Już chyba cały wizaż wie, że Panny Młode 2010 do ślubu szykują się. cz. 17 - Strona 78 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-07-15, 21:54   #2311
dziewczyneczka89
Wtajemniczenie

Dot.: Już chyba cały wizaż wie, że Panny Młode 2010 do ślubu szykują się. cz. 17

mam białą i bez trenu
Stary 2010-07-15, 22:09   #2312
madmuazelle
BAN stały

Dot.: Już chyba cały wizaż wie, że Panny Młode 2010 do ślubu szykują się. cz. 17

Cytat:
Napisane przez mmmmmm Pokaż wiadomość
No to witam w klubie. ale Ty masz więcej czasu a u mnie juz niewiele, a rzeczy do załatwienia cała masa... I jeszcze cały czas sie zastanawiam jak będę wyglądała w tej sukience
Co do pogrubionego - ja nie mogę spać bo jest tak gorąco... chcesz sie zamienić?
Więcej czasu w sensie,że Ty masz bliżej do slubu tak??Zaraz sprawdze,bo nie pamiętam. A tak,to musielismy praktycznie prawie wszystko w ciągu 2 tygodni urlopowych załatwiać.Czas mam do ślubu,ale nie mieszkam w kraju więc mam też ciężko Napewno będziesz wyglądać pięknie Co do spania/nie spania a raczej zasypiania,jasne,że chce się zamienić.

Cytat:
Napisane przez dziewczyneczka89 Pokaż wiadomość
tak kiedys wklejalam , ale moge jeszcze raz, tylko ze nie mam swoich
Śliczna suknia ,nawet troszke podobna do mojej
Dziękuje za róże
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-15, 22:34   #2313
dziewczyneczka89
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość

Śliczna suknia ,nawet troszke podobna do mojej
Dziękuje za róże
dziekuje i prosze to mamy podobny gust jak podobna suknia juz sie nie moge doczekac kiedy ja zaloze czeka na mnie w worku foliowym, zeby mucha czasem nie osrała
Stary 2010-07-15, 22:44   #2314
chilanes
Zakorzenienie

Po przymiarce sukni stwierdzam, że dalej jest dla mnie najpiękniejsza i czuję się w niej świetnie małe poprawki, skrócenie i można odebrać Druga przymiarka 10 sierpnia Jestem mega zadowolona
Stary 2010-07-16, 00:31   #2315
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
dziekuje i prosze to mamy podobny gust jak podobna suknia juz sie nie moge doczekac kiedy ja zaloze czeka na mnie w worku foliowym, zeby mucha czasem nie osrała
Prosze,prosze
No mamy podobny gust,choć powiem szczerze że jak ją przymierzylam pierwszy raz to nie bylam zachwycona Dopiero jak miałam założone do niej dodatki bolerko,welon,to stwierdził no ładna suknia ładnie mi w niej Co do wytłuszczonego to co racja to racja W ogole,jak mierzyłam inne też suknie to jakoś tak bez emocji Jakby to nie dla mnie były te suknie

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
Po przymiarce sukni stwierdzam, że dalej jest dla mnie najpiękniejsza i czuję się w niej świetnie małe poprawki, skrócenie i można odebrać Druga przymiarka 10 sierpnia Jestem mega zadowolona
To najważniejsze.

---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ----------

http://www.youtube.com/watch?v=Snq1n...eature=related

---------- Dopisano o 23:31 ---------- Poprzedni post napisano o 23:21 ----------

http://www.youtube.com/watch?v=_O_W2...eature=related dawaj naliwaj
Stary 2010-07-16, 00:36   #2316
silvyetta
Raczkowanie

Dobry wieczorZaczynam nadrabiac
Cytat:
Napisane przez acelinka Pokaż wiadomość

My będziemy mieli "Oczarowanie" Wodeckiego, albo "Dmuchawce, latawce, wiatr" ale chyba tą pierwszą ja wolałabym dmuchawce, ale że chcemy tańczyć walca angielskiego, to oczarowanie bardziej pasuje, a dmuchawce to bardziej wiedeński więc idąc niejako na kompromis na pierwszy taniec zatańczymy do oczarowania, a potem w czasie weseliska to drugie i też będzie cacy
Kurcze,o "dmuchawcach..." nie pomyslalam,pewnie powinnam byla ja wybrac,gdyz mama caly czas mi powtarza,ze przy tej piosence sie rodzilam,byla na topie i na calym oddziale bylo ja slychac
A "oczarowanie" to piekna piosenka i super sie nadaje,my niestety raczej nie bedziemy sie uczyc tanczyc,bo ciezko TZ namowic
Pewnie juz to Acelinka widzialas
http://www.youtube.com/watch?v=ZTs6t...eature=related

Cytat:
Napisane przez ultraradiola Pokaż wiadomość
ja tez dziewczyny chciałabym być strasznie mama ale ze względu na brak pracy stałej nie mogę sobie pozwolić na to nie boje się w ogóle bycia mama wręcz nie mogę się doczekać teraz siostrze 2 miesiące temu urodziła się córeczka i to mnie jeszcze bardziej umacnia w tym ze chce swoje dzieciątko. Pamiętam jak jeszcze rok temu planowaliśmy z TZ postarać sie przed weselem i oglosic to w dniu wesela ae nie stety nie dalismy rady tego spelnic ale wiem ze i na mnie przyjdzie pora
my dzisiaj o tym z Tztem rozmawialismy,ze czekajac na stala prace moga nam latka przeleciec i bedzie za pozno,niestety w dzisiejszych czasach bardzo trudno wyrobic sobie w mlodym wieku dobra pozycje zawodowa.Doszlismy do wniosku,ze dzidzia jak sie ma pojawic to nawet jak pracy nie bedzie to przeciez damy rade ja wychowac tak samo,zawsze sa np.rodzice,ktorzy na pewno pomoga...tyle,ze dobrze by bylo ,zeby chociaz jedno z malzonkow mialo stala pracena szczescie moj TZ raczej do emerytury miejsce ma zapewnione,a mi tak jak kilku z Was brakuje odwagi,wiec pewnie jeszcze pozwlekamy i poki co bede myslec o stalej posadce...

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość

No właśnie tak sobie zaczęłam myśleć, że to ich strata, że przegapią najlepsze wesele w mieście A poza tym przynajmniej widzę, kto naprawdę chce do nas przyjść, a kto ma nas gdzieś
swietne podejsciemusze zaczac myslec tak samo...tylko jak to zrobic
silvyetta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-16, 00:48   #2317
madmuazelle
BAN stały

O silvia,jeszcze nie śpisz. Tzn,którą macie godzine w Italii,bo się nie orientuje Dobrze,że jesteś bo nie jestem tu sama
Tylko na chwile znikne by zrobić sobie herbatke earl greya z sokiem malinowym
Stary 2010-07-16, 00:59   #2318
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:

super miałam Ci wczoraj napisac że będę trzymała kciuki za przymiarkę, ale zapomniałam, cieszę się że dobrze się w niej czujesz

ja swojej też juz na nic bym nie wymieniła

tak w ogóle to wpadam do Was na chwilkę bo niedawno wróciłam z tesco a tak caly dzień latam i załatwiam, jeszcze tylko jutro i mój dzień cieszę się bardzo bo mam już dosyć tych wszystkich przygotowań- jestem już mega zmęczona a jeszcze jutro trzeba na 8 dojechac na salę ją wystroić, potem odbiór owoców, potem odbiór flakonów, następnie odbiór sukni, welonów i halki, potem fryzjer ( zabieg upiekszający i przygotowanie włosów do fryzury ) następnie pazurki, potem znowu na salę, po drodze musze kupić coś sexy na podróż poślubną, zakupy - nie mam jeszcze pończoch, bibułek matujących, błyszczyka, na koniec na salę trzeba będzie pojechać - zawieźć wędlinę, sękacze, resztę napoi, przećwiczyć pierwszy taniec, dokończyć winietki, wiecie już mi się dzisiaj wszystko plącze...

zaliczyliśmy weterynarza i przycinanie ząbków u mojego królisia, potem zakup obrazu i tablic rejestracyjnych, spowiedz, busy, kwiaciarnia, podpisanie dokumentów w kancelarii, kupno opakowań na albumy dla rodziców, wysłuchanie prezentacji naszej skrzypaczki i organisty, powtórka pierwsego tańca, odbiór materiałów na jutrzejszą dekorację, zakupy... jednym słowem- padam na twarz i stóp nie czuję...

stresu jeszcze jako takiego nie ma bo nie ma na niego zbytnio czasu, może to i lepiej a to już tak blisko, pamiętam jak ponad rok temu napisałam swoją pierwszą wiadomość na forum, a czas tak szybko zleciał... aż się łezka w oku kręci... dobra ide bo jakoś z tego zmęczenia na sentymenty mnie łapie

Marta bardzo ładna, romantyczna fryzurka jeśli chodzi o suknię to jakaś taka duża na Ciebie

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy

Edytowane przez certina4
Czas edycji: 2010-07-16 o 01:03
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-16, 01:03   #2319
silvyetta
Raczkowanie

Cytat:
Ja to bym chciała () wpadkę zaliczyć, bo wtedy się człowiek nie rozważa wszystkich za i przeciw, tylko się zakochuje w swoim dzidziusiu i już
tak na dobra sprawe to chyba najlepsze rozwiazanie,bo jak nie to chyba nigdy sie nie znajdzie odpowiedniego momentu
Cytat:
Nasz utwór na pierwszy taniec to W.Houston - I have nothing

