|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4711 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Listopadowo-Grudniowe 2010 :-) cz.2
a dzisiaj jem bob
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4712 |
Zakorzenienie
|
Agatkia, fajny filmik
![]()
#4713 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Super filmik ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4714 |
Zakorzenienie
|
pelnia, ja chodze od Malkiewizca, taki sobie jest, ale czasami mozna z nim pozartowac. No i on tylko 3 razy robi USG w czasie ciazy wiec ja bede miec jeszcze jedno pod koniec dopiero
![]() ![]() Swietnym lekarzem, ale chyba prywatnie jest lekarz ktory przyjmowal mnie w szpitalu, niestety nie pamietam nazwiska, ale koles po prostu.. CUD miod i orzeszki, tylko ze on przyjmuje chyba w Jaskowcach albo Kunicach sama nie wiem ale poza Legnica. Ja jestem z Tarninowa ![]() No a teraz zabieram sie za ogladanie filmiku Agatki aaa co do Malkiewicza, to fajna masz kole rodzenia, tzn babeczka jest spoko co prowadzi i jest cala oddana dla nas rodzących, mamy do niej numer w razie potrzeby mozna zadzwonic, pytac.. i to za jedyne 200zl a kolezanka oplacila sobie polozna za 800zl i przed porodem sie zmyla ::/ edit: buahahahaha dobry filmik ![]() ---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:21 ---------- Jezu dziewcyzny jak mnie zeby dwa zaczely bolec ![]() ![]() OJAKMNIEBOLI.... ![]()
28.05 - dokument do odbioru ![]() Aneckowo metal gora - 06.02.2012 metal dol - 12.06.2012 Edytowane przez Anecka Czas edycji: 2010-07-14 o 15:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#4715 |
Zakorzenienie
|
Agatkia gratuluje syna!
my właśnie wrociliśmy od gina, Michałek ma 670g i jest o tydzien młodszy bo z om wychodzi mi 25t4d a według usg jest 24t4d ale to nic ![]() fotki zadnej nie dostaliśmy bo się dupką odwrócił i pokazał tylko to co ma między nogami ![]() ![]() miałam też robione obciazenie glukozą 75g i wyniki prawidłowe ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4716 |
Kici kici miau miau
|
kotekk gratulacje
![]() Anecka mozna a my po wizycie u endokrynologa, dawka podwyzszona do 75 w poniedzialek i piatek, reszta 50ug. za ok. 1,5 tyg idziemy na glukoze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4717 |
Zadomowienie
|
Hej Dziewczyny
![]() już wrociliśmy z nad morza ![]() ![]() ![]() ![]() gratuluje udanych wizyt i pięknych brzuszków na zdjęciach ![]() ![]() ![]() jak już się rozpakuję to zgram zdjęcia i jakieś tu wrzucę ![]() to nadrabiam Was dalej - dziś cały dzień próbuję Was dogonić ![]() a jutro rano mam wizyte u gina ![]()
#4718 |
Zakorzenienie
|
mallinka, super
![]() ![]() Koniecznie fotki wrzuc ![]() No a ja sie zastanawiam czy w przyszlym tygodniu nie jechac busem na USG 3d do Lubina, bede w jakims 21-22 tygodniu, sama nie wiem bo co miesiac mam co innego wpisywanego ![]() Teraz zawijam do biedronki po jogurty.
#4719 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a rożek .......nie jest usztywniany i nie ma wyjmowanego spodu (nawet nie wiedziałam o czymś takim) a zdjęcie wklejałam kilka stron wcześniej ![]() a to badanie kusi mnie coraz bardziej bo chce zobaczyć dzidzię i mieć pewność, że wszystko dobrze ![]() Cytat:
![]() jak wczoraj byłam to się dowiedziałam, że jak ktoś chce iść do niego na nfz to zapisy dopiero po nowym roku-masakra normalnie tyle czekać! -ale to pewnie przez to,że to dobry lekarz i ma strasznie dużo pacjentek Cytat:
Cytat:
![]() ja byłam dzisiaj bolały mnie wszystkie zęby z lewej strony u góry aż mi dziąsła spuchły, całą noc nie spałam -i jak poszłam to nawet nie wiedziałam, który to ząb -a okazało się, że to całkiem inny niż myślałam -na początku miałam bez znieczulenia ale tak bolało, że nie dałam rady i było znieczulenie a teraz mnie już nic nie boli ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4720 |
Zakorzenienie
|
no no jutro pojde rano, o ile zastane Pania doktor, ona w sumie przewaznie jest wieczorami, dzwonilam juz ale znajac mojego pecha ma teraz wakacje
![]() ehhh znieczulenie bralas w sensie zastrzyk? bo babeczka zawsze mi daje znieczulenie w sensie zamraza ale to u mnie nic nie daje ![]()
#4721 |
Zadomowienie
|
tak zastrzyk -też tego nie lubię ale cóż strasznie bolało jak nigdy -jakoś da się to przeżyć a potem nic nie boli. Tylko nie wiem czy to było takie normalne znieczulenie czy jakieś specjalne -ale mój dentysta wie, że mam dzidziusia w środku i napewno o tym pomyślał
![]() ale teraz to czuje taką ulgę że ło ! |
![]() ![]() |
![]() |
#4722 |
Wtajemniczenie
|
czesc.
