problemy dnia codziennego- zapraszam!:) - Strona 149 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-07-15, 15:28   #4441
myszowata s
Rozeznanie

Dot.: problemy dnia codziennego- zapraszam!:)

Hej dziewczyny, wróciłam! a mój TŻ pojechał 2,5 godziny temu do siebie
Pod namiotem było fajnie Mimo, że zaatakował mnie kleszcz, a w nocy świrowałam, że zaatakują nas dziki, bo coś chodziło dookoła naszego namiotu Przywiózł mi też kilka drobnostek z Debreczyna od siebie i naszego węgierskiego znajomego. W ogóle się tego nie spodziewałam!
No i chyba idę na prawo jazdy, TŻ powiedział, że kupi mi już tego żółtego malucha bym miała motywację

A poza tym, to tyle pisałyście, że trochę mi zejdzie zanim was nadrobię
myszowata s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-15, 15:35   #4442
gg22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez myszowata s Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny, wróciłam! a mój TŻ pojechał 2,5 godziny temu do siebie
Pod namiotem było fajnie Mimo, że zaatakował mnie kleszcz, a w nocy świrowałam, że zaatakują nas dziki, bo coś chodziło dookoła naszego namiotu Przywiózł mi też kilka drobnostek z Debreczyna od siebie i naszego węgierskiego znajomego. W ogóle się tego nie spodziewałam!
No i chyba idę na prawo jazdy, TŻ powiedział, że kupi mi już tego żółtego malucha bym miała motywację

A poza tym, to tyle pisałyście, że trochę mi zejdzie zanim was nadrobię

aaaaaaaa Mysza kochanaaaaaa!!!!!!!!:jupi : wkońcu!!!! jak ja się cieszę!!!! od wczoraj się zastanawiam kiedy w koncu wrócisz!!!!!!
mój słodziak
cieszę się że fajnie było mam andzieję że nacieszyliście się trochę soba, że humorek Ci się poprawił, Tż postawił Cię do pionu i że w ogóle było super! opaliłaś się?

a prawko...hm hmm...cóż za zmiana! super! pewnie że się zapisz, a ja się zapisuje na Twoje zdjęcie w zółtym maluchu
.
gg22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-15, 15:46   #4443
myszowata s
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez gg22 Pokaż wiadomość
aaaaaaaa Mysza kochanaaaaaa!!!!!!!!:jupi : wkońcu!!!! jak ja się cieszę!!!! od wczoraj się zastanawiam kiedy w koncu wrócisz!!!!!!
mój słodziak
cieszę się że fajnie było mam andzieję że nacieszyliście się trochę soba, że humorek Ci się poprawił, Tż postawił Cię do pionu i że w ogóle było super! opaliłaś się?

a prawko...hm hmm...cóż za zmiana! super! pewnie że się zapisz, a ja się zapisuje na Twoje zdjęcie w zółtym maluchu
A humorek to mi się zdecydowanie poprawił, tego mi było trzeba chociaż dla mnie i tak za krótko no ale równocześnie się za wami stęskniłam i nie mogłam doczekać się kiedy do was wrócę Gosiu, twoje powitanie powaliło mnie na kolana!
Trochę się opaliłam ale zdecydowanie bardziej podrapałam sobie nogi, nie uwierzycie ale w sukience byłam i to dlatego

A prawo jazdy już dawno chciałam zrobić, tylko jakoś się zabrać nie mogłam, ale TŻ mnie bardzo zmotywował
Stary 2010-07-15, 15:47   #4444
Malenka321
Zakorzenienie

nie jade nigdzie;( cholera jasna!!;( kur***** mać;( szlag jasny pierd***;(

Zaręczeni

i ślubuję ci miłość.....
Malenka321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-15, 15:54   #4445
cu.Kinia
Wtajemniczenie

GG do cu.Kinia

Cytat:
Kinia ok,pisze...
nie wiem ile czasu byliście razem i jak długo trwa Wasza przerwa/rozstanie, ale...
Masz 21lat (o ile się nie myle) jesteś bardzo młodą osoba, a przeżyłaś w życiu tyle że możnaby obdzielić tym wielu, a i tak by nie udźwignęli.
To wspaniale, że w tym wszystkim byl przy Tobie Tż, że Ci pomagał, wspierał, otaczał opieką.
Podchodzisz do siebie bardzo krytycznie, nie wiem czy to dobrze czy źle. Z mojego punktu widzenia- źle. Miałaś "prawo" i "podstawy" do bycia okropną, kłótliwa, zołzą i niewiadomo co jeszcze. Przeżyłas dużo z bratem, a to się dobija piętnem na całe zycie. Zmarl Ci Tata-jest to niewyobrażalna trauma, z którą człowiek nie radzi sobie z dnia na dzień. Mogą minąć, miesiące, a nawet lata zanim czas zabliźni rany...
a masz raptem 21lat. Pokreślam Twój wiek dlatego, ze to wbrew wszystkiemu bardzo niewiele latek w obliczu takich problemów, a psychika nawet dorosłego człowieka ma swoją wytrzymałość.
Rozumiem też Tż że w pewnym momecie mógł mieć dość, bo prawdopodobnie sobie nie radził z tym. może czuł się bezsilny, zmęczony? nie wiem. Nie wiem tez ile ma lat.
Teoretycznie rozumiem go, ale z drugiej strony miłość i bycie razem jest na dobre i na złe i miłość powinna przetrzymać każdą burze. Brzmi idealistycznie,ale tak właśnie jest. To właśnie ukochana osoba jest od tego żeby wspierala, podnosiła z kolan jak upadasz, ocerała łzy i rozganiała złe chmury nad głową. Jeżeli nie jest w stanie tego zrobić, jeżeli ją to przerasta to jak można liczyć, że przy kolejnej burzy nie zawiedzie? od problemów nie można uciekać,bo to nie jest wyjście.
Nie iwem, dla mnie z tego co piszesz,bo tylko na podstawie tego wnioskuje i na tym bazuje nic opócz niedojrzałości emocjonalnej go nie tłumaczy.
ale wiesz co? przeżyłam w życiu ogromną traume, która nie wiem jak długo jeszcze będzie we mnie tkwić, nie wiem ile się będę z nią zmagać, ale powiem Ci, że w najgorszych momentach mojego zycia, gdzie myślałam, że kolejny oddech mnie zabije były ze mną 2przyjaciółki- skrajnie różne, każda oddzielnie, ale wspierały mnie jak tylko potrafiły. I mimo, że na ich barki to było za wiele, mimo że były młode, mimo, że ich to również bolało nie zostawiły mnie, nie poddały się, bo było ciężko. Z perspektywy czasu widzę jak bardzo ich obarczałam swoim bólem, a mimo to dały radę.
Nie wypowiadam się czy to oznacza że Twój Tż Cię narawdę kocha czy nie,bo nie mam do tego prawa, ale powinien mimo wszystko Cię wspierać, a nie uciekać, bo jest cięzko i się wali. Jedyne usprawiedliwienie-być może niedojrzałość emocjonalna wynikająca z wieku(?) nie wiem z czego jeszcze,bo na takie problemy inne aspekty dorosłości psychicznej tez nie muszą być przygotowane.
nie wiem czy nie zagmatwałam....

poza tym jeszcze jedno- może Ty naprawdę potrzebujesz więcej czasu żeby dojść do siebie i stanąć na nogi. no chyba że już stanęłaś, nie wiem bo nie napisałaś.
Przemyśl czy naprawdę jesteś gotowa do niego wrócić, bo mam wrażenie że jak wrócisz za wcześnie to będziesz starała się mu usilnie wynagrodzić to,że keidyś byłas dla niego "zła". A nie na tym powinno się to opierac, bo 1-zła nie byłaś, 2- miałaś prawo zachowywac się inaczej (żal, strach i ból to nie jest złe zachowanie), 3- w miłości nie trzeba wynagradzać tego, że druga strona Cie wspiera

