Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 12 - Strona 119 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-07-15, 21:05   #3541
Aleksandra_M
Zadomowienie

Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 12

Cytat:
Napisane przez JulietteCapulette Pokaż wiadomość
Dokładnie nie pamiętam ale też jakoś tak
Nie mogę się doczekać na koniec sierpnia (gdy będę już ważyć 58 kg ) krzywych spojrzeń moich byłych "przyjaciółek" które same są przy kości ale zawsze to ja byłam wg. nich ta najgorsza i jeszcze plot na mnie narobiły...ach szkoda gadać... a w szczególności spojrzeń takiego jednego pewnego
Mam zamiar 1 raz od 3 lat w tym roku wyjść w tym oto moim wymarzonym bikini : http://www.gatta.pl/Portals/1/Files/...80_Gallery.jpg tyle, że chcę inny kolor
Mówię Wam dziewczyny podświadomość sprawia cuda więc poczytajcie sobie na ten temat (wiem, wiem powtarzam się )

no widzisz, moje "kolezanki" w pracy w pierwszy dzien diety prawie mnie zlinczowaly bo sie odchudzam i bede wygladac lepiej ...

a co do podswiadomosci to wiem, ze dziala... czytalam ksiazke Joseph'a Murphy'ego pt "potega podswiadomosci"(bardzo polecam. bardzo) i powiem ci ze kilka razy mi sie cos spelnilo :P
Aleksandra_M jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-15, 21:07   #3542
JulietteCapulette
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Konczita Pokaż wiadomość
należą Ci się za postawę i wytrwałość ...
a jaki masz zestawik ćwiczeń ???? chyba też dołączę jakiś ruch hmmm

ehhh ale jestem dzisiaj pełna yhhhhhhh
Ja ćwiczę Bikini Body Camp z majowego Shape'a (rewelacja! ) hantle, trochę callanetics'u, Leg Magic, i jeszcze różne ćwiczenia z netu
Planuję teraz zakupić twister w przyszłym tygodniu
Pierwsze 3-4 dni duuuże zakwasy ale jak pomyślałam do czego dążę to ćwiczyłam dalej. Teraz nóżki troszkę bolę ale ćwiczenia dają mi wielką radość i satysfakcję, mówię Wam najgorzej zacząć Do przyszłych wakacji wyrobię sobie mega sexowny tyłek bo mam zamiar cały rok ćwiczyć ( ale muszę skombinować zwolnienie z wf bo muszę ćwiczyć w swoim tempie dlatego, że inaczej serce mnie poważnie boli a w liceum wykańczają nas, raz myślałam, że zemdleję... i pasowałoby się do kardiologa wybrać )
No więc w planach od sierpnia do przyszłych wakacji mam tak:
basen 2-3 razy w tygodniu, ćwiczenia takie jak teraz i pewnie coś tam jeszcze wymyślę
Tak więc Moje Drogie wytrzymać pierwszy tydzień i myśleć do czego dążycie!
JulietteCapulette jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-15, 21:10   #3543
Aleksandra_M
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Maricken Pokaż wiadomość
Bonza poza tym, że te tabletki nie działają i ogólnie szkoda kasy - wiem to od lekarza - to jest niemożliwe aby zatrzymywały wodę lub powodowały wzrosty. Może masz owulację, może jesz słono a może jesz za mało a może po prostu waga Ci się teraz waha, powodów może być milion, ale to na pewno nie te tabletki

Widzę tutaj niezłe skojarzenia :P A powiem Wam, że na moim awatarze jestem ja we własnej osobie parę ładnych lat temu

Właśnie wsunęłam omlet posmarowany tuńczykiem i kawałkami twarogu a mój TŻ zażądał takiego samego coraz częściej mu podchodzą dania dukanowe

Poszłam dziś do Almy kupić Sussinę a tu klops, ani sztuki, może jutro pójdę do innej Almy i będzie ech...

A co do słodzika Huxol to nie każdy Huxol ma aspartam i/lub fruktozę. Ja mam taki w tabletkach i jest on na cyklaminianie.

