|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4261 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: problemy dnia codziennego- zapraszam!:)
Lasencje witajcie
stęskniłam się za Wami, ale jakoś czasu nie było ostatnio jestem tylko na chwilę i zaraz do pracy idę na drugą zmianę i wrócę późno brrr nie nadrobię tych kilku dni, więc jakbyście mogły mi tak streścić co u Was Ja muszę lecieć, ale jak znajdę chwilkę to chętnie przeczytam. Buziole dla Was
|
|
|
|
#4262 |
|
Zakorzenienie
|
masakra jest z tymi alergiami na owady:/ dobrze ze ja mam "tylko" na pyłki i jakieśtam jedzeniowe.
no i kaś idziesz i jak zosaje sama.szlagm nie trafi w tej pracy tak siedzieć bez sensu
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|
|
|
#4263 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w takim razie chyba musze sobie taki termoforek zakupić może pomoże bo ketonal 100 to jak cukierek![]() Cytat:
mysle, że całkiem dobry pomysł siostro Cytat:
kochana rozwaliłaś mnie jeśli się pracuje czy uczy w takim kierunku to sie na to nie zwraca uwagi:P ale podobno, że osoby nie widome sa najlepszymi masazystami bez dwóch zdan.Cytat:
o będe się ciebie radzić. Cytat:
Cytat:
o biedna.. przekichane z takim czuleniem... ---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ---------- Cytat:
ja zostaje ja jestem ja |
|||||||
|
|
|
#4264 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem, ja expressem
|
|
|
|
#4265 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4266 |
|
Zakorzenienie
|
WAX do wlosów ciemnych i serum na konówki z aonu. No i mgiełka avonowa termoochronna do włosów
|
|
|
|
#4267 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi nic nie pomagało |
|
|
|
|
#4268 |
|
Zakorzenienie
|
Znów leje
ale mam pogodę ![]() ---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ---------- A miałaś którego WAXA? o firmę chodzi. olejek kokosowy jeszcze jest dobry No i co Ty z wlosami robisz ze ci nic nie pomaga
|
|
|
|
#4269 |
|
Zakorzenienie
|
to ja nie pamiętam kiedy ostatni raz padało
|
|
|
|
#4270 |
|
Wtajemniczenie
|
Marys, przy mieszkaniu z innymi dopiero wychodza na jaw ich grzeszki...
![]() Lask, mi sie 2 tyg. spoznia okres i nic go nie zapowiada, cholercia... Wiecie co, mam dola, mysle, czy walczyc o mojego ex... Jezu no, ja jestem z tyh, ktore wyczerpuja sily do konca, nim sie poddadza... Obydwoje zesmy nabroili, a skoro sie umowilismy na spotkanie, to chcialabym zaczac lekko dzialac... ![]() Kurde no musze kupic te klawiature! W ogole kolega mi wczoraj napisal esa 'kolorowych snow' i zebym odpoczywala po tym szpitalu, ale chyba niepotrzebnie sie jaram, a nawet mi sie podoba, ale nie kumam jego zachowania... Ble, zle mi, zamawiam dzis pizze. |
|
|
|
#4271 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4272 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
W ciazy raczej nie jestem, bo mialam okres odkad bylam z TZ w separacji,m ale kurde...
Edytowane przez cu.Kinia Czas edycji: 2010-07-14 o 13:22 |
|
|
|
|
#4273 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
napisz jak praca i jak dajesz sobie rade. wybacz zgubiłam się z tymi cukierniami i innymi więc napisz gdzie Ty w końcu pracujesz i jak warunki.a co u nas? hmmmm tak w skrócie to narmalnie- małe problemy, załamania nerwowe, histerie, obnażanie się przy masażach ![]() takie ot-codzienne sprawy![]() Cytat:
Justyś Kinia dostała udaru jak się mądrze opalała na schodach... co do exo-przyszłego to porponuję powolutku, wciąż nie wiemy jak to jest z Wami,ale jak pobroiliście i się rozstaliście to musicie dać sobie czas na wzajemne wybaczenie i dorśnięcie do dezycji czy warto znowu próbowac. co do kolegi to ja też nie kumam ale..Ciebie bo jak sie jarasz i Ci się podoba,a on Ci lade eski pisze to o co cho?Kaś bardzo expresowo myjesz włosy ![]() ja używam odżywem z pantim provi-jakoś najlepij mi podchodzą i super włosy mi się rozczesują. 2x w tyg. używam też szamponu +odżywki z joanny seria już z wyzszej półki porzeczkowa (suuuper zapach!) do ściągania żółci. czasem tez nakładam na pół godz. pod czepek taką odżywke ze sklepu ziołowego przeciw wypadaniu co podobno nawet ludziom po chemii pomaga- jakoś super właściwości nie widze ale może za rzadko to robie. a no i obowiązkowo jedwab w płynie-uwazam że z końcówkami czyni cuda ![]() czasem tez mgiełe do włosów 9eee nie pamiętam jaką ale taką z rossmana zielono-czerwona ziołowa) żeby się lśniły i nie puszyły
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
||
|
|
|
#4274 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to najprawdopodobniej od odwodnienia. twój organizm jest osłabiony
|
|
|
|
|
#4275 |
|
Zakorzenienie
|
Gosia bo ja wogole ekspresowa jestem
![]() Mama sie ze mnie zawsze smieje bo ja osobno prysznic wieczorem a osobno wlosy rano albo po poludniu jak mam wyjsc ale ja nie zasne z wlosami po myciu![]() podsumowanie dla lali boskie
|
|
|
|
#4276 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja z Tz..był do samego konca nawet pepowine przecinał(ale moze dlatego, ze ja rodziłam 30 min bez problemów i dlatego wytrzymał)..a pozniej płakał jak bóbr
|
|
#4277 | |
|
Zakorzenienie
|
a i na potwierdzenie moich slow o ekspresie- odzywka juz zmyta, wlosy wysuszone, prostownica sie grzeje. W miedzyczasie naczynia umyłam
![]() ---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ---------- Cytat:
Ale ja to nie bede miala dzieci wiec problem z glowy
|
|
|
|
|
#4278 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kochana wracaj do nas!!
|
|
|
|
|
#4279 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i dzieki temu byłam silniejsza...:Pczemu nie bedziesz miała jak Ty tak lubisz dzieciaczki? :P Kas...
|
|
#4280 |
|
Zakorzenienie
|
Natala do dziecka trzeba dwojga.
|
|
|
|
#4281 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oooo jak słodko chyba pierwszy raz na niego spojrzałam pozytywnie po tym co wyprawiał.---------- Dopisano o 13:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ---------- kochana mówisz jak 50 letnia stara panna ![]()
|
|
|
|
|
#4282 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dzis juz lepiej, nie jest mi niedobrze, ale w dynce mi sie kreci. Tak mysle, zeby malymi kroczkami uzyc paru kobiecych sztuczek i uderyc z kontratakiem ![]() A ten kolega wydawalo mi sie, ze robil podchody, ale ucichl ostatnio, ale w kinie bylismy, na basen mnie zaprosil... A ten es to po prostu odpisal jak go przeprosilam, ze musialam wyjsc z roboty wczesniej i go zostawilam z nawalem pracy troche...Mam dzien paszteta.
|
|
|
|
|
#4283 |
|
Zakorzenienie
|
Justys czasami bywa miły...
![]() Kas Ty masz dopiero 20 lat dziecinko ![]() Gosia ja tez uzywam jedwabiu nałogowo..albo super olejka z Kallosa..ja go kupuje w sklepie z kosmetykami do zakładów fryzjerskich..jest jeszcze lepszy niz jedwab.. aa jaka to seria z joanny? dobra? nie jestem przekonana do kosmetyków tej firmy..wydaja mi sie takie..hm..zwykłe..? a szampony jakie?
|
#4284 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ej ej ile dałas za tej olejek z kallosa?? ja mam maskę z protein mleczych z tego i jestem mega zadowolona. |
|
|
|
|
#4285 |
|
Zakorzenienie
|
hmm..chyba cos koło 25 zł
|
#4286 |
|
Zakorzenienie
|
a jak się dokładnie nazywa??
ale nam dzis leca posty![]() oby tak dalej![]()
|
|
|
|
#4287 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() spadam zaraz bo Mamusia podała mi "wałówke" :ju pi: i musze ja odebrac z dworca---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ---------- Cytat:
![]() ![]() ahhhh młodzieńcza głupota!![]() a o tym olejku nie słyszałam. mowisz lepszy niz jedwab? ![]() Justyś Tobie jak leci 4 ooo!!!!!! n oto stawiasz![]() a ja od (przed)wczoraj prawie 100zrobiłam!
||
|
|
|
#4288 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
podziel sie czym dobrym ![]() ---------- Dopisano o 14:25 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ---------- 4000 stuknęło mi!! oby mi dalej tak leciały![]() :p ijemy: |
|
|
|
|
#4289 |
|
Zakorzenienie
|
kabaczkiem!!!!
![]() kabaczek! kabaczek! kabaczek!![]() a Ty stawiaj! ![]() dobra uciekam bo mi wałówe sprzątną sprzed nosa ![]() może uda mi się jeszcze wpaść później do Was tylko żebyście się wszystkie nie pospijały ![]()
|
|
|
#4290 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to chlup![]() ---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ---------- nikt nie chce pic za moje szczęście:;(: |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:18.

stęskniłam się za Wami, ale jakoś czasu nie było ostatnio
jestem tylko na chwilę i zaraz do pracy idę na drugą zmianę i wrócę późno
brrr
nie nadrobię tych kilku dni, więc jakbyście mogły mi tak streścić co u Was

takie ot-codzienne sprawy
Ale ja to nie bede miala dzieci wiec problem z glowy
:P Kas...

n oto stawiasz
:p ijemy:
kabaczek!