---------- Dopisano o 15:27 ---------- Poprzedni post napisano o 15:25 ----------

jak to nie ma zapału? nie rozumiem....
a co z tym Twoim wyjazdem????????????????? ????
mam nadzieje ze sie nie wkurzyłas że tak punkt za punktem napisałam, ale mowie-to tylko moje subiektywne zdanie a poza tym uwazam że pomysł i to co tam zawarłaś jest naprawdę fajne
Dziekuję Ci kochana On ma prawie 24 lata, niemniej właśnie jest niedojrzały dość. Taki jeszcze dzieciak momentami. On też ma swoje problemy, w domu mu się nie układa, a on jest zdecydowanie słabszy psychicznie, niż ja, nie był od małego aż tak hartowany. Dusi wszystko w sobie, sam jest bardzo nerwowy...
Powiem tak - moim zdaniem w złym czasie się zbiegły różne momenty w naszym życiu i powiem Wam, że gdyby mi ktoś robił takie jazdy jak ja jemu - dałabym sobie spokój, tak jak on.
On zrobił swoje, ja swoje, nie chcę go z niczego rozliczać, natomiast chciałabym spróbować - no taka już jestem.
Co do wynagradzania - zgadzam się z Tobą w zupełności, jednak nie chcę właśnie być "natrętna" w tym naprawianiu.
Chcę, żeby po spotkaniu naprawdę załączyła mu się lampka.
Ja sobie mówię prosto w oczy, że udało mi się podnieść po tych porażkach i jestem zdeterminowana, by pokazać, że jest mi ze sobą dużo lepiej.
Dziwię się, że się zgodził na spotkanie - 2 miesiące z kawałkiem to moim zdaniem niedużo, by stanąć przed sobą i rozmawiać zupełnie neutralnie...
Byliśmy ponad półtora roku razem.
Dziękuję jeszcze raz.
cu.Kinia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-15, 15:54   #4446
kropelkaa
Zakorzenienie

hej dziewczynki
przepraszam, że sie ostatnio nie odzywalam, ale we wtorek mialam fatalny humor ciagle ryczalam ze G. jedzie ale wieczorem zadzwonil i jakbym dotknela nieba a wczoraj wpadla kolezanka zakupy obiad, a potem nie bylo pradu przez kilka godzin i pojechalam do G. dzis od rana znow nie bylo pradu do 14 teraz wpadla na chwile kolezanka a ja sie zbieram do cukierni kupic G. te ciacho-babeczke, ktora mu dam z okazji poniedzialkowych urodzin, ktorych juz razem nie bedziemy obchodzic ale chce mu zrobic niespodzianke a ze dzis ma duzo pracy sie nie spotkamy to pewnie jutro dostanie, a w ogole dostalam zlecenie! bede hostessa w hipermarkecie jutro i w sobote przez 8 godzin bede na promocji hoop coli chociaz to mi sie trafilo jak wroce z miasta to wpadne Was nadrobic i pogadac dluzej
kropelkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-15, 15:55   #4447
cu.Kinia
Wtajemniczenie

GG do cu.Kinia

Cytat:
Napisane przez Malenka321 Pokaż wiadomość
Jezu, dlaczego? Co się stało?
Nie denerwuj się.
Stary 2010-07-15, 15:57   #4448
Malenka321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cu.Kinia Pokaż wiadomość
Jezu, dlaczego? Co się stało?
Nie denerwuj się.
ide sobie poskakac z mostu moze za ktoryms razem bedzie trafiony zatopiony.

Zaręczeni

i ślubuję ci miłość.....
Stary 2010-07-15, 16:00   #4449
gg22
Zakorzenienie

:md leje: w czym Ty przepraszam byłaś????? nie wierze!!!!!!!!!!!!!!!:brz ydal:
Myszka bo ja się bardzo ciesze że już wróciłaś i sie stęskniłam:d tak czekalam i czekałam....

Cytat:
CO SIĘ STAŁO???????????????????
.
Stary 2010-07-15, 16:02   #4450
Babcia Jaga
Zakorzenienie

Cytat:

oj a dlaczegooo ?
Babcia Jaga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-15, 16:02   #4451
MarysN
Zakorzenienie

czyś ty zwariowala?! co sie stalo? czemu nie jedziesz?

