|
|
#31 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Nieustanna walka, do stracenia 10+ Zapraszam! Start - lipiec
Hehe owszem
Zmieniłam wcześniej avatar w trosce o to, by nikogo te ciasteczka nie kusiły :P
|
|
|
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
To już wcześniej planowałaś przejście na dietę, bo chyba od początku tego wątku masz ten
fajnie że rozpoczniesz z nami.Jakby ktoś chciał ćwiczenia na spalanie tkanki tłuszczowej to polecam filmiki z mel b dają wycisk
Edytowane przez cherrry2009 Czas edycji: 2010-07-14 o 21:40 |
|
|
|
|
#33 |
|
Raczkowanie
|
W pierwszym poście miałam inny
Ale może to i lepiej, że pozostał niezauważony ![]() Bardzo chętnie obejrzę ten filmik Może mnie zainspiruje ![]() Od sierpnia zapiszę się na aerobik, a póki co rowerek stacjonarny, skakanka i spacery...
|
|
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
Jest do ściągnięcia na chomiku, albo z torrentów
dokładnie nazywa się "mel b totally fit 15 minute cardio burn" ![]() ---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ---------- O nawet jak się wklei w google taką nazwę jak podałam, to wyskakuje pierwszy link, i jak się w niego wejdzie to jest z rapidshare link do ściągnięcia. |
|
|
|
|
#35 |
|
Raczkowanie
|
Nie lubię ćwiczyć sama, grupa mnie mobilizuje, ale kto wie, może trening wyda się na tyle interesujący, że zmienie zdanie
No i skoro polecasz, to musi być niezły
|
|
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też nie lubię ćwiczeń sama, ale ten trwa tylko 15 min, więc nawet jak mam się zmusić to wiem że warto
jeszcze jak widzę jej ciało przy tych ćwiczeniach to w myślach sobie mówię "kurcze dam radę, też chcę tak wyglądać" ![]() Ok lecę się myć, i spać. Jutro ten dzień, początek diety, trzeba być gotową ![]() Nadal zapraszam nowe osoby chętne do rozpoczęcia dietowania z nami
Edytowane przez cherrry2009 Czas edycji: 2010-07-14 o 21:57 |
|
|
|
|
#37 |
|
Raczkowanie
|
Ja podobnie
Do jutra Życzę wytrwałości
|
|
|
|
|
#38 |
|
Zadomowienie
|
nie udało się, opyliłam talerz makaronu, ale nie bede z tego powodu płakać w poduszke. Poprostu jutro na siłowni dam z siebie 150%. Ja wole odpokutowac ćwiczeniami, nić sobie wszystkiego odmawiać. Jestem zbyt łąkoma i za bardzo kocham jedzenie
![]() Dobranoc
|
|
#40 |
|
Zadomowienie
|
Ja bym chyba nie mogła o tej porze zjeść makaronu, no normalnie głos wewnętrzny by mnie chyba zabił
ale co gorsze w przypływie radości mogła bym pożreć paczkę chipsów bo stwierdziła bym że dla chipsów zgrzeszyć mogę i bądź tu mądry. Coś czuję że dziś przesadziłam z jedzeniem i jutro waga w górę pójdzie. Niby nic niedozwolonego nie było ale nie jestem zadowolona z dzisiejszego dnia i jeszcze cola zero przed chwila![]() Jutro rano wstaję razem z TŻ o 6 rano i poćwiczę coś sobie, albo pobiegać pójdę albo z psem na spacer, cokolwiek byle by ruszyć dupsko. cherrry2009 bardzo ładna tabelka, przejrzysta i czytelna no elegancko A ja chyba wolę ćwiczyć sama, jakoś tak się wyciszam wtedy i dobrze mi się myśli
|
|
#41 |
|
Raczkowanie
|
Są ćwiczenia, które lepiej robić w pojedynkę
Np pilates. Ludzie wokół mnie wtedy strasznie rozpraszają :PDobranoc.
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#42 |
|
Zadomowienie
|
Hej!
To ja bym też chciała do Was dołączyć. Mam 176 cm wzrostu i ważyłam 76 kg. Aktualnie waże dwa kg mniej, ale boję się, że tego nie utrzymam, nie mówiąc już o zrzuceniu większej ilości. Generalnie tych moci kg za bardzo nie widać, ale ja je czuje i bardzo źle mi z tym. Dlatego też muszę coś zrobić, aby lepiej się czuć. Jak narazie moja dieta polegała na tym, że nie jadłam słodyczy i ostani posilek był przed 18.00. Dodatkowo jakiś ruch, najczęściej rolki. Ale moja słaba wola trochę mnie zawodzi i już nie wytrzymuje Może razem z wami łatwiej mi się będzie zmotywować. Jak bym dobiła do 70 to byłoby super |
|
|
|
|
#43 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
zgadza się to zależy co się robi, czasem lepiej samemu czasem lepiej w grupie. Ja np. biegać nie lubię z kimś bo wtedy moje tempo jest zakłócone, chyba że jeszcze po prostu nie spotkałam osoby, z którą bym się 'zgrała' w bieganiu, a póki co to mój pies jest najlepszym towarzyszem- dostosowuje do mnie tempo i zawsze jest chętny![]() A teraz tak jak wczoraj sobie obiecałam idę poćwiczyć skoro od 6 jestem na nogach, skorzystam z tego że jeszcze nie jest tak gorąco ![]() Dziewczyny życzę udanego dnia pod względem dietkowania i odżywiania i pod każdym innym też bo "....każdy nowy dzień rodzi nowe /możliwości/ ..." <- tekst przerobiony na potrzeby własne
|
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
marao witam znajomą z wątku o bobasach
Bardzo się cieszę że do nas dołączyłaś, grono się powiększa ![]() Ja za chwilę mam zamiar zrobić sobie śniadanie, kanapkę z twarogiem szczypiorkiem i rzodkiewką
|
|
|
|
|
#45 |
|
Zadomowienie
|
A ja na śniadanie właśnie jem owsiankę (jak zawsze chyba
) z serkiem wiejskim, jabłkiem i cynamonem Musze powiedzieć że od rana jestem pozytywnie nastawiona, poćwiczyłam sobie tak jak chciałam i jestem zadowolona Na szczęście moje obawy o to że waga pójdzie w górę się nie sprawdziły, stoi w miejscu (a mogła by spaść troszkę ).A to cherrry2009 i marao to już mamusie?
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
Planujemy zostać na lata 2012/2013
Ciężko mi zjeść jedną kanapkę, tak bardzo nie lubię ciemnego chleba, jeszcze twaróg mi za dobry nie wyszedł, ale cóż nie wyrzucę |
|
|
|
|
#47 |
|
Raczkowanie
|
Serdecznie witam nową koleżankę
W grupie siła ![]() Dziewczyny, cieszę się, że u Was od rana same pozytywy Ja również jestem już po śniadaniu (kromka pełnoziarnistego z chudą szynką plus pomidor) Doprowadzę się do ładu i zaczynam walkę ze stertą prasowania, która się uzbierała. ![]() Miłego dnia
|
|
|
|
|
#48 |
|
Przyczajenie
|
hej
chcę do Was dołączyć Od wczoraj się wziełam za siebie i startowałam z 67,5kg W sumie nie jest tak źle bo mam 172cm wzrostu, ale mi się marzy 55kg Ograniczam jedzenie i ćwiczę codziennie przynajmniej po godzinie mam nadzieje że coś mi to pomoże ![]() a dzisiaj 2 dzień mojego odchudzania hurra !
|
|
#49 |
|
Zadomowienie
|
Witaj Marao, z nami dasz rade! Noi gratuluje już zrzuconych 2kg. Tak jak mówiła Malutka, nie powinnaś rezygnowac z jedzenia po 18 - to gazetowy mit z magazynów dla bab. Je sie 2-3h przed snem, a jeśli jest to czysto białkowa kolacja to nawet 1h przed snem. Ważne zeby sie na noc nie opychac monstrualnymi porcjami, bo zaburza to sen.
WItaj Xagness, ze jak spadnies około 5lg to bedzie idealnie, a jak dojdziesz do 55 przy Twoim wzroscie, to bez obrazy, ale bedziesz wyglądać jak wieszak ![]() Ja własnie opyliłam śniadanie. Troche nieudane, bo zawsze jem owsianke z bananami, suszonymi morelami i orzechami, a tu zonk dzisiaj! Ostatnia porcja mleka mi sie owazyła przy gotowaniu. Zjadłam wiec bułke pełnoziarnista z twarogiem, pomidorem i zodkiewka oraz jogurt naturalny z owym bananem, morelkami i otrębami. Zaraz spadam na siłownie i już sie nie moge doczekac. Powiem Wam, ze pierwszy tydzien był straszny. Codziennie sie budziłam "o nie! nie ide tam!" teraz jestem uzalezniona i od pazdziernika prawdopodobnie zaczynam studia podyplomowe sport science ze specjalizacja instruktora siłowni. No i jest na czym oko zawiesic Miłego dnia!
|
|
#50 |
|
Przyczajenie
|
sss7 raczej wątpię, bo ogólnie to mam grube uda i duży tyłek i żeby to zrzucić to muszę schudnąć conajmniej 10 kg
chociaż nie powiem że liczę na to że ćwiczenia coś mi pomogą
|
|
#51 |
|
Raczkowanie
|
Hehe, uzależnienie od siłowni, to jedno z lepszych uzależnień o jakich słyszałam
W pewnym sensie sama się o tym przekonałam... ![]() xagness, ćwiczenia na pewno pomogą, wystarczy tylko trochę wytrwałości, a efekty przyjdą z czasem
|
|
|
|
|
#52 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już dopisałam Cie na pierwszą stronę ![]() dziewczyny ale jestem niecierpliwa, dopiero dzisiaj zaczęłam a chciałabym już widzieć efekty ![]() ![]() ![]() Muszę wyjść na zakupy obiadowe ale przy tej temp bardzo ciężko mi się zebrać.
Edytowane przez cherrry2009 Czas edycji: 2010-07-15 o 11:38 |
|
|
|
|
|
#53 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja rano przed 8 byłam pobiegać i zrobiłam moje ośmiominutówki i to był chyba dobry pomysł bo teraz by było ciężko, a wieczorem dorzucę skakankę![]() Miałam dziś w planach na obiad kaszę gryczaną z jajkiem ale okazało się że kaszy w domu NIMA i albo pójdę do sklepu- ale bronię się przed tym pomysłem, albo zajrze do spiżarni babci na pewno ma kasze jakąś czy cośCytat:
|
|
|
#54 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
kurcze ja też jestem taka niecierpliwa ale poczekamy i zobaczymy co z tego wyjdzie ![]() malutka20068 to mnie pocieszyłaś, bo widzę że nie jestem sama ![]() ja zaraz idę na rower, a później spacer dzisiaj to nawet chyba wyjdą jakieś 3-4 godz tego łażenia
|
|
|
#55 |
|
Raczkowanie
|
Hejka
Mogę się do Was dołączyć - wątek, który założyłam pomału pada ![]() Mam 170 resztę widać w opisie
|
|
|
#56 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Grupa wsparcia się powiększa.cherrry2009, mogłabym dostać namiary na mel b totally fit 15 minute cardio burn na chomiku, bo nie mogę tego znaleźć? Edytowane przez marao Czas edycji: 2010-07-15 o 15:46 |
|
|
|
|
|
#57 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja właśnie ściągam z tego tylko Ci co nie mają konta premium (w tym ja) muszą mieć w zamian cierpliwości więcej
|
|
|
#58 | |
|
Zakorzenienie
|
marao Nie wyświetla się ten link który Ci przesłałam na priv, więc na chomiku ten filmik ma dziewczyna o nicku marysia2000.2000 w zakładce fitnes
zporo innych też tam ma do ściągnięcia ![]() ---------- Dopisano o 17:31 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ---------- Cytat:
Edytowane przez cherrry2009 Czas edycji: 2010-07-15 o 17:30 |
|
|
|
|
|
#59 |
|
Zadomowienie
|
No właśnie nie ćwiczyłam jeszcze, zostawiłam sobie na wieczór, teraz mi jest duszno strasznie i słabo się czuje przez ta pogodę
Ale jak już będę po ćwiczeniach to opisze wrażenia, ale już wiem, że na pewno jakieś urozmaicenie do ośmiominutówek jest wskazane
|
|
#60 |
|
Zadomowienie
|
melduje się! Cały czas jestem z Wami
![]() WITAJ Wytrykusek!! Słuchaj widze, ze za Tobą juz ogromny sukces! Gratuluje!! Jak tego dokonałas?? Chwal się! ![]() Ja po powrocie z siłowni, gdzie robiłam cardio, ale troche olewkowo, (bo jakos dzis senno mi strasznie) odprawiałam tance, hulanki, sfawole w duzym pokoju w domu do muzyki po cwiczeniach pozarłam omleta z 2jajek, twarogu, owsianych płatków, otrębów i banana, a teraz własnie oszamałam sałatke z sałaty lodowej, pomidora spoooorej ilosci krewetek do tego mała porcja brązowego ryżu i kilka podgotowanych rózyczek brokuła z sosem czosnkowym na jogurcie. Ogólnie jestem zadowolona z dzisiejszych poczynac, ale najgorsze przede mna - wieczór. Wieczorami budzi sie we mnie jakis nieposkromiony potwór....Podziwiam Was za te ćwiczenia w domu. Kurde ja jakos nie moge sie zmobilizowac zeby chociaz 8min abs poćwiczyć
Odchudzam sie, bez kija nie podchodz... 82kg/170cm, cel: 62kg Edytowane przez sss7 Czas edycji: 2010-07-15 o 18:27 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:04.

Zmieniłam wcześniej avatar w trosce o to, by nikogo te ciasteczka nie kusiły :P

Ale może to i lepiej, że pozostał niezauważony
jeszcze jak widzę jej ciało przy tych ćwiczeniach to w myślach sobie mówię "kurcze dam radę, też chcę tak wyglądać" 

i bądź tu mądry.
i jeszcze cola zero przed chwila

Może razem z wami łatwiej mi się będzie zmotywować. Jak bym dobiła do 70 to byłoby super