Mamusie Listopadowo-Grudniowe 2010 :-) cz.2 - Strona 158 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-07-14, 14:54   #4711
kliwia
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Listopadowo-Grudniowe 2010 :-) cz.2

a dzisiaj jem bob
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-14, 14:55   #4712
kretencja
Zakorzenienie

Agatkia, fajny filmik

RAZEM OD 5.03.2000.

Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista... wie, co to za otwór

TYMEK - 26.11.2010
kretencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-14, 14:57   #4713
vikicullen
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Agatkia Pokaż wiadomość

Super filmik dobry lekarz- co to jest, co to jest

http://www.suwaczki.com/tickers/atdc2n0askflsw50.png

PAULINKA ur. 01.10.2015 r.

http://www.suwaczki.com/tickers/ug37tv739lp63vo5.png
vikicullen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-14, 16:25   #4714
Anecka
Zakorzenienie

pelnia, ja chodze od Malkiewizca, taki sobie jest, ale czasami mozna z nim pozartowac. No i on tylko 3 razy robi USG w czasie ciazy wiec ja bede miec jeszcze jedno pod koniec dopiero wiec dopiero chyba jak urodze to sie dowiem co wyhodowalam

Swietnym lekarzem, ale chyba prywatnie jest lekarz ktory przyjmowal mnie w szpitalu, niestety nie pamietam nazwiska, ale koles po prostu.. CUD miod i orzeszki, tylko ze on przyjmuje chyba w Jaskowcach albo Kunicach sama nie wiem ale poza Legnica.

Ja jestem z Tarninowa

No a teraz zabieram sie za ogladanie filmiku Agatki

aaa co do Malkiewicza, to fajna masz kole rodzenia, tzn babeczka jest spoko co prowadzi i jest cala oddana dla nas rodzących, mamy do niej numer w razie potrzeby mozna zadzwonic, pytac.. i to za jedyne 200zl a kolezanka oplacila sobie polozna za 800zl i przed porodem sie zmyla ::/

edit: buahahahaha dobry filmik

---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:21 ----------

Jezu dziewcyzny jak mnie zeby dwa zaczely bolec Skrecam sie z bolu juz.. eh cyzli jutro z rana pojade zobaczyc czy dentysta przyjmuje i musze na wiertlo isc, a co jak ja to zle znosze, w sensie boli mnie to i przez to ja sie spinam strasznie i brzuch od razu mnie boli? Mozna znieczulenie? choc nie wiem czy igly sie bardziej nie boje w dziaslo.. ale chyba wole igle

OJAKMNIEBOLI....

Aneckowo

metal gora - 06.02.2012
metal dol - 12.06.2012

Edytowane przez Anecka
Czas edycji: 2010-07-14 o 15:26
Anecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-14, 16:29   #4715
kootekk
Zakorzenienie

Agatkia gratuluje syna!

my właśnie wrociliśmy od gina, Michałek ma 670g i jest o tydzien młodszy bo z om wychodzi mi 25t4d a według usg jest 24t4d ale to nic
fotki zadnej nie dostaliśmy bo się dupką odwrócił i pokazał tylko to co ma między nogami jutro idziemy na nagranie usg na płytkę

miałam też robione obciazenie glukozą 75g i wyniki prawidłowe wyszło mi 130 a do 140 jest norma

kootekk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-14, 16:51   #4716
ranka
Kici kici miau miau

kotekk gratulacje

Anecka mozna

a my po wizycie u endokrynologa, dawka podwyzszona do 75 w poniedzialek i piatek, reszta 50ug.
za ok. 1,5 tyg idziemy na glukoze

Instagram mój
ranka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-14, 17:06   #4717
mallinka
Zadomowienie

Hej Dziewczyny

już wrociliśmy z nad morza dziś odpoczywam bo jestem padnięta po podróży, ale wakacje były bardzo udane nawet 2 razy się wykąpałam tylko ta droga-500km masakra

gratuluje udanych wizyt i pięknych brzuszków na zdjęciach mój też nieźle podrósł-codziennie jadłam rybkę na obiad ale na szczęście na wadzę tylko 0,5kg więcej-uff
jak już się rozpakuję to zgram zdjęcia i jakieś tu wrzucę

to nadrabiam Was dalej - dziś cały dzień próbuję Was dogonić

a jutro rano mam wizyte u gina

ur. - 28.12.2010 - 4530g, 59cm

mallinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-14, 17:12   #4718
Anecka
Zakorzenienie

mallinka, super Ja jade 8 sierpnia nad morze, 600km - 12h pociagiem z 2 przesiadkami w nocy. Mam nadzieje ze przezyje

Koniecznie fotki wrzuc No i pogoda Ci się udala.. ahh

No a ja sie zastanawiam czy w przyszlym tygodniu nie jechac busem na USG 3d do Lubina, bede w jakims 21-22 tygodniu, sama nie wiem bo co miesiac mam co innego wpisywanego

Teraz zawijam do biedronki po jogurty.