---------- Dopisano o 16:02 ---------- Poprzedni post napisano o 16:02 ----------

myszkaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! nasza kochana! * aleśmy tesknily!

będzie nas o jedno więcej..
MarysN jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-15, 16:03   #4452
cu.Kinia
Wtajemniczenie

GG do cu.Kinia

Cytat:
ide sobie poskakac z mostu moze za ktoryms razem bedzie trafiony zatopiony.
Oj już bez takich...
Stary 2010-07-15, 16:06   #4453
gg22
Zakorzenienie

Kinia no to rzeczywiście 2miesiące to niewiele...ale sama najlepiej znasz siebie i swojego Tż i ja za Was będę 3mać kciuki

Marta hej życzę Wam miłego wieczoru a jak będziesz na promocjach to tylko nei skacz:P

Justyś mów nam co sięstało!!! natychmiast!!!1 bo jak nie to
.
Stary 2010-07-15, 16:20   #4454
myszowata s
Rozeznanie

Cytat:
:md leje: w czym Ty przepraszam byłaś????? nie wierze!!!!!!!!!!!!!!!:brz ydal:
Myszka bo ja się bardzo ciesze że już wróciłaś i sie stęskniłam:d tak czekalam i czekałam....
Ja też w to nie wierzę, ale jakoś tak wyszło te upały, no i TŻ, jakoś to na mnie tak podziałało, że wskoczyłam w kieckę

Cytat:
Napisane przez MarysN Pokaż wiadomość
myszkaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! nasza kochana! * aleśmy tesknily!
Ja też za wami tęskniłam

Justyna, co się stało? Trochę mnie nie było i widzę, że chyba sporo się tu działo.
Stary 2010-07-15, 16:24   #4455
gg22
Zakorzenienie

no ni dziewczynki ja uciekam bo jestem umowiona do fryzjerki w końcu bo już nie mogę patrzeć na moje odrosty a ona krowa nie pozwala mi przychodzić częściej niż co miesiąc, a ja mam takiego hopla że jak widze już centymetr to bym farbowała ale na szczęscie mam mądrą fryzjerkę ktorej bardziej zależy na moich włosach a nie na kasie
całuje i czekam na wieści, bo ja tu jeszcze zajrze
.
Stary 2010-07-15, 16:47   #4456
cu.Kinia
Wtajemniczenie

GG do cu.Kinia

Cytat:
Kinia no to rzeczywiście 2miesiące to niewiele...ale sama najlepiej znasz siebie i swojego Tż i ja za Was będę 3mać kciuki

Marta hej życzę Wam miłego wieczoru a jak będziesz na promocjach to tylko nei skacz:P

Justyś mów nam co sięstało!!! natychmiast!!!1 bo jak nie to
Cytat:
no ni dziewczynki ja uciekam bo jestem umowiona do fryzjerki w końcu bo już nie mogę patrzeć na moje odrosty a ona krowa nie pozwala mi przychodzić częściej niż co miesiąc, a ja mam takiego hopla że jak widze już centymetr to bym farbowała ale na szczęscie mam mądrą fryzjerkę ktorej bardziej zależy na moich włosach a nie na kasie

Dziękuję, Kochana

Poka focię, jak wrócisz.
Stary 2010-07-15, 18:17   #4457
nietypowynick
Zakorzenienie

GG do nietypowynick

Jestem, udalo mi sie was nadrobic.
Kinia- popieram Goś.
Natala- co się dzieje Słonko?
Justyś- opowiadaj, filmik obejrzę później.
Mysza- Koooochana Tęskniłam
Goś- tez mam manie malowania ale mam teraz odrosty duze i ich nie widac wiec daje wlosom odpocząc.
Kropelko- Jak z G?

Wiecie co? Mam kota I bedę miała pająka. Oszalałam

---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:14 ----------

aa i kinia- co do klawiatury zeby ci sie nie przestawialo co jakis czas z ta klawiaturą wejdz w panel sterowania/opcje regionalne i językowe/zakladka języki/póżniej szczegóły i pokasuj wszystkie języki zostawiając w zainstalowanych uslugach tylko polski programisty A jak nie masz to go dodaj z listy I jak zostawisz tylko to to nic nie będzie ci sie przestawiać.

* to wg Windows XP ale w viscie powinno byc podobnie jeśli masz

---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:17 ----------

za kini 1500 postów. (ja oczywiście soczek) i za 700 Marysi

Chyba zjedzą mnie koty...

Edytowane przez nietypowynick
Czas edycji: 2010-07-15 o 18:20
nietypowynick jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-15, 18:43   #4458
cu.Kinia
Wtajemniczenie

GG do cu.Kinia

Cytat:
Napisane przez nietypowynick Pokaż wiadomość
Jestem, udalo mi sie was nadrobic.
Kinia- popieram Goś.
Natala- co się dzieje Słonko?
Justyś- opowiadaj, filmik obejrzę później.
Mysza- Koooochana Tęskniłam
Goś- tez mam manie malowania ale mam teraz odrosty duze i ich nie widac wiec daje wlosom odpocząc.
Kropelko- Jak z G?

