|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3661 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Rocznik '92 część XVII ! ;DDDD ;*
Witam nową
Kredzia - no nie zostawiaj nas albo wez mnie ze soba !!!!!
|
#3662 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3663 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
|
|
#3664 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
do wyboru do koloru;]---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ---------- Jaki przypal ma ta panna ![]() To juz moi nie robili wielkiej afery kiedy sie o tym dowiedzieli ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=448573 |
|
|
|
|
#3665 |
|
Zadomowienie
|
ja jadę na weekend nad morze <3
generalnie mam ch***wy humor i o ![]() nowa cyyyycki! :x |
|
|
|
#3666 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
??
|
|
#3667 |
|
Zakorzenienie
|
o fak
faktycznie laska ma przesrane 20 lat i taki przypał ej ja coraz częściej dochodzę do wniosku że moja matka jest chora.na głowę oczywiście. Wstałam rano , pomyślałam ze wypadałoby ją przeprosić. No to poszlam do dużego pokoju, przeprosiłam. Ale ona znow zaczęła mnie prowokować i znowu kłótnia! ;/ nienawidze jej, bo czego nie chce zrobić dobrze to ona mnie prowokuje i ja wybucham. wychodzila do pracy, chcialam ją zatrzymać i znow przeprosic to zaczeła sie ze mną szarpać, nosz ****a, co za idiotka! ;/. i na odchodne tekst: "jak spotkam twojego K. to mu powiem jaka jesteś a nawet dopowiem, jak cie rzuci to będziesz miałą prawdziwy powód żeby mnie nie nawidzieć" :| ej jestem tak wściekła jak nigdy, no nie moge....
|
#3668 |
|
Zakorzenienie
|
z koleżanką
![]() Mov, ja ci współczuję , kurde no chyba zacznę doceniać rodziców...
|
|
#3669 |
|
Zakorzenienie
|
ja wiem , że ja się nie powinnam czepiać o to że ona sobie przyjechała na noc, bo to przecież jej dom. No ale trudno, zdenerwowałam się a pozniej chciałam przeprosic. No i ona znowu to samo, temat z wczoraj, ze o co ja sie unosilam, że ja wiecznie kłótnie wywołuję a na koncu mi powiedziała że obiłam komodę czymś. JA oczywiscie ;/ nikt inny. no to mi się znów agresor włączył i znowu puściłam wiązankę, kuźwa, nie wiem co zrobic teraz, bo jak ona coś tżowi powie, to ja nie wytrzymam i naprawde jej coś zrobię.
|
#3670 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3671 |
|
Zakorzenienie
|
mi się to w głowie nie mieści jak matka może tak traktować swoje dziecko, jak może mieć wrogie nastawienie ... Moja do swojego 24 letniego syna potrafi podejść pogłaskać na twarzy i 'móóój Arturek malutki', nie wyobrażam sobie jakby miała tak nas traktować ...
|
|
#3672 |
|
Wtajemniczenie
|
mov - niech twoja mama powie coś twojemu tż, jak ma jej to ulżyc, przecież tż bd po twojej stronie i wiadomo, że Cię nie zostawi :P
|
#3673 |
|
Raczkowanie
|
Ta "Nowa" ma imię
![]() I chyba Was gnie, że coś Wam pokażę :P Do tego to ma dojście tylko mój TŻ
|
|
|
|
#3674 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
lol! szlaban ,zabieranie telefonu;o chore.. ---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ---------- ej bo wiecie co:[ napisałam wiadomość i nie ma jej tu:[ a więc MÓJ TŻ JUŻ POJECHAŁ BUUUU i zobaczymy się dopiero za 19 dni
|
|
#3675 |
|
Rozeznanie
|
w piz.du,
zescie sie kur.wa rozpisaly. dzis nie chce mi sie opalac, pierd.dole tooooo. glodnam! ---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ---------- nowa, (wybacz, nie będę kopać tych 5 stron, coby odnaleźć Twoje imie, a swoją drogą, na początku zawsze zwracamy się do nowych per nowa, a potem i tak nie licz, ze bedziemy mowily do Ciebie po imieniu, mozesz liczyc ewentualnie na nick, albo skrot od nicku), tu chodzi o symboliczne pokazanie cycków. posłużę Ci przykładem......... ............... ...... ........... a o to i moje dziewczynki: (.)(.)
|
|
#3676 | |
|
Zakorzenienie
|
no moja mama powiedziala ze chce zrobic mi na złosc i powie mu ze nie chce go widzieć, co oznacza to że jak ptż to usłyszy to on się przez najbliższe pół roku u mnie w domu nie pokaże, bo włączy mu się coś takiego jak męska duma. : /
Cytat:
emce, to ze mnie nie zostawi to wiem, ale będzie chodził i gadał: twoja mama mnie nie lubi.
20.12.2007 Edytowane przez Movement Czas edycji: 2010-07-16 o 12:10 |
|
|
|
|
#3677 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
na samym początku trudno imie zapamietac, zreszta jak rozkręcisz z nami rozmowe to normalnie będziemy się do Ciebie zwracać po nicku
|
|
#3678 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale jestem spalooonaaa
przed wczoraj sie zjarałam,a wczoraj doprawilam i sie dotknac nie moge![]() ![]() ....buuuu![]() ![]()
|
|
|
|
#3679 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ---------- Cytat:
a tak na serio to używasz balsamu do opalania z faktorem???
|
|
#3680 |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja się nie spinam tylko taka jestem w jakimś sensie Więc jeśli źle to odebrałyście to sory
|
|
|
|
#3681 |
|
Zakorzenienie
|
ale jestem wściekla ! ;/
|
#3682 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3683 |
|
Raczkowanie
|
|
#3684 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
co sie stalo sie? |
|
|
|
|
#3685 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() co jest ?
|
|
#3686 |
|
Zadomowienie
|
a ja dopiero co wstałam;D
ejj muszę to napisać! Nowa pokazuj cyckiii! jak jest parnooo jadę z rodzicami nad jeziorko 'popływać',bo słońca jako takiego nie ma dużo wiecie co o 830 obudzili mnie robotnicy jakimś urzadzeniem chuj wie co to ale takie głośne że myślałam że wyjdę na balkon i coś im od siebie powiem .bo ****a jak rok szkolny jest to oni nic nie robią a w wakacje gdzie czlowiek chce pospac to gdzie tam zachciewa im się jak na złość. Mov trzymaj się,wiem jak jest Ci cięzkoo ;* poszłam wczoraj o 3:30 spać
|
#3687 |
|
Zakorzenienie
|
Jaka nudaaa...
jak ja mysle co ja bede robila w sierpniu to az masakra... codziennie po 4-5 koni do jazdy jak nie wiecej. tragedyja
|
#3688 |
|
Zakorzenienie
|
bo wczoraj jak wiecie moj tz mial urodziny. i on byl na podworku ze znajomymi i pil a ja na imprezie w klubie. przyszlam tam na chwile na podworko i on juz oczywiscie pijany, ja go wolam a ten ' dobra nara ' i takie teksty :| no to mowie fajnie. pozniej spotkalam go drugi raz, bo akurat wyszlam na miasto z kolezanka i myśle sobie 'skoro on jest taki to ja też taka bede' i zagadalam do kolegi czy idzie do klubu (moj tz nie moze akurat do tego wchodzic bo ma kose z ochroniarzami) na karaoke- bo wczoraj było karaoke. no i mój tz pociągnął mnie za reke tak pytająco i 'co ?' a ja 'co co?' i puscil moja reke, to sobie poszlam do klubu z tym kolega i kolezanka.
pozniej polowa tego towarzystwa z melanzu urodzinowego przyszla do tego klubu, wiadomo tż nie mógł wejsc. no i kolo 1 wyszlam na podworko z tym kolega zobaczyc czy druga połowa melanżowiczów została. ale nikogo nie było. ten kolega dzwoni ODE MNIE do tż- nie odbiera. dzowni do jego najlepszego kumpla i sie pyta go czy jest z nim moj tż, on mówi że nie, i że za 10 min. bedzie na podwórku. to my idziemy w tamta strone z tym kolega, minelo z 15 min a jego (tego jego naj. kumpla) ani widu ani słychu. to sie wku*wilismy i poszlismy do klubu.. gadam pozniej w klubie z siostra i ona mowi, że widziała jakiś czas temu mojego tż z tym naj. kumplem że sobie szli we dwojke gdzieś. czyli na pewno wtedy jak dzwonilam z kolega byli razem, nie wiem dlaczego on nie odebrał, a tamten skłamał ![]() nie dostałam żadnego smsa na dobranoc ani nic, no to tez nie napisalam. wchodze rano na gg, jeszcze mial opis wczorajszy- buziaczki do mnie itp. a po jakims czasie (ja byłam na niewidoku) ustawił sobie: p o z a K U R W A ! z a s i e g i e m f a l s z ywe mordy .................. napisalam mu smsa 'hej kochanie co sie stalo dlaczego masz taki opis?'i nie dostałam raportu ani nic. czyli ma wył. telefon. pytam sie na gg kolegi, ktory był na tym melanzu czy on sie z kims poklocil czy co, a on mowi że nie. nie wiem może był zły że połowa towarzystwa poszła do klubu później? :/ nie mam pojecia, fajnie tylko że sie DO MNIE nie odzywa niewiadomo z jakiego powodu...
|
#3689 |
|
Wtajemniczenie
|
takie troche chamskie, ze połowa tych jego znajmoych poszła do klubu tam gdzie on nie może, a wreszcie to jego urodziny były , a czemu zły na ciebie to ja niewiem
ale faceci mają zupełnie inny tok myslenia.
|
#3690 |
|
Zakorzenienie
|
" dobra nara "
nie wiem, nie ogarniam kolesia ; o
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:24.

albo wez mnie ze soba !!!!! 

nie wiem, nie ogarniam kolesia ; o