|
|
#1501 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XX
to musiała być miłość...mówił jej : "jesteś piękna", a ona nawet nie wyjęła jeszcze kosmetyczki <3
|
|
|
|
#1502 | |||
|
Rozeznanie
|
<33 miło mi
Cytat:
milusio Cytat:
też cię kocham! <3 a powyższe biorę ![]() Cytat:
jesteś cudowna a te opisy- biorę .Tęsknię.
Ale to nie tak, że ciągle o tobie myślę. Ja tylko nie potrafię żyć. Błękit morza spogląda w moje oczy. Znowu wraca do mnie zwątpienie, czy naprawdę odszedłeś. Teraz twój ruch. Powodzenia, może wygrasz tą grę.
|
|
#1503 |
|
Rozeznanie
|
dziękuję. <3
bądźmy.niczego więcej mi nie trzeba.
my = nic. 'gdy odczuwam brak jego obecności, widzę, jaki jest dla mnie ważny.'
|
|
#1504 |
|
Zakorzenienie
|
kochała go nad życie
widziała w nim ojca swych dzieci męża wspólną przyszłość chciała się z nim starzeć a on tak po prostu ją zostawił. ot tak. snując się smutnymi ulicami, zapomnianych przez Boga miast. czy ja wam kiedyś mówiłam, że kocham was nad życie? ♥
|
|
|
|
#1505 |
|
Rozeznanie
|
szuka,a prosi Pana Boga,żeby nie znaleźć.
zasadnicze rozmowy z nią były gorsze od walenia głową w ścianę i tłuczenia kamieni na szosie z bardzo prostego powodu. jeżeli jej się coś nie podobało,nie przyjmowała tego do wiadomości i zwyczajnie przestawała słuchać. niecierpliwie czekała na pierwszą chwilę przerwy,żeby natychmiast podjąć jakikolwiek inny temat,przyciśnięta zaś do muru,zaczynała płakać i twierdziła,że nikt jej nie kocha.
|
|
#1506 |
|
Przyczajenie
|
Leżała nieruchomo na łóżku, ściskając poduszkę, na której jeszcze godzine temu spał ON.
Strugi łez lały się po policzkach, a ONA mimo to, nieustannie wypowiadała w ciszy JEGO imię i mówiła, jak bardzo GO kocha. Nienawidzi siebie za to, że darzy właśnie JEGO takim uczuciem i JEGO, jednocześnie kochając za to, że nie ma GO przy NIEJ. Że nie są razem. Że ONA płacze, a ON nawet o tym nie wie. Za to, że pozwolił, by między ich relacje wkradła się miłość. *******ona miłość, dzięki której ONA cierpi. Nieszczęśliwa miłość, bo ON JEJ nie kocha. Ta miłość, która nie łączy ludzi i nie daj im szczęścia, tylko dzieli, daje ból, tęsknotę i cierpienie P i e r d o l o n a m i ł o ś ć . ! - Płakałaś ? -Niee.. wiesz, alergie mam.. - Codzienny spacer na granicy wytrzymałości Mapę życia w sercu masz - ku^wa, to ja zabłądziłam chyba... Widzisz? O ! Tam .. własnie spierdala szczęście. Łap je, no.. |
|
|
|
#1507 |
|
Raczkowanie
|
kradnij śmiało
![]() Kiedy się ostatnio śmiałam? Oj to już dawno zapomniałam.
Przemoknięte serce we łzach, takie je tobie dam. Kiedy miałam w opisie, że boli mnie serce, kazałeś wziąć tabletki, ale ja powiedziałam Ci, że one nie zadziałają. Ten ból serca jest inny, ból złamanego serca, wywołany przez Ciebie .;( ostatnie troszkę dłuższe.
|
#1508 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
mówiłam już Ci, że genialna jesteś ? podkradam ten ...
gdyby czas zabijał nie byłoby już tu nas . najzabawniejsze jest to, że miał ją na wyciągnięcie ręki, miał i nic z tym nie zrobił ... a przecież mówił, że ją kocha . otwierając usta ciszy, próbowała pogodzić marzenia z realnością . pamiętasz nasze pierwsze spotkanie ? pierwszy pocałunek ? pierwsze wypowiedziane 'Kocham Cię' ? pierwszą kłótnię i pierwsze pogodzenie się ? pamiętasz ? ... czy może to też Ci już tamta wymazała ? 'Ja wymyślę ci Słowa których sens Pojmiesz tylko ty ' niejednokrotnie prosiłeś o przebaczenie, przyrzekając, że więcej się to nie powtórzy . i pamiętasz, zawsze, zawsze naiwnie poddawałam się Twoim ramionom, chociaż dobrze wiedziałam, że kłamiesz. więc czego się teraz boisz, czemu nie przepraszasz ? czemu pozwalasz nam rozwalić się, skoro dobrze wiesz, że Ci wybaczam ...? 'Tylko taki kąt Mały kąt mi wskaż Gdzie twój słychać śmiech Widać twoją twarz' .... Edytowane przez istny_paradoks Czas edycji: 2010-07-14 o 13:25 |
|
|
|
|
#1509 |
|
Przyczajenie
|
powinnam była zachować się jak honorowy człowiek i odejść . zapomnieć .