Aneckowo

metal gora - 06.02.2012
metal dol - 12.06.2012
Stary 2010-07-14, 18:11   #4719
kularek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pelnia1980 Pokaż wiadomość
........... ŚWietnie, że z maluchem wszystko ok i z Toba też Tak czytam o tych Waszych skurczach i braniu magnezu, że aż sie zastanawiam czy kakaa nie pijecie i czekolad nie jecie?? Jakoś mi to przyszło do głowy teraz...

ROŻEK
a jest on może usztywaniany z wyjmowanym spodem?? jaki kolorek, masz zdjęcie? uwielbiam oglądać hehe ..................
to napewno nie przez to, że nie jem słodyczy bo tych nigdy sobie nie odmawiałam-tak już mam i tyle a magnez mam teraz od ginekologa a wcześniej od kardiologa więc znowu muszę go brać -ale teraz za to żelazo mam w normie co prawie nigdy wcześniej mi się nie zdarzało i zawsze miałam jakieś tabletki więc teraz jestem bardzo zaskoczona

a rożek .......nie jest usztywniany i nie ma wyjmowanego spodu (nawet nie wiedziałam o czymś takim) a zdjęcie wklejałam kilka stron wcześniej -ale ogólnie to jestem z niego zadowolona tylko muszę wyprać

a to badanie kusi mnie coraz bardziej bo chce zobaczyć dzidzię i mieć pewność, że wszystko dobrze

Cytat:
Napisane przez madzinka Pokaż wiadomość
....dziewczyny, czy wy w 22 tc nadal miewacie od czasu do czasu takie bóle rozciągającej sie macicy, jak na początku ciąży? czy takie rozciągania czuć do samego końca ciąży?
ja mam dopiero 20 tydz ale nadal mam takei bóle -lekarz mówi, że wszystko dobrze z dzidziusiem więc staram się nei przejmować

jak wczoraj byłam to się dowiedziałam, że jak ktoś chce iść do niego na nfz to zapisy dopiero po nowym roku-masakra normalnie tyle czekać! -ale to pewnie przez to,że to dobry lekarz i ma strasznie dużo pacjentek

Cytat:
Dziewczynki, nie czytałam Was dzisiaj jeszcze... ale nadrobię, jak tylko podzielę się informacją, żeeeeeeeeee...
BĘDZIEMY MIEĆ SYNA!!!!!!!
Nasz synek waży 196 gram, wielkość mojego brzucha jest absolutnie prawidłowa
gratulacje !!!!!!

Cytat:
Napisane przez Anecka Pokaż wiadomość
Jezu dziewcyzny jak mnie zeby dwa zaczely bolec Skrecam sie z bolu juz.. eh cyzli jutro z rana pojade zobaczyc czy dentysta przyjmuje i musze na wiertlo isc, a co jak ja to zle znosze, w sensie boli mnie to i przez to ja sie spinam strasznie i brzuch od razu mnie boli? Mozna znieczulenie? choc nie wiem czy igly sie bardziej nie boje w dziaslo.. ale chyba wole igle
OJAKMNIEBOLI....
Anecka do dentysty jutro z samego rana póki chłodno !
ja byłam dzisiaj bolały mnie wszystkie zęby z lewej strony u góry aż mi dziąsła spuchły, całą noc nie spałam -i jak poszłam to nawet nie wiedziałam, który to ząb -a okazało się, że to całkiem inny niż myślałam -na początku miałam bez znieczulenia ale tak bolało, że nie dałam rady i było znieczulenie a teraz mnie już nic nie boli
kularek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-14, 18:13   #4720
Anecka
Zakorzenienie

no no jutro pojde rano, o ile zastane Pania doktor, ona w sumie przewaznie jest wieczorami, dzwonilam juz ale znajac mojego pecha ma teraz wakacje

ehhh znieczulenie bralas w sensie zastrzyk? bo babeczka zawsze mi daje znieczulenie w sensie zamraza ale to u mnie nic nie daje

Aneckowo

metal gora - 06.02.2012
metal dol - 12.06.2012
Stary 2010-07-14, 18:17   #4721
kularek
Zadomowienie

tak zastrzyk -też tego nie lubię ale cóż strasznie bolało jak nigdy -jakoś da się to przeżyć a potem nic nie boli. Tylko nie wiem czy to było takie normalne znieczulenie czy jakieś specjalne -ale mój dentysta wie, że mam dzidziusia w środku i napewno o tym pomyślał
ale teraz to czuje taką ulgę że ło !
kularek jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-07-14, 18:29   #4722
melabn
Wtajemniczenie

czesc.
Ja po wizycie, szyjka mocna ,ginekologicznie wszystko ok ,na plusie mam 4 kg no i w moim brzuszku mieszka Lenka, bedzie córcia
melabn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-14, 18:38   #4723
ursull
Zakorzenienie

Ja na moment,u nas trochę popadało i odrazu lepiej się oddycha. Mój synuś codziennie daje mi zanać o sobie kopniaczkami,kręgosłup mniej boli,córka zdrowa,teściowa jutro wyjeżdża,więc chyba wszystko jest ok.
Pozdrowionka dla was wszystkich
Właśnie bułki spaliłam,zapomniałam,że wstawiłam je do piekarnika. Miały piec się 10 min,a piekły się 45 min

Cytat:
Napisane przez Aliszcze Pokaż wiadomość
Ursull, fajnie, że mała ma się lepiej a wiadomo już na 100% co spowodowało gorączkę? ząbki czy jakaś infekcja?
i nie wiadomo do końca co to było,ja podejrzewam jednak zęby

Cytat:
Napisane przez De28 Pokaż wiadomość
To ja wam pokaze moje polowanie Wszystko uzywane lub nieuzywane ale kupione z drugiej reki. 2 rzeczy pewnie nie bede uzywac bo nie zauwazylam, ze maja zapiecia na pleckach.
niezła wyprawka . Ja już mam wszystko i tez część używana

Cytat:
Napisane przez Weronisia Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny. Nie mam czasu na net i za gorąco na kompa. Jutro ostatni dzień szkoły moich dzieci, a więc czasu troszkę mniej będę miała. ALe zaglądam i czytam co tu piszecie. Dziś nie zdążyłam poczytać, bo wpadłam na chwilkę dosłownie, bo chcę wam tylko powiedzieć, że miałam dziś prenatalne badania i te dopplerowskie. Widziałam wszystkie organy małego, przepływ krwi w żyłach, serce, wnętrze jego głowy, nerki.... no dosłownie wszystko.

Organy mojego Pascalka, jak i jego wymiary są prawidłowe
Troszkę ma powiększoną miedniczkę nerkową i musimy to regularnie kontrolować, a więc kolejne tak dokładne badania za 5 tygodni czyli w 30 tc.
To prawdopodobnie taka nasza rodzinna uroda z tymi nerkami. Ja mam powiększoną miedniczkę nerkową, córka miała operację na reflux nerkowo-moczowodowy, a teraz Pascalek coś tam ma...
No ale to nie jest groźne i poza tym wszystko jest OK.
Nadal jest troszkę chudszy, ale długością jest OK. Waży 660g, a więc przez tydzień przytył 170g

Wklejam Wam fotkę z profilu mojego synusia. A także potwierdzenie jego męskości
Dziś jesteśmy na początku 25 tc. A dokłądnie, to jest 24 tygodnie + 2 dni
Piękne fotki i super,że mały ok. I gdzie na ten urlop w końcu jedziecie?
Cytat:
Napisane przez sereniti Pokaż wiadomość
ja też idę na USG do lekarza który ma tylko 3d

mam kotka!!!! tż uratował z fermy małego kocurka przed śmiercią - jest śliczny!

jaki śliczny i taki malutki

Cytat:
Napisane przez Sysunia_d Pokaż wiadomość
Weronisia dzieki za szczegółowy opis zdjecia teraz juz wiem co i jak - nie przypuszczałam ze zdjecie jest z dołu .