Aa jeszcze jedno, z nową fryzurką czuję się świetnie, moje naturalne loki powróciły i chodzę teraz a la mokra włoszka

wiesz w jaki sposob sprobuj z Sussina?
ja poszlam wieczorem do apteki zapytalam czy nie moglabym zamowic na drugi dzien o 10 byla i taniej niz myslalam bo tylko 11zl. (200g sloiczek, bo ja chcialam taka do pieczenia, do slodzenia kawy/herbaty mam aspartam)

zycze wszystkim dobrej nocy i spadkow
Aleksandra_M jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-15, 21:11   #3544
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:
Ja ćwiczę Bikini Body Camp z majowego Shape'a (rewelacja! ) hantle, trochę callanetics'u, Leg Magic, i jeszcze różne ćwiczenia z netu
Planuję teraz zakupić twister w przyszłym tygodniu
Pierwsze 3-4 dni duuuże zakwasy ale jak pomyślałam do czego dążę to ćwiczyłam dalej. Teraz nóżki troszkę bolę ale ćwiczenia dają mi wielką radość i satysfakcję, mówię Wam najgorzej zacząć Do przyszłych wakacji wyrobię sobie mega sexowny tyłek bo mam zamiar cały rok ćwiczyć ( ale muszę skombinować zwolnienie z wf bo muszę ćwiczyć w swoim tempie dlatego, że inaczej serce mnie poważnie boli a w liceum wykańczają nas, raz myślałam, że zemdleję... i pasowałoby się do kardiologa wybrać )
No więc w planach od sierpnia do przyszłych wakacji mam tak:
basen 2-3 razy w tygodniu, ćwiczenia takie jak teraz i pewnie coś tam jeszcze wymyślę
Tak więc Moje Drogie wytrzymać pierwszy tydzień i myśleć do czego dążycie!

o czym Ty do mnie piszesz masakra jakaś ... może powiesz brzuszki itp itd hehee ale Ci powiem że plan masz imponujący, ja bardzo dużo chodziłam na basen później moja choroba troszeczkę mnie zastopowała ale myślę że po wakacjach wrócę ... to fajna sprawa relaksik ...
13.08.2012 godz 15:01
2532g i 50 cm naszej miłości
[*] .. dzieli nas już tylko czas ...
Konczita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-15, 21:13   #3545
JulietteCapulette
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Aleksandra_M Pokaż wiadomość
no widzisz, moje "kolezanki" w pracy w pierwszy dzien diety prawie mnie zlinczowaly bo sie odchudzam i bede wygladac lepiej ...

a co do podswiadomosci to wiem, ze dziala... czytalam ksiazke Joseph'a Murphy'ego pt "potega podswiadomosci"(bardzo polecam. bardzo) i powiem ci ze kilka razy mi sie cos spelnilo :P
A w jak długim czasie?
I już mówiąc o takich rzeczach to Wam powiem coś... byłam u cyganki (70 km od moje miasteczka, nie wiedziała kto i kiedy przyjeżdża dosłownie nic) skubana wiedziała wszystko. Jak mam na imię, co było w przeszłości, imiona osób z mojej rodziny i to co mi powiedziała to po prostu szok! Wszystko się spełniło (możecie się śmiać jak coś dam namiary to Wam szczena opadnie! ) Mojej mamie bardzo pomogła na temat rozwodu i ostrzegała przed Tarotem, Runami itd. bo to niebezpieczne jest. Możecie wierzyć lub nie ale mówiła samą prawdę i nie miała możliwości się dowiedzieć, że przyjedziemy...I przepraszam za off topic ale babka jest niemożliwa!
Dodam, że wróżyła z cygańskich kart i pytanie zadaje się... w myślach
Stary 2010-07-15, 21:13   #3546
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:
kolorowych senków
Stary 2010-07-15, 21:13   #3547
reniaczek4
Raczkowanie

mój zestaw ćwiczeń to codzienne ogarnięcie 700m kw
reniaczek4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-15, 21:14   #3548
JulietteCapulette
Raczkowanie

Cytat:

o czym Ty do mnie piszesz masakra jakaś ... może powiesz brzuszki itp itd hehee ale Ci powiem że plan masz imponujący, ja bardzo dużo chodziłam na basen później moja choroba troszeczkę mnie zastopowała ale myślę że po wakacjach wrócę ... to fajna sprawa relaksik ...
Brzuszki dołączam dzisiaj na mają galaretę
Stary 2010-07-15, 21:19   #3549
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez reniaczek4 Pokaż wiadomość
mój zestaw ćwiczeń to codzienne ogarnięcie 700m kw
mi moje 70m kw starcza hahaha mam dość jak na mopie polatam

Cytat:
Brzuszki dołączam dzisiaj na mają galaretę
oj zawzięłaś się Juliette
Stary 2010-07-15, 21:24   #3550
Maricken
Zadomowienie

Wyślij wiadomość przez ICQ do Maricken

Cytat:
wiesz w jaki sposob sprobuj z Sussina?
ja poszlam wieczorem do apteki zapytalam czy nie moglabym zamowic na drugi dzien o 10 byla i taniej niz myslalam bo tylko 11zl. (200g sloiczek, bo ja chcialam taka do pieczenia, do slodzenia kawy/herbaty mam aspartam)

O widzisz to jest myśl! Choć w Almie kosztuje 9,90 Narazie przystopuję z tym chyba, bo jak ją mam to jest taka wygodna to posypania czegokolwiek że aż w moim mniemaniu nadużywam tego dobrodziejstwa, bo tabletkowego nie chce mi się kruszyć i ostatecznie jak nie mam Sussiny pod ręką to nie słodzę za bardzo
Stary 2010-07-15, 21:34   #3551
JulietteCapulette
Raczkowanie

Cytat:
mi moje 70m kw starcza hahaha mam dość jak na mopie polatam

oj zawzięłaś się Juliette
Oj i to jak
Ale tym razem nie odpuszczę po tygodniu... zresztą już (dopiero) ćwiczę tydzień a już widzę efekty. Są dość małe ale są Już się sierpnia doczekać nie mogę...
Haha
Stary 2010-07-15, 21:46   #3552
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:
Oj i to jak
Ale tym razem nie odpuszczę po tygodniu... zresztą już (dopiero) ćwiczę tydzień a już widzę efekty. Są dość małe ale są Już się sierpnia doczekać nie mogę...
Haha

najważniejsze że widzisz bo to przecież jest mobilizacja

mam pytanko jutro chcę zrobić leczo, czy na PW mogę dać cebulę ?? bo to raczej przyprawa nie będzie tylko składnik ....

i jeszcze pytanko jeżeli pozwolę sobie na lampkę wina to bardzo narozrabiam ?

Edytowane przez Konczita
Czas edycji: 2010-07-15 o 21:48
Stary 2010-07-15, 21:54   #3553
Maricken
Zadomowienie

Wyślij wiadomość przez ICQ do Maricken

Cytat:

najważniejsze że widzisz bo to przecież jest mobilizacja

mam pytanko jutro chcę zrobić leczo, czy na PW mogę dać cebulę ?? bo to raczej przyprawa nie będzie tylko składnik ....

i jeszcze pytanko jeżeli pozwolę sobie na lampkę wina to bardzo narozrabiam ?
Ani się waż alko...najpierw jest spadek, potem dłuuugi zastój albo wzrost. Ogólnie gra nie warta świeczki. Temat był już tu wielokrotnie wałkowany i nikt nie obalił tej tezy, że jest tak jak napisałam
Stary 2010-07-15, 21:54   #3554
kataluna
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez sonia26 Pokaż wiadomość
Ja Wam powiem, ze widziałam zdjęcie Konczity i jest równie ładna jak na avatarku z tą róznicą, że ma ciemne włosy
To ja tez chce was dziewczyny zobaczyc
kataluna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-15, 21:55   #3555
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:
Ani się waż alko...najpierw jest spadek, potem dłuuugi zastój albo wzrost. Ogólnie gra nie warta świeczki. Temat był już tu wielokrotnie wałkowany i nikt nie obalił tej tezy, że jest tak jak napisałam
o mamo a tu wesele się zbliża no niech to
Stary 2010-07-15, 22:03   #3556
Ija
Rozeznanie

Cytat:
Oj i to jak
Haha
Masz zapał, cholerka... podziwiam trzymam kciuki, żeby się utrzymywał
Ja postanowiłam, że wezmę się za ćwiczenia w wakacje (nie w celu schudnięcia, ale wzmocnienia ciała)
Robię aerobiczną 6 weidera i już mi powoli brakuje silnej woli... ale zaciskam zęby, kładę się na podłogę z myślą "za miesiąc sobie podziękujesz!" i jakoś idzie
Razem z a6w zaczynałam super dunks III (na poprawienie wyskoku), ale niestety przerwałam
Kurczę, powinnam popracować nad motywacją
Ija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-15, 22:10   #3557
Konczita
Zakorzenienie

Kobitki ja lecę do łóżeczka ... dzisiaj samotna noc więc nie będzie gorąco

ciekawa jestem mojej wagi jutrom trzymam się tej kolacji białkowej, to nie będzie takie łatwe jak myślałam bo mnie zapycha już muszę coś wymyślić .. liczę na Wasze sugestię

kolorowej nocki życzę
Stary 2010-07-15, 22:30   #3558
Rozeznanie

zamówiłam sobie dzisiaj to urządzeni do pieczenia pączków a mój TŻ zdziwiony pyta się mnie, co to za dieta, na której pączki można wcinać. Musiałam mu wyjasnić jak i z czego robi się te pączki. TŻ mi na to, że ja nigdy pączków nie jadam a ja mu powiedziałam, że teraz jestem na diecie i bede jadła

21.03 Dukan drugie podejście

Wspominamy tylko to, co nigdy się nie wydarzyło

Edytowane przez avataris
Czas edycji: 2010-07-15 o 22:36
avataris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-15, 22:30   #3559
blackredmoon
Raczkowanie

Lejcie
Przez cały dzień zjadłam placki na śniadanie z szynką z indyka i 300 g wieśniaka No i przed chwilą jeszcze 250g.
Nie miałam najzwyczajniej w świecie czasu ani sposobności, dacie wiarę? Nawet głodna nie byłam
A wiecie co jest najgorsze? że z brakulaku wypiłam 2 szklanki coli... ZWYKŁEJ.
będzie: 55 kg

jest: 57
NIE DAM SIĘ!
----

Kocham Cię
blackredmoon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-15, 22:38   #3560
jolkah
Rozeznanie

Witam, moje drogie Panie.
Nie było mnie kilka dni, bo aktualnie mam zastój, sama nie wiem czemu bo siedze na 5 dniach protein :/
NO ale sie chcialam pochwalic ze na siłowni dzisiaj pierwszy raz byłam i bardzo mi się podobało CO prawda twistera nie maja, a to mi się podoba [moze sobie kupie do domciu taki], ale za to na orbitreku mnie zmeczylo niesamowicie.
I maja jakies takie elektryczne urzadzenie z takim jakby wahadlem ktyore tak sie rusza i wibruje i wprawia w drganie tluszcz w ciele i podobno to dziala :P

DObrej nocki zycze, wyczekuje z niecierpliwoscia konca protien, czekam na warzywa i na jakis spadek wreszcie... Może to przez te lody co pozeram [sama robie, wg przepisow...]

Nie piję:
20 dni [sic!]

Waga: 78-77-76-75-74-73-72-71-70-69-68-67-66-65-64!!! ... 60!!
jolkah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-15, 22:42   #3561
Emila3000
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez twinsplus1 Pokaż wiadomość
ja tam na studiach nie jestem he he z kims kolezanka mnie myli

chodzi o wazektomie tutaj robia chyba w kazdym szpitalu, pewnie, ze chce jesli masz to wrzuc dzieki
ze u Ciebie tam robia kazdemu od reki to wiem, tylko u nas takie zacofanie i to jeszcze na pograniczu prawa bo jednak za zrobienie komus takiego "kuku" mozna do pudla pójsc, chociaz chyba jakos to uregulowali prawnie, ale dalej 2 kiliniki na krzyz - jedna taka wieksza - ale duze wymagania maja (wiek, dzieci itp) a taki gabinecik, ale tam maja sporo powiklan po nim
do niemiec jeszcze mozna jechac ostatecznie...
gdzies czytalam o takich "korkach" dla kobiet - bez inwazyjne jest ale nowosc jakas
http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3246799&start=0

na forum nie bylam z tydzien i takigo ladnego offtopa zrobilam
Emila3000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-15, 22:49   #3562
agusia85szyszunia
Raczkowanie

GG do agusia85szyszunia

Cytat:
A w jak długim czasie?
I już mówiąc o takich rzeczach to Wam powiem coś... byłam u cyganki (70 km od moje miasteczka, nie wiedziała kto i kiedy przyjeżdża dosłownie nic) skubana wiedziała wszystko. Jak mam na imię, co było w przeszłości, imiona osób z mojej rodziny i to co mi powiedziała to po prostu szok! Wszystko się spełniło (możecie się śmiać jak coś dam namiary to Wam szczena opadnie! ) Mojej mamie bardzo pomogła na temat rozwodu i ostrzegała przed Tarotem, Runami itd. bo to niebezpieczne jest. Możecie wierzyć lub nie ale mówiła samą prawdę i nie miała możliwości się dowiedzieć, że przyjedziemy...I przepraszam za off topic ale babka jest niemożliwa!
Dodam, że wróżyła z cygańskich kart i pytanie zadaje się... w myślach
w jakies to miejscowosci?
agusia85szyszunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-15, 22:55   #3563
JulietteCapulette
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez agusia85szyszunia Pokaż wiadomość
w jakies to miejscowosci?
Zgierz
Ale jest rewelacyjne naprawdę
Stary 2010-07-15, 22:58   #3564
kataluna
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Emila3000 Pokaż wiadomość
ze u Ciebie tam robia kazdemu od reki to wiem, tylko u nas takie zacofanie i to jeszcze na pograniczu prawa bo jednak za zrobienie komus takiego "kuku" mozna do pudla pójsc, chociaz chyba jakos to uregulowali prawnie, ale dalej 2 kiliniki na krzyz - jedna taka wieksza - ale duze wymagania maja (wiek, dzieci itp) a taki gabinecik, ale tam maja sporo powiklan po nim
gdzies czytalam o takich "korkach" dla kobiet - bez inwazyjne jest ale nowosc jakas

Wy myslicie o wazektomii? Przeciez ty mloda jestes, masz jedno dziecko... Zebys potem nie plakala albo nie szukala ojca zastepczego
Stary 2010-07-15, 23:01   #3565
iBlair
Przyczajenie

Drogie dukanki!

Jest taka sprawa w sobotę wybieram się na urodziny do kumpla i nie mam pojęcia co mogę ze sobą zabrać do jedzenia. Akurat dobrze się składa bo mam PW. Teoretycznie jest wiele przepisów, które mogłabym wykorzystać. No ale wolałabym coś w miarę prostego i może nie jakoś strasznie kosztownego. Może udałoby mi się upichcić coś co zasmakowałoby wszystkim. Proszę o pomoc

iBlair jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-15, 23:02   #3566
JulietteCapulette
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kataluna Pokaż wiadomość
Wy myslicie o wazektomii? Przeciez ty mloda jestes, masz jedno dziecko... Zebys potem nie plakala albo nie szukala ojca zastepczego
Nie. Nie rób tego. Teraz nie chcesz ale z biegiem czasu na pewno będziesz chciała. Np. mam siostrę która jest 13 lat młodsza i moja mama była pewna, że poprzestanie na dwójce ale chciała jeszcze jedno. Nie rób tego bo później może się związek rozpaść.
Jest wiele innych sposobów antykoncepcji
Stary 2010-07-15, 23:12   #3567
broadwaydream
Wtajemniczenie

Cytat:
Zgierz
Ale jest rewelacyjne naprawdę
Nie bałaś się? Ja zawsze wychodziłam z założenia, że lepiej nie wiedzieć, bo jeśli powiedziałaby mi coś, czego nie chcę usłyszeć, to nawet, jeśli tak by miało nie być, zapisałabym sobie to w swojej podświadomości i sama do tego dążyła . Za bardzo sie boję niespełnienia marzeń (a moje się spełnią).
Stary 2010-07-15, 23:15   #3568
kataluna
Rozeznanie

Cytat:
Nie. Nie rób tego. Teraz nie chcesz ale z biegiem czasu na pewno będziesz chciała. Np. mam siostrę która jest 13 lat młodsza i moja mama była pewna, że poprzestanie na dwójce ale chciała jeszcze jedno. Nie rób tego bo później może się związek rozpaść.
Ja tez nie chcialam juz wiecej dzieci po pierwszym porodzie (trauma) ale po 5 latach mi sie odwidzialo. Jak narazie dwojka mi wystarczy ale kto wie...
Mozna sobie calkiem dobrze radzic bez okaleczania ale najlepsza antykoncepcja to "szklanka wody zamiast"

---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ----------

Cytat:
Napisane przez broadwaydream Pokaż wiadomość
Nie bałaś się? Ja zawsze wychodziłam z założenia, że lepiej nie wiedzieć, bo jeśli powiedziałaby mi coś, czego nie chcę usłyszeć, to nawet, jeśli tak by miało nie być, zapisałabym sobie to w swojej podświadomości i sama do tego dążyła . Za bardzo sie boję niespełnienia marzeń (a moje się spełnią).
Pierwsze marzenie ktore sie napewno spelni to... dojscie do upragnionej wagi

Chyba rodzi sie moje kolejne uzaleznienie (po homo z kakao, nalesnikach) - galaretka bez cukru i to nie z herbaty (dzieki joanasz i twinsplus1). Za jakies 15 min bede pochlaniac

Edytowane przez kataluna
Czas edycji: 2010-07-15 o 23:19
Stary 2010-07-15, 23:23   #3569
JulietteCapulette
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez broadwaydream Pokaż wiadomość
Jasne, że się bałam
Ale one mają w sobie jakiś no nie wiem..."dar" że jakoś się nie bałam
Nic złego Ci nie powiedzą najwyżej, że powinnaś iść do lekarza czy tam ktoś z Twojej rodziny albo uważała bo możesz mieć stratę finansową. Za pierwszym razem wróży ogólnie. Drugim razem można przynieść zdjęcie osoby na którą chcemy wróżyć i swoje lusterko. Powie wtedy wszystko o tej osobie. Nie mogę podważyć tego co mi powiedziała, bo byłam jeszcze w Kutnie i mówiła mi to samo co pierwsza. (oczywiście nie słowo w słowo ale wszystko to samo) W Zgierzu jest dużo cyganek, ta co u niej byłam ma na imię Bogusia jest dużo lepsza od Żanety. (Mieszkają w tym samym podwórku tyle, że Bogusia w podwórku a Żaneta od ulicy ) Ktoś chce to mogę dać nr.
Stary 2010-07-15, 23:29   #3570
twinsplus1
Zadomowienie

GG do twinsplus1

Cytat:
Bonza poza tym, że te tabletki nie działają i ogólnie szkoda kasy - wiem to od lekarza - to jest niemożliwe aby zatrzymywały wodę lub powodowały wzrosty. Może masz owulację, może jesz słono a może jesz za mało a może po prostu waga Ci się teraz waha, powodów może być milion, ale to na pewno nie te tabletki

Widzę tutaj niezłe skojarzenia :P A powiem Wam, że na moim awatarze jestem ja we własnej osobie parę ładnych lat temu

Właśnie wsunęłam omlet posmarowany tuńczykiem i kawałkami twarogu a mój TŻ zażądał takiego samego coraz częściej mu podchodzą dania dukanowe

Poszłam dziś do Almy kupić Sussinę a tu klops, ani sztuki, może jutro pójdę do innej Almy i będzie ech...

A co do słodzika Huxol to nie każdy Huxol ma aspartam i/lub fruktozę. Ja mam taki w tabletkach i jest on na cyklaminianie.

Aa jeszcze jedno, z nową fryzurką czuję się świetnie, moje naturalne loki powróciły i chodzę teraz a la mokra włoszka
panienka z okienka pokazalbys te nowa fryzure

Cytat:
Napisane przez Emila3000 Pokaż wiadomość

zawsze mozesz sprobowac tutaj

Cytat:
Napisane przez kataluna Pokaż wiadomość
no ja mam 32 lata 3 dzieci i problemy zdrowotne, oprocz tego w czasie ostatniej ciazy dostalam krwotoku i prawie zeszlam z tego swiata, i tak moj M mogl zostac sam z naszym synkiem, ale udalo sie jest nas 5 i to nam wystarczy - w zyciu rozne sa sytuacje i czasem czyjesc decyzje najlepiej poprostu uszanowac to tak przyjacielsko ods mnie bez zadnych negatywnych podtekstow

Cytat:
to moze ja wymienie co juz stosowalam: 2 fazowe tabletki, 1 fazowe tabletki, zastrzyki (co 3 miesiace) a ostanio mialam implant pod skora ( nie wiem czy w POlsce to jest), po tym ostatnim sredni 2 kg miesiecznie wiecej, po tym 1 mam teraz za...te zylaki, ktore bede musiala juz w tym roku operowac, bo mam niedrozne zyly - tak wiec nie dla kazdego srodki antykoncepcyjne

wzrost: 174 cm
79-78-77-76-75-74-73-72-71-70-69-68-67-66-65-64-63-62-61-60-59-58

Nothing is Impossible to a willing mind
twinsplus1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości