|
|
#3721 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XVI
![]() oj chciałabym...chciała... takiego bezwonnego panela ![]() Cytat:
Ja od klamry od paska dostaję wysypki jedynie po posmarowaniu się jednym, konkretnym balsamem. Co ciekawsze klamra solo ani balsam solo wysypki nie wywołują. Chyba mi się białko ścina z tego upału. Padam. Regeneracyjnie wciągam pomidorki z mozarellą, z lodówki oczywiście.
|
|
#3722 | ||||
|
BAN stały
|
Hmmm... ale to faktycznie dziwne jest
Gdyby używany był raz na dwa tygodnie, to OK, woda mogłaby sobie skisnąć, ale tak? A może w łazience piętro niżej ktoś się rozkłada? Cytat:
Tylko tyłek? Ja wymoczyłbym się cały ![]() Cytat:
No ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#3723 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Tyż na to wpadłam i cała się umyłam
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3724 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
gryx-czy Ty wysłałeś Miciel torbę? o taką?---> ![]() Cytat:
to w sumie całkiem możliwe, w blokach różne rzeczy przeiekają-jak teściowaa robiła wylewkę to przyszedł sąsiad pytać czy nie wie dlaczego ma cały klosz od lampy pełny betonu
|
|
|
#3725 | |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
Byłam na Eclipse
|
|
#3726 |
|
Zakorzenienie
|
Ja chyba pierwszy podkład z górnej półki, z tego, co pamiętam
![]() ---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ---------- Zaczął mi się PMS Jestem wnerwiona, mam dziki apetyt na słodycze, na buzi zaczynają mi się pojawiać niespodziankiJuż się widzę na imprezie weselnej - spuchniętą, z jesienią średniowiecza na pysku... Git majonez
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#3727 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzy lata łykam antydepresanty i korzystam z przyjemności życia jak zwykle i jakoś nie zeszłam z tego świata. Fakt,że od roku biorę połowę najniższej dawki a teraz 1/4,bo jestem zdrowa,ale jakoś boję się odstawić. Złego licho nie bierze![]() Właśnie po prysznicu popijam czerwone wino ...ale oczywiście nie namawiam... Edytowane przez edytapa68 Czas edycji: 2010-07-14 o 21:50 |
|
|
|
|
#3728 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
, nazwa taka tylko zostałaCytat:
właśnie z rozanieleniem na facjacie pożeram czarne porzeczki , jak coś zostanie to jutro ugotuję sobie do nich kaszkę mannę
|
|
|
#3729 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zastanawiam się czy jest możliwe, żeby taki panel kupić z lokatorami w postaci jakiś zaśmierdujących wodę bakterii albo grzybków Albo nabawić się czegoś w trakcie użytkowania ![]() Albo Twoja teoria jest słuszna. Dawno nie widziałam sąsiada. A co, jeśli on wcale się nie wyprowadzł ![]() ![]() ![]() Albo developer lub zakładacz panela coś spieprzyli. Cytat:
Panowie budujący blok zamurowali mi w podłodze rurę odprowadzającą wodę do kanalizy. Tyle,że ta rura była dziurawa i dziwnym trafem miała w środku co nieco czerwonej farby A,że ja wprowadzałam się później, to sąsiad zaczął mieć atrakcje w już wykończonym mieszkaniu.A ja miałam skuwane świeżo położone płytki. Pracownicy developera, którzy brali udział w wydarzeniach do tej pory usiłują uciekać na mój widok. ![]() Idę zużytkować jedyną niewaniającą słuchawkę
Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2010-07-14 o 21:24 |
||
|
|
|
#3730 | |
|
perfumowy zawrót głowy
|
No nie wiem.Lepiej nie ryzykować.
Nie pamiętam co to było, ale mój brat wrzucił kiedyś 1 tabletkę mojemu mężowi do drinka. Efekt był po 5 min, poprostu płakaliśmy ze śmiechu z niego. Wszystko go cieszyło ale potem poszedł "przymierzać kapelusze" ![]() Cytat:
![]() Ja przed @ nie mogę dużo pić bo woda mi się zatrzymuje.
|
|
#3731 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#3732 |
|
Zakorzenienie
|
znacie jakiś netowy sklep z fajnymi jeansami?
|
#3733 |
|
Nindżopesz
|
Pin up, kopę lat
Cuś się ze mną niedobrego dzieje bo mi się pisać nie chce i w sumie nie mam o czym. Czyżby szok termiczny? |
|
|
|
#3734 | |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
W ramach przyoszczędzenia kupiłam mineralny maybelline i zaraz po nałożeniu świecę się jak choinka.
|
|
#3735 |
|
Zakorzenienie
|
Czy możecie mi polecić dobry krem brązujący do twarzy? Czy w ostateczności mogę zastosować ten do ciała?
---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ---------- Agnes - miałam Double Wear Estee Luder. Najlepszy jaki miałam. Z tym, że na wiosnę czy lato jest jednak za ciężki. Teraz mam Superfit, Clinique. Nie jest zły - ładnie matuje, mam idealnie dobrany kolor, jest lekki. Ale mimo, że jest bardzo płynny, zostawia na twarzy taką "kredową" powłoczkę, lekki tynk. Włazi w pory, nie wytrzymuje nawet 8 h - a ma być trwały i nieścieralny . Krycie średnie![]() Ogólnie - nie jest to jakiś badziew, ale dupy nie urywa. A tego ostatniego można by oczekiwać za te 100 zł
