|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4501 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: problemy dnia codziennego- zapraszam!:)
Cześć, Kasiu.
![]() Oj, dziewczynki, jesteście kochane, dobrze, że trafiłam na ten wątek ![]() Lecę już też spać. Do zobaczonka, głowy do góry i prosimy się nie smutać! Justynka, trzymam kciuki za jutro.
|
|
|
|
#4502 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4503 |
|
Zakorzenienie
|
Laski dobrych snów
---------- Dopisano o 00:14 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:53 ---------- http://www.geekologie.com/2007/07/23/odd-bed.jpg chcęęęę
|
|
|
|
#4504 |
|
Zakorzenienie
|
hejka dziewczynki
![]() nawet kogos nowego widzę..Kasiu witam ![]() matko dziewczyny nie ma dzis u mnie słonca i mam nadzieje, ze nic nie rozwieje tych chmur nawet tornadooo
|
#4505 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny. ja przed chwilą wstałam zjadłam śniadanko a za chwilę chyba pójdę wziąć prysznic..
---------- Dopisano o 07:59 ---------- Poprzedni post napisano o 07:49 ---------- Co do nowego wątku to albo niech założy go matka założycielka-Natala albo kto ma najwięcej tu postów-Kaś tytuł: Żadną trudnością nie są już problemy my zawsze sobie pomóc umiemy-Problemy dnia codziennego part.2
|
|
|
|
#4506 |
|
Zakorzenienie
|
Justys hejka
![]() ![]() ooo niee:P ja chce, zeby wygladało to tak, ze ja załozyłam ten wątek..ale nie tworze go sama..to dzieki Wam jest taki cudowny..i kazda ma tu swój wkład:P wiec kolejne czesci naleza do Was:P tytuł mi sie podoba..ale jak dla mnie troszke za długi![]() Żadną trudnością nie są już problemy my zawsze sobie pomóc umiemy II moze tak? nie wiem bo narawde mi sie podoba ale jakis taki długi:P ![]() ---------- Dopisano o 08:56 ---------- Poprzedni post napisano o 08:51 ---------- gg22- Małgosia Malenka321- Justyna myszowata s- Angelika (ale u nas to mysza )kropelkaa- Marta Legionistka- Natalia nietypowynick- Kaś Olc- Ola Babcia Jaga- Asia lala- Aguś (ale to lala jest )ygerna- Agata cuKinia- Kinia aa co do tej listy Kas to Olka chyba nas zostawiła.. mała wredota..czasu nie ma dla swoich zołz.. ale fajna mamy 10 nie ma co![]()
|
#4507 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny, bite 2 godziny was nadrabiałam! Trochę się u was działo jak mnie nie było, ale nie ma chyba sensu bym wracała do wszystkich spraw, które się przewinęły przez wątek. Będę teraz na bieżąco odpisywać
![]() Kark mnie boli i to strasznie. Pod tym namiotem źle spałam i teraz nie jestem w stanie przekręcić głowy w lewo ![]() Tytuł Justyny bardzo mi się podoba swoją drogą, jak to zleciało te niemal 5000 postów
|
|
|
|
#4508 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ooo ![]() tez może być![]() niech każda wyrazi swoje zdanie i coś z tego wymyslimy. no może i nas mało ale zapierniczamy równo. Dziś po południu jutro i w niedziele będe si e mało albo wcale udzielać bo bedzie TŻ więc chce mu poswięcić czas póki jest. Jeju nie dam ściągnąć tej piosenki i musze dac cos innego![]() ---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ---------- Cytat:
proponuje masaz klasyczny karku pomaga zrobie
|
||
|
|
|
#4509 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ---------- Cytat:
a ja? ![]() ![]() ![]() ![]() dzieńdoberek panienkom
|
|
#4510 |
|
Zakorzenienie
|
Justys dlaczego nie sciagniesz piosenki? Przeciez sciagniecie jej to 5 minut
Jak nie mozesz,to ja Ci sciągnę![]() ---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ---------- Maryś. |
|
|
|
#4511 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
łeee...:Pwłaśnie bym płakała, ale... 1 miesiąc, 4 tygodnie i 2 dni! wkońcu ta wymarzona, wyczekana 1 na początku
|
|
#4512 |
|
Zakorzenienie
|
a przez co ściagasz?? daj mi jakies namiary na priv bo ściągałam z wrzuty ale zabokowali;/
|
|
|
|
#4513 |
|
Rozeznanie
|
Ale Ty kochana jesteś, bardzo by się przydał masaż
![]() Maryś, czasami trochę spałam ![]() I no właśnie głupek ze mnie, przecież nową osobę na wątku mamy. Już się poprawiam: Witam Kasiu
|
|
|
|
#4514 |
|
Zakorzenienie
|
Mam nadzieje, że tylko czasami bo inaczej pomyśle, że źle z tobą
|
#4515 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co robiłaś jeśli nie spałas??
|
|
|
|
|
#4516 |
|
Zakorzenienie
|
a ty jestes pewna, że chcesz wiedzieć ?:P
|
#4517 |
|
Zakorzenienie
|
justyś nie sciągam netem tylko programem Vdownloader. Ale stara wersja bo nowa jest do kitu jak dla mnie
|
|
|
|
#4518 |
|
Rozeznanie
|
Maryś Ty demonie
![]() ![]() Spoko, nadrobiliśmy to co trzeba było ![]() Nadrabiałam
