|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2821 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pierwsze urodzinki wakacyjnych dzieci- są już pierwsze kroczki, ale ten czas le
Cytat:
![]() Jaki terrorysta mały ![]() Cytat:
jeen w domu, drugi na działce...ale presji nie ma![]() Cytat:
Współczuję nocek, ale widzę że książka którą "rozprowadziłam" pomaga ekstra Nam bardzo pomogła jak Zu była mała, teraz jest gorzej, bo jak ją odkładam to od razu wstaje, taka jest ciekawa świata ....ale wystarczy że potrzymam ją na rękach parę minut (bez lulania) i zasypia bez problemu...mi to nie przeszkadza, ba, nawet odpowiada, bo to jest kilka tylko Naszych minut Cytat:
A jak! Muszę pilnować żeby Nam się towarzystwo nie rozbestwiło kiedy CBSia nie ma
NIE LUBIĘ TROLLI![]() coraz bardziej ![]() Edytowane przez Karolinak82 Czas edycji: 2010-07-15 o 14:15 |
||||
|
|
|
#2822 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Pierwsze urodzinki wakacyjnych dzieci- są już pierwsze kroczki, ale ten czas le
Cytat:
![]() ,my czekamy na ósmegoCytat:
Cytat:
żeby szybko pokonał chorobę.Cytat:
Zapraszamy do naszego grona ![]() Też czekam na zdjęcie Natalki ![]() Cytat:
Tak mój Bartoszek będzie świętował z Annami,bo urodził się w Annę i sam miał być Anią ![]() Uff,ale gorąco ![]() Bartosz dzisiaj nie może zasnąć ale marudzi![]() Kurde,teraz robi porządki u Damiana w biurku Dzisiaj przynajmniej już mnie brzuch nie boli,ale ta @ na upałach,ja dziękuję ![]() angy ![]() ---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:21 ---------- |
|||||
|
|
|
#2823 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Mamcie
Podobno jestem poszukiwana , dostałam sms-a, ale nie wiedziałam od kogo, bo numer nieznany (teraz już wiem, że od Karoli, Ty mi wysyłałaś swój nowy numer? Ten stary już w ogóle nie aktualny?)Jestem, żyję ![]() Kubusiowe wyniki dobre, bez bakterii Małż dzisiaj poszedł do pracy po tacierzyńskim, koniec laby Gorąco mi i dolinowato ![]() Moc uścisków i buziaków dla naszego dzisiejszego Roczniaczka Bartusia Rośnij zdrowo, Kochany ![]() Powiem Wam, że mnie smutek jakiś ogarnia, że Kubuś niedługo nie będzie już niemowlaczkiem ![]() Witam nowe Mamy
|
|
#2824 | ||
|
Wtajemniczenie
|
hmmm niestety właśnie muszę i już tego wyczynu dokonałam ![]() Cytat:
Może słabiej śpi przez upały, i tak wszystko naraz się kumuluje Cytat:
Ja nawet niewiem co to jest nadżerka, i chyba nie chcę wiedzieć Młody śpi a ja zdycham, na dworzu 36,4 a w domu 32,8stopnia, ratuuunku. ide na tv, zleję sie z kanapą i może kimnę z godzinke, bo robić nie zamierzam NIIIIC, no chyba że mi ktoś zapłaci
|
||
|
|
|
#2825 |
|
Zadomowienie
|
W załączeniu zdjęcia Natalki.
|
|
|
|
#2826 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Stary w ogóle nie działa![]() A ja czekam i czekam na odzew ![]() Cieszę się że u Was wszystko w porządku...i I proszę więcej nie uciekać bo w końcu w ruch pójdzie![]() I się nie dolinuj...niestety Nasze dzieciaczki już nie są niemowlaczkami, ale za to zaczynają równie piękny okres w życiu...dużo nowości będzie A w razie gdyby dołek się pogłębiał to strzelcie sobie rodzeństwo...będzie niemowlaczek
|
|
#2827 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ---------- PARP - Polska Agencja Rozwoju Przedsiębiorczości. |
|
|
|
|
#2828 | |
|
Zakorzenienie
|
Śliczna dziewczynka
![]() Cytat:
Ja nic nie dostałam ![]() I Ty mnie nie strasz, bo ja się w sobie zamknę ![]() Dolinuję się z innych powodów, koniec okresu niemowlęctwa tylko tak mnie czasem smuci Planujemy, że Kuba będzie jedynakiem ![]() Nawet trzeba
|
|
|
#2829 |
|
Zadomowienie
|
Gorąco mi dziś bardzo i kiepsko sie czuje. Głowa mnie boli i mam mdłosci i dreszcze, a pracy cała masa.