Ursull co tam u ciebie kochana ? Ja dzis nie byłam w pracy - lezałam , masowałam i zobaczymy co bedzie dalej.

Nic miłej nocy
Sysunia u mnie ok,ty lepiej powiedz co u ciebie,jak po USG,bo nie mogę się doczekac wieści

Cytat:
Dziewczynki, nie czytałam Was dzisiaj jeszcze... ale nadrobię, jak tylko podzielę się informacją, żeeeeeeeeee...

Jestem w absolutnym szoku, bo od kiedy wiemy, ze jestem w ciaży mówimy do brzucha Haniu- innej opcji jak dziewczynka nie braliśmy pod uwagę. To nie było nawet przeczucie na dziewczynkę, ja po prostu miałam absolutną pewność, ze będzie córcia!! A tu taki numer!! Niemniej jednak po pierwszym szoku cieszę się Teraz tylko muszę zmienić myślenie w mojej głowie

gratuluję serdecznie,mi z wymienionych imion Mikołaj najbardziej odpowiada

---------- Dopisano o 18:38 ---------- Poprzedni post napisano o 18:37 ----------

Cytat:
Napisane przez melabn Pokaż wiadomość
czesc.
Ja po wizycie, szyjka mocna ,ginekologicznie wszystko ok ,na plusie mam 4 kg no i w moim brzuszku mieszka Lenka, bedzie córcia
serdecznie gratuluję

ursull jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-14, 18:42   #4724
kliwia
Zakorzenienie

moj dentysta mowil ze te nowe znieczulenia sa bezpieczne dla kobiet w ciazy.
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-14, 18:42   #4725
melabn
Wtajemniczenie

Cytat:

Jestem w absolutnym szoku, bo od kiedy wiemy, ze jestem w ciaży mówimy do brzucha Haniu- innej opcji jak dziewczynka nie braliśmy pod uwagę. To nie było nawet przeczucie na dziewczynkę, ja po prostu miałam absolutną pewność, ze będzie córcia!! A tu taki numer!! Niemniej jednak po pierwszym szoku cieszę się Teraz tylko muszę zmienić myślenie w mojej głowie

gratuluje

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-07-14, 18:52   #4726
kotek81
Zakorzenienie

Hehe widzę wszystkie się za ząbki wzięły Ja jutro rano też mam kolejną wizytę - na szczęście nic mnie nie boli ale będzie mi robiła już 3 podejście do wyleczenia ósemki (ostatnim razem niewiele brakowało a bym ją dwa razy ) Niestety poprzednia dentystka zmasakrowała mi zęby po prostu i teraz ta obecna sporo się musi namęczyć aby mi je doprowadzić do porządku

---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:49 ----------

A właśnie miałam jeszcze pogratulować wszystkim mamusiom, które poznały płeć kurde ja tak sobie myślałam, że chyba chcę jednak niespodziankę ale jak czytam wasze wpisy o tym kto mieszka u was w brzuszkach to coraz bardziej mnie zżera ciekawość kto tam u mnie siedzi

Ja w niedzielę odkopałam pudła z ciuszkami po Kindze i po poukładaniu tego wszystkiego okazało się, że mam całą szafkę ubrań dla maluszka - więc już nic więcej nie kupuję
kotek81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-14, 19:00   #4727
Agatkia
Zadomowienie

Cytat:
czesc.
Superowo!!!!!! GRATULACJE!!!! Piękne imię
Agatkia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-14, 19:38   #4728
M25
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mallinka Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny

już wrociliśmy z nad morza dziś odpoczywam bo jestem padnięta po podróży, ale wakacje były bardzo udane nawet 2 razy się wykąpałam tylko ta droga-500km masakra

gratuluje udanych wizyt i pięknych brzuszków na zdjęciach mój też nieźle podrósł-codziennie jadłam rybkę na obiad ale na szczęście na wadzę tylko 0,5kg więcej-uff
jak już się rozpakuję to zgram zdjęcia i jakieś tu wrzucę

to nadrabiam Was dalej - dziś cały dzień próbuję Was dogonić

a jutro rano mam wizyte u gina
Ja też właśnie wróciłam z wakacji na mazurach na Śląsk .. jechaliśmy pociągiem w 1 klasie i muszę przyznać, że podróż (9h) zniosłam bardzo dobrze, jechało się naprawdę ok. Mężuś dźwigał wszystkie bagaże ;-) Dzielny był i dogadzał mi bardzo. Odpoczęłam, opaliłam się trochę, nawet się zamoczyłam w jeziorku, przytyłam 3 kg w 2 tygodnie... Dzidziuś się bardzo ruszał, ale chyba też mu było dobrze.

---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ----------

Cytat:

Gratuluje

Ja byłam pewna, że będę mieć syna a okazało się, że będzie córeczka

---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ----------

Cytat:
Kurka wodna, i to jest dobre pytanie. ja jestem trochę staroświecka, imiona które biorę pod uwagę to:

Wojciech, Mikołaj, Radosław, Krzysztof, Maksymilian, Julian Mąż raczej podziela mój gust

Kolejność przypadkowa.
Ja też lubię tradycyjne imiona, gdybym miała syna byłby Tomasz... po mężu

---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ----------

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
moj dentysta mowil ze te nowe znieczulenia sa bezpieczne dla kobiet w ciazy.
Znieczulenia w zastrzyku są na ogół bezpieczne, bo działają miejscowo i nie dostają się do krwi.

---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ----------

Cytat:
czesc.
Gratuluje śliczne córeczki
Stary 2010-07-14, 19:42   #4729
Vcelka
Wtajemniczenie

Gratuluję wszystkim mamom poznania płci - ja miałam przeczucie od początku, że synek i moje przypuszczenia się sprawdziły

Jest tak gorąco, że nie mam na nic siły.

Mój kochany synek Igorek - 09.11.2010

Vcelka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-07-14, 19:44   #4730
Anecka
Zakorzenienie

Gratulacje dla synow i corek

Jej a mnei zaczely wezly bolec, gardla juz nie czuje po bokach chyba od zebow mam nadzieje ze jutro moja dentystka przyjmuje Juz nie zniose tego bolu. Nocka nastepna nie przespana. Nawet nie mam tabletek zadnych bo ja nie lubie brac tabsow.

No nic poczytam jeszcze pare rzeczy i sie klade.

Aneckowo

metal gora - 06.02.2012
metal dol - 12.06.2012
Stary 2010-07-14, 19:52   #4731
mallinka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Anecka Pokaż wiadomość
mallinka, super Ja jade 8 sierpnia nad morze, 600km - 12h pociagiem z 2 przesiadkami w nocy. Mam nadzieje ze przezyje

Koniecznie fotki wrzuc No i pogoda Ci się udala.. ahh
pociągiem może lżej niż samochodem, bo można się wygodnie rozłożyć ale tak na prawdę to chyba każda podróż w naszym stanie jest bardzo męcząca
no pogodę mieliśmy aż za dobrą... spaliłam się pierwszego dnia-mimo filtrów i siedzenia we względnym cieniu po 1.5godziny na plaży z rana, miałam spalone ramiona to kolejne dni juz smarowałam się filtrem 35 i w ogóle się nie opaliłam i oczywiście non stop w koszulce coby brzucha nie wystawić bezpośrednio na słoneczko, nawet się kąpałam w koszulce
zatrzymaliśmy się w pesnjonacie przy samej plaży-tylko przejście przez wydmy i już-a musieliśmy tak blisko coś znaleźć bo bałam się czy nie będę musiała do toalety biegać-miałam wtedy te bąbelki w brzuchu, ale na szczęście nie przydało się

Cytat:
czesc.
gratuluje mam nadzieję że ja jytro się dowiem kto siedzi w brzuchu

Cytat:
Napisane przez M25 Pokaż wiadomość
Ja też właśnie wróciłam z wakacji na mazurach na Śląsk .. jechaliśmy pociągiem w 1 klasie i muszę przyznać, że podróż (9h) zniosłam bardzo dobrze, jechało się naprawdę ok. Mężuś dźwigał wszystkie bagaże ;-) Dzielny był i dogadzał mi bardzo. Odpoczęłam, opaliłam się trochę, nawet się zamoczyłam w jeziorku, przytyłam 3 kg w 2 tygodnie... Dzidziuś się bardzo ruszał, ale chyba też mu było dobrze.
mój mąż też wszystko za mnie nosił, aż źle się czułam-on obładowany: parasol, parawan, torba plażowa z ręcznikami, napojami, jedzeniem i gazetami, a ja zadowolona klapki niosłam... nawet dmuchany materac mi z rąk wyrwał... ale i tak jak już byliśmy na plaży to ja sapałam jak parowóz a on zadowolony rozbijał nasz obóz plażowy

to wrzucam moje 2 zdjęcia w kamuflażu plażowym tu z samego Helu-pierwszy raz udało nam się dojechać na sam koniec

ur. - 28.12.2010 - 4530g, 59cm

mallinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-14, 19:57   #4732
pelnia1980
Zadomowienie

