|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2881 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pierwsze urodzinki wakacyjnych dzieci- są już pierwsze kroczki, ale ten czas le
Hej
Ja tylko na chwilke bo mały nie daje mi nic napisac. Jak usnie poczytam co naskrobałyscie ![]() Tymczasem miłego poranka
|
|
#2882 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pierwsze urodzinki wakacyjnych dzieci- są już pierwsze kroczki, ale ten czas le
hej
![]() ja pedze zaraz do fryzjera bo jakos zaroslam ![]() o i nastepna zguba wrocila
|
#2883 |
|
Wtajemniczenie
|
Idę coś robić, mała ledwo zasnęła a facet nam na kominie wierci, pewnie zaraz pobudka będzie..
|
#2884 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co macie jakies remonty? ja od poniedzialku mam faceta to bedzie plytki w kuchni kladl
|
|
#2885 | |||
|
Zakorzenienie
|
Fajnie, ze jestes.
ciesze sie, ze Kubusiowe wyniki dobre Cytat:
Swietnie cie znowu czytac. Wspaniale, ze mialas udane wakacje Cytat:
Antonio wypija okolo pol litra dziennie. Atakow histerii nie miewa Cytat:
Wreszcie jestes! Gratulacje dla Marcelka
|
|
#2886 | |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
hej
mam dosc tych upalow musze posprzatac chate, odkurzyc....a nie wiem jak to zroic bo pot leje mi sie po tylku ![]() jeszcze od rana z TZ sie kloce ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() witajcie ![]() Cytat:
dzieci potrafia zaczac mowic dopiero w wieku 3 lat (mojej kuzynki syn np) a Ty juz w tym wieku sie martwisz? przeciez na mowienie ma jeszcze sporo czasu ja bedzie miala z poltorej roku i nie bedzie mowic zadnych sylab to wtedy mozna zaczac sie martwic....aczkolwiek mojej kuzynki syn nie mowil a teraz ma 5 lat i gada jak szalony...kazde dziecko rozwija sie inaczej
|
|
|
#2887 |
|
Zakorzenienie
|
Svi, witaj
Wredna, śliczna z Ciebie mamusia, ale wyglądasz tak młodo, ze aż luknęłam na pierwszą stronę ile Ty masz lat... toż Ty jeszcze dziecko jesteś idę się wykąpać, bo jakaś przymulona jestem ![]() do później
|
|
#2888 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Napiszę w klubie... Cytat:
hihihihihihi dobrze że jesteś![]() No ja jak Cię zobaczyłam to pierwsze co mi przyszło do głowy to to że wcale nie wyglądasz na Wredną wręcz przeciwnie...sympatyczna i piękna kobieta![]() Cytat:
a w razie pytań...jestem ![]() Książka pt "Uśnij wreszcie"...polecam i mogę wysłać na mejla Cytat:
Może za duzo na raz wysyłałam![]() Oj ja wczoraj miałam jeden z najgorszych wieczorów od roku...sięgnęłam chyba najniższej doliny jaka jest możliwa...i postanowiłam coś...zmieniam swoje życie - diametralnie i w kilku kwestiach...boję się ale muszę w końcu coś zrobić...realizacja też już rozpoczęta i dzisiaj zobaczyłam pierwszy efekt, co mnie baaaaaaarddddzzzoooo cieszy A to chwilowy brak chęci na drugiego potomka...pewnie się zmieni A lata się nie liczą tylko to na ile się czujesz![]()
NIE LUBIĘ TROLLI![]() coraz bardziej ![]() Edytowane przez Karolinak82 Czas edycji: 2010-07-16 o 10:19 |
||||
|
|
|
#2889 |
|
Zadomowienie
|
p4w no faktycznie dzieciak jeszcze ze mnie
Już kiedyś chyba wspominałam że nie planowałam tak młodo zostać mamą , ale stało się i nic bym nie zmieniła![]() Karolinko wredna nie jestem wrecz przeciwnie , nie umiem nigdy nikomu nic niemiłego powiedzieć -chyba że małżowi A nick taki po przy 10 probie gdy caly czas pisalo że juz jest taki nick , postanowilam wymyslic coś oryginalnego![]() Dziękuje za komentarze ![]() A tak zmieniając temat to znacie cos dobrego na wypadanie włosow? strasznie mi się sypią, wszedzie są, nawet w lodowce ostatnio Tż znalazl moje włosy
Edytowane przez WrednaAfrodyta Czas edycji: 2010-07-16 o 10:11 |
|
|
|
#2890 |
|
Zakorzenienie
|
angy a ten stolik chicco to są w nim tez jakies piosenki po polsku czy nie ma?
|
|
|
|
#2891 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cześć U Nas padało całą noc prawie...rano chłodek przyjemny, że nawet Zu wiatrówkę założyłam ale ma dojść dzisiaj do 33 stopni![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#2892 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
albo w ogóle nie zwracałam uwagi na jej fanaberie ![]() Cytat:
![]() właśnie nie wiem.Zważę ją jak wrócą z małżem z zakupów i poproszę go od razu o fotkę 4U Unholy, Svi witajcie oczywiście że tęskniłam tak bardzo, że ze raz plotkowałam ze Svi przez tel, a tobie nie chciałam przeszkadzać na wakacjach, a jak już miałam chwilę i byłam zdecydowana zadzwonić to w starym tel nie miałam nr do ciebie,a wizazu pod ręką nie było.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
||
|
|
|
#2893 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zaraz napiszę ci PW z adresem Cytat:
|
||
|
|
|
#2894 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane
|
|
#2895 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No, moje dziecko jest przeciwienstem wagi piorkowej, nie ma ejszcze 11 miesiecy a wazy juz 11 kg.
|
|
|
|
|
#2896 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() fajnie, czyli kuchnia coraz bliżej Masz już meble wybrane?Cytat:
Cytat:
eee, moja droga, Martynka to prawdziwy smakosz nutrmigenu to mocno, mocno trzymam kciuki za realizację Cytat:
Cytat:
|
|
#2897 |
|
Zadomowienie
|
U nas zdazaja sie ataki i histerie w aucie tez. Rozwiazania;
w zaleznosci od stany mamy ![]() - histeria u mamy ![]() - zagadywanie - danie telefonu komorkowego - robienie hop, hop, hop, hop, hop, .... a potem leki rpzeciwbolowe na rece i kregoslup .... ![]() ---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ---------- Na targach na Sluzewcu tez trafilam na to mleko "mamo rosne". Dostalysmy 1 butelke na sprobowanie. Natalce smakowalo. Niestety poza ich strona teraz nigdzie tego w sklepach znaleźć nie moge, a szkoda bo w podrozy dobrze by sie sprawdzilo. Moje dziecko pije roznie, ale tez okolo pol litra na dobe. |
|
|
|
#2898 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko jak sobie pomyślałam co ja robiłam jak miałam 21-22 lata i zestawiłam to z byciem mamą to mi wyszło ![]() teraz uważam, ze ja nie byłam jeszcze gotowa na dziecko, choć było zaplanowane i bardzo przemyślane (o małżu nie wspomnę ) choć może nie da się tak super przygotować na to, bo tego się nie da opowiedzieć na włosy polecam Vitapil - kiedyś jak miałam długie włosy to stosowałam i pomógł bardzo zauważalnie
3220g 54 cm ------------------ Edytowane przez p4w Czas edycji: 2010-07-16 o 10:40 |
|
|
|
|
#2899 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cieszę się, bo optymizmem bije z Twojego postu. Mam nadzieję, że wszystko się udaPiosenek nie ma, sa melodyjki.
|
|
#2900 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Poza tym probowalam juz roznych rzeczy, anwet garsciami jadlam skrzyp i nic. No coz, najwyzej bede lysa. |
|
|
|
|
#2901 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ---------- Cytat:
Aha bo zapomniałam: Wredna też uważam, że z Ciebie "dupeczka"
Edytowane przez angy Czas edycji: 2010-07-16 o 10:45 |
||
|
|
|
#2902 |
|
Zadomowienie
|
Ja mam takie pytanie, piszecie to o klubie i galerii, gdzie one sa?
|
|
|
|
#2903 |
|
Zadomowienie
|
p4w nie uraziłaś mnie , ja jeszcze przed zajsciem w ciąże miałam fiu bzdziu w głowie,ale teraz mi się poukładało
zresztą chyba nie miałam wyjscia muszę być odpowiedzialna skoro jestem mamą sprobuje tego vitapilu
|
|
#2904 | ||||||||
|
celebriti
|
Cytat:
![]() Cytat:
do tej pory od razu odwracalam uwage, niedlugo pewnie zaczelabym skakac z zyrandola dlatego od dzis postanawiam olać brzydko mówiąć. zobaczymy czy zadziała przeczytalam tez ze dzici gdy maja za duzo zabawek to nie wiedza co ze soba zrobic, moja srednio sie interesuje ale do dyspozycji codziennie caly kosz. zabralam, dzis kocyk 5 zabawek ...zobaczymy co dalej. Mam bardzo żywe dziecko lekko nadaktywne i dlatego pytam o rady ![]() Cytat:
głowa do góry!Cytat:
odpukac, poki co nie mamy problemow ze snem ale chetnie poczytam i przesle przyjaciółce bo 13 lipca się była rozwiązała![]() A posiada ktoś może ksiązke na temat madrego wychowania takich wlasnie rocznych i wzwyz dzieci, z jakimis praktycznymi radami. Albo moze znacie godna polecenia, zakupilabym chetnie... szukam metod na bunt ![]() Cytat:
![]() Cytat:
dziekuje Cytat:
![]() Wróce jeszcze do mleka Candia... przestawiacie sie w ogole z tych mieszanek/piersi na takie??? ja czasem je popijam bananowe ale to chemia zdaje sie... poczytam linka
|
|
|
#2905 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(Nie) Dziękuję Cytat:
Cytat:
Napiszę Wam wszystko ale troszkę później...nie chcę zapeszać skoro tak dobrze się zaczęło Trzymajcie kciuki..proszę...
|
|
#2906 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Galerie ma każdy użytkownik-zakładamy z reguły galerie "prywatne", czyli tez dla ludzi, któryc mamy w profilu jako "przyjaciół". Cytat:
![]() klask i:
|
|
#2907 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jak tylko ktoś zacznie ją ugłaskiwać to afera się rozwija ![]() a sposób na bunt u większego dziecka? proszę ![]() http://www.sadistic.pl/pics/69fe4167.jpg
|
|
#2908 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
E tam
![]() Cytat:
W wolnej chwili zerknę do albumu Cytat:
dla Marcelka za chodzenie,bo jeszcze nie miałam okazji pogratulowaćCytat:
![]() Cytat:
dla Krasnoludka.Cytat:
i Martynka pewnego dnia bardzo Cię zaskoczy |
|||||
|
|
|
#2909 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I brawa za postawę
|
|
#2910 |
|
Wtajemniczenie
|
A mała dalej jednak śpi..pampers tak pełny że na pierwszy rzut oka widać jak przesikany
sporo teraz pije i dzisiaj nad ranem pierwszy raz od pół roku musielismy jej pieluchę podczas nocnego snu zmieniać
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:11.

)

toż Ty jeszcze dziecko jesteś 

a powiesz nam co to za spotkanie?
i jeszcze na mnie mówi, żem niedobra 
Może za duzo na raz wysyłałam
albo w ogóle nie zwracałam uwagi na jej fanaberie
Kuba, jeśli histeryzuje (rzadko), to zawsze z jakiegoś powodu. Próbuję wtedy zająć Go czymś innym, przytulić, zwykle jakoś idzie
klask i:
Szczególnie, ze pogoda dopisała w 100%. Czasami nawet więcej. Oprócz 3 dni, kiedy temp. wynosiła 27/28 stopni mieliśmy non stop 36 i w górę...