Ja po wizycie, szyjka mocna ,ginekologicznie wszystko ok ,na plusie mam 4 kg ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4723 | |||||||
Zakorzenienie
|
Ja na moment,u nas trochę popadało i odrazu lepiej się oddycha. Mój synuś codziennie daje mi zanać o sobie kopniaczkami,kręgosłup mniej boli,córka zdrowa,teściowa jutro wyjeżdża,więc chyba wszystko jest ok.
Pozdrowionka dla was wszystkich ![]() Właśnie bułki spaliłam,zapomniałam,że wstawiłam je do piekarnika. Miały piec się 10 min,a piekły się 45 min ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
jaki śliczny i taki malutki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:38 ---------- Poprzedni post napisano o 18:37 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4724 |
Zakorzenienie
|
moj dentysta mowil ze te nowe znieczulenia sa bezpieczne dla kobiet w ciazy.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4725 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4726 |
Zakorzenienie
|
Hehe widzę wszystkie się za ząbki wzięły
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:49 ---------- A właśnie miałam jeszcze pogratulować wszystkim mamusiom, które poznały płeć ![]() ![]() Ja w niedzielę odkopałam pudła z ciuszkami po Kindze i po poukładaniu tego wszystkiego okazało się, że mam całą szafkę ubrań dla maluszka - więc już nic więcej nie kupuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4727 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4728 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ---------- Cytat:
![]() Ja byłam pewna, że będę mieć syna a okazało się, że będzie córeczka ![]() ---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#4729 |
Wtajemniczenie
|
Gratuluję wszystkim mamom poznania płci - ja miałam przeczucie od początku, że synek i moje przypuszczenia się sprawdziły
![]() Jest tak gorąco, że nie mam na nic siły.
#4730 |
Zakorzenienie
|
Gratulacje dla synow i corek
![]() Jej a mnei zaczely wezly bolec, gardla juz nie czuje po bokach chyba od zebow ![]() ![]() No nic poczytam jeszcze pare rzeczy i sie klade.
#4731 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() no pogodę mieliśmy aż za dobrą... ![]() ![]() ![]() ![]() zatrzymaliśmy się w pesnjonacie przy samej plaży-tylko przejście przez wydmy i już-a musieliśmy tak blisko coś znaleźć bo bałam się czy nie będę musiała do toalety biegać-miałam wtedy te bąbelki w brzuchu, ale na szczęście nie przydało się ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() to wrzucam moje 2 zdjęcia w kamuflażu plażowym ![]() ![]()
![]() |
#4732 |
Zadomowienie
|
z bólem przyjma cie nawet bez wczesniejszej rejestracji i to na nfz
choc ja chodze do bojarowskiej ![]() ************************* ************************* **************** GRATULUJE LENKI!!! ************************* ************************* **************** LECE obierac czeresnie dwa wiadra az - roboty mezulek naznosil ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4733 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja zawsze do Pani Lubonskiej do Huty.. mallinka, w ogole ludzi tam nie bylo szok ![]() czeresnie ![]()
![]() |
#4734 |
Wtajemniczenie
|
dzieki matki
![]() ide w kimono bo padam na twarz. Do jutera ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4735 |
Wtajemniczenie
|
Mowilam wam, ze czekam na meza, mial przyleciec o 20. Samolot wystartowal, ale z opoznieniem a teraz zamiast wyladowac w Düsseldorfie, zrobil to w Hannoverze
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4736 |
Zakorzenienie
|
Poparzylam paluchy jak wyjmowal z piekarnika grzanki z mozarella, pomidorami, czosnkiem i bazylia
![]() ale byly takie pycha, ze przezyje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4737 |
Zadomowienie
|
a ja jem wiśnie, pycha, a gorzkie że szok ale tego mi było trzeba
![]()
#4738 |
Rozeznanie
|
Melduję się
![]() Znowu schudłam :P W domu kupe roboty- robią nam balkon bo sąsiadów na dole zalewa, wszędzie pył, brud itd. Buźka dla wszystkich- zmykam do pracy. |
![]() ![]() |
![]() |
#4739 |
Raczkowanie
|
Agatkia GRATULUJE Synka
![]() ![]() Ja już nie spię od 5 :/ wybaczcie, ze nie piszę dużo ale ostatnio u mnie trwają remonty, a ja siedze non stop nad praca dyplomowa, którą muszę do jutra skończyć. Upał u nas okropny i chodze popuchnięta mimo, ze na L4 w domu cały czas przesiaduje :/ Miłego dnia życzę ![]()
#4740 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, chciałam zapytać, czy miałyście w 15 tc bóle kłujące w okolicy jajnika? ja wczoraj miałam takie bóle jakby ktoś mnie tam łapał co chwilę i ściskał za jajnik. dodam, że usg wszystko ok. badanie gin też. co to mogło być? w ogóle wczoraj czułam się fatalnie, bolała mnie głowa, bylo mi słabo. myślę, że to nie były bóle macicy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:59.