|
|
|
#3736 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale takich rzeczy się nie robi Mogło się zle skończyć. Inaczej rano tabletka a wieczorem drink. Wtedy spoko,bo już nie działa,ale popijanie leków,jakichkolwiek, alkoholem to ryzyko zejścia.Dobrze,że skończyło się to tylko przymierzaniem kapeluszyCytat:
|
||
|
|
|
#3737 |
|
grozi wypollizowaniem
|
mi tez sie nie chce pisac...
planuje se wyjazd , ale w Wiedniu sie przekulturalniłam i teraz mam zamiar tylko wszystko z grubsza przelecieć
|
|
#3738 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3739 |
|
Zakorzenienie
|
A kto leci ze mną do Urugwaju?
![]() A na poważnie - skończyłam przygotowywać ciuchy. Jutro lecę do Londynu na kilka dni
|
|
|
#3740 | |||||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Co do czwartku nic nie obiecuję, ale się zobaczy. Ktoś kce moją wejściówkę jakby co? Bo nie wiem, czy startować w konkursie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|||||
|
|
|
#3741 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak się niektórzy sąsiedzi dowiedzieli, że mama za własną kasę wysterylizowała dwie kotki, to się pukali w czoło i pytali czy na forsie śpi, że nie ma co z nią robić. Mama zapytała czy cokolwiek od nich chciała na tę sterylkę i kazała im się od*******ić, za przeproszeniem
|
|
|
|
#3742 | |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() W małym miasteczku w którym stazuję program działa prężnie, nie wiem od czego to zależy. A ludzie są bardzo różni, od takich, którzy nie przejdą obojętnie obok najbardziej zabidzonej bezdomnej kici po takich, którzy wrzucają trutkę na posesje osób, które mają jakieś zwierzaki
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#3743 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Też nie wiem. Może od podejścia lokalnych "władz"? Naszego wójta "jakieś tam" zwierzaki kompletnie nie interesują. Więc o czym rozmawiać. U mnie też jest przegląd takich zachowań - od podkarmiania do podrzucania trutki i malowania kotów niebieską farbą
||
|
|
|
#3744 |
|
grozi wypollizowaniem
|
o Ty! tak z nienancka czy "z nacka" ten wyjazd? jaką linią lecisz?
|
|
#3745 |
|
Zakorzenienie
|
Znienacka trochę
Ryanairem jak zwykle Na 3 dni tym razem, nawet nie wiem, czy będzie czas na jakieś dogłębne zwiedzanie. Przy okazji mam nadzieję dostać tam jakieś odzienie na wesele, bo w mieście, gdzie pracuję, rozpacz bierze - ani specjalnie ładnych rzeczy, o rozmiarówce już nie wspomnę...---------- Dopisano o 00:22 ---------- Poprzedni post napisano o 00:09 ---------- Dobranoc
|
|
|
#3746 |
|
Zakorzenienie
|
Madziczka do Londynu leci
, ale fajnieja nie mogę nic znaleźc , pieeerniczę i wezmę Egipt, a co najwyżej się upiekę żywcem
|
|
#3747 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
:ha haha:Albo może Antarktyda?
|
|
|
|
#3748 |
|
Zakorzenienie
|
Kochani, melduję się po wernisażu- wiecie, dlaczego nie ma Betty na wątku???
Bo...przyjechała do mnie!!!! W ogóle bardzo się udało i co tam będę czekać, od razu wklejam zdjęcia!Załącznik 3255735 Załącznik 3255736 Załącznik 3255737 Załącznik 3255738 Załącznik 3255739 Załącznik 3255740
|
#3749 |
|
Zakorzenienie
|
nie stac mnie
, Egipt wychodzi najtaniej
|
|
#3750 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję Eenax z rodzinką za przyjście, Oli VS, Palindromom, Racheli, Teclo, no i Betty oczywiście!!!!!
A teraz zdjęcie gościa specjalnego- to ktoś, kto bywa wszędzie, gdzie dzieje się coś godnego uwagi w tzw. kulturze. Skąd on to wie- kobieca intuicja? Zwany jest Rysią, w ogóle przemiły człowiek Załącznik 3255742
Nie jestem przesądna. To przynosi nieszczęście. BRULION MALARSKI. Justyna Neyman. http://justynaneyman.blogspot.com/ Edytowane przez Bellatrix Czas edycji: 2010-07-15 o 01:04 Powód: za późno już, zamiast cytować - edytuję... |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:02.

poza tym ja je testuję od kilku dni,więc chyba od razu by wyszło?Zastanawiam się czy to nie od moich długich kolczyków-tylko że ja je noszę od co najmniej pół roku 

, jak coś zostanie to jutro ugotuję sobie do nich kaszkę mannę

Mogło się zle skończyć. Inaczej rano tabletka a wieczorem drink. Wtedy spoko,bo już nie działa,ale popijanie leków,jakichkolwiek, alkoholem to ryzyko zejścia.Dobrze,że skończyło się to tylko przymierzaniem kapeluszy
To byłoby najlepsze rozwiązanie, ech... jak ją złapać... może ją gałęzią ogłuszę z daleka? ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
, pieeerniczę i wezmę Egipt, a co
, Egipt wychodzi najtaniej