problemy dnia codziennego- zapraszam!:) - Strona 142 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-07-14, 09:56   #4231
Legionistka23
Zakorzenienie

Dot.: problemy dnia codziennego- zapraszam!:)

ja sie opierniczam?:P od 5:30 nie spie:P

Nie jestem chamska
po prostu nie lubię być
sztucznie miła...
Legionistka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-14, 09:58   #4232
MarysN
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malenka321 Pokaż wiadomość
a znasz coś takiego?? Panie Boże broń mnie od przyjaciół bo z wrogami sama sobie świetnie radze.
nigdy nie slyszalam, ale jak boga kocham -powiesze sobie to nad lozkiem

---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ----------

Cytat:
Napisane przez Legionistka23 Pokaż wiadomość
ja sie opierniczam?:P od 5:30 nie spie:P
ale się chwali :P

ja od 7.. @ mnie zaskoczyła i zalała i sie taaaaaaaak wku******!

będzie nas o jedno więcej..
MarysN jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-14, 10:01   #4233
Malenka321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MarysN Pokaż wiadomość
pewnie, ze damy

ja nie.. ja chce pieroga! chyba sobie zaraz ugotuje..

mam ruskie!! zostały od wczoraj to ci ugotuje. chcesz??

---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ----------

Cytat:

---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ----------

ja na razie czekam ale mnie tak cyce bolą że ja pitole

Zaręczeni

i ślubuję ci miłość.....
Malenka321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-14, 10:04   #4234
gg22
Zakorzenienie

Cytat:
nooo:P czesc gaduło moja

kurczaka sobie tylko usmazyłam..dzisiaj dodam smietane koperek i makaron ugotuje..:P wiec obiadek mam prawie zrobiony, wstałam o 5:30 posprzatałam domek i teraz mam luzik moze kawka?:P
o której wstałas???? prawie spadłam z krzesła!!! toż to noc ciemna i głucha i blada!!! czemu o takij strasznej godzinie wstałas?
Ty jesteś moim idolem-tak to się mówi? gdzie by mi sie chciało tak wcześnie wstawać i sprzątac...oj ja zła leniwaaaaa

Cytat:
Nie Gosiaczek;* masz rację w tym co powiedziałaś;* może się nie zgodze w 100% ale w 80% tak wiesz mam swoje głupie lata i fakt-jestem zakochana na zabój jego wyjazd wydaje mi się końcem świata... ale może jakoś dam rade. Może też źle się ujęłam w tym, żeby wiedział do kogo wraca. jesli nie wie-jest głupi
Justyś ja nie miałam na myśli głupich lat, człowiek w kazdym wieku jest głupi,bo za kilka lat jak ma kolejne doświadczenia okazuje się że kiedyśtam był głupi, bez względu na to czy ma się 20 czy 60lat...
ja się nie dziwie że jego wyjazd to dla Ciebie koniec świata. hmmm...co ja chciałam powiedziec? jak to ująć? po prostu trzeba znaleźć w tym wszystkim tez dobre strony, podejść do wszystkeigo racjonalnie, wytłumaczyć sobie tak żeby dało się przetrwać, a jednocześnie żeby ten czas nie był dla Ciebie stracony, bo nie warto tracić żadnego dnia, bo nigdy się on już nie powtórzy
chyba dzisiaj mam dzień filozofa

herbatka dla Was jest, Natali kawka dla ciebie też-specjalnie zrobiona przeze mnie i jak to mówi mój szef- z nutą kobiecego serca

p.s.
Tż mowi na mnie Bob i nie tylko. ma tyle określeń ze czasem aż się dziwie skąd on to bierze- teraz jestem Krystyna-Krysia-Kristin-Krystal nie znaszę tego. a wiecie skąd jemu się to wzięło? padniecie!!! z reklamy mcdonalda, gdzie wchodzi taki kark z głupią blondyną i pyta "co dla Ciebie Krysiu?" i "dla mojej Krysi najlepszy zestaw..." śmieje się że ja też zawsze nie mogę się zdecydować co chcę
.
gg22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-14, 10:05   #4235
MarysN
Zakorzenienie

chceeee!

ja mialam dostac w sobote:/ i teraz ledwo co sie ruszam.. tak bardzo boli..;( wszystko!

Stary 2010-07-14, 10:06   #4236
Legionistka23
Zakorzenienie

aa tam chwale się:P fcale nieeeee:P

ja chce pierogi!!!