Cytat:
Nie mam czasu nadrabiać, ale wrzucę Wam fotkę z przymiarki. Bolerko jest od innej sukni - ja będę mieć z delikatniejszej koronki. Na biuście mam kawałki koronki szpilkami przyczepione, bo nie były jeszcze przyszyte. Welon też nie mój. Przy tej wstążce będzie jeszcze kokardka płaska. Wstążka miała być w talii, ale suknie musi być odcięta pod biustem,bo inaczej by mi tej góry nie mogły zrobić, więc wstążka będzie też pod biustem, żeby nie było 2 poziomych linii.
bedziesz piekna!widac,ze sukienka jeszcze "niedorobiona"ale bedzie sliczna
Cytat:
A teraz jeszcze fotki fryzurki... Ogólnie zupełnie coś innego niż chciałam, ale mi babka powiedziała, że jak w dniu ślubu będzie tak gorąco, to ona mnie nie wypuści z włosami częściowo rozpuszczonymi, bo mi się szybko zrobią strąki i będę wyglądała na nieuczesaną Fryzurka jest tylko luźno spięta i to zdjęcie z kolczykami zrobiłam już po przymiarce sukni, więc mi się trochę rozmemłała W dniu ślubu będę mieć mocniej upiętą. Tylko ten przód jakiś taki trochę dziwny i muszę jej powiedzieć, żeby jakoś inaczej mi go zrobiła
Dodatkowo wrzucam fotkę kołtuna, który miałam wpięty, żebym miała więcej włosów
Biedne uczennice przez godzinę kręciły mi loczki lokówkami, a szefowa to w 30 sekund zniszczyła kilkoma pociągnięciami grzebienia, żeby mi fale zrobić
Kolor kwiatka będzie inny, bo ten jest sztuczny
super fryzurka,sprytny ten koltun
Cytat:
mam białą i bez trenu
wow tez mam wyciecie i koronke,ale Twoja mi sie wydaje bardziej strojna,piekna!
Cytat:
super
Cytat:
swietna!!
Cytat:
O silvia,jeszcze nie śpisz. Tzn,którą macie godzine w Italii,bo się nie orientuje Dobrze,że jesteś bo nie jestem tu sama
Tylko na chwile znikne by zrobić sobie herbatke earl greya z sokiem malinowym
hej Kunegundau mnie ta sama co w Pl,jakos spac nie moge,bo dzwonilam do mamy i oczywiscie przez ponad 2 h o niczym innym jak tylko o slubie gadalysmy...i chyba sie zestresowalamto ja tez sobie earl graya zrobie,a co!pewnie bedzie mi jeszcze bardziej goraco,ale ja nawet w upaly z herbatki nie rezygnuje,chociaz tu wszyscy krzywo patrza
Stary 2010-07-16, 01:08   #2320
madmuazelle
BAN stały

No jestem

sylviu,aha dziękuje za wyjaśnienie odnośnie godziny w Italii i za Kunegunde też No ja ostatnimi czasy co dwa dni dzwonie do rodziców,a wcześniej dzwoniłam zazwyczaj raz w tygodniu.Także rozumiem stresik,ja tez lekko się stresuje bo przygotowania na odlegośc Ja już mam herbatke earl greya z sokiem malinowym i do tego sobie zrobiłam też kaszke malinowa,którą polałam uwaga też sokiem malinowym. Malinowo mi

certi,ależ u ciebie się dzieje.Nie dziwie się,bo lada dzień twój ślub

Edytowane przez madmuazelle
Czas edycji: 2010-07-16 o 01:10
Stary 2010-07-16, 01:30   #2321
silvyetta
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
super miałam Ci wczoraj napisac że będę trzymała kciuki za przymiarkę, ale zapomniałam, cieszę się że dobrze się w niej czujesz

tak w ogóle to wpadam do Was na chwilkę bo niedawno wróciłam z tesco a tak caly dzień latam i załatwiam, jeszcze tylko jutro i mój dzień cieszę się bardzo bo mam już dosyć tych wszystkich przygotowań- jestem już mega zmęczona a jeszcze jutro trzeba na 8 dojechac na salę ją wystroić, potem odbiór owoców, potem odbiór flakonów, następnie odbiór sukni, welonów i halki, potem fryzjer ( zabieg upiekszający i przygotowanie włosów do fryzury ) następnie pazurki, potem znowu na salę, po drodze musze kupić coś sexy na podróż poślubną, zakupy - nie mam jeszcze pończoch, bibułek matujących, błyszczyka, na koniec na salę trzeba będzie pojechać - zawieźć wędlinę, sękacze, resztę napoi, przećwiczyć pierwszy taniec, dokończyć winietki, wiecie już mi się dzisiaj wszystko plącze...

zaliczyliśmy weterynarza i przycinanie ząbków u mojego królisia, potem zakup obrazu i tablic rejestracyjnych, spowiedz, busy, kwiaciarnia, podpisanie dokumentów w kancelarii, kupno opakowań na albumy dla rodziców, wysłuchanie prezentacji naszej skrzypaczki i organisty, powtórka pierwsego tańca, odbiór materiałów na jutrzejszą dekorację, zakupy... jednym słowem- padam na twarz i stóp nie czuję...

stresu jeszcze jako takiego nie ma bo nie ma na niego zbytnio czasu, może to i lepiej a to już tak blisko, pamiętam jak ponad rok temu napisałam swoją pierwszą wiadomość na forum, a czas tak szybko zleciał... aż się łezka w oku kręci... dobra ide bo jakoś z tego zmęczenia na sentymenty mnie łapie

Marta bardzo ładna, romantyczna fryzurka jeśli chodzi o suknię to jakaś taka duża na Ciebie
jej Certina ale masz latania,ale zazdroszcze Ci,ze juz nie dlugo bedziesz miala po wszystkim i co najwazniejsze juz JUTRO!!! Twoj dzien bo w sumie juz po polnocy i suwaczek zawsze prawde Ci powie
Cytat:
No jestem

sylviu,aha dziękuje za wyjaśnienie odnośnie godziny w Italii i za Kunegunde też No ja ostatnimi czasy co dwa dni dzwonie do rodziców,a wcześniej dzwoniłam zazwyczaj raz w tygodniu.Także rozumiem stresik,ja tez lekko się stresuje bo przygotowania na odlegośc Ja już mam herbatke earl greya z sokiem malinowym i do tego sobie zrobiłam też kaszke malinowa,którą polałam uwaga też sokiem malinowym. Malinowo mi

certi,ależ u ciebie się dzieje.Nie dziwie się,bo lada dzień twój ślub
ej ej juz mi nie pisz o tym soku malinowym bo,tutaj mozna dostac wszystkie smaki syropow oprcz malinowego wszedzie szukalam,a zapasy sie skonczyly

---------- Dopisano o 01:30 ---------- Poprzedni post napisano o 01:18 ----------

chyba zostalam sama to uciekam do wyrka ksiazke poczytacdo jutra
Stary 2010-07-16, 07:32   #2322
ultraradiola
Wtajemniczenie

hejka

a my ze sprawami ślubnymi coraz lepiej
wczoraj potwierdziliśmy fotografa i parę gości
nie oddzwoniłam wszystkich
bo to straszne jest
czułam się jak to któraś z was powiedziała
akwizytorka na dziś zostawiłam sobie
2 telefony i po sprawie

aaaa i najważniejsze byliśmy z TZ pod kościołem
zobaczyć zapowiedzi i my tam wisimy
matko jak nam się fajnie zrobiło

dziś pojawiła się 2 z przodu czyli 29 dni

14.08.2010 MAŁŻEŃSTWO

ultraradiola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-16, 07:33   #2323
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:
Za załatwione sprawy
Dzięki
Cytat:
Nie mam czasu nadrabiać, ale wrzucę Wam fotkę z przymiarki. Bolerko jest od innej sukni - ja będę mieć z delikatniejszej koronki. Na biuście mam kawałki koronki szpilkami przyczepione, bo nie były jeszcze przyszyte. Welon też nie mój. Przy tej wstążce będzie jeszcze kokardka płaska. Wstążka miała być w talii, ale suknie musi być odcięta pod biustem,bo inaczej by mi tej góry nie mogły zrobić, więc wstążka będzie też pod biustem, żeby nie było 2 poziomych linii.
Cytat:
A teraz jeszcze fotki fryzurki... Ogólnie zupełnie coś innego niż chciałam, ale mi babka powiedziała, że jak w dniu ślubu będzie tak gorąco, to ona mnie nie wypuści z włosami częściowo rozpuszczonymi, bo mi się szybko zrobią strąki i będę wyglądała na nieuczesaną Fryzurka jest tylko luźno spięta i to zdjęcie z kolczykami zrobiłam już po przymiarce sukni, więc mi się trochę rozmemłała W dniu ślubu będę mieć mocniej upiętą. Tylko ten przód jakiś taki trochę dziwny i muszę jej powiedzieć, żeby jakoś inaczej mi go zrobiła
Dodatkowo wrzucam fotkę kołtuna, który miałam wpięty, żebym miała więcej włosów
Biedne uczennice przez godzinę kręciły mi loczki lokówkami, a szefowa to w 30 sekund zniszczyła kilkoma pociągnięciami grzebienia, żeby mi fale zrobić
Kolor kwiatka będzie inny, bo ten jest sztuczny
Co do sukni, to jak już faktycznie skończą ją dopracowywać to będzie śliczna No a Ty w niej to już w ogóle Fryzurka przywodzi mi na myśl taki artystyczny nieład, bardzo fajna, kwiat pasuje świetnie do tego upięcia.