Podczytuje Was jakies - 2 tygodnie. Trafilam tu przypadkiem czeszac interet a propo roznych dzieciowych problemow. A wybierajac nick sugerowalam sie jednym z moich ulubionych filmow z Rutgerem Hauerem. |
|
|
|
#2830 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dopiero dzisiaj do teściowej mówiłam,że cieszę się że mam Bartoszka koło siebie,ale tak jakoś tęskno mi za brzuszkiem,za tym jak Bartoszek był taki malutki A teściowa na to:to postarajcie sie o trzecie![]() Wszystko w swoim czasie ![]() Cytat:
![]() Też bym wolała nie wiedzieć Twoja Natka śliczności Zapraszamy Zmyłam podłogi i idę przebrać kupsko
|
||
|
|
|
#2831 | |
|
Zakorzenienie
|
Prześliczna Dziewczynka....Witamy Natalkę
Cytat:
Cass dwa razy dostała, więc może Twój do niej poleciał ale to niemożliwe by było, bo mam w tel zrobioną grupę Mamus Wizażowych i wysłałam do wszystkich ehhh teraz już będziesz wiedziałaTy już się nie zamykaj bo i tak Cię otworzymy Coś poważnego się stało czy tylko gorsze dni? I nie chce słyszeć o jedynaku...Kubolek na pewno chciałby kompana do zabawy
|
|
#2832 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
To Wasza wspólna decyzja? |
|
|
|
|
#2833 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny uciekam...koniec pracy a za chwilę mam ważne spotkanie i trzęsę strasznie portkami
Trzymajcie kciuki za dobre wieści dla mnie i Zu...Miłego dnia i do wieczorka
|
#2834 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Będzie dobrze ![]() ---------- Dopisano o 16:01 ---------- Poprzedni post napisano o 16:00 ---------- W domu mam 32 stopnie zmykamy do cienia na kocyk
|
|
|
|
|
#2835 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2836 | |||
|
Zakorzenienie
|
u nas sie zbiera na burze, niech popada troche to bedzie lepsze powietrze
![]() aaa przebila sie gorna lewa jedynka Cytat:
![]() Cytat:
![]() a Ań ci u nas dostatek ![]() Svi, Wojtusia to tez Anny ![]() Cytat:
kazde widac dobiera sobie wygodna pozycje ![]()
|
|
#2837 | |
|
Zakorzenienie
|
i ja i ja Ania
Cytat:
za ząbka bedzie imprezka |
|
|
|
|
#2838 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
). Potem przyplątała jej się alergia na niewiadomododzisiajco i pediatra nie chciała zmieniać...Cytat:
znalazła się zguba ![]() super że wyniki w porządku Miramejku to już tak dłużej się u Ciebie Ciągnie kochana...duuużo sily Ci życzę, coby na górkę w końcu wyjść a wiesz, ze tez tak mam ![]() aaalle fajna i jakie pucusie ma , chyba nawet moją Martynkę przebija ![]() ja bym nawet powiedziała, że trzeba ![]() Cytat:
![]() Mam dość, tyle mogę powiedzieć po dzisiejszym dniu W sypialni cicho, mam nadzieję, że mała już śpi..jeszcze raz usłyszę dzisiaj jej yyyyyyyy to przysięgam, wyskoczę z okna No nic, jutro może będzie lepiej ![]() Dokucza jej ten upal strasznie, ja też jestem zmęczona i wszystko się kumuluje
|
|
#2839 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poplotkować z kumpelkami, nie tylko o "pieluchach", posłuchać plotek, bo teraz wszędzie być nie mogę i ucha przyłożyć a tu romanse, machloje itp, jak to w dużej korporacjiTak jak wspomniałyście z Karolą, za "chodzikiem" więcej roboty, bo wszędzie się wciśnie i jeszcze wyżej sięgnie.Pot po pupce mi leciał dziś. Miałam prosto po jej kąpieli wskoczyć pod prysznic ale zaglądnęłam do was, bo się stęskniłam ![]() Męża publicznie nie chwale swoje myślę, ale nie dam mu tej satysfakcji ![]() Furia...coś wiem na ten temat.Średnio 1 dziennie. Dziś np na koniec dnia.Mąż kosił trawę a ona chciała wyrzucać z taczki...ciekawe kto musiałby to potem zamiatać ![]() Czeko, jutro wstawię Klopsa zdjęcie za kolejnego ząbka u wasCytat:
Uparł się na niebieski, aaaa pal licho dziś wszystko można ze mną przewalczyć A fotelik mają dostarczyć w ciągu 24h.Przelew rano zrobiłam z pko do wbk to pewnie jutro powinna kaska wpłynąć.Niecierpliwie się sama test będzie choćby tuż przed kąpielą.Cytat:
spóźnione a powiesz nam co to za spotkanie? ![]() Witam nową i nowszą mame. Coś mi umknęło, ale zmykam zlać się chłodną wodą i położę się na chwilę. Aaaaa chciałam napisać że choć trochę łudziłam się że wolno będzie dreptać po nierównej trawie, a że boso po betonie to już w ogóle, bo kamyki będą ją razić i się rozczarowałam.Śmiga jak burza.Muszę jej teraz butki kupić, bo boję się że ją coś użądli ![]() Młody wchodził do basenu i pod stopą mu się przyczepiła i mimo że machał i odganiał to zdążyła się wkłuć...ale panikował...sama się zdenerwowałam, bo to mogła być Laura
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|||
|
|
|
#2840 |
|
Ola-Unhola
|
Dobry Wieczór
![]() Ktoś mnie jeszcze pamięta? ![]() Wróciliśmy, a teraz się rozpakowuję, jestem, zaglądam, ale coś Was mało widzę, więc idę kolację robić Buziaczki Kochane TĘSKNIŁAM ![]()
|
#2841 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tylko się przywitam dziś
Jestem zmęczona, idę się położyć. Jeśli nie zajrzę to dobranoc ---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ---------- Olu ja tęskniłam |
|
|
|
#2842 |
|
Ola-Unhola
|
Nooo tyle mnie nie było, a dalej jestem pierwsza w postach
. Chyba coś pustawo tu bywało
|
#2843 |
|
Zadomowienie
|
Czesc
![]() Juz po egzaminach teraz mam zamiar być cała Wasza ![]() Będe zaraz nadrabiać, tylko Tomek pojdzie spac bo narazie krzyczy w kojcu Zapraszam do galerii zamiescilam troche fotek
|
|
#2844 |
|
Zakorzenienie
|
UNHOLY! hej pusto bez ciebie było
![]() ja studze paste cukrową do depilacji. ciekawe co mi z tego wyjdzie ![]() robiłyście kiedyś? |
|
|
|
#2845 | |
|
celebriti
|
Powitać czwartkowo
![]() Korzystając z upałów przypomnialam sobie jak łaziłam rok temu w podobne upały z wielkim arbuzem a teraz 1/2 deja vu... upał tyle, że arbuza w wózku pcham ![]() Conieco przeczytałam... gratuluję ząbków i postępów w diecie. Nie bedę teraz wszystkich wymieniać czego komu... wybaczcie. Ja jak zwykle z żalem, mam takiego wrzeszcza, że ....Mój dzień wygląda mniej więcej jak historia Alanka... Powiedzcie mi proszę co robicie gdy z pięknego uśmiechu nagle jesr ryk - mniejszy lub większy ( nie mówcie że tak sie nie zdarza :P ) albo histeria w aucie. ODwracać uwagę, nie zwracać uwagi, tłumaczyć (???) ... a może przeczekać? Poczytam sobie o waszych planach wakacyjnych, postaram się też odświeżyć kontakty ![]() ŚlepaFuria ja też z Bemowa, a rodziłam na Madalińskiego... o której jutro idziesz na spacer ? ![]() Ach i powiedzcie mi proszę ile wasze pociechy piją w tę pogodę? Moja litr lub ponad dziennie! nie licząc oczywiscie mleka, mowie o samej wodzie.
|
|
|
#2846 |
|
Wtajemniczenie
|
Przodowniczek wizazu nie ma to i na wątku pusto. Ale mamy nowe mamy wiec moze cos ruszy Kasiu to Laura do tej pory na boso śmigała?? nie zaopatrzyłaś jej w buty? slepafuria witam i ja się z Tobą, a Natalia słodka dziewuszka i ma taaakie fajne polisie ![]() Jejku myślalam że nie uspie Alana, rzucał się po łóżeczku ponad pół godziny jecząc i kwękając. A teraz sięoddalam do męża ---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ---------- Groszko ja niestety muszę te wszystkie furie syna gasić w zarodku bo boję się że dostanie napadu. Ale gdyby był zdrowy to raczej próbowałabym to przeczekać(oczywiście najpierw sprawdzam czy się nie uderzył albo czegoś potrzebuje), no chyba że już padałby ze zmęczenia płaczem to odwróciłabym uwagę. A pije sporo ale napewno mniej niż litr, myślęże ok 300ml wypija Edytowane przez agga19851985 Czas edycji: 2010-07-15 o 21:37 |
|
|
|
#2847 | ||
|
celebriti
|
Karolina o jakim mleku piszesz (jestem wygodna i zainteresowalo mne to 48 h
) i o jakiej ksiazce? Tracy może? - -- sorry troche nie w temacie jestem ![]() ---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ---------- Cytat:
|
|
|
#2848 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kuba też na stojąco kupkę robi, albo na kolankach ![]() Cytat:
i jeszcze na mnie mówi, żem niedobra ![]() Gorsze dni spowodowane dwoma sprawami, które chyba będą się ciągnąć za mną do końca życia ![]() Hehe , Mama chętnie potowarzyszy ![]() Małż coś wspomina o drugim, ale ja teraz nie jestem jeszcze gotowa/nie czuję potrzeby, a potem to już będę za stara na rodzenie dzieci (gdybym poczuła potrzebę )Cytat:
|
|
|
#2849 | |
|
Zakorzenienie
|
Gratulacje
Cytat:
Dziękuję Kasiu gratki dla Laurki
|
|
|
#2850 |
|
Wtajemniczenie
|
Groszkojak tylko widzę ze zanosi się na ostry płacz to odwracam uwagę, albo biorę na reće i coś pokazuję albo mówie że idziemy do zabawek i razem się bawimy, albo wychodzimy na balkon a tam zawsze coś sie na ulicy dzieje, albo podrzucam dziadkom(ale to rzadko)
)) A jeśli to jest tylko takie kwękanie to mówie" Alanku nie wolno płakać, nie płacz i daj mamie buziaka" ) Na alana te słowa działają jak miód i skutkują co najważniejsze.Teraz juz naprawdsie oddalam bo mnie komary pogryzły:-( Edytowane przez agga19851985 Czas edycji: 2010-07-15 o 21:57 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:39.

moim zdaniem fajny sposob
jeen w domu, drugi na działce...ale presji nie ma
Nam bardzo pomogła jak Zu była mała, teraz jest gorzej, bo jak ją odkładam to od razu wstaje, taka jest ciekawa świata
NIE LUBIĘ TROLLI
,my czekamy na ósmego
żeby szybko pokonał chorobę.

(teraz już wiem, że od Karoli, Ty mi wysyłałaś swój nowy numer? Ten stary już w ogóle nie aktualny?)

E... chyba nie
w ruch pójdzie

Cass dwa razy dostała, więc może Twój do niej poleciał

poplotkować z kumpelkami, nie tylko o "pieluchach", posłuchać plotek, bo teraz wszędzie być nie mogę i ucha przyłożyć ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)