GG do pelnia1980

z bólem przyjma cie nawet bez wczesniejszej rejestracji i to na nfz

choc ja chodze do bojarowskiej

GRATULUJE LENKI!!!
LECE obierac czeresnie dwa wiadra az - roboty mezulek naznosil do jutra papa
pelnia1980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-14, 20:02   #4733
Anecka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pelnia1980 Pokaż wiadomość
z bólem przyjma cie nawet bez wczesniejszej rejestracji i to na nfz

choc ja chodze do bojarowskiej

GRATULUJE LENKI!!!
LECE obierac czeresnie dwa wiadra az - roboty mezulek naznosil do jutra papa
na NFZ? Bojarowski to dobry onkolog moze jej maz

Ja zawsze do Pani Lubonskiej do Huty..

mallinka, w ogole ludzi tam nie bylo szok Cudnie..

czeresnie

Aneckowo

metal gora - 06.02.2012
metal dol - 12.06.2012
Stary 2010-07-14, 20:06   #4734
melabn
Wtajemniczenie

dzieki matki
ide w kimono bo padam na twarz. Do jutera
Stary 2010-07-14, 20:11   #4735
De28
Wtajemniczenie

Mowilam wam, ze czekam na meza, mial przyleciec o 20. Samolot wystartowal, ale z opoznieniem a teraz zamiast wyladowac w Düsseldorfie, zrobil to w HannoverzeA miasto to ok 2 godziny drogi stad. Albo podstawia jakis bus, ktory zawiezie ich do Düsseldorfu albo beda za godzine startowac jeszcze raz.u mnie burza juz minela nie wiem, dlaczego nie ladowali No i teraz maz wroci pewnie do domu o 12 w nocy. I pewnie czeka mnie jazda na lotnisko, by go odebrac. Biedny wstal o 4 nad ranem i jest wykonczony. A jutro o 5 znow trzeba wstac do roboty.

Daniel

Christian
De28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-14, 20:12   #4736
irsin
Zakorzenienie

GG do irsin

Poparzylam paluchy jak wyjmowal z piekarnika grzanki z mozarella, pomidorami, czosnkiem i bazylia

ale byly takie pycha, ze przezyje
irsin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-14, 20:15   #4737
vikicullen
Zadomowienie

a ja jem wiśnie, pycha, a gorzkie że szok ale tego mi było trzeba

http://www.suwaczki.com/tickers/atdc2n0askflsw50.png

PAULINKA ur. 01.10.2015 r.

http://www.suwaczki.com/tickers/ug37tv739lp63vo5.png
vikicullen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-15, 04:59   #4738
Biejatka
Rozeznanie

Melduję się U mnie wszystko ok, z dzidzią też.
Znowu schudłam :P
W domu kupe roboty- robią nam balkon bo sąsiadów na dole zalewa, wszędzie pył, brud itd.
Buźka dla wszystkich- zmykam do pracy.
Biejatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-15, 06:01   #4739
malgosiak25
Raczkowanie

Agatkia GRATULUJE Synka a filmik znakomity

Ja już nie spię od 5 :/ wybaczcie, ze nie piszę dużo ale ostatnio u mnie trwają remonty, a ja siedze non stop nad praca dyplomowa, którą muszę do jutra skończyć. Upał u nas okropny i chodze popuchnięta mimo, ze na L4 w domu cały czas przesiaduje :/

Miłego dnia życzę
malgosiak25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-15, 06:21   #4740
Layla79
Zakorzenienie

Dziewczyny, chciałam zapytać, czy miałyście w 15 tc bóle kłujące w okolicy jajnika? ja wczoraj miałam takie bóle jakby ktoś mnie tam łapał co chwilę i ściskał za jajnik. dodam, że usg wszystko ok. badanie gin też. co to mogło być? w ogóle wczoraj czułam się fatalnie, bolała mnie głowa, bylo mi słabo. myślę, że to nie były bóle macicy.
Layla79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości