|
|
#1471 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XX
Paralogiczna cudowna jesteś ; oo <3 !
Cytat:
![]() podkradam ;* <3. Cytat:
;* ;* ;* !!! [QUOTE=Naughty_;20646369]Dziewczyny odchodzę. Być może kiedyś tu jeszcze wrócę.[/QUOTE] Naughty_ żegnamy ZakreconaNaMaxa Nie rób z tego tragedii :) Cytat:
. . .
a on? nie jest wart niczego, co jest związane ze mną. 'Tak często używasz słow 'to moje życie' , a pozwalasz, by było one zależne od jednej osoby, prawie zawsze nieodpowiedniej' [ demotywator, który utworzyła nasza cudna Toogether93, Olcia <3 ;* ] " Ja poprostu nigdy nie będę w stanie nikogo dostrzec, bo nie widzę nikogo poza Tobą" [Zaćmienie] ' - Nie jestem już tam mile widziana. - Co się stało? Przejechałaś komuś kota? [Zaćmienie] Niby już Cię nie kocham, wiem. Ale nadal pamiętam o Tobie. I zawsze będę. Masz zaklepane na zawsze miejsce w moim sercu pod tytułem 'pierwsza miłość' ...
|
|
|
#1472 |
|
Zakorzenienie
|
nie miałam pojęcia, że tyle duperelków wie o moim istnieniu.
; o ![]() kocham was, moja wizażowa familio. <3 a wieczorem zrzucić resztki tęsknoty z ubrań i jak gdyby nigdy nic, położyć się spać. minął czas kiedy pożegnania oznaczały : do zobaczenia jutro. Edytowane przez absorbeed Czas edycji: 2010-07-14 o 01:39 |
|
|
|
#1473 |
|
Rozeznanie
|
patrysiowa_ - że ja? chyba śpiąca coś jesteś, bo bredzisz ;*
![]() happyend - pff nie rozbawiaj Pistolecik, Sharmila, daciaaaaaa, RobCoChcesz - dzisiejsze Niunie, ktore po prostu pochłonęły mnie bez reszty, że nawet upierdliwych, gryzacych komarów nie poczułam <3 . Cudeńka Chyba byłeś moim planem B, zabezpieczeniem na to kiedy wszyscy mnie znienawidzą i opoką na chwile, gdy ciemność stawała się jeszcze ciemniejsza. Zdałam sobie właśnie sprawę, że bez Ciebie nie jestem wcale taka silna, znowu nie potrafię zaufać własnym myślą i gubię się w stawianiu stop na podłożu. jak " kocham" koło " Cię" zawsze razem . Niezbadany jest czas kiedy siadam na podłodze w łazience, patrze na swoje ręce, potem płaczę i nie mam odwagi spojrzeć w lustro, bo wiem, że to żałosny widok, potem wstaje. Powstania nie są wcale najgorsze, najgorsze są chwile kiedy dochodzi myśl, że trzeba zapomnieć. Zapomnieć o czymś co się jeszcze nawet nie roziskrzyło, a miało przyszłość. Problemem wczoraj było to, że się urodziłam, problemem dziś jest to, że sobie nie radzę, a problemem jutra będzie to, że się nie podniosę. Przecież nic o mnie nie wiesz. Wiesz o mnie tyle ile większość populacji ludzkiej, a śmiesz twierdzić, że mnie znasz. Jeśli mnie znasz to powiedz co robię kiedy wstanę? Co umieszczam w misce pierwsze mleko czy płatki? Dlaczego moje lustro w pokoju jest zasłonięte i dlaczego cholernie często upieram się, że świat mi odpowiada? Zadała sobie jedno pytanie " wolisz jego czy samotność?" w zasadzie jedno i drugie doprowadzało ją do płaczu i otulało wieczną zmarźliną. Czy chęć by ktoś nas kochał to już wymagania niczym komedia romantyczna ? Znowu zaczynam wątpić. A resztę dnia spędzi na bezsensownym powtarzaniu, że dupek z niego. A przed oczyma stoi mi ten mały chłopczyk z dołeczkami w policzkach dający stokrotkę i mówiący, że dla mnie wyjmie wszystkie robaki z piaskownicy.