|
|
|
|
#4519 | |
|
Zakorzenienie
|
---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ---------- Cytat:
hm.. a długo by ci się to ściągało?? chodzi o piosenkę: marc terenzi- I love to be loved by you |
|
|
|
|
#4520 |
|
Zakorzenienie
|
i bardzo mnie cieszy twoja postawa
|
#4521 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć Gaduły
![]() mam piękne cudowne blond włoski bez odrostu!!! aaaaa!!! czuje się wspaniale i kocham moją fryzjerkę ![]() dzisiaj u mnie pochmurno, parno i troszkę pada-dla mnie to buuuuuu, Wy siępewnie cieszycie jak Was znam ale ja mam jutro 1sze popołudnie sobotnie wolne i chciałam jechać nad wodę-i dupa bladaco do wczoraj: Kaś- pająk to jakaś masakra. dobrze, że ja mam starsego brata i nie miał takich durnych pająków. ja myśle ze nie ma co się bać,że wyjdzie z terrarium, mnie by on raczje obrzydzał. ile Twój młody ma lat że ma takie pomysły? dzielisz z nim pokój? aaaa no i abrdzo dobra z Ciebie starsza siostra ![]() Justyś- ja Ci musze dupe sprać!!!! mimo rozgoryczenia i żalu powinnaś całe szczęscie że tak się to skończyło zanim jeszcze wydarzyło się coś złego-tak to potraktuj. keidyś chciałam wyjechać do Niemiec, wszystko było załatwione, bilet na samolot miałam w ręce, ale coś mnie tknęło zaczęłam sprawdzac ta firmę, prosić o dokumenty nawet do la strady zadzwoniłam!!! niby teoretycznie było dobrze, ale intuicja wołała na alaarm i stwierdziłam że za przeproszeniem moja dupa jest cenniejsza niż kilkset euro. i nie wyjechałam ![]() Cytat:
Cytat:
Kinia co do domnienamej ciąży to proponuje odpowiedzieć sobie na najprostrze pytanie- jaka jest szansa że mogłaś zajść w ciąże. Bo błogosławiona to Ty napewno nie jesteś więc jaka jest szansa? jeśli nikła lub jej nie ma to po prostu w ciąży niw jesteś.ja nie mam okresu od maja, martwie sie bardziej stanem zdrowia niz ciążą, bo chociażby nie wiem co to nie mogę w niej być ![]() Cytat:
to mamy Kaś i Kasię, fajnie![]() z nami kochana to Ty tyle postów nastukasz w kilak dni ja mam konto od 2008 roku, a z tymi wariatkami 500postów poszło mi w mgnieniu oka![]() a co kończysz i ile masz latek? i mieszkasz w Egipcie czy tlyko obecnie tam wypoczywasz? Cytat:
![]() Cytat:
Natali matko założycielko, nasza Gajo ![]() Ty musisz zazłożyć drugą część a my ją wypełnimy naszym wnętrzem
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|||||
|
|
|
#4522 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba sie nie zrozumialysmy..
|
|
#4523 |
|
Zakorzenienie
|
Gonia a jeszcze jedno jaki kolor bys proponowała zamiast pomaranczy??
|
|
|
|
#4524 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki
ale jesteście gaduły czyta się i czyta... ;pWitaj Kasiu ![]() wiecie cooo dziś mój wielki dzien wyjazdu a od rana niezła jazda... dostałam pierwszy w życiu mandat... złapał mnie fotoradar aleee przynajmniej ładnie na zdjęciu wyszłam ![]() szkoda że się nie uśmiechnęłam Nati bardzo mi się podoba ten Twój tytuł
|
|
|
|
#4525 |
|
Zakorzenienie
|
a tam dupa:P jak chcecie ja napisałam jak mysle co do nowej czesci:P
Kas jak mogłas zapomniec o MARYS!!! w nagrode Marysia bedzie zakładac nastepna czesc:P![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ---------- biedna siunia... ![]() nie pedz tak na nastepny raz!! łobuzie mały:Pspakowana juz? i o której masz pociag?![]() ![]() asia tytuł wymysliła Justynka a ja poprawiłam
|
#4526 |
|
Zakorzenienie
|
Aleś ty Nati wymyśliła..!:P
|
#4527 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zawsze musi być pierwszy raz:P duzo przekroczyłaś?? |
|
|
|
|
#4528 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wczoraj się nie zapakowałam, wywaliłam wszystko na środek pokoju i tak sobie leży.. nie mam siły... nie wiem co będzie mi bardziej potrzebne a co mniej w końcu to prawie 2 miesiące ![]() pociag ma o 22 ale wyruszam z domu koło 20 :P no to pisze, że ślicznie poprawiłaś ;* ale oba są fajne
|
|
|
|
|
#4529 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie zrozumiałysmy sięa chodzi nam o to samo ![]() Cytat:
a to lubie czerwony czerwony czerwony! a moze lekka zieleń, żółty (hmmm)....trudno tak na sucho powiedzieć. trzeba by dobierac bo w końcu w tych programach komputerowych są troche sztuczne te koloryCytat:
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|||
|
|
|
#4530 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:57.

trzymać żeby było ok.

nie wiem bo narawde mi sie podoba ale jakis taki długi:P
mała wredota..czasu nie ma dla swoich zołz..

mimo rozgoryczenia i żalu powinnaś