|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2311 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Już chyba cały wizaż wie, że Panny Młode 2010 do ślubu szykują się. cz. 17
mam białą i bez trenu
|
#2312 | ||
|
BAN stały
|
Dot.: Już chyba cały wizaż wie, że Panny Młode 2010 do ślubu szykują się. cz. 17
Cytat:
A tak,to musielismy praktycznie prawie wszystko w ciągu 2 tygodni urlopowych załatwiać.Czas mam do ślubu,ale nie mieszkam w kraju więc mam też ciężko Napewno będziesz wyglądać pięknie Co do spania/nie spania a raczej zasypiania,jasne,że chce się zamienić. ![]() Cytat:
![]() Dziękuje za róże
|
||
|
|
|
#2313 |
|
Wtajemniczenie
|
dziekuje i prosze
juz sie nie moge doczekac kiedy ja zaloze czeka na mnie w worku foliowym, zeby mucha czasem nie osrała
|
#2314 |
|
Zakorzenienie
|
Po przymiarce sukni stwierdzam, że dalej jest dla mnie najpiękniejsza i czuję się w niej świetnie
małe poprawki, skrócenie i można odebrać Jestem mega zadowolona
|
#2315 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() No mamy podobny gust,choć powiem szczerze że jak ją przymierzylam pierwszy raz to nie bylam zachwycona Co do wytłuszczonego to W ogole,jak mierzyłam inne też suknie to jakoś tak bez emocji ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ---------- http://www.youtube.com/watch?v=Snq1n...eature=related ![]() ---------- Dopisano o 23:31 ---------- Poprzedni post napisano o 23:21 ---------- http://www.youtube.com/watch?v=_O_W2...eature=related dawaj naliwaj
|
||
|
|
|
#2316 | |||
|
Raczkowanie
|
Dobry wieczor
Zaczynam nadrabiac![]() Cytat:
![]() A "oczarowanie" to piekna piosenka i super sie nadaje,my niestety raczej nie bedziemy sie uczyc tanczyc,bo ciezko TZ namowic ![]() Pewnie juz to Acelinka widzialas ![]() http://www.youtube.com/watch?v=ZTs6t...eature=related Cytat:
na szczescie moj TZ raczej do emerytury miejsce ma zapewnione,a mi tak jak kilku z Was brakuje odwagi,wiec pewnie jeszcze pozwlekamy i poki co bede myslec o stalej posadce...Cytat:
musze zaczac myslec tak samo...tylko jak to zrobic
|
|
#2317 |
|
BAN stały
|
O silvia,jeszcze nie śpisz.
Tzn,którą macie godzine w Italii,bo się nie orientuje ![]() Tylko na chwile znikne by zrobić sobie herbatke earl greya z sokiem malinowym
|
|
|
|
#2318 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
super miałam Ci wczoraj napisac że będę trzymała kciuki za przymiarkę, ale zapomniałam, cieszę się że dobrze się w niej czujeszja swojej też juz na nic bym nie wymieniła tak w ogóle to wpadam do Was na chwilkę bo niedawno wróciłam z tesco a tak caly dzień latam i załatwiam, jeszcze tylko jutro i mój dzień cieszę się bardzo bo mam już dosyć tych wszystkich przygotowań- jestem już mega zmęczona a jeszcze jutro trzeba na 8 dojechac na salę ją wystroić, potem odbiór owoców, potem odbiór flakonów, następnie odbiór sukni, welonów i halki, potem fryzjer ( zabieg upiekszający i przygotowanie włosów do fryzury ) następnie pazurki, potem znowu na salę, po drodze musze kupić coś sexy na podróż poślubną, zakupy - nie mam jeszcze pończoch, bibułek matujących, błyszczyka, na koniec na salę trzeba będzie pojechać - zawieźć wędlinę, sękacze, resztę napoi, przećwiczyć pierwszy taniec, dokończyć winietki, wiecie już mi się dzisiaj wszystko plącze...zaliczyliśmy weterynarza i przycinanie ząbków u mojego królisia, potem zakup obrazu i tablic rejestracyjnych, spowiedz, busy, kwiaciarnia, podpisanie dokumentów w kancelarii, kupno opakowań na albumy dla rodziców, wysłuchanie prezentacji naszej skrzypaczki i organisty, powtórka pierwsego tańca, odbiór materiałów na jutrzejszą dekorację, zakupy... jednym słowem- padam na twarz i stóp nie czuję... stresu jeszcze jako takiego nie ma bo nie ma na niego zbytnio czasu, może to i lepiej a to już tak blisko, pamiętam jak ponad rok temu napisałam swoją pierwszą wiadomość na forum, a czas tak szybko zleciał... aż się łezka w oku kręci... dobra ide bo jakoś z tego zmęczenia na sentymenty mnie łapie![]() Marta bardzo ładna, romantyczna fryzurka
Edytowane przez certina4 Czas edycji: 2010-07-16 o 01:03 |
|
|
|
|
#2319 | ||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
ale bedzie slicznaCytat:
![]() wow Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
u mnie ta sama co w Pl,jakos spac nie moge,bo dzwonilam do mamy i oczywiscie przez ponad 2 h o niczym innym jak tylko o slubie gadalysmy...i chyba sie zestresowalam to ja tez sobie earl graya zrobie,a co! pewnie bedzie mi jeszcze bardziej goraco,ale ja nawet w upaly z herbatki nie rezygnuje,chociaz tu wszyscy krzywo patrza
|
|
#2320 |
|
BAN stały
|
No jestem
![]() sylviu,aha dziękuje za wyjaśnienie odnośnie godziny w Italii No ja ostatnimi czasy co dwa dni dzwonie do rodziców,a wcześniej dzwoniłam zazwyczaj raz w tygodniu.Także rozumiem stresik,ja tez lekko się stresuje bo przygotowania na odlegośc Ja już mam herbatke earl greya z sokiem malinowym i do tego sobie zrobiłam też kaszke malinowa,którą polałam uwaga też sokiem malinowym. ![]() certi,ależ u ciebie się dzieje.Nie dziwie się,bo lada dzień twój ślub
Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2010-07-16 o 01:10 |
|
|
|
#2321 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jej Certina ale masz latania,ale zazdroszcze Ci,ze juz nie dlugo bedziesz miala po wszystkim i co najwazniejsze juz JUTRO!!! Twoj dzien bo w sumie juz po polnocy i suwaczek zawsze prawde Ci powie![]() Cytat:
bo ,tutaj mozna dostac wszystkie smaki syropow oprcz malinowego---------- Dopisano o 01:30 ---------- Poprzedni post napisano o 01:18 ---------- chyba zostalam sama to uciekam do wyrka ksiazke poczytac do jutra
|
|
#2322 |
|
Wtajemniczenie
|
hejka
a my ze sprawami ślubnymi coraz lepiej ![]() wczoraj potwierdziliśmy fotografa i parę gości nie oddzwoniłam wszystkich bo to straszne jest czułam się jak to któraś z was powiedziała akwizytorka 2 telefony i po sprawie ![]() aaaa i najważniejsze byliśmy z TZ pod kościołem zobaczyć zapowiedzi i my tam wisimy matko jak nam się fajnie zrobiło dziś pojawiła się 2 z przodu czyli 29 dni
|
#2323 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki
Cytat:
Cytat:
Fryzurka przywodzi mi na myśl taki artystyczny nieład, bardzo fajna, kwiat pasuje świetnie do tego upięcia. Cytat:
![]() A ja byłam wczoraj u naszego złotnika, który będzie nam robił obrączki, wzięłam nowy katalog i wypatrzyliśmy świetne obrączki, zobaczymy czy ma je u siebie żebyśmy mogli przymierzyć, bo może się okazać, że na palcu już tak super nie wyglądają. TŻcik w poniedziałek ma urlop więc będą wielkie zakupy:garnitur i wszystkie dodatki, kielichy, obrączki, księga gości i... chyba tyle A ja nadal ślęczę nad albumami
|
|
#2324 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Cytat:
To trzeba było mnie spytać skąd wzięłam to zdjęcie, to byś od razu wiedziała Myślałam, że wiesz i dlatego nie pisałam, że to ze strony salonu ![]() Cytat:
Nie będzie w serducho, bo przez ten stanik się nie da niestety, ale TŻ jest z tego powodu bardzo zadowolony, bo ani kawałka biustu mi nie widać A co do fryzurki to nie wiem co z tym przodem zrobić i się zastanawiam czy jej nie powiedzieć, żeby mi grzywkę na skos ciachnęła bo i tak po ślubie chciałam sobie zrobić ![]() Dzięki |
||
|
|
|
#2325 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A fotki jakieś są ![]() Cytat:
![]() Po prostu musisz się nastawić, żę to jest Wasz dzień, który możecie przeżyć tylko raz, więc nikt nie może Wam zepsuć humoru. A tych którzy Was olewają trzeba też olać i cieszyć się z tych gości, którzy chętnie przyjdą ![]() Cytat:
![]() Trzymam żeby wszystko poszło świetnie. Ale zabiegani jesteście Odnośnie bibułek matujących -jakiej firmy są najlepsze i nie za drogie? Koleżanka polecała z inglota, ale jak tam byłam to mi powiedzieli, że od dłuższego czasu nic nie mają ![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#2326 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Akwizytorko ![]() Cytat:
My sobie wypatrzyliśmy w katalogu kilka i faktycznie jedne z nich wybraliśmy, ale jednak na palcu inaczej się prezentują |
|||
|
|
|
#2327 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja również szukam dobrych bibułek matujących, nie mam pojęcia które tak naprawdę są najlepsze
|
|
#2328 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale to nie dziś bo o 14.00 mam obronę na podyplomówce a dopiero teraz zaczęłam się na nią uczyć Miałam Wam jeszcze napisać, że wczoraj jak rozpuściłam włosy, to miałam takie świetne fale |
|
|
|
|
#2329 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję za miłe słowa Dziewczynki
Cytat:
Ahhh zaręczyłyśmy sie w podobnym czasie, śłub też w podobnym.. Ja to nei wierzę, ze to tak szybko minęło! Na początku wydawałos ie wiecznością A tu proszę... został Ci slońce 1 dzień i będziesz żonką Już teraz skladam Ci najszczersze i najserdeczniejsze gratulacje i życzenia wszystkiego co najlepsze Cytat:
ja aż zrobilam naszym fotkę ![]() są, są, ale nie chcę, by Tż je wyszpiegował poza tym wymaga małych poprawek jeszcze is krócenia
Edytowane przez chilanes Czas edycji: 2010-07-16 o 10:14 |
||
|
|
|
#2330 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Masz obronę, to ja życzę powodzenia, załatw ich!!
|
|
#2331 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięki Podchodzę do tej obrony na kompletnym luzie A po obronie zostaną już tylko ostatnie przygotowania do ślubu, bo to już od jutra za 3 tygodnie |
|
|
|
|
#2332 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale postanowiłam to stanowczo zmienić Cytat:
no ale jeżeli to nie popada w obsesję, np. taką że kochamy się uporczywie po kilka razy w dni płodne aż do znudzenia bo to już lekka przesada wszystko z umiarem i głowę i na pewno będzie ok ![]() Cytat:
pić dużo wody i jeść bardziej regularnie w mniejszych ilościach i może mi sie zachce pośćwiczyć ![]() dziękuję za troske ![]() Cytat:
fryzurka też piękna bardzo w moim stylu taki artystyczny nieład moja mama na takie mówi: co to za fryzura, normalnie fryzura nie-fryzura ![]() Cytat:
fajne te filmiki w sumie też myślałam o takim teledysku fajnie to wygląda podobno to teraz w ameryce robi furore i wszyscy sobie nagrywają od jakieś piosenki teledysk śpiewany na weselu z gośćmi to ma jakąś nazwe ale zapomniała ale stwierdziłam, że szkoda mi czasu na to ![]() Cytat:
ale ja je akurat teraz lubie w wykonaniu Farny bo ogólnie jestem zakochana w jej możliwościach głosowych chociaż za piosenkami nie przepadam nie widziałam tego jeszcze, dziękuję Fajny mieli bajer z tą wodą na dole jakoś tak bez uczucia tańczą mi się wydaje, ale pewnie byli zestresowani sąsiadka dała nam plytke z wesela jej wnuczki i oglądaliśmy wczoraj i oni też tańczyli do oczarowania, ładnie im wyszło ale ta wnuczka tańczy w zespole i do razu było to widać Chilanes, powodzenia we wszystkim ![]() Martoolko trzymam kciuki za obrone! ![]() silvyetta teraz dopiero zobaczyłam filmik do końca, bo przedtem nie chciał iśc dalej nawet fajny mieli tem fragment z cza czą w kółeczku i potem też chcieliśmy coś zmajstrować i połączyć tego walca z czaczą ale nie chcemy sobie psuć tak romantycznego momentu cza cze na pewno nie raz zatańczymy w czasie weseliska
Edytowane przez acelinka Czas edycji: 2010-07-16 o 10:52 |
||||||
|
|
|
#2333 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ale jak wam się podoba, to super Cytat:
|
|||
|
|
|
#2334 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie zadzwoniła do mnie dziewczyna, która ślubuje w tym samym dniu w tym samym kościele co my, żeby się dogadać co z kwiatami. Będą ostre dyskusje, bo jest 6 par, a już teraz wiem, że 3 (w tym my) mają swoje propozycje Mamy się spotkać jutro po wieczornej mszy i wszystko omówić... ![]() Dobra, zmykam, bo mi pociąg zwieje
|
|
|
|
|
#2335 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a nie taki rozczocharniec ![]() acelinka dziękuję, Tobie również
|
|
#2336 |
|
Zakorzenienie
|
ja jestem dobra
:Pa certinko, Tobie życze żeby nadal stres Cie nie nękał i wszystko było cudownie |
|
|
|
#2337 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2338 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
W sumie oprocz jednej, takiej na ksztalt rybki, nie ladnie mi bylo Cytat:
Certina,Mika : wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia Bylam dzisiaj zrobic blond pasemka(tzn odrosty) i wreszcie wygladam jak czlowiek ehhh . I mi pani kosmetyczka brwi wyrwala.
|
|
#2339 | ||||
|
BAN stały
|
Cześć i czołem.
![]() Zaraz Was nadrobie ![]() Cytat:
,już nie będe więcej pisac o soku. No,zasneło mi się wczoraj. ![]() Cytat:
![]() Przyłaczam się do życzeń. Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia ![]() Cytat:
Co do wytłuszczonego to- co za sadystka z tej kosmetyczki Żartuje ![]() ---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
#2340 |
|
Zakorzenienie
|
Ale u mnie grzmi! wreszcie! Bo już nie mogę wytrzymać tego gorąca! dziś jadę na 1 przymiarkę! Już nie mogę się doczekać! Lecę Was nadrabiać!
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:34.

A tak,to musielismy praktycznie prawie wszystko w ciągu 2 tygodni urlopowych załatwiać.Czas mam do ślubu,ale nie mieszkam w kraju więc mam też ciężko
Napewno będziesz wyglądać pięknie
małe poprawki, skrócenie i można odebrać 
nie boje się w ogóle bycia mama wręcz nie mogę się doczekać teraz siostrze 2 miesiące temu urodziła się córeczka i to mnie jeszcze bardziej umacnia w tym ze chce swoje dzieciątko. Pamiętam jak jeszcze rok temu planowaliśmy z TZ postarać sie przed weselem i oglosic to w dniu wesela ae nie stety nie dalismy rady tego spelnic 
musze zaczac myslec tak samo...tylko jak to zrobic

jej Certina ale masz latania,ale zazdroszcze Ci,ze juz nie dlugo bedziesz miala po wszystkim i co najwazniejsze juz JUTRO!!! Twoj dzien bo w sumie juz po polnocy i suwaczek zawsze prawde Ci powie
bo
,tutaj mozna dostac wszystkie smaki syropow oprcz malinowego

żeby wszystko poszło świetnie. Ale zabiegani jesteście 
,już nie będe więcej pisac o soku.