Cytat:
No i tak ma być, super
A ja byłam wczoraj u naszego złotnika, który będzie nam robił obrączki, wzięłam nowy katalog i wypatrzyliśmy świetne obrączki, zobaczymy czy ma je u siebie żebyśmy mogli przymierzyć, bo może się okazać, że na palcu już tak super nie wyglądają. TŻcik w poniedziałek ma urlop więc będą wielkie zakupy:garnitur i wszystkie dodatki, kielichy, obrączki, księga gości i... chyba tyle A ja nadal ślęczę nad albumami
Stary 2010-07-16, 08:41   #2324
Martoolka87
Zakorzenienie

Cześć

Cytat:
Martoolko,ładna fryzurka i faktycznie cięzko ocenić całośc ( w sukni ),ale na pierwszy rzut oka jak ozbaczyłam fotke stwierdzilam,że bardzo ładnie wyglądasz
Welon też ładniutki. Ja poszukam swojego na necie,to Wam pokaże bo fotki nie zrobiłam przed wyjazdem

Znalazłam ale te samo zdjęcie co martoolka,tzn na tej samej modelce A weszłam sobie też na strone Salonu,z którego mam suknie i nawet niewiedziałam że moja suknia jest z kolekcji 2010
Dzięki
To trzeba było mnie spytać skąd wzięłam to zdjęcie, to byś od razu wiedziała Myślałam, że wiesz i dlatego nie pisałam, że to ze strony salonu

Cytat:
Napisane przez mmmmmm Pokaż wiadomość
Martolka będziesz wyglądać bajecznie!!! Własnie pomyślałam, że bolerko nie pasuje ale to dobrze, że będziesz miała delikatniejsze. Dekolt jednak nie będzie w serducho?

Jak dla mnie bomba taki artystyczny nieład. Muszę sobie chyba zapisac zdjęcie bo też bym coś takiego chciała, nie chcę takiego bardzo sztywnego, ulizanego koka.
Dziękuję
Nie będzie w serducho, bo przez ten stanik się nie da niestety, ale TŻ jest z tego powodu bardzo zadowolony, bo ani kawałka biustu mi nie widać
A co do fryzurki to nie wiem co z tym przodem zrobić i się zastanawiam czy jej nie powiedzieć, żeby mi grzywkę na skos ciachnęła bo i tak po ślubie chciałam sobie zrobić

Cytat:
ładnie i fajna fryzurka
Dzięki
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-16, 09:04   #2325
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
To super A fotki jakieś są

Cytat:

http://www.youtube.com/watch?v=Snq1n...eature=related

---------- Dopisano o 23:31 ---------- Poprzedni post napisano o 23:21 ----------

http://www.youtube.com/watch?v=_O_W2...eature=related dawaj naliwaj
Dobre

Cytat:
Napisane przez silvyetta Pokaż wiadomość
swietne podejsciemusze zaczac myslec tak samo...tylko jak to zrobic
Po prostu musisz się nastawić, żę to jest Wasz dzień, który możecie przeżyć tylko raz, więc nikt nie może Wam zepsuć humoru. A tych którzy Was olewają trzeba też olać i cieszyć się z tych gości, którzy chętnie przyjdą

Cytat:
tak w ogóle to wpadam do Was na chwilkę bo niedawno wróciłam z tesco a tak caly dzień latam i załatwiam, jeszcze tylko jutro i mój dzień cieszę się bardzo bo mam już dosyć tych wszystkich przygotowań- jestem już mega zmęczona

Dzięki Suknia jest duża, bo nie jest zawiązana (nie ma jeszcze tyłu wykończonego), a poza tym kazałam im wczoraj jeszcze w paru miejscach "powciągać", wiec na następnej przymiarce już powinno być ok

Trzymam żeby wszystko poszło świetnie. Ale zabiegani jesteście
Odnośnie bibułek matujących -jakiej firmy są najlepsze i nie za drogie? Koleżanka polecała z inglota, ale jak tam byłam to mi powiedzieli, że od dłuższego czasu nic nie mają

Cytat:
bedziesz piekna!widac,ze sukienka jeszcze "niedorobiona"ale bedzie sliczna

super fryzurka,sprytny ten koltun
Dzięki
Stary 2010-07-16, 09:09   #2326
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Ja już mam herbatke earl greya z sokiem malinowym i do tego sobie zrobiłam też kaszke malinowa,którą polałam uwaga też sokiem malinowym. Malinowo mi
Ale słodko

Cytat:
bo to straszne jest
2 telefony i po sprawie

Akwizytorko

Cytat:
Napisane przez asiulek1705 Pokaż wiadomość
Co do sukni, to jak już faktycznie skończą ją dopracowywać to będzie śliczna No a Ty w niej to już w ogóle Fryzurka przywodzi mi na myśl taki artystyczny nieład, bardzo fajna, kwiat pasuje świetnie do tego upięcia.

A ja byłam wczoraj u naszego złotnika, który będzie nam robił obrączki, wzięłam nowy katalog i wypatrzyliśmy świetne obrączki, zobaczymy czy ma je u siebie żebyśmy mogli przymierzyć, bo może się okazać, że na palcu już tak super nie wyglądają.
Dzięki
My sobie wypatrzyliśmy w katalogu kilka i faktycznie jedne z nich wybraliśmy, ale jednak na palcu inaczej się prezentują
Stary 2010-07-16, 09:47   #2327
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:
Dzięki
My sobie wypatrzyliśmy w katalogu kilka i faktycznie jedne z nich wybraliśmy, ale jednak na palcu inaczej się prezentują
My również, i też mieliśmy okazję parę przymierzyć, niektóre wyglądały tak topornie, jak nakrętki od śrubek
Ja również szukam dobrych bibułek matujących, nie mam pojęcia które tak naprawdę są najlepsze
Stary 2010-07-16, 09:59   #2328
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
My również, i też mieliśmy okazję parę przymierzyć, niektóre wyglądały tak topornie, jak nakrętki od śrubek
Ja również szukam dobrych bibułek matujących, nie mam pojęcia które tak naprawdę są najlepsze
Chyba sprawdzę na KWC Ale to nie dziś bo o 14.00 mam obronę na podyplomówce a dopiero teraz zaczęłam się na nią uczyć o 11.15 muszę wychodzić z domu na pociąg

Miałam Wam jeszcze napisać, że wczoraj jak rozpuściłam włosy, to miałam takie świetne fale i TŻ stwierdził, że wyglądam jak Cindy Crawford Muszę sobie kupić grube wałki i będę sobie częściej takie fale robić (jak mi się uda)
Stary 2010-07-16, 10:12   #2329
chilanes
Zakorzenienie

Dziękuję za miłe słowa Dziewczynki

Cytat:

Ojj kochana wieże, że ze wszystkim zdążycie i wszystkos ię pięknie uda Ahhh zaręczyłyśmy sie w podobnym czasie, śłub też w podobnym.. Ja to nei wierzę, ze to tak szybko minęło! Na początku wydawałos ie wiecznością A tu proszę... został Ci slońce 1 dzień i będziesz żonką

Już teraz skladam Ci najszczersze i najserdeczniejsze gratulacje i życzenia wszystkiego co najlepsze

Cytat:
hejka

bo to straszne jest
2 telefony i po sprawie

świetne uczucie zobaczyć siebie na liścei zapowiedzi przedślubnych ja aż zrobilam naszym fotkę

Cytat:

To super A fotki jakieś są
[......]
są, są, ale nie chcę, by Tż je wyszpiegował poza tym wymaga małych poprawek jeszcze is krócenia

Edytowane przez chilanes
Czas edycji: 2010-07-16 o 10:14
chilanes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-16, 10:27   #2330
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:
Chyba sprawdzę na KWC Ale to nie dziś bo o 14.00 mam obronę na podyplomówce a dopiero teraz zaczęłam się na nią uczyć o 11.15 muszę wychodzić z domu na pociąg

Miałam Wam jeszcze napisać, że wczoraj jak rozpuściłam włosy, to miałam takie świetne fale i TŻ stwierdził, że wyglądam jak Cindy Crawford Muszę sobie kupić grube wałki i będę sobie częściej takie fale robić (jak mi się uda)
Ja sprawdzam na KWC ale nie jestem nadal przekonana
Masz obronę, to ja życzę powodzenia, załatw ich!!
Stary 2010-07-16, 10:40   #2331
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
są, są, ale nie chcę, by Tż je wyszpiegował poza tym wymaga małych poprawek jeszcze is krócenia
Czyli zobaczymy fotki dopiero po ślubie

Cytat:
Masz obronę, to ja życzę powodzenia, załatw ich!!
Dzięki
Podchodzę do tej obrony na kompletnym luzie A po obronie zostaną już tylko ostatnie przygotowania do ślubu, bo to już od jutra za 3 tygodnie
Stary 2010-07-16, 10:41   #2332
acelinka
Zakorzenienie

Cytat:
A tak w ogóle to pamiętajcie, żeby brać ze sobą wodę jak gdziekolwiek wychodzicie. Ja ostatnio podczas godzinnego wypadu na miasto wypiłam 0,75 l wody
no ja wczoraj zanim dojechałam do lekarza i wróciłam to wypiłam jakieś 1,5 l. a to do mni niepodobne bo ogólnie mało płynów spożywa ale postanowiłam to stanowczo zmienić

Cytat:
Napisane przez kubusewa Pokaż wiadomość
a ja Wam powiem jedną rzecz.
Nie ma co liczyć na wpadki nei wpadki
a i planowanie jest bez sensu
bo jeśli ktoś się stara to po jakimś czasie sex robi się taki mechaniczny. Sexicie się tylko po to aby zrobić bejbika i skupiacie sie tylko na tym aby się zrobił.
Ile to już razy słyszałam zrospaczone młode kobiety .. tak się staramy i nic nie wychodzi.. ona sobie kalendarzyk ostro prowadzi jemu jakieś ziółka podaje... a dziecka jak nie było tka nie ma .. a potem jak już przestają się starać nagle ojej jesteśmy w ciaży
Takze chcesz mieć dziecko.. nie myśl o tym kochajac się z TZ
No z jednej strony racja, tylko jeżeli świadomie rezygnuje się z zabezpieczenia to czy chcemy czy nie jakoś się o tym dzidziusiu myśli no ale jeżeli to nie popada w obsesję, np. taką że kochamy się uporczywie po kilka razy w dni płodne aż do znudzenia bo to już lekka przesada wszystko z umiarem i głowę i na pewno będzie ok

Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
Tyle, że ta dieta nie jest zbyt zdrowa i wyniszcza organizm, więc lepiej się poważnie nad tym zastanów. Czy warto...
już się rozmyśliłam co do wszelkich diet itd. postanowiłam jedynie ograniczyć spożywanie słodyczy ale też nie do zera bo tego bym nie wtrzymała pić dużo wody i jeść bardziej regularnie w mniejszych ilościach i może mi sie zachce pośćwiczyć
dziękuję za troske

Cytat:
Martuniu piękna suknia i pięknie do ciebie pasuje fryzurka też piękna bardzo w moim stylu taki artystyczny nieład moja mama na takie mówi: co to za fryzura, normalnie fryzura nie-fryzura ale dla mnie takie są najlepsze bo nie lubie takich bardzo "wyczesanych"
Cytat:
Prosze,prosze
No mamy podobny gust,choć powiem szczerze że jak ją przymierzylam pierwszy raz to nie bylam zachwycona Dopiero jak miałam założone do niej dodatki bolerko,welon,to stwierdził no ładna suknia ładnie mi w niej Co do wytłuszczonego to co racja to racja W ogole,jak mierzyłam inne też suknie to jakoś tak bez emocji Jakby to nie dla mnie były te suknie
bo to trzeba czuć to "coś" jak się suknie ubierze

fajne te filmiki w sumie też myślałam o takim teledysku fajnie to wygląda podobno to teraz w ameryce robi furore i wszyscy sobie nagrywają od jakieś piosenki teledysk śpiewany na weselu z gośćmi to ma jakąś nazwe ale zapomniała ale stwierdziłam, że szkoda mi czasu na to

Cytat:
Kurcze,o "dmuchawcach..." nie pomyslalam,pewnie powinnam byla ja wybrac,gdyz mama caly czas mi powtarza,ze przy tej piosence sie rodzilam,byla na topie i na calym oddziale bylo ja slychac
A "oczarowanie" to piekna piosenka i super sie nadaje,my niestety raczej nie bedziemy sie uczyc tanczyc,bo ciezko TZ namowic
Pewnie juz to Acelinka widzialas
http://www.youtube.com/watch?v=ZTs6t...eature=related
no dmuchawce piękne są ale ja je akurat teraz lubie w wykonaniu Farny bo ogólnie jestem zakochana w jej możliwościach głosowych chociaż za piosenkami nie przepadam nie widziałam tego jeszcze, dziękuję Fajny mieli bajer z tą wodą na dole jakoś tak bez uczucia tańczą mi się wydaje, ale pewnie byli zestresowani sąsiadka dała nam plytke z wesela jej wnuczki i oglądaliśmy wczoraj i oni też tańczyli do oczarowania, ładnie im wyszło ale ta wnuczka tańczy w zespole i do razu było to widać

Chilanes, powodzenia we wszystkim
Martoolko trzymam kciuki za obrone!
silvyetta teraz dopiero zobaczyłam filmik do końca, bo przedtem nie chciał iśc dalej nawet fajny mieli tem fragment z cza czą w kółeczku i potem też chcieliśmy coś zmajstrować i połączyć tego walca z czaczą ale nie chcemy sobie psuć tak romantycznego momentu cza cze na pewno nie raz zatańczymy w czasie weseliska

Edytowane przez acelinka
Czas edycji: 2010-07-16 o 10:52
acelinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-16, 10:59   #2333
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
"zabiorę Cię..." to jak najbardziej dobra piosenka na pierwszy taniec Wiele par ją wybierało. My też dawniej o niej myśleliśmy, ale sis TŻta w tamtym roku miała ją więc zrezygnowaliśmy, a poza tym będziemy tańczyć walca do piosenki ze shreka
Asiulku, my mielismy tańczyć do Shreka, ale jakoś słabow tej piosence słyszelismy rytm i wybralismy ostatecznie inną, trochę mniej do slubu pasującą, ale za to z wyraźnym rytmem .....

Cytat:
My będziemy mieli "Oczarowanie" Wodeckiego, albo "Dmuchawce, latawce, wiatr" ale chyba tą pierwszą ja wolałabym dmuchawce, ale że chcemy tańczyć walca angielskiego, to oczarowanie bardziej pasuje, a dmuchawce to bardziej wiedeński więc idąc niejako na kompromis na pierwszy taniec zatańczymy do oczarowania, a potem w czasie weseliska to drugie i też będzie cacy
Oczarowanie mi się za bardzo nie podoba, nie wiem czy przez samą piosenkę czy przez pana Wodeckiego .. Ale wersja angielska też mi nie podchodzi, więc to chyba nie Wodeckiego wina....

Ale jak wam się podoba, to super

Cytat:
Ooo.. to się będziemy razem przymierzać, bo ja mam dziś kolejną przymiarkę, a do tego fryzurę próbną. Trzymajcie kciuki, żeby ten dekolt w końcu pasował, bo jak nie to chyba nago do ślubu pójdę
Ciekawe, co na to Twoj TZ?
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-16, 10:59   #2334
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Martuniu piękna suknia i pięknie do ciebie pasuje fryzurka też piękna bardzo w moim stylu taki artystyczny nieład moja mama na takie mówi: co to za fryzura, normalnie fryzura nie-fryzura ale dla mnie takie są najlepsze bo nie lubie takich bardzo "wyczesanych"

Martoolko trzymam kciuki za obrone!
Dziękuję

Właśnie zadzwoniła do mnie dziewczyna, która ślubuje w tym samym dniu w tym samym kościele co my, żeby się dogadać co z kwiatami. Będą ostre dyskusje, bo jest 6 par, a już teraz wiem, że 3 (w tym my) mają swoje propozycje Mamy się spotkać jutro po wieczornej mszy i wszystko omówić...

Dobra, zmykam, bo mi pociąg zwieje
Stary 2010-07-16, 11:37   #2335
chilanes
Zakorzenienie

Cytat:
Czyli zobaczymy fotki dopiero po ślubie

Dzięki
Podchodzę do tej obrony na kompletnym luzie A po obronie zostaną już tylko ostatnie przygotowania do ślubu, bo to już od jutra za 3 tygodnie
tak, ale za to jaki bedzie efekt z fryzem i makijażem a nie taki rozczocharniec

acelinka dziękuję, Tobie również
Stary 2010-07-16, 12:07   #2336
acelinka
Zakorzenienie

Cytat:
acelinka dziękuję, Tobie również
ja jestem dobra mi sie pokićkało i myślałam, że to ty jutro wychodzisz za mąż a to przecież certina jestem normalnie the best ale i tak Ci zycze powodzenia, tak ogólnie :P

a certinko, Tobie życze żeby nadal stres Cie nie nękał i wszystko było cudownie
acelinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-16, 12:11   #2337
chilanes
Zakorzenienie

Cytat:
ja jestem dobra mi sie pokićkało i myślałam, że to ty jutro wychodzisz za mąż a to przecież certina jestem normalnie the best ale i tak Ci zycze powodzenia, tak ogólnie :P

Stary 2010-07-16, 12:17   #2338
dziewczyneczka89
Wtajemniczenie

Cytat:
Prosze,prosze
Ja to mialam chyba odwrotnie, wszystkie wywolywaly u mnie jakies emocje W sumie oprocz jednej, takiej na ksztalt rybki, nie ladnie mi bylo
Cytat:

wow tez mam wyciecie i koronke,ale Twoja mi sie wydaje bardziej strojna,piekna!
dziekuje

Cytat:

rozsmieszylas mnie swoim smiechem

Certina,Mika : wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia

Bylam dzisiaj zrobic blond pasemka(tzn odrosty) i wreszcie wygladam jak czlowiek ehhh . I mi pani kosmetyczka brwi wyrwala.
Stary 2010-07-16, 12:44   #2339
madmuazelle
BAN stały

Cześć i czołem.

Zaraz Was nadrobie

Cytat:
ej ej juz mi nie pisz o tym soku malinowym bo,tutaj mozna dostac wszystkie smaki syropow oprcz malinowego wszedzie szukalam,a zapasy sie skonczyly
chyba zostalam sama to uciekam do wyrka ksiazke poczytacdo jutra
Oj,to przepraszam ,już nie będe więcej pisac o soku.
No,zasneło mi się wczoraj.

Cytat:
Ja to mialam chyba odwrotnie, wszystkie wywolywaly u mnie jakies emocje W sumie oprocz jednej, takiej na ksztalt rybki, nie ladnie mi bylo
To fajno,bo ze mną to tak było ponieważ chyba niedocierało to do mnie że ja mierze suknie dla siebie,na swój ślub

Cytat:
Certina,Mika : wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia
Przyłaczam się do życzeń.
Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia

Cytat:
Bylam dzisiaj zrobic blond pasemka(tzn odrosty) i wreszcie wygladam jak czlowiek ehhh . I mi pani kosmetyczka brwi wyrwala.
Ulalla Co do wytłuszczonego to- co za sadystka z tej kosmetyczki Żartuje

---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ----------

Cytat:

Może już więcej lepiej nie pij A tak na serio,to ci nieźle wyszło
Stary 2010-07-16, 12:47   #2340
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Ale u mnie grzmi! wreszcie! Bo już nie mogę wytrzymać tego gorąca!

dziś jadę na 1 przymiarkę! Już nie mogę się doczekać!
Lecę Was nadrabiać!
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości