|
|
#3751 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XVI
Cytat:
aaaa jak mi się podoba, tak klimatycznie
|
|
|
#3752 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3753 | |||||||||
|
BAN stały
|
A co, też chciałaś?
![]() Btw - sytuacja z żyrandolem ---> Cytat:
Nie mówię oczywiście o przypadkach faszerowania się tabsami i zapijania ich drinkiem, bo to się może tragicznie skończyć (vide Marylin Monroe i Ingeborg Bachmann) ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Tak całkiem serio, to tak nie wolno, nawet w "niewinnej zabawie" (i nie chodzi mi nawet o zagrożenie zdrowia/życia, co po prostu brak panowania nad własnym umysłem i ciałem, co nie zawsze może być fajne dla "wkręconego") Cytat:
Cytat:
)? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Chyba się pogubiłem trochę |
|||||||||
|
|
|
#3754 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
baw się dobrze Cytat:
ale z tej Betty obieżyświat ![]() a Gucio rzondzi jak zwykle ![]() Cytat:
tam raczej chłodniej jet niż w Egipcie (mam nadzieję ) A czy fajnie to będę wiedzieć za kilka dniCo do Egiptu to jak zamierzasz leżeć to raczej przeżyjesz ja raz przeżyłam temperaturę grubo ponad 40 stopni i obiecałam sobie ze nigdy więcej za poszukiwania ![]() Trochę się zaczęłam pakować i się zmęczyłam dobranoc |
||||
|
|
|
#3755 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Ja też tak mam Cytat:
Nooo dooobra... 3 stopnie chłodniej
|
||
|
|
|
#3756 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no patrz, nie przeoczył , nic nie pisałam, że wypasionej, maska to maska![]() Cytat:
Właśnie zabieg załatwiam dla Laski, pamiętacie ją
|
|
|
#3757 |
|
Zakorzenienie
|
o matulu wszyscy wyjeżdzają - gratulejszyn i zazdraszczam
ale zdjecia - Ju - z synkiem czadowe - z kameleonem - boskie - taki signature fot a Betty - w zbliżeniu ale ale coś na tym wernisażu wszyscy się perfumamami nakręcają czyżby obrazy to był pretekst do niuchania - ( widze Sonię) no tak w końcu to "Nonsens"
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-07-15 o 01:18 |
|
|
|
#3758 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Ale się nie poddaję może znajdę coś innego no tak to wyczerpuje a ja nie jestem zmęczona, czuję się jakbym dopiero wstała
|
|
|
#3759 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
włąsnie uwierzyłąm ze hardcore w nazwach perfum nie ma granic - przeczytałam wątek zakupowy tytuł jego " Sodoma Scent Studio" - ciekawe dlaczego |
|
|
|
|
#3760 | ||||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() A piguły dla zwierząt to zuo... Na krótką metę, przed jakąś wystawą czy wyjazdem ok, ale dłużej stosowane robią okropne ziaziu w organizmie
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||||
|
|
|
#3761 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
Co z Laską? --- Rachell, jak malowanie?
|
||
|
|
|
#3762 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a myslałam sobie o tym ze zapewne zażywasz uroków życia na całego nie kwitnąc przed kompem - to współczuję - no ale cóż - w kóncu wszystko wróci na lepszy tor - nawet upały się skończą - choc ja juz mdleje na widok prognozy pogody i serio nie wiem gdzie sie schowam w sobotę - chyba w sklepie bo tam klima - której neinawidzę (auto grrrr) a propo Florens przypomniała mi o odlewkach FM - dzisas zostawiałam jej w aucie na parkingu - taki miaąłm zalatany dzień ze dopiero teraz jak czytałąm bar mnie olśniło że nie otwarłam koperty -
|
|
|
|
|
