tym, mogłabym mieć i kiecę do ziemi
jak zawieje, to po "ptokach". Na szczęście to nie było TAK
|
#3573 | ||
|
BAN stały
|
Zobaczymy, co możemy dla Pani zrobić
![]() Gdzie jedziecie? Chorwacja? ![]() Cytat:
![]() Moja siostra sobie chwaliła - okno otwarte na oścież, światło zapalone, a komarów brak Cytat:
Bo ćmy pycha są ![]() --- Zanosiło się na burzę, a tu
|
||
|
|
|
#3574 |
|
Zakorzenienie
|
a u nas burza i właśnie pada deszczyk
|
|
#3575 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie padać nie chce
![]() Kurde, jak mi brakuje Mundialu
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#3576 | ||
|
Zakorzenienie
|
najlepszego
Cytat:
![]() Cytat:
mnie też brakuje chociaż co się wkurzałam to moje Umrę z tego gorąca, serio, białko mi się zetnie i umrę w pracy ukrop, w mieszkaniu jeszcze gorzej..... ![]() a tu za 3 dni do Bułgarii trza jechać czemu ja nie wymyśliłam żeby jechać do RPA np, tam przynajmniej zimę mają
|
||
|
|
|
#3577 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#3578 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ja sobie bardzo chwalę Montignaca. Zawiera wszystkie potrzebne składniki, chudnie się w średnim tempie, ale za to zdrowo ![]() U mnie burza z pieronami była Wyprodukowałam sobie bransoletkę i coś na szyję. I teraz pytanie za 100 punktów: nadaje się ,żeby wyjść w tym między ludzi? Mi się podoba, ale ja mam dyskusyjny gust
|
|
#3579 |
|
Zakorzenienie
|
Vesenko - nadaje się jak najbardziej
|
|
|
#3580 | ||||
|
Zakorzenienie
|
gratulacje i Wasze zdrowie
Cytat:
![]() Cytat:
no fakt przy Manfredzie to ja jestem mały miki Cytat:
powtórek sobie poszukaj ![]() Cytat:
![]() z deszczu..., sory z upału w upałmnie się wydaj, czy u Gryxia coś się zmieniło ![]()
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2010-07-13 o 21:00 |
||||
|
|
|
#3581 |
|
Zakorzenienie
|
Flo - właśnie miałam napisać, że na szczęście jst YT
|
|
|
#3582 |
|
Zakorzenienie
|
Bo po wrzuceniu paru rzeczy na wizażową szafę zaczynam podejrzewać się o galopujące bezguście
|
#3583 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Poza tym , o gustach się nie dyskutuje
|
|
#3584 |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Żądam Hitzefrei
wolne z powodu upałów))choć w sumie w kodeksie pracy naszym też jest taki zapis, że pracownik może się zwolnić z pracy jeśli się źle poczuje z powodu wysokiej temperatury. Ktoś spróbuje? Udało mi się siłą woli opóźnić @ a Polly przyspieszyć
|
#3585 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Serio. Przeglądałam ją parę razy i poraził mnie lejący się tam jad, złośliwostki, docinki i "znafstfo" co niektórych samozwańczych "wyroczni" modowych![]() Jeżeli się w czymś dobrze czujesz, Tobie się podoba - to to jest najważniejsze. Wszystkich się nie zadowoli ale uzależnianie się za bardzo od opinii innych co do stroju też nie jest dobre![]() Oczywiście - można posłuchać sugestii, krytyki nawet. Sama jestem na nie otwarta. Ale trzeba zachować jakiś wewnętrzny rozsądek. Ile to już osób chciało mnie ubrać w mini, szpilki, jakieś fikuśne topiki. Ok - mogę przymierzyć, ale jeśli nie będę się w tym czuła dobrze, nie sobą, to NIKT i NIC mnie nie przekona. "O gustach...." Widzę, że z Rozterką napisałyśmy to samo.
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2010-07-13 o 21:30 |
|
|
|
|
#3586 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
A u mnie deszcz pada
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3587 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też racja. Ja sobie tłumaczę,że ładne jest to, co się komu podoba,a jak się komuś nie podoba, to niech patrzy gdzie indziej ![]() Tylko trochę mnie zaskoczyły komentarze typu: wygląda jak ze sklepu wszystko po 3 zł, albo tandetne czy babcine. Dlatego już nic tam nie wrzucam. Zawsze uważałam,że gust mam niezły, a tu można sobie troszkę wiarę w siebie podkopać ![]() Cytat:
|
|
#3588 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. A takie zachowania to dla mnie kolejny dowód, jak za pomocą netu i pozornej anonimowości, podnieść w sobie, w prostacki sposób, poczucie zaniżonej wartości i chyba wyładować jakieś frustracje
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2010-07-13 o 21:34 |
|
|
|
|
#3589 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3590 |
|
perfumowy zawrót głowy
|
kilka razy tam zerknęłam ale poraziła mnie bezsensowność tego fenomenu. Np. kupiłam ostatnio taką koszulkę. i co? daję na szafę, bo chcę pochwał i zazdrości czy nagle ciekawi mnie opinia lub krytyka? Na serio nie kumam ![]() ---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ---------- jak przyspieszyć to też wiem ale z opóźnieniem już trudniej. Wiem, nagle się bardzo zestresować!!!!!!!!
|
#3591 |
|
Zona najukochanszego Meza
|
Chora jestem i juz mi na wszystko padlo, gardlo, no i uszy - jeszcze tylko widze
I Edytowane przez Goldlight Czas edycji: 2010-07-13 o 21:38 |
|
|
|
#3592 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Koszulka jest boska. Sprawiłabym sobie jakbym miała lepsze nogi
|
|
#3593 |
|
Zakorzenienie
|
Vesenko - miałam też kilka takich chwil, że chciałam coś tam wrzucić, poradzić się. Nie powiem, że wszystkie komentarze tam są wredne. Można się natknąć na wartościowe opinie, konstruktywną krytkę, czyjeś wyczucie smaku, że tak to nazwę itd. Ale to kropla w morzu.... Jeżeli czekam na dobrą radę a ktoś pisze jedno słowo typu " wieśniactwo" jako komentarz, no to jak rozmawiać dalej na jakimkolwiek poziomie?
Potem doszłam do wniosku, że nie muszę korzystać z takich porad, bo sama jakoś potrafię spjrzeć na siebie z boku. A jeżeli coś kupiłam, to znaczy, że mi się podobało i nikt nie jest w stanie zmienić tego odczucia.
|
|
|
#3594 |
|
perfumowy zawrót głowy
|
A Ty to Paweł?
![]() Zen to ja, moje ukochane uuu szybki edit był.
|
#3595 |
|
Zakorzenienie
|
na przykład wrzucić coś na szafę
|
#3596 |
|
Zakorzenienie
|
Dokładnie
![]() Czasem też nie rozumiem o co tak dokładnie chodzi. Panna kupuje sobie buty, które zostają obsmarowane na forum. I co - ma je wyrzucić? Oddać do sklepu, bo koleżanki z forum je zjechały? A jeżeli ma zamiar je kupić to zrezygnuje z zakupu, mimo, że obślinia się na ich widok? Śmieszy mnie (a czasem niepokoi) takie poddańcze zachowanie się, nieumiejętność decydowania osobiście czy obrona swojego zdania - choćby w kwestii ubrań.
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2010-07-13 o 21:47 |
|
|
|
#3597 |
|
perfumowy zawrót głowy
|
ale to nie jest koszulka do chodzenia
|
#3598 |
|
Zakorzenienie
|
![]() edit:
Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2010-07-13 o 21:59 |
|
|
|
#3599 | |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
Koszulka fajna jest. Wrzucę ją na szafę? Niee Zmykam spać.
|
|
#3600 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
skad wiesz Sherlocku? ![]() Cytat:
, u mnie TZ tylko raz wpłynął na znaczne opóźnienie
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:31.

jak zawieje, to po "ptokach". Na szczęście to nie było 

z deszczu..., sory z upału w upał