wybacz . serce mi nie pozwala . wspinam się dalej , z nadzieją że coś w końcu się zmieni . kłamałeś . kłamałeś mówiąc że będzie dobrze, kłamałeś mówiąc że kochasz , kłamałeś na każdym kroku . kłamałeś cały czas i kłamiesz dalej . powinieneś być k.urwa pier.dolonym prezydentem ! |
|
|
|
#1510 |
|
Raczkowanie
|
czuję Cię w mojej krwi , nie mów nic , boję się tego co myślisz . choć brak mi tchu nie chcę upaść z tego nieba , trzymaj mnie mocno za rękę jak dawniej . nie wierzę w lepsze jutro , ludzi , zakochanie , obietnice , ufo , nawet słowa ulubionej piosenki .. a jednak żyje , trwam w tym kruchym świecie z nieświadomością dlaczego nie jesteśmy już tym samym , dlaczego nie ma nas ..
|
|
#1511 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
_ Mężczyzno! Nigdy nie pozwól, aby kobiecie z Twojego powodu, popłynęła łza nieszczęścia..
|
|
|
#1512 |
|
Zadomowienie
|
'It hurts, when You get too close, Baby it hurts..' To boli, gdy pojawiasz się zbyt blisko, Kochanie, to boli.. 'if love is really good, You just want more, even if it throws You to the fire, fire, fire..' jeśli miłość Ci się naprawdę podoba, pragniesz jej więcej, nawet jeśli rzuca Cię w ogień, ogień, ogień..
|
|
#1513 |
|
Raczkowanie
|
Paralogiczna - talenciocha to ty masz i nie kłóc sie.
poraz kolejny okradam.. ♥ ;** uwieeeelbiam Cię! Napisałam sobie na czole : ODDYCHAJ ! Teraz, gdy Cię widze spoglądam w małe lustereczko, które zawsze mam przy sobie i udaje mi się nie zapomnieć, że mam oddychać. A teraz zamknij oczy.. śpij.. Rano, gdy się obudzisz nadal będę przy Tobie.. Obiecuje ♥ |
|
|
|
#1514 |
|
Zakorzenienie
|
groszek, absorbeed
![]() ta nadzieja nie należała do Ciebie, była moja a jednak potrafiłeś mi ją zabrać... czasami coś w nas umiera i nie chce zmartwychwstać. a więc żegnaj mój piękny, zielonooki koszmarze raz na zawsze. ubiorę się dziś na czarno; kolor żałoby. uczczę pamięć mojej śp.nadziei, którą Ty tak brutalnie wykończyłeś.
Edytowane przez agattee Czas edycji: 2010-07-14 o 14:22 |
|
|
|
#1515 |
|
Zakorzenienie
|
'ktoś kiedyś powiedział, że wystarczą spuszczone spodnie i chwila nieuwagi, by ktoś dobrał
się nam do dupy. To prawda. Wystarczy zaufać na chwilę, by ktoś to wykorzystał na naszą, dosyć bolesną niekorzyść.'
' Czasami jest tak, że brakuje nam czegoś, ale sami nie wiemy czego. w poszukiwaniu pożądanego elementu, gubimy bezpowrotnie malutkie chwile, które spajając się w całość tworzyłyby jeden wielki ogrom szczęścia.' |
|
|
|
#1516 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
okradam talenciaro ;* Nie chce CIE już całować , dotykać tylko spalić papierosa i tak po prostu iść.
plastkiowa miłość w plastikowym świecie plastikowych ludzi.
|
|
#1517 |
|
Raczkowanie
|
nie umiem żyć, milczenie wychodzi mi lepiej.
