|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4231 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: problemy dnia codziennego- zapraszam!:)
ja sie opierniczam?:P od 5:30 nie spie:P
|
#4232 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ---------- ale się chwali :P ja od 7.. @ mnie zaskoczyła i zalała i sie taaaaaaaak wku******!
|
|
#4233 | |
|
Zakorzenienie
|
mam ruskie!! zostały od wczoraj to ci ugotuje. chcesz??---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ---------- Cytat:
ja na razie czekam ale mnie tak cyce bolą że ja pitole |
|
|
|
|
#4234 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ty jesteś moim idolem-tak to się mówi? gdzie by mi sie chciało tak wcześnie wstawać i sprzątac...oj ja zła leniwaaaaa Cytat:
ja się nie dziwie że jego wyjazd to dla Ciebie koniec świata. hmmm...co ja chciałam powiedziec? jak to ująć? po prostu trzeba znaleźć w tym wszystkim tez dobre strony, podejść do wszystkeigo racjonalnie, wytłumaczyć sobie tak żeby dało się przetrwać, a jednocześnie żeby ten czas nie był dla Ciebie stracony, bo nie warto tracić żadnego dnia, bo nigdy się on już nie powtórzy ![]() chyba dzisiaj mam dzień filozofa ![]() herbatka dla Was jest, Natali kawka dla ciebie też-specjalnie zrobiona przeze mnie i jak to mówi mój szef- z nutą kobiecego sercap.s. Tż mowi na mnie Bob ![]()
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
||
|
|
|
#4235 |
|
Zakorzenienie
|
chceeee!
![]() ja mialam dostac w sobote:/ i teraz ledwo co sie ruszam.. tak bardzo boli..;( wszystko!
|
#4236 |
|
Zakorzenienie
|
aa tam chwale się:P fcale nieeeee:P
ja chce pierogi!!!
|
#4237 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj tak bo mi kg przybyło ale wydaje mi się , że przed okresem. niejednakowoż musze nie jeśc. W sumie... hm... ja wpierniczam wszystko tylko o stałych odstepach czasu i mniej ![]() mam zajęcie na wyjazd TŻ będe ĆwiczyĆ, żeby miec płaściusienki brzusio![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ---------- Cytat:
jakoś dam radę z tym wyjazdem tylkożebyście były i zeby wątek nie ucichł bardzo bym cchiała bo przynajmniej wam się mogę wyżalić.Cytat:
znam ból słabnę, wymiotuje cuda wianki...nie ma sprawy będa pierogi ![]()
|
|||
|
|
|
#4238 |
|
Zakorzenienie
|
Maryś a odnośnie tej Twojej sytuacji to rzeczywiście lipa,ale niestety po ludziach tego się można spodziewac. Najgorsze jest to, że człowiek się wywnętrznia dla przyjaciól, a oni walą coś takiego...
![]() wiesz co Ci powiem? że mimo wszystko powinnaś być z tego zadowolona, bo meiszkanie z przyjaciółmi jakkolwiek może być fajne bardzo często wychodzi jednak na minus. wciąż razem i razem, rachunki, obiady, sprzątanie i inne takie przyziemne rzeczy i zaczynają się kłótnie. oczywiście że to nie reguła,ale często tak się to kończy. każdy jest przyzwyczajony do czegoś innego, a tu przychodzi rzeczywistość i szare życie, wychodzą przyzwyczajenia i charakterki i może być różnie. ja 2x popełniłam ten błąd i żałuje- do tych kumpel do tej pory się nie odzywam...potem już tylko mieszkałam z nieznajomymi i widze w tym same plusy-zawsze możesz powiedzieć co myślisz bez obawy że przyjaciółka się obrazi, a poza tym nawiązuje się nowe kontakty i nie jest się hermetycznie zamkniętym w tym samym towarzystwie ![]() a nie myśleliście żeby ewentualnie sami zamieszkać? choć ja z perspektywy czasu uważam to za błąd (jeżeli chodzi przynajmniej o mnie) żeby z facetem mieszkać na poczatku studiów sam na sam w mieszkaniu, w ogoóle zaczynać z facetem mieszkać na poczatku studiów
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|
|
|
#4239 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
powieś powieś. Bo prawdziwe okreslenie jak nic... |
|
|
|
|
#4240 |
|
Zakorzenienie
|
ja wstaje Gosiu bo mnie Filipek budzi:P
dziekuje kawka pyszna a jaka sliczna![]() jak ja nie lubie tej reklamy...taka tepa.. dobrze, ze juz w tv jej nie pokazuja
|
#4241 |
|
Zakorzenienie
|
no szukamy teraz cos sami.. jak nie znajdziemy, to bedzie trzeba z kims.. ale szczerze mowiac, nie chcialabym mieszkac z kims obcym, bo jestm..-dzika.
a ciezko znalezc cos, zeby wyrobic z kasa.. i takie kolko sie zamyka. odechciewa mi sie calej tej wyprowadzki. ale teraz to juz trzeba..
|
#4242 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja z moim facetem nawet nie spię:P jak przyjedzie do mnie it. u niego teraz spaliśmy razem bo miał gości i nie było wolnych łóżek -dla mnie naszczęście
|
|
|
|
|
#4243 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a wiecie że ćwiczyłam regularnie 4miesiące i niewiele się to zdało? a jak skończyłam to schudłam 3kg? tylko mi trochę boczki zostały feee....no i nad brzuszkiem też możnaby było popracowac...Justyna przyłóż sobie termofor albo po porstu słoik z gorącą woda- to naprawdę pomaga te @ to masakra...chociaż ja od maja nie mam i to tez niejest dobre:/a wątek nie ucichnie za bardzo nam jest potrzebny a i macie tutaj taką jedną gadułę---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ---------- Cytat:
![]() a reklama jest tępa jak cholera i dlatego tak mnie to wkurza, a im bardziej ja się wkurzam tym bardziej Tż ma ubaw no ale jak kuzynke nazywał spartak-moskwa to mnie nic nie zdziwiCytat:
od obcych jak Ci nie pasuje to się możesz wyprowadzić, powiedzieć im co myslisz, a ze znajomymi zawsze jest jakaśtam obawa.z szukaniem mieszkania zawsze jest stres:/ ja się ciesze że już mam to za sobą-przynajmniej teoretycznie,bo nie pamiętam czy Wam mówiłam,ale chyba w końcu się wyprowadzimy od tego durnego braciszka ni i ewentualnei tez będzie trzeba czegoś szukać... Maryś a jak trafisz na fajnych ludzi to naprawdę może byc super i szybko się przełamiesz a lipiec/ sierpień to najlepszy czas na szukanie mieszkania. a moze zrobcie tak ze rozglądajcie sie za wynajęciem całego mieszkania, wy będziecie w jednym pokoju a drugi wynajmiecie? i to jest o tyle fajne,ze 1-macie juz spokoj z szukaniem, 2-wy ustalacie warunki wynajmu, 3-wy decydyjecie kto zamieszka w pokoju obok![]() Cytat:
a ja uwielbiam spac z Tż!!!! nie wyobrażam sobie inaczej, jak go nie ma to nie moge spać ![]() Justyś dla Ciebie- http://www.ceneo.pl/showPicture.aspx?productID=361011 ja sobie taki kupiłam i nazywa się Zenobiusz ![]() ![]() chciałam mieć kanarka Zenobiusza,ale jak nie mogę to mam chociaż termofor haha
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 Edytowane przez gg22 Czas edycji: 2010-07-14 o 10:23 |
||||
|
|
|
#4244 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak takie dwa aniołki i wiecie co? mi sie to podoba..---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ---------- Cytat:
bedziemy musieli cos pomyslec i ywkombinowac.. bo jak narazie to jak znajdziemy cos w miare to jest tak daleko, ze glowa boli.. albo brzydkie takie, ze naprawde nie da sie tam nawet zasnac. chce byc mała.. ![]() nie mowilas! to juz postanowione?
|
|
#4245 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to ja po @ zaczne cwiczyć. O jaki super termofor. serio pomaga na bolesne okresy??:O:O a watek ma tez mnie która bedzie potrzebowałą wsparcia na wyjazd TŻ:P:P ej dziewczyny jeszcze trochę i nowy wątek ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ---------- Cytat:
mi też ale rano zawsze mu się wrypuje do łózka albo on mi i słodka pobudkazmykam brat chce wejść będe potem;* |
||
|
|
|
#4246 |
|
Zakorzenienie
|
i trzeba bedzie sie nad nazwa zastanowic
|
#4247 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Maryś ale dlaczego Was na to nie stac? przeciez ten drugi pokój od razu wynajmujecie. puszczacie ogłoszenie i robicie tylko casting na współlokatorów ![]() pamiętam jak szukałam na 3rok studiów mieszkania, była masakra, nic sie nie dało znaleźć, szukałam ponad 3miesiące i trafiłam na ogłoszenie o wynajęciu garażu Cytat:
a jeszcze bardziej serio to gorąca woda powoduje rozkurczanie mięsni co przynosi ulgę-a taki termofor jest słodszy niż zwykły słoik no i sie nie poparzysz---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ---------- mnie się ta podoba ![]() Natali jak ten masaż wczoraj? doczytałam że Ci pomógł ale bardzo Cię wygnietli? bolało? a to taki rehabilitacyjny? też by mi się przydał bo mnie kark strasznie boli:/ a Ciebie już nie boli?
||
|
|
|
#4248 |
|
Zakorzenienie
|
coraz czesciej mysle, ze chyba jednak zostane przy tym namiocie na rynku..
|
#4249 |
|
Zakorzenienie
|
tak rehabilitacyjny...:P bolało...jak nie wiem..ale od razu sie lepiej czuje..dzisiaj ide o 16:30..i jutro tez..
jeszcze ten pan (straszy) mówi do mnie zebym sobie siadła na krzesle..i sciagneła szelki od stanika..no to ja spoko..nagle podnosi mi 2 rece do góry..a ja krzycze prosze pana ale mi stanik spadł na ziemie a on do mnie prosze sie nie przejmowac ja i tak slepy jestem.. myslałam ze sie ze wstydu spale..no ale Pan rzeczywiscie nie dowidzi..pozniej mi tz powiedział w domu...eh..:P
|
#4250 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ---------- Cytat:
![]() wiem że na poczatku była mowa o tym,ale my juz tyle przegadałyśmy że ja nie pamiętam...
||
|
|
|
#4251 |
|
Zakorzenienie
|
tak, do Wrocławia
jestem z okolic Leszna, do wrocka mam jakies 110-120km. coś koło tego przynamniej i ja wlasciwe nie ide na studia, tylko studium roczne, bo nie jestem pewna, czy to napewno będzie TO! a na kierunke stylizacja+kreowanie wizerunku studiować bedzie tylko M.
|
#4252 | |
|
Zakorzenienie
|
bardzo smieszne ha ha ha
![]() a mi było tak głupio, ze swiece cyckami...![]() Gosia a Ciebie pewnie boli od siedzenia przy komputerze... ![]() ---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ---------- Cytat:
|
|
#4253 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no przezyc ci nie brakuje
|
|
#4254 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Maryś to nic tylko trzeba szukać po necie ofert, a jak nie to wybrać sie 1-2x do Wrocka i poszukac na miejscu- często ogłoszenia pojawiają się na maisteczkach akademickich-np w akademikach,sklepach, na wydziałach, warto kupić anonse Natali tez myśle że od siedzenia przed kompem, a wczoraj mialam jeszcze cieżką torebkę i może tez od tego. i wcale sie nie dziwie ze nie czulas sie komfortowo jak świecilas cyckami, dobrze ze chlopina byl niedowidzacy bo na zawal moglby pasc ![]() i napewno mi uwierzyl ze siedzialam grzecznie na kocu i kleszcz sam mi wpadl
|
|
|
|
#4255 |
|
Zakorzenienie
|
tak sobie mysle, ze Ci lekarze to sie naogladaja...:P
|
#4256 |
|
Zakorzenienie
|
Gaduły.
ja o 5 wstalam a jak zasn elam pol godz pozniej to wstalam kwadrans temu. Dzieki za herbatke |
|
|
|
#4257 |
|
Zakorzenienie
|
oj tak, ale ile nieprzyjemnych rzeczy widzą? mój Tż zawsze mówi że mógłby być ginekologiem
albo jak ma odebrać poród...Natali a Ty rodziłaś sama czy z Tż? to czemu tak późno poszłaś spać, Romeo? czy nie?
|
|
|
#4258 |
|
Zakorzenienie
|
>>KLIK<<
![]() ---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ---------- Ja o 5 wstałam. Poszlam spac ok polnocy, wstalam bo cos mi latalo kolo ucha a mnie reka tak swedzi ze masakra. Okazalo sie ze mam dwa ugryzienia ale slady sa duze, wypukle i nieregularny ksztalt. Mysle: cholera, jak nic alergia,czeka mnie szpital. No ale poszlam, wypilam wapno, posmarowalam fenistilem i nie pamietam juz na ktorej lapce to mialam.zero sladu na chwile obecna. |
|
|
|
#4259 |
|
Zakorzenienie
|
Kaś padłam
ale delfin? moze jakiś kochany ojczule dziecku chciał dac...a może ugryzł Cię jakiś niezidentyfikowany robal albo pszczoła/osa? ale jak przeszło to dobrze ![]() pamiętam keidyś wyczytałam w lokalnej gazecie że 2kolesi totalnie nawalonych zatrzymała policja na głównej ulicy jak jechali wózkiem z biedronki-jedne siedział, drugi pchał pod górę, a tłumaczyli się że chcieli dowiedzić kolege w szpitalu ![]() ja kiedyś takim wózkiem z Tż kręciłam "bączki" pod tesco w lbn
|
|
|
#4260 |
|
Zakorzenienie
|
Gośka padłam z tymi wózkami.
Nie no osa chyba nie, bzyczenie za piskliwe bylo a jakby mnie osa/pszczola dziabnela to szpital by był. Chociaz moze jak dziabnie jedna to nie... Ale ogolnie to ja na te dwa owady alergie mam ![]() ---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ---------- Ok ja ide wlosy umyc i odzywke nalozyc bo sie za chiny na 14 nie zbiore
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:53.

i sie taaaaaaaak wku******!
zostały od wczoraj to ci ugotuje. chcesz??
<3
:P

i zeby wątek nie ucichł