![]() |
#2791 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jestem-byłam- chce byc AU PAIR- nasze przygody- część V
to ja nie wiem, dlaczego placze
![]() wez i zrozum dzieci. moja siostra teraz ryczy i sie drze, bo chce isc do kina, a dzis nie ma nic w 3d. to jaki sens isc na toy story nie w 3d ![]() ja sobie wlaczylam queen i juz nie slysze, ale biedna mama ![]() ---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ---------- roux ![]() swietuj!! ![]()
![]() |
#2792 |
Zakorzenienie
|
aaa
jeszcze jedno chciałam napisac, ze ruciak junior to słodka istota ![]() dobrego dnia nołlajfy! ![]()
#2793 |
Zakorzenienie
|
Kurdee... Roux
![]() Moje kondolencje dla Twojej wątroby ![]() A do mnie dzisiaj przyszła Nokia ![]() Kupię jej jakieś ładne wdzianko i będzie pięknie ![]() Próbuję zainstalować właśnie polskie oprogramowanie bo ździebko się nie łapię ![]()
#2794 |
Wtajemniczenie
|
To jaki model kupiłaś? A, juz wiem, Nokia K666
![]() No to teraz będzie szpaaaan ![]() Dołączam się do wyrazów współczucia dla watroby Roux ![]() Mam off do 5, a o 7 imreeeeza! hehe ciekawe co za ludzie ci znajomi Marii. ---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ---------- o, a jeszcze... doliczyłam się że dostałam 5Ł więcej ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2795 |
Zadomowienie
|
K666 ździebko mówisz
![]() ![]() Hostka mnie zabiła tekstem dzisiaj :" marti wiesz że musisz umyć swój pokój przed wyjazdem !" Sek w tym że nie wiedziałam no ale spoko. Ale co mam tam myć ? Ewentualnie odkurzyc . Nic nie ma do sprzątania.
#2796 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
"Eat clean, train hard and surround yourself with those on the same mission as you". Aparatka: 16.08.2007-10.09.2009 11.03.2015-? Walczę: 82,6 kg --> 80,2 kg --> 75,9 ? cel I: 79 kg cel II: 75 kg cel III: 71 kg "Per aspera ad astra". |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2797 |
Rozeznanie
|
Uff... usnela juz
![]() Teraz czekac tylko, az host przyjdzie ![]() Przylaczam sie do kondolencji dla watroby roux ![]()
#2798 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Leżeee i kwiczę jakby mnie zarzynali ![]() E72 ![]() A hostka mi dzisiaj mówiła, że tutaj jakieś au pairki z Rosji i Ukrainy są ![]() Cytat:
![]() Jest Roux? ROUX jak się pisze w tej nokii ten znak '_' bo nie mogę się na fb zalogować przez to ![]()
![]() |
#2799 | ||
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Roux, swietuj ile sil wlezie ! ![]()
"Eat clean, train hard and surround yourself with those on the same mission as you". Aparatka: 16.08.2007-10.09.2009 11.03.2015-? Walczę: 82,6 kg --> 80,2 kg --> 75,9 ? cel I: 79 kg cel II: 75 kg cel III: 71 kg "Per aspera ad astra". |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2800 |
Zadomowienie
|
K666 ja też mam telefon z rodziny nokia seria E !
Klikaj "1" lub wcisnij "*" .
#2801 |
Zakorzenienie
|
dzięki Marty
![]() Jak tylko uporam się z oprogramowaniem wypróbuję ![]()
#2802 |
Konto usunięte
|
Ruciaku no jestem, jestem - nie zapominaj że ja matka polka pracująca i ledwo żywa, dopierom do domu zjechała , "dzieci"
![]() ![]() a z Twoją rodzinką to ja już sama nie wiem... strasznie to trudne... Ruciul...zastanów się co jest dla Ciebie najważniejsze... bo się rozmienisz na drobne i pogubisz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2803 | |
Raczkowanie
|
dzień dobry!
![]() Cytat:
![]() Ojp - charity shopy (bo nie wiem, czy ktoś odp ![]() ![]() To kto będzie za tydzień w sob? Panna bez trampqów i ktoo jeszcze? (sorry, ale ciężko się tu połapać ![]() Huh! Małe właśnie grają i z cd lecą odgłosy zwierząt! Dziwnie to brzmi ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2804 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
charity shop to faktycznie z założenia używane produkty (bo nie tylko ciuchy) , ale rzeczy to w bardzo dużym procencie nówki/sztuki za bezcen , a jak się do fajnych zakupów dołoży egocentryczne poczucie, że sie pomogło - bezcenne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2805 | |
Zadomowienie
|
Kasia ja w następna sobotę pracuje a w niedzielę jadę na tygodniowe wakacje do st. Albans. Ale słuchajcie teraz a mianowicie jutro razem z karolina będziemy w centrum
![]() No i jako że mamy travelcard to możemy wszędzie pojechac. Mi się marzy cw. . . No więc słucham państwa jakieś propozycje ? ---------- Dopisano o 16:30 ---------- Poprzedni post napisano o 16:23 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#2806 |
Raczkowanie
|
wszyscy pracują?
![]() Aaa! Nie wspomniałam jeszcze, że przyszedł do nas dzisiaj hydraulik! Jakie ciacho! ![]() ![]() A ja się bawiałam playdoh! ![]()
![]() |
#2807 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() hah właśnie sobie założyłam fb i jestem z siebie dumna bo ze mnie to takie staromodne coś jest. Nk mam ale się nią nie zajmuje, kom. nigdy nie mam przy sobie, a zamiast emailów wolę listy ![]() ![]() mam całe 0 znajomych ![]()
![]() |
#2808 |
Zakorzenienie
|
orenda- wiesz, sama nie wiem, dlaczego sie w ogole zastanawiam.
przeciez marzylam o tym! a na resocjalizacje caly czas wiedzialam,ze sie dostane i mimo tego, bylam pewna,ze jade do liv. a teraz taaaaakie rzeczy mi 'wyskakuja' tu. mama mowi: masz moje wsparcie, decyduj. ![]() poczekam, co odpisza hosci lenki. u nich mialabym dziecko 3 lub 4 dni w tygodniu. od 6 ( ![]() kurs jezykowy, bilet miesieczny, przelot. i 50 funtow. no niestety 50, w ogole jak napisza,ze mnie chca, to spytam, czy mozemy na 60. If you make a separate arrangement with your friend and you are here we might do some babysitting or housekeeping for us. czyli tez nie wiadomo ![]() jakies pieniadze zawsze by byly. popytalabym, czy ktos nie potrzebuje itp. no i kurs jezykowy. w koncu. gdybym zrobilam kurs i miala ten egzamin,to moge tam studiowac. a wtedy kombinowac tylko, jak to w zycie wprowadzic. ![]() ---------- Dopisano o 18:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:01 ---------- przepraszam, ze wam glowe zawracam, ale na moja jedna za duzo tego.
![]() |
#2809 |
Zadomowienie
|
Ruciak wywalcz 60i leć. Super sprawa! Wszystko masz zapewnione . A kacha też ma 60 i żyje i ma się dobrze
![]() Więc to by było super !
#2810 |
Raczkowanie
|
jedz ruciak, znaczy leć
![]()
#2811 |
Zakorzenienie
|
pojde z buta
![]() czekajcie, zaraz sie okaze,ze mnie nie chca ![]() az musialam isc spac. spie, a mama przychodzi i pyta, czy mi lozko zrobic na dole. nie wiem, co odpowiedzialam!
![]() |
#2812 |
Raczkowanie
|
ja też mam 60
![]() ![]()
![]() |
#2813 | ||||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() 10Ł. za godzinkę, a tylko funta zapłaciłam za wywieszenie ogłoszenia na poczcie ![]() ![]() trzymam kciukasy!! ![]() Cytat:
i czuję się jak księżniczka 7 sosen, serio! ![]() (Boziu,wybacz tę ironię..) to nie reguła ruciaczku... powiedz tylko kochana, co z resocjalizacją? bo ja nie dość, że w swoich myślach i pragnieniach się gubię, to jeszcze w Twoich... Cytat:
ależ ja kurde życiowa ![]() Cytat:
ejj ja też na takich mitingach bywałam, rekord to 7 Rumunów i jedna górecka. mimo wsyzstko,czułam się jak piernik. zróbmy kiedyś polsko-rumuński miting ![]() bo moja An.tupie nóżką, żeby Was poznać. Tyyyyyle jej naopowiedziałam;> Cytat:
Cytat:
bo w niedizelę się zamierzamy ukulturalnić z deczka. czyli london (co nie znaczy, że w bekonie kultura zanikła! wręcz przeciwnie! mamy przecież subway!). reflektujesz? Dziewuszki, właśnie 666 do mnie zadzwoniła. ostatkami sił z nią rozmawiałam. Ona mnie kiedyś wykończy! a raczej te jej teksty niepojęte ![]() ledwo oddycham ![]() i już nie mogę się doczekać następnej niedizeli ![]() te nasze aupairowskie spotkanie dobrze mojej przeponie robią ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2814 |
Zakorzenienie
|
Ruciaku bardzo się cieszę że zaczęłaś podejmować konkretne decyzje,kurcze naprawdę myślałam że to już nigdy nie nastąpi i się będziesz upierać przy tej rodzince aż stracisz parę miesięcy w życiorysie na czekanie
![]() Ines no szkoda właśnie że się nie będziemy mogły zobaczyć,tak trochę lipę mam z tymi 3tygodniowymi wakacjami w tym Rosslare(well) ![]() To teraz studia ale pisałaś coś że jeszcze chciałabyś kiedyś być au pairką,dobrze kojarzę? ![]() Edytowane przez windykatorka Czas edycji: 2010-07-16 o 17:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#2815 |
Zadomowienie
|
Ej czemu nie organizujujecie tego spotkania w ten weekend
![]() Ale wiecie co za tydzień na victorii będę więc jest szansa żebyśmy się poznały ? Halo dziewuszky z londka i okolic ?
#2816 |
Zakorzenienie
|
Olo
![]() Proszę się ze mnie nie śmiać!!! ![]() co ja poradzę że nie mam musku ![]() Sytuacja opanowana. Hostka się nie zczaiła ![]() a ja od jutra od 1 mam bbs ![]() kfaa od 1 ![]()
#2817 |
Raczkowanie
|
aa! Pokręciłam
![]() ![]() ![]() Panna - serio dostajesz 10ł za odkurzanie? ![]() ![]() Aaaa! Zostaje sama ze śpiącymi dziećmi.. pierwszy raz! Ale mają wrócić niedługo ![]()
Edytowane przez kasia7kasia Czas edycji: 2010-07-16 o 19:07 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2818 |
Zakorzenienie
|
panna- no chyba za rok mnie czeka reso. lub zycie w anglii.
![]() powaznie, dalas ogloszenie na poczcie i ludzie pisza? ![]() bo kasa potrzebna, jakby nie bylo. musze kupic ubrania, bo zadnych nie mam doslownie. zadnych. windy- i te walecznosc i konsekwencje w tobie najbardziej lubie ![]() poki co, nie odpisuja mi. wiec nie ciesze sie, bo wyjdzie jak zawsze. ale troszke sie zdenerwowalam. hostka mogla mi od razu napisac, ze moga mieszkac w tym domu bardzo dlugo nawet. a tak omijala troszke ten temat. fajnie by bylo, gdybym u niej miala te babysittingi. jeszcze mnie pozna dobrze i zrezygnuje ![]() ---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ---------- a i najwazniejszego nie napisalam: gdzie sa tacy faceci jak Gordon Ramsay? Istnieja? ![]()
![]() |
#2819 |
Konto usunięte
|
a ja umieram taki dinner mega
![]() ![]() jutro host wraca dni mi sie je.bnawszy ;] ;> heh ehhhh a Tw piatkui zawsze dwalala kase a dzis chyba zapomniala i glupio mi przypomniec a ja bez grosza lol i jutro weekend ![]() ---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ---------- ej rucia ja mam 60£ i zycje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2820 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie czaje. no jak boziuchne kocham! jak to od 1? 1am?? ja mam jutro od 7.30 do okolok 10.30 (pm ![]() a potem smigam na domówke. tarararraraa | ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:07.