#3763 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
|
#3764 |
|
|
Takie ciężkie przypadki można zrobić z malutkiego cięcia bocznego i zaszyć nicią wchłanialną - i może sobie biegać po wybudzeniu, nic już nie trzeba ściągać. A mój szef po prostu pożycza transporter do przetrzymywania delikwentki
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
#3765 |
|
Zakorzenienie
|
malowanie - skończone ale wiszą puste ramki i jestem poza domem cały dzień jeżdżac za pierdylionem spraw - i serio na ostatnich nogach wlazuje do domu - koło północy - ale fotek nie ma co bo meble poprzesuwane i tak czekają na powrót na swoje miejsce - serio czuje sie jak pan osmiornica jakbym miała ileś tam łapek i każda z osobna robi co innego
formalnosci , notariusz, samochody dwa - czesci - czyszczenie - przyg do sprzedaży, szukanie elementów do remontu - Liroje - dziadkowie - sprawy rodzinne - lekarze, szukanie pracy - jesli choc jedna rzecz się uda będzie dobrze - ja tę ścianę malowałam między lekarzem a wizytą u notariusza - tzn nie liczyć tej nocnej cześci ale nie narzekam broń boże - tak sie po prostu kreci jednocześnie kilka kołowrotków - logistyczna gimnastyka - bardzo przydatna aha - publicznie zwracam honor Polly - jednak lepiej zwiedzać niż remontować - cieszy bardzo zmiana, cieszy nowe coś wdomku, cieszy ten azyl o którym pisałam - ale nic absolutnie nic nie przebije emocji zwiedzania - choć ideałem byłoby przywozić z każdej wyprawy coś do odremontowanego gniazdka ale to juz kwestia marzeń u mnie dobrej nocki Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-07-15 o 01:53 |
|
|
|
#3766 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
#3767 |
|
Zakorzenienie
|
Dobrze u niej, pracuje w stajni, ma ciepły kąt, jedzonko i jeszcze w tym miesiącu idzie na sterylizację, póki co jest na pigułach. Troszkę zdziczała już nie lezie tak do ludzi, ale to chyba dobrze, a ja
troszkę za nią tęsknięzachciało mi się piwa, o 2 w nocy , nic to, bynajmniej będę lepiej spała
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2010-07-15 o 01:59 |
|
|
|
#3768 | |||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ciekawe tylko, czy u mnie na prowincji robią takie rzeczy ![]() Cytat:
![]() Ale masz rację - lepsza taka logistyczna gimnastyka, niż stagnacja Cytat:
Cytat:
![]() --- Pachy mi płoną... nie polecam silnych antyperspirantów zaraz po goleniu Dobranoc
|
|||||
|
|
|
#3769 |
|
Zakorzenienie
|
Ależ jestem wypompowana...
Dzisiejszy dzień był również pamiętny dla...prusaków Właśnie, kiedy zaczynał się wernisaż, wkroczyła do nas ruda pani w koszuli w czerwoną kratkę i wielkim pojemnikiem z dyszą i wszystkie zakamary potraktowała trucicielskim oddechem. Teraz wyłażą robale, kładą się na plecy i agonalnie machają "pa pa"łapkami. Nie wiem, czy rano się wydostanę do listonosza (mam nadzieję) spod sterty rudoczarnej ![]() Dziękuję za miłe słowa- to wiele dla mnie znaczy Teraz tylko czekać na sprzedaż...trzymajcie kciuki dobranoc ![]() Betty, jak wrócisz, daj znać- jeszcze raz dziękuję- 10h drogi ---------- Dopisano o 02:20 ---------- Poprzedni post napisano o 02:18 ---------- Gryxiu z płonącymi pachami, mam wrażenie, że już Ci lepiej. Oby!
|
#3770 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, a randka, już kumamCytat:
![]() a te robaczki to ja fajkę i dobranoc ---------- Dopisano o 03:46 ---------- Poprzedni post napisano o 02:52 ---------- jasno się już robi ![]() ---------- Dopisano o 04:11 ---------- Poprzedni post napisano o 03:46 ---------- o i ptaszki się obudziły
|
|
|
#3771 |
|
Zakorzenienie
|
wróciłam parę chwil temu... Fantastycznie było Was poznać. Dziękuję za spotkanie (na więcej nie mam już siły...) idę odsypiać ![]() może jutro zamówię sobie streszczenie
|
#3772 |
|
Zakorzenienie
|
Betty była
![]() a ja wciąż szukam wakacji
|
|
#3773 | |||||
|
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
Double Wear miałam kiedyś próbkę. Był rewelacyjny. A kliniki są przereklamowane ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#3774 |
|
Zakorzenienie
|
Bry
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#3775 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
już się zastanawiałam gdzie się podziewasz ![]() Cytat:
![]() jakby z przystankiem w Finlandii, to może, może.. Cytat:
![]() Cytat:
żeby się udało w czwartek wyjechać (tam gdzieś blisko będzie sklep, żeby ewentualnie po poranne jało i picie mieć blisko? )Cytat:
przypomniał mi się kolega, co zawsze opowiadał, że facet chce na imprezie poznać dziewczynę dogłębnie Polataj sobie po perfumeriach ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-07-15 o 09:30 |
|||||||
|
|
|
#3776 | |
|
Nindżopesz
|
W Egipcie bywa zima? Obiecaj ![]() Cytat:
Gratuluję udanego wernisażu i trzymam kciuki ![]() Znowu? Ta byłaby dopiero dwu-trzydniowa.No jasne! Wszystkie wyjedźcie a kto będzie trzaskał posty w SB?! Nawet na Maję nie można obecnie liczyć! A potem będzie "streszczenie, streszczenie", pfff ![]() Polly, dokąd wybywasz?
|
|
|
|
|
#3777 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
do Chorwacji w planach Plitwickie jeziora, Trogir, Split, Dubrownik i Korcula i duzo lezenia i mały wypadzik w góry
|
|
|
#3778 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Polly - kiedy planujesz wrócić? ![]() Justyno - gratuluję wernisażu
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#3779 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Zwłaszcza Plitwickie jeziora chętnie bym zwiedziła...A mnie cholernie wzięło na Grenlandię i coś mnie trafia jak sobie pomyślę, że nie ma kasy na wakacje i jeszcze długo nie będzie... |
|
|
|
|
#3780 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A może by tak... do Finlandii? ![]() na specjały tamtejszych ciastkarni? ![]() A za rok chcę jechać do Wolina na tych Wikingów... kto ze mną? ![]() (kurczę, to ydzień po castelu zaraz? i jeszcze tak daleko... )edit: własnie przeczytałąm program, a tam... 17.00 – Targ niewolników Kroniki, mówią o Słowianach jako o ludziach handlujących osobami wziętymi w niewolę. Będzie, na co popatrzeć, a i woja, zdatnego do pracy zakupić. jadę!!!!
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-07-15 o 10:18 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:09.

Nie mówię oczywiście o przypadkach faszerowania się tabsami i zapijania ich drinkiem, bo to się może tragicznie skończyć (vide Marylin Monroe i Ingeborg Bachmann) 
, jak coś zostanie to jutro ugotuję sobie do nich kaszkę mannę

A,że ja wprowadzałam się później, to sąsiad zaczął mieć atrakcje w już wykończonym mieszkaniu.

)? 
baw się dobrze
, Egipt wychodzi najtaniej
ja raz przeżyłam temperaturę grubo ponad 40 stopni i obiecałam sobie ze nigdy więcej
za poszukiwania 

troszkę za nią tęsknię

Mogło się zle skończyć. Inaczej rano tabletka a wieczorem drink. Wtedy spoko,bo już nie działa,ale popijanie leków,jakichkolwiek, alkoholem to ryzyko zejścia.Dobrze,że skończyło się to tylko przymierzaniem kapeluszy