Czasami wystarczy tylko splunąć na szczęście. - słyszysz? - nie. - ja tez. - a kiedyś biło.. `mamo, on znowu bawi się w miłość! i znowu wygrał!`
|
|
#1518 |
|
Rozeznanie
|
W zasięgu wzroku nie było nic poza porzuconymi wspomnieniami Czasami wszystkie nasze myśli wzbudzają niepokój nikt nie wie, skąd pochodzi daje nam siłę i mówi nam o miłości i dotyka serca każdego z nas dlatego ta bajka nigdy się nie skończy bo to bajka marzeń Byłam sama, jedynie z tobą w swoich myślach a w marzeniach całowałam twoje usta już tysiąc razy Edytowane przez grise Czas edycji: 2010-07-14 o 15:19 |
|
|
|
#1519 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję myszko, znaczysz dla mnie tyle samo. Cytat:
Dziękuję za reklamę. Mój jest tylko opis, ktoś utworzył tego demotywatora i znalazł się on na głownej Ale mnie ktoś zaszczycił. ![]() ____ Brak mi siły na kolejny oddech tchu mi już brak Los mnie skreślił życie wywaliło poza nawias a ja nie walczę o siebie Ty o mnie walcz Jeśli potrafisz być latem w środku zimy poniedziałkiem na wpół tygodnia będę istnieć dla Ciebie Stoję w samym środku w środku piekła ... i Ty w roli diabła Chciałam miłości czystej jak łza dostałam łzę z czystej miłości Tej nocy każdy sen zwijał się z bólu
|
|
#1520 |
|
Raczkowanie
|
Jesteś tylko nic nieznaczącym epizodem w moim życiu. Na tym twoja rola się kończy. Ejj księciu! Twoja różowa królewna Cię szuka
![]()
Matura 2011: PR:Biola, Chemia. PP: Polski, Mata, Angiel Staram się nie chorować. Więcej się uśmiechać. Edytowane przez malinowetrapmki Czas edycji: 2010-07-14 o 15:28 |
|
|
|
#1521 |
|
Raczkowanie
|
Staraj się iść zawsze do przodu. Nie oglądaj się, nie słuchaj nikogo, bo ludzie zawsze pragnął nieszczęścia innych. Nie mają pojęcia jak to jest, gdy sprzeciwia ci się cały świat. Cały świat na czele z nim.
Ona nie raniła specjalnie. Faceci się w niej kochali, ona dawała im odrobinę nadziei. Ale w końcu tęsknota za nim zwyciężała... Kiedyś zależało mi na przyjaciołach, piłce nożnej i czekoladzie. Kiedyś nie znałam ciebie. Upadamy nie po to, żeby uznać się za przegranych. Robimy to dlatego aby podnieść się silniejszym niz bylismy przed porazka. Czasami najgorsze chwile nie rujnują nam życia. Właśnie dzięki nim wiemy przynajmniej kogo nazwać przyjacielem. Ona jeszcze nie znala prawdy. Była więc szczęśliwa. Przepraszam za ten badziew, ale kompletnie nie mam weny:/
|
|
#1522 |
|
Zakorzenienie
|
dlaczego nie kochasz mnie całym sobą ?
prosiłam Boga o chwilę spokoju nie o to,żeby mi Ciebie zabierał. jest na świecie takie jedno małe miejsce, tam wszystko ma swój sens. Mogłabym przesiedzieć tam całe życie a umierając powiedzieć,że jestem najszczęśliwszą kobietą na świecie. Tak bardzo kocham Twoje ramiona. Kocham dym, który wypuszczasz z płuc. Wdycham go gdy nie patrzysz.
|
#1523 |
|
Raczkowanie
|
no i wracam po niezauważonej nieobecności
![]() Dotykiem otulam twe usta,
pocałunki na ciele twym składam w każdym człowieku wypatruje choć odrobinę tego bólu, który w sobie noszę ja brak mi twoich słodkich pocałunków, brak wzroku ukrywającego zazdrość brak powiewu szczęścia die my darling die with her [umieraj moje kochanie umieraj z nią] |
|
|
|
#1524 |
|
Zakorzenienie
|
moja lewa strona zasnęła,
jakoś tak zimno. stanęła nad jakąś przepaścią, krzyknęła, że jest szczęśliwa, zeszła z niej i od razu rzuciła się w jego ramiona, które to właśnie były źródłem tego stanu.
|
|
#1525 |
|
Zadomowienie
|
'but with that moon in the sky who wants to be alone.. And when the stars shine so bright who wants to be alone?' przy tym księżycu na niebie kto chciałby być sam.. I kiedy gwiazdy świecą tak jasno, kto chciałby być sam? 'Don’t take me home till the sun comes..' Nie zabieraj mnie do domu dopóki słońce nie wzejdzie..
|
|
#1526 |
|
Wtajemniczenie
|
Desire x3_ - dziękuję kradnij ;**
absorbeed - myszko, kawałek serducha zabieram, nie oddam i pisz dalej takie cuda. poza tym.. lubię twój nowy avatar ;**ciutbliżej - na zdrówko kochana ;* grise - z posta na post coraz cudowniejsza, już brak mi słów ;**Siatkarka18, Kofeina w Redbullach - <3. obrabowane. Ciepłe słowa, wypowiedziane z zimnych ust. Krążą gdzieś w oddali, szukają nowego ucha które je wchłonie. Znalazł mi dom. w swoim sercu urządził mieszkanie. Dla mojej miłości i wszystkich uczuć którymi mnie darzy. Zaufać miłości, czuć ciepłą dłoń wsparcia na ramieniu. Ponad łóżkiem twój aromat, przyjemnie pachnący, gładzi moją skórę, wpada do porannej kawy.
|
#1527 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięki ' Lubił z nią rozmawiać. Gdyby musiał wysyłać listy, napisałby jej jeden lisy każdego dnia. Lecz to wcale nie oznacza, że był w niej zakochany...
Co jeśli ukochana osoba mnie zostawi albo skrzywdzi? Jeśli mnie oszuka, zdradzi, zrani, umrze albo zniknie? Widzisz, to jest ogromne ryzyko. Dla mnie zbyt duże. I tak najzwyczajniej w świecie lubiła mieć go obok siebie. Dowodami miłości nie tylko są pocałunki. Miłość można okazać troską, nawet będąc daleko Pokochałam Go bezmyślnie i naiwnie Pokochałam Go zachłannie i bezwstydnie Za ten uśmiech zdziwionego światem chłopca Za dwie iskry roztańczone w jego oczach... uwiodła mnie przepaść jednego spojrzenia... '
|
|
|
#1528 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Straaasznie miło ; *** Ale i tak nie dorównam tu Tobie i innym wspaniałym ![]() _________________________ __________ Chciałabym się do Ciebie przytulic tak po prostu , bez słów... Kocham nasze rozmowy po północy . Jeszcze żaden człowiek nie irytował mnie tak bardzo jak On , ale też żaden mężczyzna nigdy mnie tak nie pociągał . Brakuje mi Ciebie tak bardzo , że aż nie moge tego znieść . - Twoje zachowanie mąci ludziom w głowach . - Tobie też mące w głowie . ? - Bardzo często . ( Zmierzch) Było Ci mnie żal . ? Litowałeś się nade mną i dlatego się umawialiśmy . ? Chciałeś się mną pobawić aż trafi się ktoś lepszy . ? Wiesz co jest najgorsze . ? Miałam nadzieję , że jesteś inny... Wiesz, czego żałuję . ? Tego, że nie umiem postąpić tak , jak Ty. Nie potrafię powiedzieć Ci, że się nie zobaczymy, bo mam inne plany. Nie potrafię zaplanować sobie dnia bez Ciebie. Potrafię rzucić dla Ciebie wszystko i ze wszystkiego zrezygnować. A Ty . ? Ty doskonale umiesz zrezygnować ze mnie .
' Wiem, że nawet po długim czasie wcale nie będziesz mi taki obojętny jak każdemu się wydaje, wiem, że widząc Cię emocje wrócą, wiem, że kiedy na dole ekranu pojawi się wiadomość z Twoim imieniem, ciśnienie ewidentnie mi podskoczy. ' by czarnaalbk , Edytowane przez almostlover Czas edycji: 2010-07-14 o 16:13 |
|
|
|
|
#1529 |
|
Zakorzenienie
|
ona opalona. on napalony.
ty i ja. bo między nami jest inaczej. niczego nie będę się wyrzekać. to nie w moim stylu. przywiązywać się też nie będę. bo po co ? fajnie jest bawić się czyimś sercem, prawda ? mam sposób jak spędzić wspaniały weekend. mam nadzieję, że nie zna się z moim pierwszym sposobem.` w kaloszach radości niesiesz mnie przez kałuże wylanych łez.
|
|
#1530 |
|
Zadomowienie
|
twój wzrok gdy mijamy się codziennie na korytarzu-najbardziej boli. 'Brakuje mi Twojego kroku obok mojego...Twojego spojrzenia, uśmiechu. Brakuje mi poczucia bezpieczeństwa, sensu istnienia. Brakuje mi po prostu Ciebie. ' powiedz nie-odejdę,powiedz tak-nie uwierze. lato w mieście-wszędzie pełno Ciebie i ...mnie
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:39.

a może klikniesz ? 

też cię kocham! <3 

podkradam ten 

Ale mnie ktoś zaszczycił.
;**