|
#1474 |
|
Raczkowanie
|
172800 sekund zapominania by w ciągu 1 sekundy stracić głowę. Intensywne rozmowy o niczym, Zaprzyjaźniłam się z Tobą by móc bezkarnie patrzeć w Twoje oczy. Żadne kilometry nas nie przerosły. -Dlaczego powinienem zostać ? -Bo kiedy jestem z Tobą staję sie odrobinę mniej egoistyczna dla świata. Jesteś jak woda, żeby sprawnie funkcjonować potrzebuję Ciebie 1.5 litra dziennie, ale potrafię przeżyć samotnie aż 3 dni. Stworzyliśmy własny świat z Twoich obrazów i moich słów. Zabrałeś moją duszę, zamiast niej mam w sobie muzykę. Cuda się zdarzają, byś wypłynął na głębię. Zgubiłam Cię, ale ty wciąż idziesz obok mnie. Myślę o Tobie zawsze wtedy gdy zaparzam herbatę i chwile później kiedy powoli delektuję się jej smakiem, aby myśleć o Tobie jak najdłużej.
|
#1475 |
|
Przyczajenie
|
Witam wszystkich
![]()
|
|
|
|
#1476 |
|
Raczkowanie
|
na zdrówkoo
to jednak mam czarodziejskie moce.. ![]() miło mi. _______________________ To zupełnie tak, jakbym kopała pod sobą ogromny dół, zapominając o tym, że później nie będe w stanie z niego wyjść. Przynajmniej nie samodzielnie, do pokonania takiej bariery przydałby mi się ktoś drugi, ale nie mogłam przyznać przed sobą, że potrzebuje kogoś, kto poda mi ręke i wyciągnie z dziury. I tak nie potrafiłabym zaufać nikomu na tyle, aby podać mu dłoń. Bałabym się, że mi ja urwie, odgryzie, albo tylko się zaśmieje i puści. A ja byłabym zmuszona kopać głębiej i głębiej. A wtedy nikt nie miałby dostatecznie długiej ręki i musiałby przynieść drabinę. Nie chcę już siedzieć w tej czarnej dziurze. Znajdę sposób, żeby odbić się od dna. Naleję do środka wody, a potem zacznę uczyć się pływać. Bo na wszystko jest jakiś sposób... - kocham cie - jak to? to końca świata nie będzie ?! " Każdy wybór w naszym życiu jest na swój sposób korzystny. Bo chociaż nie zawsze jest właściwy to pozwala nam odkryć jakąś część samego siebie, której byśmy nie odkryli idąc w innym kierunku." Tak ... masz racje to moje życie, ale należy do Ciebie, bo tylko z Tobą je dziele. Prawdziwa miłość nie ucieknie. Na pewno na Ciebie poczeka. Bo przecież.. nie ma prawa kupić sobie biletu na koniec świata i od tak , po prostu odjechać. Nie przywiąże się też do kaloryfera kzycząc bojaźliwie "Nie chce być kochana!" Nie rzuci się bezmyślnie na głęboką wode, i nie wsiądzie do pierwszego lepszego autobusu. Prawdziwa miłość jest wytrwała, potrafi spędzić na pustyni 100 dni bez wody, ustoi lata w deszczu bez parasolki, przejdzie ulicą z zamkniętymi oczyma. jest silna. Zerwie wszystkie łańcuchy, pokona wszystkie bariery. przejdzie miliony kilometrów w 50 stopniach poniżej zera. Ale w końcu trafi do twojego serduszka, warto na nią czekać. sto jeden wątpliwości, a i tak dalej szukamy miłości. Obudź mnie życie szeptem pukając do okna. otworzę..
Myślę że cała magia w słowach "Obiecaj mi" jest w tym że masz je do kogo wypowiadać, masz kogo o coś prosić, wiedzącże usłyszysz "obiecuje" i to jest taka wiedza, jakby ktoś czekał za najciemniejszym zakrętem ... <3 |
|
|
|
#1477 |
|
Zakorzenienie
|
Bez Ciebie też potrafię być cholernie szczęśliwa. *** Może kiedyś zobaczysz jak cierpie. Poczujesz, że to Twoja wina i w sercu sciśnie Cię ból. Może kiedyś... *** Jak mam Ci zaufać skoro każde Twoje słowo to kłamstwo? No powiedz, jak? *** Wczoraj było 'kocham' dzisiaj 'nienawidzę'. Szybka zmiana Twojego zdania.
"Źli i fałszywi ludzie stawiani są przez Boga na naszej drodze, abyśmy mogli wyróżnić z tłumu osobę o szlachetnym sercu i docenić, że choć w tylu ludzkich sercach jest ciemność, zachowała się jedna anielska dusza." Edytowane przez niewieszjaktesknie Czas edycji: 2010-07-14 o 09:06 |
|
|
|
#1478 |
|
Rozeznanie
|
Nieodkrytaxd
A gdybym umierała, też napisałbyś że jutro ? ja to sobie zabieram ; d Miłość? Wciąż jednak nie wiem co to znaczy. Pokazał mi, że jestem zdolna do miłości o jakiej mi się nawet nie śniło. Wódka wypita na rozgrzewkę zaczyna działać Upajam się tym wspaniałym poczuciem władzy nad zyciem innej istoty. myślisz, że można krzyczeć na migi? wargi mnie bolą z niepocałowania Uważaj na siebie uważnie. Tak bardzo się boję. Ale głównie tego, że pragnę go za bardzo. Nie mogę tego zmienić, więc przyzwyczajam się do zniesienia tego. |
|
|
|
#1479 | |
|
Rozeznanie
|
♥
powinnam, little ballerina - gdziue? :< Cytat:
dzięki life is full of beauty
notice it życie jest pełne piękna zauważ je game over try loving again? yes? or no? gra skończona spróbujesz kochac znowu? tak? czy nie? i'm fine, thanks for no asking u mnie okej, dzięki za niepytanie
|
|
#1480 |
|
Przyczajenie
|
Extazy czas niech trwa , niech trwa bez końca .
![]() Nie mów do mnie "siemasz" bo "sie-masz" do mnie nijak . ![]() O autorytet, mój największy priorytet. Ambicja spotyka się z uznaniem i zachwytem . Klejem do rzęs posklejać chce z plastiku świat ! <3 ________________ Edytowane przez you may kiss me Czas edycji: 2010-07-14 o 10:08 |
|
|
|
#1481 |
|
Rozeznanie
|
nigdy w życiu,ani przedtem,ani potem aż do dzisiejszego dnia,nie widziałam równie pięknych oczu.
spojrzały na mnie dwie jasnobłękitne gwiazdy,lśniące własnym światłem,zapłonęły jak reflektory,przyćmiły wiosenne słońce,szafiry gwiaździste,lub też brylanty,świecące nawet w nocy,roześmiane w dodatku i radosne.
|
|
#1482 |
|
Rozeznanie
|
nydee, RobCoChcesz, xxgroszek07xx, otojest - kocham i zabieram opisy
Najcięższą częścią tego problemowego serca jest to, że nigdy już nie będzie podążało Obrót przeznaczenia, zmiana serca zabija moją namiętność złamanego serca.. Całą swą miłość prześlę w pięknym liście podpisanym pocałunkiem Ranię siebie dzisiaj by zobaczyć, czy jeszcze czuję Nigdy nie przebolałam utraty tych niebieskich oczu widzę je wszędzie i tęsknię za tymi ramionami, które mnie tuliły kiedy cała miłość tu była pomiędzy niebem a piekłem upadła czerwona łza w rosie o kolorze głębokiego karmazynu wyrosła prawdziwa miłość Edytowane przez grise Czas edycji: 2010-07-14 o 11:05 |
|
|
|
#1483 |
|
Raczkowanie
|
Kuła swoje ciało szpilką by sprawdzić czy nadal czuje ból... ... życie to nie bajka w której jesteś księżniczką to prawdziwe wyzwanie i zawsze masz pod górkę... patrysiowa_ - Jaka tragedia.? Po prostu mi szkoda bo miła fajne opisy. ![]() Może nie kłóćmy się ciągle, co?
|
|
#1484 |
|
Przyczajenie
|
czy można 'być' i 'nie być' jednocześnie?
życie jest czymś więcej, niż sumą zaliczonych jąder. i uśmiechnę się, byś znów poczuł się przegrany. bo taki jesteś. obiecujesz, a później i tak nic z tego. jestem aniołkiem. opaliłam plecy, żeby wyglądało jak skrzydła. zagramy? to ja będę 'kat', a ty 'zwątpienie'. ups. chyba zraniłam twe uczucia. cóż, nie wszyscy wyjdą z tego żywi.
|
#1485 |
|
Raczkowanie
|
Hm Hm. piękne. zabieram sobie zdolniacho
![]() ------------------------------------------------------------------------ a serce bije juz innym rytmem. Codzienne sprawy siadają mi na rzęsach. Kołysza się, skaczą, tańczą. Nieznośne słowa wypalają dziury w moim sercu. Bo czujesz takie ciepło .. kiedy On robi ci herbatę z malinami i obiecuje szczęście wbrew wszystkiemu. Wymieniamy się szczerymi uśmiechami, i zakochujemy sie w sobie na nowo. Od rana oglądam zdjęcia. Wszystkie jakie mam. Teraz widzę je inaczej bo wiem, co się wydarzy po każdym z nich. I to widać. Z twarzy można naprawdę wyczytać wszystko. Godzinami czysciła okulary z wczorajszych spojrzeń. Pchasz mnie na głęboką wodę, potrafiąc w ostatniej chwili podać mi rękę, kiedy okazuje się, że nie podołałam. Idealnie doprowadzasz mnie do szału, i doskonale dajesz się kochać.
|
#1486 |
|
Zadomowienie
|
bo łatwiej układa się życie po ustalonych torach, a gdy przychodzi czas na zakręt - czasem wymyka się wszytko z pod kontroli. dziś mam czas na własne myśli, bo tyle razy już próbowały się do mnie przebić przez grubą warstwę codzienności. jak w matematycznym równaniu podsumować, postawić pod sobą kreskę.
|
#1487 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie ma za co Kochana ![]() ---------------------------------------------------------------------------------------------------- Jesteśmy celem w grze zwanej manewrami szczęścia. i skończyło nam się alibi. potykamy się. spójrz, jak potykamy się o siebie! Uśmiech - źródełko zdrój. A w oczach labirynt. masz więcej niż wiesz , masz mnie < 3
|
|
#1488 |
|
Raczkowanie
|
.
![]() Nie istnieję bez Ciebie. A kiedy odchodziłeś powiedziałeś, że zawsze będę Twoim Aniołkiem. Uciekam, krzyczę, tęsknię.
|
|
#1489 |
|
Przyczajenie
|
masz więcej niż wiesz , masz mnie < 3
ukradłam sobie . ![]() |
|
|
|
#1490 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ♥
|
|
|
|
#1491 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ps. a moje ostatnie akurat z piosenki. żeby się potem nikt nie czepiał, ze sobie przywłaszczam ;] ja to już nawet nie muszę pisać jaka TY jesteś cudowna! ** Każdy coś robi, każdy chce żyć, każdy ma pasję, każdy ma swój film. Jej już nie ma, są tyko problemy. Nie ma energii, pomysłów i weny. Za oknem smutno, mokro i szaro. Do teraz nie wie jak to się stało. dosyć stresu, rozmyśleń, depresji! nie ufam nikomu, bo w ludziach czai się zło sprzedaliby mnie za grosz i dobrze wiem to! chcieliby zabrać to, co od zawsze mam ja. przejrzałam ich na wskroś, dlatego dalej jadę sama.
|
|
|
#1492 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki.
+ nydee, otojest, grise ♥ ____ nie wiesz jak boli mnie, że boli Nas coraz mniej. potrzebuję tylko dwóch kolorów, granatu morza i złota piasku no i Ciebie. wejdź do mojego serca jak do izolatki; oczyść się z grzechów. widzę w ciemności tylko żar papierosa, to Ty, czy to Bóg znów ze mnie drwi ? przez żaluzję widzę Słońce. ile dni minęło odkąd powiedziałeś 'dobranoc' ?
|
#1493 |
|
Rozeznanie
|
nieliczne latarnie w oceanie ruin tworzyły krajobraz upiorny,od ktorego ściskało się wszystko.
jedno drugiego nie wyklucza.
|
|
#1494 |
|
Zakorzenienie
|
Kocham Cię.
Życzysz sobie czegoś więcej? Obiecałam Ci, że się w Tobie nie zakocham. Chyba złamałam obietnicę. Nie bój się. Jestem tutaj tylko dla Ciebie. Nie pozwolę by cokolwiek zakłóciło spokojne bicie Twego serca.. Tak, masz rację. Wiem o Tobie więcej niż Ty sam. Żyję Tobą.
|
|
#1495 |
|
Zadomowienie
|
Daria_96
absorbeed -dziękuję. i choćby walił się świat nie zostawisz mnie. prawda? coś za gorąco na 'naszą' miłość, nie sądzisz?
|
|
#1496 |
|
Zadomowienie
|
Może to był romans, może żart - dziś nie obchodzi mnie już to. Nie pytaj mnie o jutro. To za tysiąc lat. |
|
|
|
#1497 |
|
Raczkowanie
|
Bo zawsze gdy robiło się ciemno potrzebowałam Ciebie. Nie świeczki, nie lampy. Po prostu Ciebie. _________________________ ___Myślałam, że mnie rozumiesz a tak naprawdę byłam dla Ciebie niezrozumiała. Ciągle oczekuję od Ciebie telefonu z obawą, że znowu odejdziesz bez słowa. Mogę być Twoją księżniczką w wierzy pod warunkiem, że po mnie przyjdziesz i na zawsze zostaniesz. Nigdy tak naprawdę nie wypowiadasz słów wypowiedzianych przez Twoje serce. Teraz jej serce wydaje się martwe. Ciągle krwawi i jest złamane. Ale jeszcze bije. Nikt nie wiedział jak ona nisko upada... ![]() Edytowane przez Laawendaa Czas edycji: 2010-07-14 o 12:44 |
|
|
|
#1498 |
|
Raczkowanie
|
Witam po prawie dwutygodniowej nieobecności ; ))
Mam nadzieję że jeszcze mnie pamiętacie a moje opisy spodobaj się wam ![]() -Idę na zakupy
-Po co? -Po miłość. Jest teraz 70% tańsza. Słyszę Twój głos Odwracam się i widzę Ciebie z nią u boku. Zachowujesz się jakby nic się nie stało, jakbyśmy nigdy się nie poznali. Miłość zastąpiona zakupami Nasze spacery zastąpione wypadami z przyjaciółmi A Ty zastąpiony pluszowym misiem. Już nic dla mnie nie znaczysz, a więc czemu wszyscy ciągle myślą że Cie kocham? Dlaczego nie mogą zrozumieć że czuje do Ciebie tylko obrzydzenie i obojętność?!
'Chciałabym znów być dzieckiem. Wesołym, osmarkanym brzdącem, który dopiero co się uczy wiązać buty, wierzy w świętego Mikołaja i nie musi się na każdym kroku rozczarowywać.' "BYŁEM PRZYGOTOWANY NA WSZYSTKO, TYLKO NIE NA CIEBIE" Edytowane przez kreskowa Czas edycji: 2010-07-14 o 12:33 |
|
|
|
#1499 |
|
Konto usunięte
|
moje życie stało się bogatsze o straconą miłość.
just when I got all answers of life.. God changed my questions. / kiedy tylko dostałam wszystkie odpowiedzi z życia. Bóg zmienił moje pytania/ Your fear is my greatest weapon. / twój lęk jest moja największą bronią/ |
|
|
|
#1500 |
|
Raczkowanie
|
dziękuję wam słoneczka ;*
Ile jeszcze pękniętych serduszek mam narysować, żeby mi przeszło?
Ten dzień miał naprawić to co rozkruszało się, jednak tego dnia nie spotkali się. Dwunasta w nocy. Łzy płyną mi po twarzy, bo słucham twojej ulubionej piosenki. A jak powiem po raz 100 "Kocham" to mi uwierzysz ?
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:19.