Wiecie co? Mam kota I bedę miała pająka. Oszalałam

---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:14 ----------

aa i kinia- co do klawiatury zeby ci sie nie przestawialo co jakis czas z ta klawiaturą wejdz w panel sterowania/opcje regionalne i językowe/zakladka języki/póżniej szczegóły i pokasuj wszystkie języki zostawiając w zainstalowanych uslugach tylko polski programisty A jak nie masz to go dodaj z listy I jak zostawisz tylko to to nic nie będzie ci sie przestawiać.

* to wg Windows XP ale w viscie powinno byc podobnie jeśli masz

---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:17 ----------

za kini 1500 postów. (ja oczywiście soczek) i za 700 Marysi
Dziękuję, już ustawione.
Impreza, impreezaaa!

Wiecie co? Postanowiłam spróbować, powalczyć. Może tego akurat trzeba, może po moim zauroczeniu innym, ale byciu trochę zlewaną, musiałam się zebrać w sobie, przemyśleć.
Spróbuję, nauczyłam się na nic nie nastawiać, czas pokaże. A Wy jesteście kochane, że mnie wysłuchałyście i bez krzyku oceniłyście.

Kurde, to 1500 tak ładnie wyglądało...

Ja czekam na kominiarzy, może łaskawie w końcu przyjdą...
Biorę Kitkata do jedzenia i roztapiania się ciąg dalszy...
Stary 2010-07-15, 19:08   #4459
nietypowynick
Zakorzenienie

GG do nietypowynick

Kinia ja bym to wszystko 10 razy przemyslala. Ale jak to mówią: kieruj się sercem. Ja jestem z gatunku tych co myślą rok zanim coś zrobią

http://www.aquaristikszene.ch/Boerse...lbopilosum.jpg podoba sie?

---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ----------

na mailu macie kociaka Muszę się pochwalic wypłoszem

Stary 2010-07-15, 19:33   #4460
Legionistka23
Zakorzenienie

Kasulka kotek boski... ja miałam taka tylko kotke- Zuzie :P

ale pająk.................? o matko............

Mysia, Kropelka hej

nic Kas takiego...takie smutki mnie nachodza...ale juz lepiej..

Gosia ja mam tak samo.. nie byłam u fryzjerki miesiac i 6 dni a juz swiruje..ze wyblakniete, ze bez połysku..:P eh..my kobiety

Justynka...co Ty za głupoty wygadujesz..?

Nie jestem chamska
po prostu nie lubię być
sztucznie miła...
Legionistka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-15, 19:34   #4461
kropelkaa
Zakorzenienie

Cytat:
ooo a jakich odzywek uzywacie do włosów??
ja używam Dove do zniszczonych, czasem jeszcze z Sunsilk jedwabiscie gladkie i taka maseczke na 10min z joanny

Cytat:
Pisze jakies takie krotkie maile, ja jej z grzecznosci odpisuje tak olewczo na odczep sie. a ta mi wyskakuje ze jakis chlopak jej powiedzial ze ja kocha o dal jej kwiatka... Matkooo a co ja jestem?
hehe Pani Psycholog

Cytat:
no bo tak... jak wiecie pieniązków nie mam za bardzo dlatego zrobie mu płytę bo bierze laptopa za granice jego kuzyn. Na płycie jest taki filmik z naszymi zdjęciami przeplatanymi czasem miskami czy czyms. Może sie wam to wydawac tandetne ale myslę, że nie wychodzi najgorzej.. oby. Bo tam sa wszystkie moje uczucia.... chce, żeby jak sobie popatrzy tam na to poczuł, że tu tęsknie i czekam i zeby sie mu miło zrobiło.

moje imiona to: Amelia, Lena, Maja a z chłopczyków Kubuś. Coś z tego wybiore:P

dziękuje za piekne sniadanko kochana masz prawo być też zmęczona. 24 h z Maleństwem to nie jest tak prosto.
bardzo fajny pomysl liczy się pomysl, gest, ile serca w to włozysz, a nie ile pieniedzy

Cytat:
Napisane przez Babcia Jaga Pokaż wiadomość
Kinia pewnie
Dla wszystkich smutasków i dla Tych z dobrym humorkiem naleśniczki podano )
mniam mniam

Cytat:
Kochanie mów co się dzieje? dlaczego? spokojnie nam opowiedz

Cytat:
hehe ja mam to samo tylko, że nie chodze do gryzjera tylko babcia mi robi odrosty ale tez 5 tyg max i juz musze robic

Cytat:
Kaś czy Ty chcesz zebym padla tu na zawal? ja sie tak strasznie boje pająkow

bylam na miescie, zrobilam xero dokumentów na jutro na tą promocje kurde trochę się stresuje moja 1 praca w życiu nie wiem w ogóle jak to tam będzie czy sobie poradze wpadlam jeszcze do apteki, bo wiecie chyba jestem tam podrażniona albo jakieś zapalenie mam, bo piecze, boli, już wczoraj podczas... bolalo i dzisiaj caly dzien w domu znalazlam masc ale w aptece taki plyn kupilam moze pomoze i ciagle siusiam akurat we wtorek bede u gina to się dowiem co się dzieje ała no i kupiłam te ciacho takie jak chciałam takie z owocami chyba truskawkami tak fajnie ozdobione takie jak chciałam i dam mu jutro, bo dzisiaj długo pracuje sie nie spotkamy, możliwe, że jutro juz będzie nasz ostatni wieczór nie umiem się z nim rozstać, a do tego ciastka włoże świeczke i przy okazji znalazlam taką karteczke(?) jakby do porfela wielkosci karty kredytowej na ktorej jest miś trzymjący czterolistną koniczyne z napisem: "Niech ta karteczka przyniesie Ci... (na drugiej stronie) ...wielkie szczęście!" jak ją zobaczyłam odrazu pomyślałam o Nim, bo tego życzę mu bardzo mocno, żeby cokolwiek było to żeby był szczęśliwy i żeby wszystko mu się ułożyło jak kupowalam tę karteczkę, aż mi się płakać chciało no, ale życie musi jechać
w ogóel wkurza mnie moja mama, aż mi się płakać dziś przez nią chce jaka ona jest we wtorek było mi tak źle, że On jedzie i się nie widzieliśmy, że chodziłam i plakałam jak powiedzialam moim rodzicom o co chodzi, bo się dopytywali, a wcześniej nawet o Nim nie wiedzieli to moja mama płakala ze mną, że tak mi się nie układa, że on musi jechać itd a dziś jak zobaczyła, że kupilam te ciastko i karteczke to komentuje, co Ty robisz ledwo go znasz a prezenty mu kupujesz, przecież to drobnostka, a wiem, że będzie mu miło, zresztą co ją to obchodzi za jej nie kupuje i teraz gada mogłas mu samochod kupić na urodziny taka juz zakochana jestes dziwny człowiek...
w ogóle wczoraj tak siedze z G. i On nagle zaczyna szukać coś na mapie na necie pytam co szuka, a On mówi, że za 3 tyg będzie na mazurach pracowal będzi mógł mieć pare dni wolnego to może do Niego przyjade na początku myślałam, że żartuje, ale nie, chociaż mówi, że to nic pewnego, bo jak się im terminy przesunął to nic z tego, bo nie będzie mial wolnego, ale może, zresztą na chwilę obecną nie wiem jak to będzie jak On wyjedzie, jaki będziemy mieli kontakt czy go utrzymamy czy będzie dobrze nie wiem i strasznie się tego boję
kropelkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-15, 19:44   #4462
nietypowynick
Zakorzenienie

GG do nietypowynick

kropelko mamą się nie przejmuj. Moja jak bylam z facetem caly czas mi mowila zebym dala spokoj,zebym odpuscila i wogole

Co do pajaka to jest historia: moj brat choruje na pajaka ale ja mam fobie. Nie jakas mocna ale sie boje i juz. Kolega hoduje 2 pajaki i je widzialam zbliska w terrarium i sie nie balam tak bardzo bo wiedzialam ze nie wyjda i zawsze sie upewnialam ze w danym tygodniu jak bylam je karmil No ale co innego kolega raz na jakis czas a co innego 24h. i mlody marudzil marudzil a ja stanowczo nie. Wiec zlapal jakiegos pajaka w drewnie zeby nie byl scienny i trzyma w pojemniku,karmi itp.Nie przeszkadza mi to. Wczoraj wpada i mowi ze kupil ptasznika kędzierzawego z kumplem na spole(po polowe sie zlozyli) i ze bedzie u kolegi a mlody raz na jakis czas chcialby przyniesc do domu. Przezywal to strasznie i byl szczesliwy. a dzis gadam o tym z mama i ona mi powiedziala ze wie ze moze mi byc przykro ale mlody z nia gadal i pytal kiedy ja wyjezdzam bo on chcialby pajaka na jakis czas, tydzien czy cos. I mi sie go szkoda zrobilo i mu pozwolilam. Jak bedzie w pokoju rodzicow poczatkowo na noc. Wkoncu sie przyzwyczaje. I narazie ma tego wspolnego przyniesc na jakis czas ale juz wyczul moja slabosc i kombinuje ze kolege splaci i wezmie go do nas. i wiecie co? Panicznie sie boje ale ejstem ciekawa I ciekawosc bierze gore nad strachem. Moze wylecze moja arachnofonbie. tylko bedzie go karmil jak mnie nie bedzie bo to nie dla mnie

---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ----------

Natala szczerze to ja nie wiem czy to kot czy kotka. Przypadkiem ją dostali i powiedzialam ze nie pozwole oddac. I w ten sposob u cioci mam mojego psa osiemnastkowego i teraz kota

Stary 2010-07-15, 19:45   #4463
Malenka321
Zakorzenienie

wróciłam.. wyszłochałam tone husteczek.. ale teraz jestem spokojniejsza... pokłóciłam się z rodzicami. Bo jestem głupią gówniara. znalexliw umowie kruczki a ja co?? foch wielki. jak się okazało wieszłam na opinie tej firmy. Żadnej pozytywnej!! tylko żal mi, że jak zwykle lipa;(

Zaręczeni

i ślubuję ci miłość.....
Stary 2010-07-15, 19:46   #4464
Legionistka23
Zakorzenienie

Kropelka..mama sie nie przejmuj...one mysla swoimi kategoriami..ze w ich wieku..ze nie wypada...ze w tamtych czasach..to było tak a to sie tak robiło...
oj ciezko bedziecie miec dwa gołąbki..ale chciec to móc..

Justynka

Nie jestem chamska
po prostu nie lubię być
sztucznie miła...

Edytowane przez Legionistka23
Czas edycji: 2010-07-15 o 19:55
Legionistka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-15, 19:56   #4465
cu.Kinia
Wtajemniczenie

GG do cu.Kinia

Cytat:
Kinia ja bym to wszystko 10 razy przemyslala. Ale jak to mówią: kieruj się sercem. Ja jestem z gatunku tych co myślą rok zanim coś zrobią

http://www.aquaristikszene.ch/Boerse...lbopilosum.jpg podoba sie?

---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ----------

na mailu macie kociaka Muszę się pochwalic wypłoszem
Oj, ja myślę nad tym bardzo, bardzo dużo. Spróbować warto, tak mi się wydaje. Ciężko mi się poddać po takim czasie.

Aaa, jakie pajęczyysko wielkie! Ale podoba mi się. Jest w pająkach coś pięknego.

Cytat:
Napisane przez kropelkaa Pokaż wiadomość

bylam na miescie, zrobilam xero dokumentów na jutro na tą promocje kurde trochę się stresuje moja 1 praca w życiu nie wiem w ogóle jak to tam będzie czy sobie poradze wpadlam jeszcze do apteki, bo wiecie chyba jestem tam podrażniona albo jakieś zapalenie mam, bo piecze, boli, już wczoraj podczas... bolalo i dzisiaj caly dzien w domu znalazlam masc ale w aptece taki plyn kupilam moze pomoze i ciagle siusiam akurat we wtorek bede u gina to się dowiem co się dzieje ała no i kupiłam te ciacho takie jak chciałam takie z owocami chyba truskawkami tak fajnie ozdobione takie jak chciałam i dam mu jutro, bo dzisiaj długo pracuje sie nie spotkamy, możliwe, że jutro juz będzie nasz ostatni wieczór nie umiem się z nim rozstać, a do tego ciastka włoże świeczke i przy okazji znalazlam taką karteczke(?) jakby do porfela wielkosci karty kredytowej na ktorej jest miś trzymjący czterolistną koniczyne z napisem: "Niech ta karteczka przyniesie Ci... (na drugiej stronie) ...wielkie szczęście!" jak ją zobaczyłam odrazu pomyślałam o Nim, bo tego życzę mu bardzo mocno, żeby cokolwiek było to żeby był szczęśliwy i żeby wszystko mu się ułożyło jak kupowalam tę karteczkę, aż mi się płakać chciało no, ale życie musi jechać
w ogóel wkurza mnie moja mama, aż mi się płakać dziś przez nią chce jaka ona jest we wtorek było mi tak źle, że On jedzie i się nie widzieliśmy, że chodziłam i plakałam jak powiedzialam moim rodzicom o co chodzi, bo się dopytywali, a wcześniej nawet o Nim nie wiedzieli to moja mama płakala ze mną, że tak mi się nie układa, że on musi jechać itd a dziś jak zobaczyła, że kupilam te ciastko i karteczke to komentuje, co Ty robisz ledwo go znasz a prezenty mu kupujesz, przecież to drobnostka, a wiem, że będzie mu miło, zresztą co ją to obchodzi za jej nie kupuje i teraz gada mogłas mu samochod kupić na urodziny taka juz zakochana jestes dziwny człowiek...
w ogóle wczoraj tak siedze z G. i On nagle zaczyna szukać coś na mapie na necie pytam co szuka, a On mówi, że za 3 tyg będzie na mazurach pracowal będzi mógł mieć pare dni wolnego to może do Niego przyjade na początku myślałam, że żartuje, ale nie, chociaż mówi, że to nic pewnego, bo jak się im terminy przesunął to nic z tego, bo nie będzie mial wolnego, ale może, zresztą na chwilę obecną nie wiem jak to będzie jak On wyjedzie, jaki będziemy mieli kontakt czy go utrzymamy czy będzie dobrze nie wiem i strasznie się tego boję
Z pracą sobie poradzisz, wiem, że pierwsza to wielkie emocje i w ogóle takie przeczucie " czy się sprawdzę", ale na pewno będzie dobrze.
Co do mamy - one czasem tak mają, że się ich nie rozumie, nie przejmuj się.
A z facetem jeśli jesteście sobie pisani, to przetrwa to wszystko. Ja byłam na 3 miesiące w Niemczech w pracy i też jakoś krótko byliśmy ze sobą, a przetrwaliśmy rozłąkę. ( dlatego też mam nadzieję, że przetrwamy jakoś ten dym i rozstanie, ech )
Głowa do góry, kochanieńka.
Stary 2010-07-15, 20:03   #4466
Malenka321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kropelkaa Pokaż wiadomość
ja używam Dove do zniszczonych, czasem jeszcze z Sunsilk jedwabiscie gladkie i taka maseczke na 10min z joanny

hehe Pani Psycholog

bardzo fajny pomysl liczy się pomysl, gest, ile serca w to włozysz, a nie ile pieniedzy

mniam mniam

Kochanie mów co się dzieje? dlaczego? spokojnie nam opowiedz

hehe ja mam to samo tylko, że nie chodze do gryzjera tylko babcia mi robi odrosty ale tez 5 tyg max i juz musze robic

Kaś czy Ty chcesz zebym padla tu na zawal? ja sie tak strasznie boje pająkow

ja też spędzam ostatnie dni z TZ więc cie rozumiem

Zaręczeni

i ślubuję ci miłość.....
Stary 2010-07-15, 20:11   #4467
nietypowynick
Zakorzenienie

GG do nietypowynick

Ok ja ide pod blok korzystac z chłodu

Stary 2010-07-15, 20:15   #4468
Malenka321
Zakorzenienie

a ja stosuje się do rad mojej Goni co do prezentacji co się z nia zgadzam to robie jak sugerowała. dzieki ci jestes wielka;*

Zaręczeni

i ślubuję ci miłość.....
Stary 2010-07-15, 20:28   #4469
Babcia Jaga
Zakorzenienie

ja też uciekam się chłodzić buziaki
Babcia Jaga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-15, 20:43   #4470
Malenka321
Zakorzenienie

mam depresje;(

Zaręczeni

i ślubuję ci miłość.....
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości