|
|
#3811 | |
|
Guerlain Lover
|
Dot.: Scent Bar XVI
Cytat:
Ja miałam w zeszłym roku laptopa, to kazali mi wszytsko z torby na laptop powyciagać...
|
|
|
|
|
#3812 | |||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Może przez poznane przypadki.Cytat:
A w tym swoim zatłoczonym pociągu nie masz namiastki spoconego przystojniaka? Może nawet nie być przystojny ![]() Cytat:
![]() Laptoka też zawsze bierzemy do samolotu, każą wybebeszać torbę i jeszcze macają klawiaturę. |
|||
|
|
|
#3813 |
|
Zakorzenienie
|
Madzik, wklejam zdjęcie jeszcze raz, warto zobaczyć.
Załącznik 3256636
|
#3814 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#3815 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() a, wiem tylko, ze machanie długimi piórami cudne wygląda w zwolnionym tempie lukałaś moją piosenkę z podpisu? Prawie nic ich nie widać w tym świetle, ale uwielbiam to nagranie właśnie za sceny w zwolnionym tempie )Cytat:
(aha, widziałam dziś znowu tego "sojerka" - tym razem z bliska... z daleka był fajniejszy )Cytat:
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-07-15 o 15:08 |
||
|
|
|
#3816 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3817 |
|
Zakorzenienie
|
koniecznie - już w samym tym wideo bym się mogła zakochać
![]() (a jak ktoś lubi to granie, to moim zdaniem Equilibrium grają bardzo podobnie )nie aż tak klasycznie... od biedy, to i na trzeźwo by uszedł
|
#3818 |
|
Nindżopesz
|
Mnie to ciągle spotyka - od tyłu i boku chłop wydaje się fajny a od przodu... Albo może to ja zbyt wybredna jestem
![]() Dniu pracy, kończ się! |
|
|
|
#3819 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Papa edit: papa Madziku baw się dobrze i dorwij jakieś ciacho
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-07-15 o 15:59 |
|
|
|
|
#3820 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra Pendraki
Zmykam. Do poniedziałku![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#3821 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
przyszłam się pochwalic, że po raz enty wyszłam na konkursową idiotkę, naiwną bez granic. Cóż, nie uczę się na błędach, ufnie wierzę w obietnice, rezygnuję ze swojego, by druga strona była szczęśliwa, myśląc, że w końcu i ja "coś"dostanę. I dostaję, kopa w i bynajmniej nie chodzi o wakacje, choc i z tych mam zamiar zrezygnowac, na zasadzie "na złośc mamie odmrozę sobie uszy" dobra spadam i nie będę Wam smęcic miłego popołudnia i wieczoru
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2010-07-15 o 16:33 |
|
|
|
#3822 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Teraz już wiem co znaczyło to przenikliwe spojrzenie ![]() Cytat:
Wracaj szybko, też tęsknimy.... Może poszperaj w produktach do dezynfekcji sprzętu rehabilitacyjnego. ![]() Jak biegałam na zabiegi, to miałam masaż wodny w takiej wirówce i po każdym użyciu trzeba było ją wymyć takim specjalistycznym sprayem. No i woniała bardzo sporadycznie. Ale ona była na chodzie wiele razy na dzień. Ale poza tym, że leczyła, to robiła ze skórą coś baaardzo fajnego. Wygładzała, ujędrniała mmmm..... Żebyście widzieli minę Justyny ![]() Cytat:
Kolejnym razem może nawet zdarzę wyciągnąć, to co ze sobą wiozłam Ale jakoś tak nagle zrobiło się późno.... Mam wielką prośbę, do tych co zdjęcia ładne porobiły: prosiłabym w wolnej chwili o podzielenie się na maila Ach i Kameleon (i nie tylko on) w realu jest bossski Nie oddawaj zbyt lekko. Jestem pod ogromnym wrażeniem wszystkiego, po zobaczeniu na żywo. Bardzo mi się podoba to jaki efek robi ten czarny pies. Na zdjęciach na tym tle mi wyszedł jak malarstwo iluzoryczne, ładnie wtopił się w ścianę. (już nie będę myśleć nad lepszą formą tego co chcę powiedzieć, bo w życiu nie skończę tego posta )Antidral albo etiaxil? ![]() Można też na dzień, zależy jaki tryb życia się prowadzi. Byle nie na podrażnioną skórę. Cytat:
![]() Udanego wyjazdu
|
|
#3823 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Komp mi siada,więc w skrócie napiszę,że gratuluję Justynie wernisażu
Madzik-udanego weekendu nałożyłam Etiaxil jakieś 12 godz po depilacji i myslałam,że mi ramiona odpadną ![]() a reszcie macham mam do odebrania 3 paczki na poczcie-lubię takie dni dopiero w sobotę się dowiem
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby Edytowane przez winter76 Czas edycji: 2010-07-15 o 17:23 |
|
|
|
#3824 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Bardzo ![]() Cytat:
Na wakacje masz jechać, kapiszi?Specjalnie dla Mai poglądowy filmik z jutuba: http://www.youtube.com/watch?v=Bg9hw5K-m6Q - przyuważ jak przytupuje w rozkroku Chociaż i tak mało się "wdzięczy".A tu rozbroiło mnie zakończenie czyli mycie alejki włosami: http://www.youtube.com/watch?v=RByqV...eature=related Teraz tylko zapamiętać żeby podesłać Mai linka do tej wiadomości jutro po ósmej
|
||
|
|
|
#3825 | |||
|
BAN stały
|
Za niewyżytego świntucha?
Udanej wyprawy! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
No i tak mnie piekło dobrą godzinę, a później zasnąłem ![]() Może ja siebie też wstawię, hmmm... ![]() "Gryx usuwa zrogowaciały naskórek na piętach" --- W Toruniu były już dwie burze w tym tygodniu, a u mnie, 60 km dalej, nie spadła ani kropla deszczu |
|||
|
|
|
#3826 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sprzedająca napisała i wytłumaczyła, że miała problemy z autem i przyjazdem z powodu gradu we Francji. Dziś wyjeżdża do Pl, więc może w poniedziałek uda jej się wysłać. Cytat:
W dziwnych warunkach żyje ten pan, i to kręcenie filmów o włosach... mania jakaś....
|
|
#3827 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
gościu ma niezłego świra http://www.youtube.com/watch?v=i_9ry...eature=related ---------- Dopisano o 18:29 ---------- Poprzedni post napisano o 18:25 ---------- miałam sie pokowac aa oglądam wariatamiziającego sie własnymi kłakami http://www.youtube.com/watch?v=8hPU9...eature=related
|
|
|
#3828 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tego już nie ogarniam ![]() Z twarzy to on jest podobny do mojego kumpla z klasy. Tylko że on nosił włosy do połowy pleców, też takie jasne i miał szwedzkie korzenie... Coś nie mogę go namierzyć w necie, może jakieś zdjecie zbiorowe ze szkoły znajdę
|
|
#3829 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ponawiam pytanie, zna ktoś netowy sklep z fajnymi dżinsami?
|
|
#3830 |
|
Rozeznanie
|
witajcie....
![]() Po 13 niemal starciłam wątek.ale nadrabiam ![]() ![]() Ja napisze tylko że miałam dzis pełen zestaw emocji.pachnących inaczej.jechaliśmy do weta z kicią młdszostarszą schroniskową i dla niej to był taki stres złapanie i włożenie do kontenerkae było do weta .przodem a od weta .tyłem....,aż trudno domyć zwierzaka więc mi pachnie....inaczej ble
|
#3831 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Miałam kiedyś znajomego (żyje ale się nie widujemy), który miał bardzo podobny stosunek do swojej osoby jak Ty a dzisiaj znalazłam go na Youtubie w filmiku pt. "Sexy long haired men" w 0:08 i 1:47 minucie: http://www.youtube.com/watch?v=ZToM0AN-y5I Ciekawe czy nadal narzeka na brak powodzenia?EDIT: to był ten od picia na dźwigu. EDIT: niestety, to wzdęcie zostało u matki. Ej, całkiem fajny ten Parsival. Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2010-07-15 o 19:59 |
|
|
|
|
#3832 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
, ale mycia w wiadrze tyz nie..jak on tak umył te kłaki to ani nie ma umytych ani spłukanych , ale widac ze gościu jest przekonany ze jest za***isty
|
|
|
#3833 |
|
BAN stały
|
Ale się dziś uśmiałam przez tego waszego świra włosowego. Nie kumam, o co chodzi z tym filmikiem na kanapie. Strasznie zakochany w tych kłakach, a jakieś superpiękne to one nie są - końcówki cieniusie, a jak ktoś tam mu w komentarzach zwrócił uwagę, że możeby podciął, to się wielce obruszył ![]() A u mnie w pracy w ten weekend zlot motocyklowy (w sensie w ośrodku, w którym pracuję jest taka impreza organizowana). Też liczyłam na jakieś ciacha, a tu się okazuje, że póki co średnia wieku to jakieś 60 lat. Ale maszyny niezłe mają Edytowane przez melkmeisje Czas edycji: 2010-07-15 o 20:30 |
|
|
|
#3834 | |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Zepsuł mi się termometr i już się nie stresuję temp! Na pewno jak w sierpniu pojadę na urlop to będzie kiepska pogoda ![]() Cytat:
)
|
|
#3835 |
|
Zakorzenienie
|
Hej ho,
Ja chwile z problemem... Jasiek ma urodziny za 2 tygodnie i nie wiem co mu kupic/dac. Narazie mam AZ koszulke Yamaha. To 50tka wiec chcialabym cos... fajnego. Ale to typowy facet, ktory kase ma i ja nie wiem co kupic, czego nie ma. Zapytalam kumpla ale debilna odpowiedz 'ja tam wiem co on by pewnie chcial he he he'. Wiec tu skonczylo sie jego bycie pomocnym. Talentu nie mam wiec robotki reczne odpadaja. Nie wieeeeeeem!!! |
|
|
|
#3836 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja jestem pogrążona w żalu, że Was nie nawiedziłam. durnowata korporobota mię zatrzymała do godzin wieczornych a widzę, ze goście byli znamienici ( -że bohaterka to raczej oczywiste )
|
|
#3837 |
|
Zakorzenienie
|
No, nareszcie minął mi kac powernisażowy- nie po alko, tylko wszyscy artyści tak mają po tym stresie. Ja np zamęczam się tym, co głupiego powiedziałam i kto nie poczuł się wystarczająco przywitany, dochodzą stany lękowe, płaczliwość i takie tam. Ciężko było.
W tym przygnębieniu chciałam się nawet pozbyć 5tki Ch., ale na razie dam jej jeszcze szansę (choć mnie wkurza). A co do wystawy, to jeszcze potrwa, więc mogę się wybrać z kimś, kto chciałby zobaczyć-
|
#3838 |
|
Zakorzenienie
|
Usiadłam se wreszcie
praca, zakupy, odprawa przez internet (bo przecież na lotnisku się odprawiać to już nie jest trendi ) i już nie mam siły na pakowanie No nic, jutro mam jeszcze cały dzień
|
|
|
|
#3839 | |
|
Zakorzenienie
|
przypełzłam na papierocha
![]() a etiaxil, czy inszy antidral , ja się ostatnio zastanawiam czy stosowne jest używanie, skoro człek cały mokry, a pachy suche![]() bezpiecznej podróży i udanego pobytu , baw się dobrzeCytat:
![]() ja chcę zobaczyc, ale jak, za daleko
|
|
|
#3840 | ||||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Kuku inaczej
Cytat:
A sterylkami zajmuje się wydział ochrony środowiska i to bzdura że trzeba jakieś koty liczyc. Mają na to fundusze i muszą je na to wydac, bez zbędnego zawracania d... Dziś jeden kocur mial tak zasponsorowaną kastrację w moim wykonaniu Cytat:
![]() Cytat:
![]() normalnie szkoda, że mam chuopa Cytat:
U mnie ze 20. Psy nie chcą wychodzić od weterynarza, słyszałyście o czymś takim?
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:06.

A w tym swoim zatłoczonym pociągu nie masz namiastki spoconego przystojniaka? Może nawet nie być przystojny 

lukałaś moją piosenkę z podpisu? 

), zarzuci włosami i ponownie robi kucyk. Pfff, szpan.
Na wakacje masz jechać, kapiszi?

i jeszcze tak daleko...

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
praca, zakupy, odprawa przez internet (bo przecież na lotnisku się odprawiać to już nie jest trendi
żeby się udało w czwartek wyjechać