Nie jestem chamska
po prostu nie lubię być
sztucznie miła...
Stary 2010-07-14, 10:09   #4237
Malenka321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gg22 Pokaż wiadomość
łeeee komputer mi się zawiesz,mam jakiegoś dziada wirusa

Natali a Ty się coś dzisiaj opierniczasz!!! kawka, kawka!!! Dziewczynki Wy z nami? a dla Kaś hierbatka i to jeszcze mrożona żeby nam się nie rozpłynęla a przez wzgląd na Justyne i jej diete dzisiaj bez ciasta

oj tak bo mi kg przybyło ale wydaje mi się , że przed okresem. niejednakowoż musze nie jeśc. W sumie... hm... ja wpierniczam wszystko tylko o stałych odstepach czasu i mniej mam zajęcie na wyjazd TŻ będe ĆwiczyĆ, żeby miec płaściusienki brzusio

---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ----------

Cytat:
o której wstałas???? prawie spadłam z krzesła!!! toż to noc ciemna i głucha i blada!!! czemu o takij strasznej godzinie wstałas?
Ty jesteś moim idolem-tak to się mówi? gdzie by mi sie chciało tak wcześnie wstawać i sprzątac...oj ja zła leniwaaaaa

Justyś ja nie miałam na myśli głupich lat, człowiek w kazdym wieku jest głupi,bo za kilka lat jak ma kolejne doświadczenia okazuje się że kiedyśtam był głupi, bez względu na to czy ma się 20 czy 60lat...
ja się nie dziwie że jego wyjazd to dla Ciebie koniec świata. hmmm...co ja chciałam powiedziec? jak to ująć? po prostu trzeba znaleźć w tym wszystkim tez dobre strony, podejść do wszystkeigo racjonalnie, wytłumaczyć sobie tak żeby dało się przetrwać, a jednocześnie żeby ten czas nie był dla Ciebie stracony, bo nie warto tracić żadnego dnia, bo nigdy się on już nie powtórzy
chyba dzisiaj mam dzień filozofa

herbatka dla Was jest, Natali kawka dla ciebie też-specjalnie zrobiona przeze mnie i jak to mówi mój szef- z nutą kobiecego serca

p.s.
Tż mowi na mnie Bob i nie tylko. ma tyle określeń ze czasem aż się dziwie skąd on to bierze- teraz jestem Krystyna-Krysia-Kristin-Krystal nie znaszę tego. a wiecie skąd jemu się to wzięło? padniecie!!! z reklamy mcdonalda, gdzie wchodzi taki kark z głupią blondyną i pyta "co dla Ciebie Krysiu?" i "dla mojej Krysi najlepszy zestaw..." śmieje się że ja też zawsze nie mogę się zdecydować co chcę

jakoś dam radę z tym wyjazdem tylkożebyście były i zeby wątek nie ucichł bardzo bym cchiała bo przynajmniej wam się mogę wyżalić.
Cytat:
chceeee!

ja mialam dostac w sobote:/ i teraz ledwo co sie ruszam.. tak bardzo boli..;( wszystko!

znam ból słabnę, wymiotuje cuda wianki...
Cytat:
aa tam chwale się:P fcale nieeeee:P

ja chce pierogi!!!

nie ma sprawy będa pierogi

Zaręczeni

i ślubuję ci miłość.....
Stary 2010-07-14, 10:10   #4238
gg22
Zakorzenienie

Maryś a odnośnie tej Twojej sytuacji to rzeczywiście lipa,ale niestety po ludziach tego się można spodziewac. Najgorsze jest to, że człowiek się wywnętrznia dla przyjaciól, a oni walą coś takiego...
wiesz co Ci powiem? że mimo wszystko powinnaś być z tego zadowolona, bo meiszkanie z przyjaciółmi jakkolwiek może być fajne bardzo często wychodzi jednak na minus. wciąż razem i razem, rachunki, obiady, sprzątanie i inne takie przyziemne rzeczy i zaczynają się kłótnie. oczywiście że to nie reguła,ale często tak się to kończy. każdy jest przyzwyczajony do czegoś innego, a tu przychodzi rzeczywistość i szare życie, wychodzą przyzwyczajenia i charakterki i może być różnie. ja 2x popełniłam ten błąd i żałuje- do tych kumpel do tej pory się nie odzywam...potem już tylko mieszkałam z nieznajomymi i widze w tym same plusy-zawsze możesz powiedzieć co myślisz bez obawy że przyjaciółka się obrazi, a poza tym nawiązuje się nowe kontakty i nie jest się hermetycznie zamkniętym w tym samym towarzystwie
a nie myśleliście żeby ewentualnie sami zamieszkać? choć ja z perspektywy czasu uważam to za błąd (jeżeli chodzi przynajmniej o mnie) żeby z facetem mieszkać na poczatku studiów sam na sam w mieszkaniu, w ogoóle zaczynać z facetem mieszkać na poczatku studiów
.
Stary 2010-07-14, 10:11   #4239
Malenka321
Zakorzenienie

Cytat:

powieś powieś. Bo prawdziwe okreslenie jak nic...

Zaręczeni

i ślubuję ci miłość.....
Stary 2010-07-14, 10:12   #4240
Legionistka23
Zakorzenienie

ja wstaje Gosiu bo mnie Filipek budzi:P

dziekuje kawka pyszna a jaka sliczna

jak ja nie lubie tej reklamy...taka tepa.. dobrze, ze juz w tv jej nie pokazuja

Nie jestem chamska
po prostu nie lubię być
sztucznie miła...
Stary 2010-07-14, 10:13   #4241
MarysN
Zakorzenienie

no szukamy teraz cos sami.. jak nie znajdziemy, to bedzie trzeba z kims.. ale szczerze mowiac, nie chcialabym mieszkac z kims obcym, bo jestm..-dzika.
a ciezko znalezc cos, zeby wyrobic z kasa.. i takie kolko sie zamyka. odechciewa mi sie calej tej wyprowadzki. ale teraz to juz trzeba..

Stary 2010-07-14, 10:15   #4242
Malenka321
Zakorzenienie

Cytat:
Maryś a odnośnie tej Twojej sytuacji to rzeczywiście lipa,ale niestety po ludziach tego się można spodziewac. Najgorsze jest to, że człowiek się wywnętrznia dla przyjaciól, a oni walą coś takiego...
wiesz co Ci powiem? że mimo wszystko powinnaś być z tego zadowolona, bo meiszkanie z przyjaciółmi jakkolwiek może być fajne bardzo często wychodzi jednak na minus. wciąż razem i razem, rachunki, obiady, sprzątanie i inne takie przyziemne rzeczy i zaczynają się kłótnie. oczywiście że to nie reguła,ale często tak się to kończy. każdy jest przyzwyczajony do czegoś innego, a tu przychodzi rzeczywistość i szare życie, wychodzą przyzwyczajenia i charakterki i może być różnie. ja 2x popełniłam ten błąd i żałuje- do tych kumpel do tej pory się nie odzywam...potem już tylko mieszkałam z nieznajomymi i widze w tym same plusy-zawsze możesz powiedzieć co myślisz bez obawy że przyjaciółka się obrazi, a poza tym nawiązuje się nowe kontakty i nie jest się hermetycznie zamkniętym w tym samym towarzystwie
a nie myśleliście żeby ewentualnie sami zamieszkać? choć ja z perspektywy czasu uważam to za błąd (jeżeli chodzi przynajmniej o mnie) żeby z facetem mieszkać na poczatku studiów sam na sam w mieszkaniu, w ogoóle zaczynać z facetem mieszkać na poczatku studiów
kojarzy ci się to z beby born beby born?? ja z moim facetem nawet nie spię:P jak przyjedzie do mnie it. u niego teraz spaliśmy razem bo miał gości i nie było wolnych łóżek -dla mnie naszczęście

Zaręczeni

i ślubuję ci miłość.....
Stary 2010-07-14, 10:21   #4243
gg22
Zakorzenienie

Cytat:
oj tak bo mi kg przybyło ale wydaje mi się , że przed okresem. niejednakowoż musze nie jeśc. W sumie... hm... ja wpierniczam wszystko tylko o stałych odstepach czasu i mniej mam zajęcie na wyjazd TŻ będe ĆwiczyĆ, żeby miec płaściusienki brzusio

---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ----------

jakoś dam radę z tym wyjazdem tylkożebyście były i zeby wątek nie ucichł bardzo bym cchiała bo przynajmniej wam się mogę wyżalić.

znam ból słabnę, wymiotuje cuda wianki...

nie ma sprawy będa pierogi
jeju jak ja bym chciała tez się zmobilizować i ćwiczyc...ehhh ale wciąż mi się nie chce. ale czytałam o ABS
a wiecie że ćwiczyłam regularnie 4miesiące i niewiele się to zdało? a jak skończyłam to schudłam 3kg? tylko mi trochę boczki zostały feee....no i nad brzuszkiem też możnaby było popracowac...
Justyna przyłóż sobie termofor albo po porstu słoik z gorącą woda- to naprawdę pomaga te @ to masakra...chociaż ja od maja nie mam i to tez niejest dobre:/

a wątek nie ucichnie za bardzo nam jest potrzebny a i macie tutaj taką jedną gadułę

---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ----------

Cytat:
ja wstaje Gosiu bo mnie Filipek budzi:P

dziekuje kawka pyszna a jaka sliczna

jak ja nie lubie tej reklamy...taka tepa.. dobrze, ze juz w tv jej nie pokazuja
nie rozumiem czemu dzieci tak wcześnie wstają
a reklama jest tępa jak cholera i dlatego tak mnie to wkurza, a im bardziej ja się wkurzam tym bardziej Tż ma ubaw no ale jak kuzynke nazywał spartak-moskwa to mnie nic nie zdziwi

Cytat:
no szukamy teraz cos sami.. jak nie znajdziemy, to bedzie trzeba z kims.. ale szczerze mowiac, nie chcialabym mieszkac z kims obcym, bo jestm..-dzika.
a ciezko znalezc cos, zeby wyrobic z kasa.. i takie kolko sie zamyka. odechciewa mi sie calej tej wyprowadzki. ale teraz to juz trzeba..
Maryś że jesteś dzika...hmmm do wszystkiego trzeba i mozna się powoli przyzwyczaic od obcych jak Ci nie pasuje to się możesz wyprowadzić, powiedzieć im co myslisz, a ze znajomymi zawsze jest jakaśtam obawa.
z szukaniem mieszkania zawsze jest stres:/ ja się ciesze że już mam to za sobą-przynajmniej teoretycznie,bo nie pamiętam czy Wam mówiłam,ale chyba w końcu się wyprowadzimy od tego durnego braciszka tylko szkoda nam strasznie tego mieszkania...
ni i ewentualnei tez będzie trzeba czegoś szukać...
Maryś a jak trafisz na fajnych ludzi to naprawdę może byc super i szybko się przełamiesz a lipiec/ sierpień to najlepszy czas na szukanie mieszkania. a moze zrobcie tak ze rozglądajcie sie za wynajęciem całego mieszkania, wy będziecie w jednym pokoju a drugi wynajmiecie? i to jest o tyle fajne,ze 1-macie juz spokoj z szukaniem, 2-wy ustalacie warunki wynajmu, 3-wy decydyjecie kto zamieszka w pokoju obok

Cytat:
kojarzy ci się to z beby born beby born?? ja z moim facetem nawet nie spię:P jak przyjedzie do mnie it. u niego teraz spaliśmy razem bo miał gości i nie było wolnych łóżek -dla mnie naszczęście
yyyy jaki beby born?
a ja uwielbiam spac z Tż!!!! nie wyobrażam sobie inaczej, jak go nie ma to nie moge spać
Justyś dla Ciebie- http://www.ceneo.pl/showPicture.aspx?productID=361011
ja sobie taki kupiłam i nazywa się Zenobiusz chciałam mieć kanarka Zenobiusza,ale jak nie mogę to mam chociaż termofor haha
.

Edytowane przez gg22
Czas edycji: 2010-07-14 o 10:23
Stary 2010-07-14, 10:29   #4244
MarysN
Zakorzenienie

Cytat:
my tez zawsze osobno jak takie dwa aniołki i wiecie co? mi sie to podoba..

---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ----------

Cytat:
Maryś że jesteś dzika...hmmm do wszystkiego trzeba i mozna się powoli przyzwyczaic od obcych jak Ci nie pasuje to się możesz wyprowadzić, powiedzieć im co myslisz, a ze znajomymi zawsze jest jakaśtam obawa.
z szukaniem mieszkania zawsze jest stres:/ ja się ciesze że już mam to za sobą-przynajmniej teoretycznie,bo nie pamiętam czy Wam mówiłam,ale chyba w końcu się wyprowadzimy od tego durnego braciszka tylko szkoda nam strasznie tego mieszkania...
ni i ewentualnei tez będzie trzeba czegoś szukać...
Maryś a jak trafisz na fajnych ludzi to naprawdę może byc super i szybko się przełamiesz a lipiec/ sierpień to najlepszy czas na szukanie mieszkania. a moze zrobcie tak ze rozglądajcie sie za wynajęciem całego mieszkania, wy będziecie w jednym pokoju a drugi wynajmiecie? i to jest o tyle fajne,ze 1-macie juz spokoj z szukaniem, 2-wy ustalacie warunki wynajmu, 3-wy decydyjecie kto zamieszka w pokoju obok
pomysl sam w sobie swietny, ale nas na to nie stac :P
bedziemy musieli cos pomyslec i ywkombinowac.. bo jak narazie to jak znajdziemy cos w miare to jest tak daleko, ze glowa boli.. albo brzydkie takie, ze naprawde nie da sie tam nawet zasnac.
chce byc mała..
nie mowilas! to juz postanowione?

Stary 2010-07-14, 10:31   #4245
Malenka321
Zakorzenienie

Cytat:
jeju jak ja bym chciała tez się zmobilizować i ćwiczyc...ehhh ale wciąż mi się nie chce. ale czytałam o ABS
a wiecie że ćwiczyłam regularnie 4miesiące i niewiele się to zdało? a jak skończyłam to schudłam 3kg? tylko mi trochę boczki zostały feee....no i nad brzuszkiem też możnaby było popracowac...
Justyna przyłóż sobie termofor albo po porstu słoik z gorącą woda- to naprawdę pomaga te @ to masakra...chociaż ja od maja nie mam i to tez niejest dobre:/

a wątek nie ucichnie za bardzo nam jest potrzebny a i macie tutaj taką jedną gadułę

yyyy jaki beby born?
a ja uwielbiam spac z Tż!!!! nie wyobrażam sobie inaczej, jak go nie ma to nie moge spać
Justyś dla Ciebie- http://www.ceneo.pl/showPicture.aspx?productID=361011
ja sobie taki kupiłam i nazywa się Zenobiusz chciałam mieć kanarka Zenobiusza,ale jak nie mogę to mam chociaż termofor haha

no to ja po @ zaczne cwiczyć. O jaki super termofor. serio pomaga na bolesne okresy??:O:O

a watek ma tez mnie która bedzie potrzebowałą wsparcia na wyjazd TŻ:P:P ej dziewczyny jeszcze trochę i nowy wątek

---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ----------

Cytat:
my tez zawsze osobno jak takie dwa aniołki i wiecie co? mi sie to podoba..

---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ----------

bedziemy musieli cos pomyslec i ywkombinowac.. bo jak narazie to jak znajdziemy cos w miare to jest tak daleko, ze glowa boli.. albo brzydkie takie, ze naprawde nie da sie tam nawet zasnac.
chce byc mała..

mi też ale rano zawsze mu się wrypuje do łózka albo on mi i słodka pobudka

zmykam brat chce wejść będe potem;*

Zaręczeni

i ślubuję ci miłość.....
Stary 2010-07-14, 10:33   #4246
Legionistka23
Zakorzenienie

i trzeba bedzie sie nad nazwa zastanowic

Nie jestem chamska
po prostu nie lubię być
sztucznie miła...
Stary 2010-07-14, 10:44   #4247
gg22
Zakorzenienie

Cytat:
chce byc mała..
haha AMryś nasza mała...ja też zawsze mówie Mamie że dlaczego mi nie poweidziała że dorosłe życie jest takie głupie i że chce bbyć mała
Maryś ale dlaczego Was na to nie stac? przeciez ten drugi pokój od razu wynajmujecie. puszczacie ogłoszenie i robicie tylko casting na współlokatorów
pamiętam jak szukałam na 3rok studiów mieszkania, była masakra, nic sie nie dało znaleźć, szukałam ponad 3miesiące i trafiłam na ogłoszenie o wynajęciu garażu dla studentów....
Cytat:
no to ja po @ zaczne cwiczyć. O jaki super termofor. serio pomaga na bolesne okresy??:O:O
Kochana domowe sposoby są najlepsze-moze zielarką zostanę?;p a tak serio to moja mama zawsze mi to dawała-ja pożerałam tabletki i umierałam,a ona zawsze mi kładzie na brzuch gorącą wode i głaszcze po głowie-zawsze pomoga a jeszcze bardziej serio to gorąca woda powoduje rozkurczanie mięsni co przynosi ulgę-a taki termofor jest słodszy niż zwykły słoik no i sie nie poparzysz

---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ----------

Cytat:
i trzeba bedzie sie nad nazwa zastanowic
mnie się ta podoba
Natali jak ten masaż wczoraj? doczytałam że Ci pomógł ale bardzo Cię wygnietli? bolało?
a to taki rehabilitacyjny? też by mi się przydał bo mnie kark strasznie boli:/ a Ciebie już nie boli?
.
Stary 2010-07-14, 10:59   #4248
MarysN
Zakorzenienie

coraz czesciej mysle, ze chyba jednak zostane przy tym namiocie na rynku..

Stary 2010-07-14, 11:06   #4249
Legionistka23
Zakorzenienie

tak rehabilitacyjny...:P bolało...jak nie wiem..ale od razu sie lepiej czuje..dzisiaj ide o 16:30..i jutro tez..

jeszcze ten pan (straszy) mówi do mnie zebym sobie siadła na krzesle..i sciagneła szelki od stanika..no to ja spoko..nagle podnosi mi 2 rece do góry..a ja krzycze prosze pana ale mi stanik spadł na ziemie a on do mnie prosze sie nie przejmowac ja i tak slepy jestem.. myslałam ze sie ze wstydu spale..no ale Pan rzeczywiscie nie dowidzi..pozniej mi tz powiedział w domu...eh..:P

Nie jestem chamska
po prostu nie lubię być
sztucznie miła...
Stary 2010-07-14, 11:15   #4250
gg22
Zakorzenienie

Cytat:
tak rehabilitacyjny...:P bolało...jak nie wiem..ale od razu sie lepiej czuje..dzisiaj ide o 16:30..i jutro tez..

jeszcze ten pan (straszy) mówi do mnie zebym sobie siadła na krzesle..i sciagneła szelki od stanika..no to ja spoko..nagle podnosi mi 2 rece do góry..a ja krzycze prosze pana ale mi stanik spadł na ziemie a on do mnie prosze sie nie przejmowac ja i tak slepy jestem.. myslałam ze sie ze wstydu spale..no ale Pan rzeczywiscie nie dowidzi..pozniej mi tz powiedział w domu...eh..:P
posikałam się ze śmiechu....:hahah a:

---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ----------

Cytat:
coraz czesciej mysle, ze chyba jednak zostane przy tym namiocie na rynku..
eee tam napewno coś znajdziecie. Maryś do Wrocka idziesz tak? sorki ale nie pamiętam więc powiedz mi skąd jesteś, tzn ile masz do Wrocławia, Twoj ż z Tobą będzie studiował? no i jakie studia wybrałaś? jak pedagogikę to padnę
wiem że na poczatku była mowa o tym,ale my juz tyle przegadałyśmy że ja nie pamiętam...
.
Stary 2010-07-14, 11:29   #4251
MarysN
Zakorzenienie

tak, do Wrocławia jestem z okolic Leszna, do wrocka mam jakies 110-120km. coś koło tego przynamniej i ja wlasciwe nie ide na studia, tylko studium roczne, bo nie jestem pewna, czy to napewno będzie TO! a na kierunke stylizacja+kreowanie wizerunku studiować bedzie tylko M.

Stary 2010-07-14, 11:33   #4252
Legionistka23
Zakorzenienie

bardzo smieszne ha ha ha a mi było tak głupio, ze swiece cyckami...

Gosia a Ciebie pewnie boli od siedzenia przy komputerze...

---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ----------

Cytat:
tak, do Wrocławia jestem z okolic Leszna, do wrocka mam jakies 110-120km. coś koło tego przynamniej i ja wlasciwe nie ide na studia, tylko studium roczne, bo nie jestem pewna, czy to napewno będzie TO! a na kierunke stylizacja+kreowanie wizerunku studiować bedzie tylko M.
ciekawe...:P fajny kierunek

Nie jestem chamska
po prostu nie lubię być
sztucznie miła...
Stary 2010-07-14, 11:35   #4253
MarysN
Zakorzenienie

Cytat:

o raju, ja bym stamtad wybiegla! haha no przezyc ci nie brakuje

Stary 2010-07-14, 11:43   #4254
gg22
Zakorzenienie

Cytat:
ooo wydaje się fajne tylko tego typu kierunków to ostatnio wyrasta jak grzybów po deszczu.
Maryś to nic tylko trzeba szukać po necie ofert, a jak nie to wybrać sie 1-2x do Wrocka i poszukac na miejscu- często ogłoszenia pojawiają się na maisteczkach akademickich-np w akademikach,sklepach, na wydziałach, warto kupić anonse

Natali tez myśle że od siedzenia przed kompem, a wczoraj mialam jeszcze cieżką torebkę i może tez od tego.
i wcale sie nie dziwie ze nie czulas sie komfortowo jak świecilas cyckami, dobrze ze chlopina byl niedowidzacy bo na zawal moglby pasc a wyobraz sobie co ja czulam jak rozkraczona lezalam na kozetce a lekarz mi wyjmowal z pachwiny kleszcza i napewno mi uwierzyl ze siedzialam grzecznie na kocu i kleszcz sam mi wpadl
.
Stary 2010-07-14, 11:55   #4255
Legionistka23
Zakorzenienie

tak sobie mysle, ze Ci lekarze to sie naogladaja...:P

Nie jestem chamska
po prostu nie lubię być
sztucznie miła...
Stary 2010-07-14, 12:03   #4256
nietypowynick
Zakorzenienie

GG do nietypowynick

Gaduły.
ja o 5 wstalam a jak zasn elam pol godz pozniej to wstalam kwadrans temu. Dzieki za herbatke

Chyba zjedzą mnie koty...
nietypowynick jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-14, 12:11   #4257
gg22
Zakorzenienie

Cytat:
tak sobie mysle, ze Ci lekarze to sie naogladaja...:P
oj tak, ale ile nieprzyjemnych rzeczy widzą? mój Tż zawsze mówi że mógłby być ginekologiem jakie to jednostronne-chciałabym zobaczyć jego mine jak na kozła "wskakuje" 70latka z grzybicą.... albo jak ma odebrać poród...
Natali a Ty rodziłaś sama czy z Tż?

Cytat:
Napisane przez nietypowynick Pokaż wiadomość
Gaduły.
ja o 5 wstalam a jak zasn elam pol godz pozniej to wstalam kwadrans temu. Dzieki za herbatke
to czemu tak późno poszłaś spać, Romeo? czy nie?
.
Stary 2010-07-14, 12:13   #4258
nietypowynick
Zakorzenienie

GG do nietypowynick

>>KLIK<<

---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ----------

Ja o 5 wstałam. Poszlam spac ok polnocy, wstalam bo cos mi latalo kolo ucha a mnie reka tak swedzi ze masakra. Okazalo sie ze mam dwa ugryzienia ale slady sa duze, wypukle i nieregularny ksztalt. Mysle: cholera, jak nic alergia,czeka mnie szpital. No ale poszlam, wypilam wapno, posmarowalam fenistilem i nie pamietam juz na ktorej lapce to mialam.zero sladu na chwile obecna.

Stary 2010-07-14, 12:31   #4259
gg22
Zakorzenienie

Kaś padłam ciekawe po co im ten delfin??? no bo kosiarke i marchewke to jeszcze rozumiem, no i baniak na wino ale delfin? moze jakiś kochany ojczule dziecku chciał dac...

a może ugryzł Cię jakiś niezidentyfikowany robal albo pszczoła/osa?
ale jak przeszło to dobrze

pamiętam keidyś wyczytałam w lokalnej gazecie że 2kolesi totalnie nawalonych zatrzymała policja na głównej ulicy jak jechali wózkiem z biedronki-jedne siedział, drugi pchał pod górę, a tłumaczyli się że chcieli dowiedzić kolege w szpitalu nie ma to jak fantazja

ja kiedyś takim wózkiem z Tż kręciłam "bączki" pod tesco w lbn tzn ja siedziałam w środku a on ze mną szalał po całym parginku
.
Stary 2010-07-14, 12:39   #4260
nietypowynick
Zakorzenienie

GG do nietypowynick

Gośka padłam z tymi wózkami.

Nie no osa chyba nie, bzyczenie za piskliwe bylo a jakby mnie osa/pszczola dziabnela to szpital by był. Chociaz moze jak dziabnie jedna to nie... Ale ogolnie to ja na te dwa owady alergie mam

---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ----------

Ok ja ide wlosy umyc i odzywke nalozyc bo sie za chiny na 14 nie zbiore

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości