|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4201 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: problemy dnia codziennego- zapraszam!:)
ty, a faktycznie.. zapomnialam :P
|
#4202 |
|
Zakorzenienie
|
no patrz mamy pdobne daty poczatków związków podobny staż związkó i podobnie z okresami![]() to ile ty maz lat??![]() a może ty moja siostra??![]() ![]()
|
|
|
|
#4203 |
|
Zakorzenienie
|
19 i pół
![]() moge byc, chcesz?:P ---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ---------- brrr! mam na dzisiaj dość szukania mieszkań!
|
#4204 |
|
Zakorzenienie
|
Marys nie kupie zielonej bo bedzie mi tylko do jednej rzeczy pasowac. ale wymyslilam czerwone dlugie kolczyki, czerwono-czarną bransolete i czerwoną torebkę
bedzie pasowac zestaw i do sukienki i do ew dzinsy+brazowa bluzka ![]() ---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ---------- aaa i zeby nie bylo. poszlam z mama na spacer i zgadnijcie co sie stalo
|
|
|
|
#4205 |
|
Zakorzenienie
|
no to gitara
![]() niech zgadne.. deszcz cie zlapal! ![]() ---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ---------- tyruryru! zadzwonilam do Mikusiamam ochote skakac i tanczyc!
|
#4206 |
|
Zakorzenienie
|
taak, lało
![]() ---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ---------- Fajnie ze pogadałas z Mikusiem
|
|
|
|
#4207 |
|
Zakorzenienie
|
ha!wiedzialam!
![]() tyruryru ![]() ![]() ![]()
|
#4208 |
|
Zakorzenienie
|
Taa z moim pechem nic sie nie moglo innego stać
|
|
|
|
#4209 |
|
Zakorzenienie
|
moglabym sie z toba z przyjemnoscia zamienic
|
#4210 |
|
Zakorzenienie
|
Marys zamienic sie nie zamienie ale moge cie zabrac do siebie
Na piwko
|
|
|
|
#4211 |
|
Zakorzenienie
|
i na deszcz?
|
#4212 |
|
Zakorzenienie
|
Nie ma deszczu(ale kto wie co bedzie jak z domu wyjdę
). Ale mam podeszczowy chłód
|
|
|
|
#4213 |
|
Zakorzenienie
|
to wyjdz, i jak bedzie deszcz to krzycz -ja przybiegne
![]() a teraz korzystajac z chlodu, lece do lozka, bo moze uda mi sie zasnac.. ![]() dobrych snow *
|
#4214 |
|
Zakorzenienie
|
Leć szczęśliwa Marys, leć. Ja muszę jeszcze wysprzątac mojemu prosiaczkowi
|
|
|
|
#4215 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chce chce ![]() ja mam 20,5![]()
|
|
|
|
|
#4216 |
|
Zakorzenienie
|
czesc dziewczynki
![]() Justys jak tam?
|
#4217 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o jaka szczęśliwa;* dziewczyny zdecydowałam , że nic nie będe mu bronić. Chce jechać-niech jedzie.Żeby potem nie wypominał, że mu czegos broniłąm. To może być test na miłość. jesli przetrwamy-będziemy mieć najgorsze ze sboa. A kłotnie teraz nic nie dadzą-musze z nim spędzić jak najlepsze chwile przed wyjazdem, żeby wiedział kto tu na niego czeka. ---------- Dopisano o 08:48 ---------- Poprzedni post napisano o 08:46 ---------- hej słońce... wczoraj było tragicznie-nażarłam sie az potem zwymiotowałam potem poszłam pić.... ;/;/
|
|
|
|
|
#4218 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobrze, ze zaczełas tak myslec Justys i tak sie nastawiac wiem, ze bedzie ciezko, ale dasz rade...
|
|
#4219 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cześć Psiapsiuły
![]() Marta pewnie że będziemy Cię wspierać,ale jak się będziecie bardzo mazać to nie nadążymy z podkładaniem Wam chusteczek-poświęcimy najwyżej przescieradło:p ale co by nie było będzie dobrze i damy sobie z tym rade a może Wam się ułoży mimo odległości? widzisz, masz przykład wielu dziewczyn które trwają w związakch po kilka lat i dają radę- jak chociażby Mysza a swoją drogą to widze że ona chyba sięz Tżcikiem rozpłynęłam![]() Cytat:
w ogóle im dłużej żyje i im bardziej muszę siędostosowywać do życia dorosłych tym bardziej stwierdzam, ze wszystko trzeba brać na duży dystans. a wczoraj jak wracałam do domu myslałam jeszcze o tej nazwie i jakkolwiek mam alergię na angielski to pomyślałam o "body&soul" ??? to taka pierwsza myśl ale podaję żeby nie wyleciała Kaś kolczyki śliczne, ja bym dorzuciła do tego zawieszkę i jest lalala ale Ty już chyba zestaw czerwono-czarny wymyśliłaś tak?Cytat:
jak ten makaron???? dobry wyszedł?a wiesz jaki ja wczoraj jadłam- zostało nam ze spagetti i Tż podsmażył go na patelni i wbił jajko- takie bieda-jedzenie ale pyszne!!!! nawet sie nie spodziewałam. A Tżtowi to zawsze dziadek robił ![]() Cytat:
mysle o tym co napisałaś i uważam, że wybacz za określenie, ale to jest głupie. Tż jedzie bo ma szanse zarobić kase, wyrwać się i wróci. Po co określac to jako testy, sprawdzające wasz związek? co znaczy ze jeśli przetrwacie to macie najgorsze za sobą? jakie najgorsze? rozłąkę? nic bardziej mylnego...nie chcę żebyś odebrała to jak atak albo wymądrzanie się... w życiu wyrośnie przed Wami jeszcze nie jeden cholernie poważny problem, sytuacje nie do przeskoczenia, ...oczywiście nie życze Wam tego, ale prawda jest taka że życie jest trudne i czasem okrutne i nie ma co wierzyć, że zawsze będzie różowo. Teraz macie 20lat, kochacie się na zabój i 4miesiące rozłaki jest jak koniec świata. Uwierz, że nie jest. Co znaczy że musisz z nim spędzić przed wyjazdem piękne chwile żeby wiedział kto na niego czeka. a co- nie wie? przecież wie, przecież Cię kocha. Ten wyjazd może wzmocnić wasz związek, zmienić Was i Wasze spojrzenie na siebie i na świat, a równie dobrze może to być poczatek czegoś nowego, bo prawda jest taka, że może się wydarzyć wiele i u Ciebie i u niego i wg. mnie to też byłoby cazymś normalnym, a może nie wydarzyć nic....spodziewam się że mogą mi się aty na głowe posypać, ale cóż-zawsze staram się być szczera. hmmm może to za duzy kat z rana i to jeszcze po Twoich wczorajszych przebojach, ale tak mnie naszło filozoficznie....
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|||
|
|
|
#4220 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i to jest bardzo madra decyzja.. teraz musicie spedzic ze soba jak najwiecej czasu! i tymi chwilami bedziesz zyla jak wyjedzie.. zobaczysz, ze sobie pradzisz, i zleci..;*dzień dobry ![]()
|
|
#4221 |
|
Zakorzenienie
|
nooo:P czesc gaduło moja
![]() kurczaka sobie tylko usmazyłam..dzisiaj dodam smietane koperek i makaron ugotuje..:P wiec obiadek mam prawie zrobiony, wstałam o 5:30 posprzatałam domek i teraz mam luzik moze kawka? :P
|
#4222 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co tu rozwijać? znajomi chcieli zebysmy mieszkali wszyscy razem. mialo nas byc 4-5. jak sie wszyscy znaja, to przeciez razniej, taniej i wogole duzo plusow.. potem jedna sie wylamala.. pozniej druga.. jak zostalismy w 3 [ja z M. i moja znajoma] to mialam propozycje mieszkania. ale odmowilam, no bo tej znajomej cos nie pasowalo. a skoro juz sie umowilismy ze razem to niech tak zostanie.. i ona wczoraj do mnie dzwoni i mowi, że ma mieszkanie. z bratem, jeszcze jakies 3 osoby. i ze probuje nas tam wkrecic i bylibysmy w 3 w jednym pokoju! no to grzecznie podziekowalam i tyle. no bez przesady. ja odmawiam dobrego ieszkania, szukam innych. ona nie. i jeszcze na sam koniec nas wystawia. jakos nie bardzo mam ochote dusic sie w jednym malym pokoju i tym bardziej z 4 obcych ludzi! wku**** mnie to, że ja dla wszystkich staram sie zawsze jak najlepiej, a przychodzi co do czego to mnie kazdy ma w nosie a potem, ze "Marysia jak zwykle robi problem z niczego". no i k**** robie! ale nie wydaje mi sie, żeby to bylo takie NIC...:/ a za nazwe dziekuje ![]() *
|
|
#4223 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiesz mam swoje głupie lata i fakt-jestem zakochana na zabój jego wyjazd wydaje mi się końcem świata... ale może jakoś dam rade. Może też źle się ujęłam w tym, żeby wiedział do kogo wraca. jesli nie wie-jest głupi
|
|
|
|
|
#4224 |
|
Zakorzenienie
|
ja poprosze herbatke jesli mozna..
|
#4225 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi sie to kojarzy z : bracia i siostry![]() looooL![]() damy rade?? ![]() wy jestescie jak Bob budowniczy-wszystkiemu zaradzi![]() a ja na obiad mam gołabki domowe kto chce??![]() ![]() ja propsze herbatkę bo piłam kawkę rano
|
|
|
|
|
#4226 |
|
Zakorzenienie
|
pewnie, ze damy
![]() ja nie.. ja chce pieroga! chyba sobie zaraz ugotuje..
|
#4227 |
|
Zakorzenienie
|
łeeee komputer mi się zawiesz,mam jakiegoś dziada wirusa
![]() Natali a Ty się coś dzisiaj opierniczasz!!! kawka, kawka!!! Dziewczynki Wy z nami? a dla Kaś hierbatka i to jeszcze mrożona żeby nam się nie rozpłynęla a przez wzgląd na Justyne i jej diete dzisiaj bez ciasta
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|
|
|
#4228 |
|
Zakorzenienie
|
ooo wypraszam sobie:P dzisiaj ja czekam az mi ktos zrobi kawke
![]()
|
#4229 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a znasz coś takiego?? Panie Boże broń mnie od przyjaciół bo z wrogami sama sobie świetnie radze. |
|
|
|
|
#4230 |
|
Zakorzenienie
|
to ja troche nadpije
Edytowane przez MarysN Czas edycji: 2010-07-14 o 09:58 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:11.

mamy pdobne daty poczatków związków podobny staż związkó i podobnie z okresami
<3

dobrze, ze zaczełas tak myslec Justys i tak sie nastawiac
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

:P